Denver Broncos
Zsír, ő tetszett volna a legkevésbé.Sources: #Patriots assistant director of player personnel Dave Ziegler is withdrawing his name from the #Broncos GM search to remain in New England. Bill Belichick and the organization has committed to Ziegler’s future, and Ziegler has committed to NE.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 10, 2021
empty taxi
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
bullet dodgedSources: #Patriots assistant director of player personnel Dave Ziegler is withdrawing his name from the #Broncos GM search to remain in New England. Bill Belichick and the organization has committed to Ziegler’s future, and Ziegler has committed to NE.
empty taxi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Sources: #Patriots assistant director of player personnel Dave Ziegler is withdrawing his name from the #Broncos GM search to remain in New England. Bill Belichick and the organization has committed to Ziegler’s future, and Ziegler has committed to NE.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ez nyilván csak egy scanario, most még fantasy az egész, de gondolom előre a Hopkins tradet se látták. Hátha most is jön egy wtf move 😊
Franchise QB-ért továbbra sem nagy ár az all-in. Egy új GM-től ezt várom, hogy csináljon valami nagyot. Ha új QB drágán oké, ha marad Lock és egy tradeben/igazolt szerzett sztár CB/LB/OT... akkor meg az. Langyos vízből elég volt
We’ve completed our virtual interview with Director of College Scouting Brian Stark for our GM position.
— Denver Broncos (@Broncos) January 10, 2021
📰 » https://t.co/YOthrVATiq pic.twitter.com/PnH8yeGXEx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Másodszor is, miért pont ide jönne Watson, miért pont ide tradeelnék?
Harmadszor az ára "nem eladó. de mégis? nem eladó! de mégis? Kurvára nem eladó!!!!!!!! addig itt maradunk amíg nem mondtok valamit... oké, akkor 3 első, 3 második meg néhány értékes játékos és akkor megmondjuk mi kell még mellé..."
Texans fanként, pl a teljes Broncos keretért cserébe nem adnám Watsont. A sérült és azelőtt <10 sackes Miller a <8 sackes Chubb, a sérült Sutton és a oneyearwonder Holding garancia nélkül hogy jövőre se fogják bedobni az offensive holdingokat. Ha tageljül Simmonst, de akkor meg már drága lesz, Alexander Johnson talán, de nem biztos hogy rajtunk kívül hallottak már róla. A mellőzött Lindsay, az eddig oneplaywonder Jeudy... Ez semmi. Ez nem csapat, hanem romhalmaz. vár állott most kőhalom...
Negyedszer is Watsonnak van beleszólása abba hogy hova lehet trade-elni. Miért jönne egy olyan csapatba, amiben semmi érték, a HC bizonyította hogy alkalmatlan SBt nyerni - konkrétan egyetlen jó in-game döntése nem volt 2 év alatt - és draftpickjei se lesznek, ha azok mennek Houstonba...
Egyébként nekem megérne 3 elsőt 3 másodikat és bárkit aki most rosteren van. A kérdés hogy jól járnánk-e vele. Könnyen lehet hogy megmentené Choker állását, erőből legyőznénk a gyengébbeket a HC döntései ellenére és bejutnánk a PO-ba, de mint Foxszal az első elbaszható meccset elbaszná és kiesnénk. Choker ha lehet még Foxnál is rosszabb in-game manager, inkompetenciája nem merül ki a time managementben ráadásul ha valaha jó gondolata támad, akkor a ST koord felülbírálja őt és még az időkérést is bukjuk, lol...
Ellenben a mostani állapothoz képest a garantált 1&doneok is jobbak lennének. Csak akkor meg belátható ideig nem szabadulnánk a liga legszarabb HCjától.
Vagy Álljunk bele a földbe, jöjjön egy 1/2 és egy új éra, mint 11 és 15 között...
Nehéz kérdés. Szerencse hogy tárgytalan, mert nem tradelik Watsont és sosem jönne ide...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Heinicke kivideózatlanul játszott egy borzalmas védelem ellen. Nyilván vannak csodák, lehet megmarad a ligában, de egyelőre inkább azt feltételezem, hogy nem véletlen hogy eddig a PS-eket járta.
Lock szerintem sokkal ígéretesebb, mint Trask vagy Mac Jones. Jó lenne, ha kapna egy riválist, de csak ezért nem lőnék el erre egy második kört. Ha annyira biztos lenne bennük az új GM, első körrel hozná őket. Inkább Parsons + második körös CB-vel lenne jó kijönni ebből a draftból.
De ha már mindenképp második körös QB, én Brock Purdy-t előbb hoznám, mint az említetteket. Trask semmiképp se ide jöjjön, a passzainál kb azon izgulsz eljut-e a célponthoz holnapig. Mac Jones meg nem igazán lett letesztelve egyetemen, fel kellett dobálnia az elkapóknak akik kétszer gyorsabbak mint akik fogták őket. Az Ohio elleni meccs sokat fog nyomni a draftpozícióján.
