NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
868
41
Denver Broncos
Miért azt érzem, hogy számolgatunk, reprezentatívfelmérünk, szakértünk, tervezünk, aztán hamarosan Elway kiáll, amerikai mosollyal és Patonnal az oldalán elmondja, hogy “We have found our new franchise quarterback!”, majd bemutatja Fitzpatricket. Drafton meg húzunk egy stabil CBt mert jóazhavan.Arra van esély h Fitzmagic jöjjön -bár sztem nem fogjuk megadni érte amit kérne-, de Elway nem kretén, nem Fr.QB-ként jelentené be, hanem max Lock vetélytársaként.
Bozontron
A CB pick egyelőre reálisnak néz ki, de szvsz az FA előtt nem lehet ezt megtippelni.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Miért azt érzem, hogy számolgatunk, reprezentatívfelmérünk, szakértünk, tervezünk, aztán hamarosan Elway kiáll, amerikai mosollyal és Patonnal az oldalán elmondja, hogy “We have found our new franchise quarterback!”, majd bemutatja Fitzpatricket. Drafton meg húzunk egy stabil CBt mert jóazhavan.A realitás azért még inkább ez, hogy Lockkal megyünk neki a szezonnak és védőt pickelünk első körben. Btw, ha a CB tényleg stabil lenne azt is aláírnám.
Bozontron
Két dolog miatt van most ez a hype:
- nem mindennapi kínálat
- Új GM: Elway kizárt, hogy a Watson, Fields/Wilson szintű játékosokért szükséges ellenértéket letegye. Nem azért, mert nem magasak és fehérek, hanem mert ő soha nem adna ennyit egy játékosért sem. Patont nem ismerjük.
Egyébként a szakírók és a fogadóirodák teljesen szembe mennek egymással esetünkben. Sok helyen ránk adják a legkevesebbet Staffordra, míg Watsonért 4-5. helyen vagyunk, ezzel szemben a szakírók említést se tesznek a Broncosról, mint reális cserepartnerek.
Höri pár napja azt mondta, hogy mi azért nem vagyunk komolyan vehető lehetőség a Watson-saga megoldására, mert mi magunk sem tudjuk, mit akarunk. De hogy elképzelésünk sincs.Jó, de ez irónia volt részéről. 😊 Lényegében arra utalt, nem hiszi hogy mi megcsináljuk. Mondjuk ez a többi csapathoz fűzött monológhoz képest elég gagyi volt.
Ha ez igaz, akkor ugyanez az ARod témában is igaz.
Assurbanapli
Persze ha egyáltalán lehetőség nyílik dönteni, ettől még tehetjük Lock mellett, de az döntés lesz, nem pedig fejvakarás miatti lemaradás.
igazából kívülről lehet ez látszik jelenlegHöri pár napja azt mondta, hogy mi azért nem vagyunk komolyan vehető lehetőség a Watson-saga megoldására, mert mi magunk sem tudjuk, mit akarunk. De hogy elképzelésünk sincs.Jah, hogy Höri beszélt Patonnal, nem tudtam hogy ennyire befolyásos...
Assurbanapli
Black_Adder
jövőre mond le a CEO, a GM bukik egyet felfelé nem létező poziba
a nem teljesítő HC marad
az OC-DC marad, de pozíciós edzőt elvisznek (nekem ez kb az hogy a játékosok egész jók csak a rendszer szar)
van QB akibe nehéz hinni
van korai első kör, de annyira azért mégse korai
...
minden a limbora utal
ettől függetlenül a Stafford, Watson, A-Rod trió esetében ha lépünk akkor már tudjuk hova indulunk
ha nem lépünk igazából akkor is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Höri pár napja azt mondta, hogy mi azért nem vagyunk komolyan vehető lehetőség a Watson-saga megoldására, mert mi magunk sem tudjuk, mit akarunk. De hogy elképzelésünk sincs.Jah, hogy Höri beszélt Patonnal, nem tudtam hogy ennyire befolyásos...
Assurbanapli
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Höri pár napja azt mondta, hogy mi azért nem vagyunk komolyan vehető lehetőség a Watson-saga megoldására, mert mi magunk sem tudjuk, mit akarunk. De hogy elképzelésünk sincs.Mi tudjuk, mutatja ezt a reprezentatív felmérés 😊
Assurbanapli
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Rodgers 100%-ig biztos vagyok benne, hogy blöffölt azzal, hogy a távozáson gondolkodik. Nyomást rakott a GB vezetésre, hogy ugyan lassan 38 évesen kezdjék már el tisztelni őt meg a karrierjét. Ha erre az offseasonra is Love féle bohóc tervekkel mennek neki, akkor fog lépni, de erre még várni kell hogy kiderüljön.Ha csak marketing, akkor Vegas, új stadion, elit QB (aki nem Carr) szerintem sokkal nagyobb hype-ot generálna évente.