Heinicke ma este lejátszotta Lockot, megmutatta mit vártunk volna Locktól... Semmi felbaszom double coverageba azt meglátom mi lesz, full nyugodt volt a srác.sztem ez rohadtul nem ilyen egyszerű, nézd meg Matt Flynn esetét
Csak amikor ilyen játékosok várnak lehetőségre akkor engem elgondolkodtat az a hozzáállás hogy jaaaj majd ő is jó lesz nem az ő hibája. Nem az ő hibája hogy kivéve a Raiders ellen amin játszott elhagyta a labdát feleslegesen. Én értem hogy Susmusék nem igazán segítik, de ilyen alapvető dolgokat kéne/lehetne tudni. Már el is felejtettem melyik meccsen dobott back-to-back int-et utolsó negyedben. Amúgy fuck it, első körben jöjjön Parsons, aztán második kör elején valami másik SEC QB hogy legyen verseny. Trask a back-to-back int driveokat le tudta hozni az Oklahoma ellen. Mac Jones meg Alabama QB, ami alapvetően gyanakvásra ad okot hacsak nem vagy háváji. De mindketten fehérek és magasak, max Elway BDSM barlangjába mehetnek Osweiler és Paxton mellé.
Heisman
1 meccs kevés hogy bármit megítéljünk, a csávó jó volt, de nem biztos hogy odaadnám neki az országom kulcsát
Lock jelen állapotában nem franchise QB (és valszeg sose lesz az) de ha tőle is megnézed akár a Raiders, Carolina vagy Doplhins elleni meccseket benne is tudnál ugyanígy bízni mert ott is hozta magát sztem
Csak amikor ilyen játékosok várnak lehetőségre akkor engem elgondolkodtat az a hozzáállás hogy jaaaj majd ő is jó lesz nem az ő hibája. Nem az ő hibája hogy kivéve a Raiders ellen amin játszott elhagyta a labdát feleslegesen. Én értem hogy Susmusék nem igazán segítik, de ilyen alapvető dolgokat kéne/lehetne tudni. Már el is felejtettem melyik meccsen dobott back-to-back int-et utolsó negyedben. Amúgy fuck it, első körben jöjjön Parsons, aztán második kör elején valami másik SEC QB hogy legyen verseny. Trask a back-to-back int driveokat le tudta hozni az Oklahoma ellen. Mac Jones meg Alabama QB, ami alapvetően gyanakvásra ad okot hacsak nem vagy háváji. De mindketten fehérek és magasak, max Elway BDSM barlangjába mehetnek Osweiler és Paxton mellé.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Teljesen felesleges ezen gondolkodni is (mmint ábrándozni lehet, de tervezni felesleges), soha senki sem cserél el egy ilyen fiatal QB-t, aki top10es a posztján. Soha. Senki.Egyrészt kapnak egy fiatal QB-t olcsón sok évig, plussz Watson bazi nagy szerződéssel bír, azt azért nem sokan tudják kiköhögni a hard cap mellett. Nyílván a liga összes csapata vígan perkálna ha lenne ilyen QB-ja (mínusz Chiefs, Seattle)Hát azért ezt a Watson tradet nagyon adnám.Nem gondolnám h Watsont végül elcserélik.
Lock + 2020.1 + 2020.2 + 2021.1
Nyilván a pénzügyi rész nem tudom hogy jön ki, kit kéne elengedni, hogy beferjen a szerződése, de ez pont olyan blockbuster amivel egy ambiciózus GM berúghatja az ajtót
FLZOLI
Ha mégis, nyugodtan hozzá lehet rakni a '22-es 1. kört is, akkor talán elgondolkodik az ajánlaton a Texans.
empty taxi
FLZOLI
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Egyrészt kapnak egy fiatal QB-t olcsón sok évig, plussz Watson bazi nagy szerződéssel bír, azt azért nem sokan tudják kiköhögni a hard cap mellett. Nyílván a liga összes csapata vígan perkálna ha lenne ilyen QB-ja (mínusz Chiefs, Seattle)Hát azért ezt a Watson tradet nagyon adnám.Nem gondolnám h Watsont végül elcserélik.
Nyilván a pénzügyi rész nem tudom hogy jön ki, kit kéne elengedni, hogy beferjen a szerződése, de ez pont olyan blockbuster amivel egy ambiciózus GM berúghatja az ajtót
FLZOLI
Ha mégis, nyugodtan hozzá lehet rakni a '22-es 1. kört is, akkor talán elgondolkodik az ajánlaton a Texans.
empty taxi
Hát azért ezt a Watson tradet nagyon adnám.Nem gondolnám h Watsont végül elcserélik.