Egyébként olvastam egy érdekes szempontot a csapat vonzóságáról, ami nem hangzott még el, de van benne valami. Nevezetesen, hogy egy Watson/Rodgers vs Mahomes rivalizálásban, évi legalább két meccsben, csoportelsőségért való harcban lenne jelenleg a legnagyobb pénz marketingileg a ligában. Nincs olyan move, ami nagyobb hype-ot, reflektorfényt kapna. Tavaly Allbrighték lehozták Brady Tampába igazolása előtt, hogy az ügynökével próbálkoznak, hogy hozzánk vagy a Raidershez kerülhessen. Valószínűleg az is emiatt volt, hiába volt minőségibb és vonzóbb a Tampa játékosállománya. Herbert és Carr helye pedig biztosnak tűnik.
Cruyffista
Egyébként olvastam egy érdekes szempontot a csapat vonzóságáról, ami nem hangzott még el, de van benne valami. Nevezetesen, hogy egy Watson/Rodgers vs Mahomes rivalizálásban, évi legalább két meccsben, csoportelsőségért való harcban lenne jelenleg a legnagyobb pénz marketingileg a ligában. Nincs olyan move, ami nagyobb hype-ot, reflektorfényt kapna. Tavaly Allbrighték lehozták Brady Tampába igazolása előtt, hogy az ügynökével próbálkoznak, hogy hozzánk vagy a Raidershez kerülhessen. Valószínűleg az is emiatt volt, hiába volt minőségibb és vonzóbb a Tampa játékosállománya. Herbert és Carr helye pedig biztosnak tűnik.
Ha már itt tartunk, Rodgerst viszont bármikor átvenném bármennyiért, bármekkora fizetésért... gyorsan tradeljük ide és irassuk alá, amíg nógatja a lyukacsossajtos orrát.. 😋Ha ez reálisan felmerülne, borzasztóan meglepődnék, de nagyon támogatnám. 🙂
Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
és ha visszakapják a labdát ugyanúgy td kellett volna. csak a 2 pontos nem kell akkor meg nem hosszabbításért mentek volna hanem győzelemért, És ha visszaszerzik a labdát, akkor még úgy is egyenlíthetnek ha akkor nem sikerül a 4th down.Ja, ha 2:08-cal a vége előtt -8nál goal to go szituációban FG-t rúgunk, kiugrok az ablakon, de az hogy van más ekkora balfasz edző is, vagy akár a miénknél nagyobb is, az nem vigasztalnem mellesleg a 21. század statisztikailag legjobb offenzével, minden idők legjobb dobóskillekkel rendelkező irányítójával, rábízva ezzel az erősnek sem mondható védelemre. nálam ez a sport tegnap meghalt kicsit
Black_Adder
Cruyffista
el nem tudom képzelni mi van ilyenkor az edzők fejében, de ez most a gb baja, én örülök Shaq sikerének remélem hoz még 3 sacket a döntőben is.
Persze, értem. De mostanában olyan tweet-jei vannak, hogy kiég az agyam tőle. 😀Komolyan nem tudom hova tenni ezeket a tweet-eket. Ha máshol is hoznak balfasz döntéseket, attól nekünk jobb lesz? Örülnünk kene, hogy nem csak Fangio tud idióta dolgokat alkotni?Inkább arra utalhat h minden edzőnek vannak ilyen jellegű hibái, de az egyszeri szurker csak a sajátjánál látja.
Sure would have liked to have seen what Rodgers would have done on 4th and goal. Looks like Fangio isn’t only NFL coach with questionable game-management decisions. #9sports
— Mike Klis (@MikeKlis) January 24, 2021
roberto23
Általános Doktor
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Ja, ha 2:08-cal a vége előtt -8nál goal to go szituációban FG-t rúgunk, kiugrok az ablakon, de az hogy van más ekkora balfasz edző is, vagy akár a miénknél nagyobb is, az nem vigasztalnem mellesleg a 21. század statisztikailag legjobb offenzével, minden idők legjobb dobóskillekkel rendelkező irányítójával, rábízva ezzel az erősnek sem mondható védelemre. nálam ez a sport tegnap meghalt kicsit
Black_Adder
De ha már szóba került a meccs, emlékezzünk meg Shaq Barrettről, aki miután tavaly Sack leader lett, vasárnap 3 sackkel kompenzálta irányítója 3 labdaeladását. Ebből 2× a fordításért támadhatott volna a GB, de két 3&out lett belőle 1-1 Barrett sacknek hála, mondhatni ő húzta zsákba a meccset. 😊
Ja, ha 2:08-cal a vége előtt -8nál goal to go szituációban FG-t rúgunk, kiugrok az ablakon, de az hogy van más ekkora balfasz edző is, vagy akár a miénknél nagyobb is, az nem vigasztal, amíg a miénknek így 60 és a halál között olyan dolgokat kéne még megtanulnia, aminek tudását egy általános iskola alsó tagozatostól elvárnék, és ez független attól hogy jobbnak hisszük-e a védelmét Wade Phillipsénél vagy akár az idén a PO-ban meccset nyerő Woodsénál...
Szerkesztette: Black_Adder
Komolyan nem tudom hova tenni ezeket a tweet-eket. Ha máshol is hoznak balfasz döntéseket, attól nekünk jobb lesz? Örülnünk kene, hogy nem csak Fangio tud idióta dolgokat alkotni?Inkább arra utalhat h minden edzőnek vannak ilyen jellegű hibái, de az egyszeri szurker csak a sajátjánál látja.
Sure would have liked to have seen what Rodgers would have done on 4th and goal. Looks like Fangio isn’t only NFL coach with questionable game-management decisions. #9sports
roberto23

Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Sources: The Chargers are hiring Broncos DBs coach Renaldo Hill as their new defensive coordinator. Hill worked with Brandon Staley in Denver in 2019, played in the league for a decade.
— Albert Breer (@AlbertBreer) January 25, 2021
#OnThisDay @AqibTalib21 blessed us with this glorious message 🥳 pic.twitter.com/ba8RyYm5Eu
— Romi Bean (@Romi_Bean) January 24, 2021
jah akkor már csak amiatt leszünk szarok mer az ST elbukja a meccseket 😀Közben Klis megfejtette, hogy Flacco és Keenum jobbak, mint Stafford és velük sem ment. Erre miért is nem gondoltam. 😀Én egyébként nem vagyok meggyőzve h Stafford jobb lenne mint Flacco, de a broncosos Flacconal jobb. Ebben az esetben sem gondolom h két első kört megérne nekünk, főleg ha új szerződést kell adni.
Cruyffista
Ha az 1/9 elég nekik ÉS nem kell most rögtön szerződést hosszabbítani, akkor úgy gondolom h megér ennyit, mert ha vmi csoda folytán kiderül h Lock tovább fejlődik, akkor is el tudjuk cserélni és nincs dm, nincs jövő évi draft feláldozva. Ha meg Lock nem fejlődik, akkor van egy top2015-ös QB-nk, akinek a mi O# skillplayereinkkel illene top10 O# összehoznia. Ha ehhez hozzáteszem h Fangio végre meggyőzi Blacket is h képes ligaelit (top5) D#-t összehozni, akkor az azért mindenre is elég lenne.
Általános Doktor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Közben Klis megfejtette, hogy Flacco és Keenum jobbak, mint Stafford és velük sem ment. Erre miért is nem gondoltam. 😀Én egyébként nem vagyok meggyőzve h Stafford jobb lenne mint Flacco, de a broncosos Flacconal jobb. Ebben az esetben sem gondolom h két első kört megérne nekünk, főleg ha új szerződést kell adni.
Cruyffista
Ha az 1/9 elég nekik ÉS nem kell most rögtön szerződést hosszabbítani, akkor úgy gondolom h megér ennyit, mert ha vmi csoda folytán kiderül h Lock tovább fejlődik, akkor is el tudjuk cserélni és nincs dm, nincs jövő évi draft feláldozva. Ha meg Lock nem fejlődik, akkor van egy top

Közben Klis megfejtette, hogy Flacco és Keenum jobbak, mint Stafford és velük sem ment. Erre miért is nem gondoltam. 😀
Lionnál nem látták hétről-hétre Lockot edzésen, nem tudom számukra jobb opció-e mint mondjuk Wilson
Egyébként nem is tudom melyik az az első szerződésű játékos, aki a Lionsnak kéne, mi meg szívesen elengednénk, ha berúgjuk a win-now ajtót Stafforddal.
Jamesnek nincs trade értéke, abszolút nulla, nincs épp eszű GM aki tradeelne érte, miután 2 éve nem játszott effektíve és mai árfolyamon is rettentően sokat keres. Ha meg nálunk marad a fizetése, akkor meg nem vagyunk beljebb az elcserélésével. Igazából eddig is leginkább DM volt a csapat szempontjából úgyhogy hátrébb se lennénk, de egészen biztos vagyok benne hogy senkinek nem kell
Ettől még simán lehet helyet csinálni akár Staffordnak akár Watsonnak. Caseyért és Bouyeért egyetlen könnycseeppem nem hullana, Jackson jó játékos meg játszott is, de egy QBért akármelyik safety elvesztését elfogadnám. btw Simmonst is, ha azon múlik.
Von Miller opciója viszont le lesz hívva, abban szinte biztos vagyok, ha GMként az lenne az egyik eslő lépése, hogy elengedi Millert, azzal hatalmas nyomást helyezne magára. + értelme se sok lenne, inkább hozzon egy DCt aki be tudja őt építeni a védelembe, mint ahogy volt korábban 4, aki ezt tette ahelyett hogy újat akart volna tanítani neki..
Ha engem kérdeztek az offense idén azért nem működött hiába a rengeteg high profile erősítés, mert nem volt egy veterán vezére.. Defense is így járna, ha jönne 3 védő az első 3 nap, de nem maradna senki 10+ év tapasztalattal, az összes vezért nem kéne elküldeni ha meg egy marad egyértelműen Von Miller a legkézenfekvőbb választás.
Jobban nem számolok utána, még mindig nem hiszem, hogy reális esélyünk van egy frQB megszerzésére, de kétség kívül jobbak az esélyek, mint pár napja, márciusig még akármi is lehet, ha lesz, akkor majd szétnézek ki hogy cutolható, addig nekem elég Casey, Bouye és Jackson. Előbbi kettő igazából mehet csak úgy is...