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
azért kaptál sokkot, mert valójában csak 9 év telt el, nem 10. 2012-01-08-án volt ez a meccs.sokkot kaptam... Azt gondoltam, ez nem igaz, amit látok... Jézus.. tíz év eltelt..📅𝐎𝐍 𝐓𝐇𝐈𝐒 𝐃𝐀𝐓𝐄⏪
— Ryan Greene 📷 (@RyanCBS4) January 8, 2021
1/8/11: TEBOW ➡️ DT ➡️ GAME OVER@Sportstog_DEN had DT run right at him and followed him into the tunnel. Here's the uncut @CBSDenver clip of the TD#BroncosCountry pic.twitter.com/fmJSNaavhL
Negritis
Zalán
Minden idióta twittel minden baromságot anélkül hogy utánanézne azoknak amiket beír.
Tebow. Legenda. Volt egy meccse a Chiefs ellen. 8 passzkiserlet. 2 complete. Nyertek. Meghozza passzal, mert az utolso passza volt vmi 40+ yard, TD. Ennyi.Volt az 50+ is, de ki számolja...
ulpianus
Amúgy Decker volt a szerencsés. ez volt a 2. meccsünk a zone readdel, de az a legérthetetlenebb ebben a győzelemben, hogy valójában nem is ment a futás, Moreno és McGahee nélkül, mégis nélkülük is csak futottunk. Lance Ball te jó ég mióta követeltük már ki a csapatból, volt vagy 30 cipelése, de csak nem jött neki össze a 100 yard

Állat vagyok, ami enni kér...
sokkot kaptam... Azt gondoltam, ez nem igaz, amit látok... Jézus.. tíz év eltelt..📅𝐎𝐍 𝐓𝐇𝐈𝐒 𝐃𝐀𝐓𝐄⏪
1/8/11: TEBOW ➡️ DT ➡️ GAME OVER@Sportstog_DEN had DT run right at him and followed him into the tunnel. Here's the uncut @CBSDenver clip of the TD#BroncosCountry pic.twitter.com/fmJSNaavhL
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
📅𝐎𝐍 𝐓𝐇𝐈𝐒 𝐃𝐀𝐓𝐄⏪
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
semmi gond, én nem figyeltem 😀megírtam a poszt elemzésünket erre látom hogy itt beszélünk az Eagles rosterről 😀Bocs nem akartam bekavarni 😛 😉
amúgy első körös RB-t húzni sztem hiba, mind1 kiről beszélünk 😀
Negritis
dande
megírtam a poszt elemzésünket erre látom hogy itt beszélünk az Eagles rosterről 😀Bocs nem akartam bekavarni 😛 😉
Negritis
Szerkesztette: Negritis, a vajda
Még WR ok, de CB úgy tűnik nem lesz olyan aki megérné, az RBt viszont nem is értem??? Ok hogy Miles Sanders nem a legfelkapottabb név de azért na, 31csapatból 31 elfogadná 😊 . Első 2 évében hozta az 1000 scrimagge yardot az átlaga a legjobbak között. Szóval az rb nem talált 😊Parsonst nem adjuk 😛 Nyilván függ attól, hogy ki lesz a DC nálunk, meg egy újabb WR pick is benne van, de kevés ennél egyértelműbb pick volt számunkra az utóbbi időben Talán csak Lane Johnson meg Wentz. Remélem nálunk köt ki 😊Finoman szólva sem az LB a hiányposzt abban a csapatban. Kb a skill szekció hulladék (WR, RB, CB) ilyenkor azért szerintem nem költenek a csapatok nem prémium posztra ilyen korán.
dande
FLZOLI
S nem értek egyet az LB poszt leminősítésével. Egy jó LB a védelem esze tud lenni. Aki képes lukakat betömni. Nekünk az utolsó elfogadható LB akit húztunk s nàlunk is játszott hosszabb ideig 2012!!!ben volt Mycal Kendricks. Hicks jött még de ő sokat volt sérült és az első adandó alkalommal lelépett. A többi jó munkás vagy nem mi húztuk. Mondjuk JS nem is preferálta. Ezért írtam attól függ ki a DC. De nálam most igenis Parsons az aki kell.
Az elmúlt években sztem volt jó néhány meccs amit többek között a rossz LB játékon buktunk el.
Parsonst nem adjuk 😛 Nyilván függ attól, hogy ki lesz a DC nálunk, meg egy újabb WR pick is benne van, de kevés ennél egyértelműbb pick volt számunkra az utóbbi időben Talán csak Lane Johnson meg Wentz. Remélem nálunk köt ki 😊Finoman szólva sem az LB a hiányposzt abban a csapatban. Kb a skill szekció hulladék (WR, RB, CB) ilyenkor azért szerintem nem költenek a csapatok nem prémium posztra ilyen korán.
dande
Szerkesztette: dande2