Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
aki szerint Elway inkompetens nézze meg mit művelt BoB
Negritis
Ha nem lenne akkora az egoja, simán lehetne QB coach esetleg OC mert annak egész jó volt.
FLZOLI
El is ment OC-nak a Bamára.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 548 — The Mathematician
Negritis
Ha nem lenne akkora az egoja, simán lehetne QB coach esetleg OC mert annak egész jó volt.
FLZOLI
BOB mint HC egy teljesen jó jelölt
de BOB mint GM katasztrófa

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Negritis

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Állítólag van szeme a focihoz

Ugyanakkor ebből a listából csak nagypapa Favre-ot gondolom jó húzásnak és az se tartott sokáig...

Amúgy utoljára akkor örültünk ennyire, amikor fangio lett a HC, ha még jön Kelly is, az olyan lenne, mintha akkor TremendousJob mellett valhogy Munchakot is behúztuk volna OL coachnak, wait what?
Persze ahogy akkor örültem Chokernek a személyisége miatt (lol), úgy most örülök, hogy házon kívülről jött valaki. Nagyon meg kell változtatni ezt a környezetet, új irány kell, új hangok.

Egyébként Elway és Ellis szerződése is lejár2022-re, | remélhetőleg Choker is repül | , nem tudom hogy ez a nagytakarítás a csapat eladást vetíti-e elő. Tulajjal azért lehet nagyon rosszul járni, lásd Redskins, Jags, Jets, Lions. Mondjuk az előző tulaj örököse se feltétlen jobb megoldás lásd Oakland.
Most Ellis tuti nem marad, a tippem az, hogy Elway se hosszabbít semmilyen formában. Azt amúgy tudom pozitívan értelmezni, hogy távozása előtt 1 évvel már gondoskodik a csapat jövőjéről, itt ugye az egyetlen baj, hogy az ő gondoskodása miatt vagyunk történelmi mélységben

btw, én egy analitikust szeretnék a csapat élére. Már akkor is azt gondoltam hogy ez a jövő, amikor a Brownsban DePodestát nyilvánosan megszégyenítette Dorsey, aki meg HOF GM mert odatradelte nekik Beckhamet vagy amikor Ron Wolf tette nevetségessé a koncepciót, hogy analitika alapján hozzanak döntséeket, mintha akkor nem lenne döntéshozó a folyamatban, mintha az analatika nem csak támogatná a döntéshozatalt.

Ugyanúgy, ahogy egy 20 éves playbook elavul ugyanúgy avulnak el a 20 éves csapat menedzselési paradigmák is. Aki úgy akarja építeni a csapatot, hogy run the ball, stop the run, aki az ellenfél térfelé hátrányban elpuntolja a labdát 4&1re, aki csak 6-6 magas esetleg hófehér QB-val tudja elképzelni a csapat jövőjét és még sorolhatnám, azok elbuknak. Vannak akik meg tudnak újulni, vannak akik hajlandók lekövetni az egyetmi trendeket, hogy ne késztessék bele a spread QB-t egy 100% undercenter sémába és vannak akik mellett elhalad az idő.
Én nem tudom, hogy Paton milyen GM lesz. A talent evaluation fontos. Nyilván a drafton, olyan stealek mint Wolfe, Malik vagy Trevathan a SB csapat alapját képezték, most Sutton és Simmons mellé kénének még sokan. Amíg nem jönnek olyan HOF FA-k, mint Manning vagy Ware, vagy olyan bizonyíottt veteránok, mint Talib és Ward, addig olyanok kellenek, akik nálunk teljesednek ki, mint Marshall vagy Sanders. Mostanában az egyetlen ilyen Shelby volt, akitől már tavaly meg akartunk szabadulni szóval Choker nem szereti, az új GM persze értékelhetné a tudását, de ott pihen a kórházban 12+ millióért Casey és van 2 mid round fiatal talent és most hosszabbítottunk Purcellel, szóval ahogy tavaly is úgy idén is csak úgy maradhat ha senkinek nem kell. Aztán Choker meg mutogathat hogy csak azért az újabb losing season mert Casey a kórházban van... de elkalnadoztam, szóval draft, és olyan FAk, akik nálunk válnak sztárrá, amiben előrelépést várok Paton személyétől Mármint nem várom tőle, hanem elvárom tőle.
A talent gondozáshoz új edzői sátbra lenne szükség, abban ilyen hülye módon előre megkötöttük a kezdünket, lehetett volna úgy is hogy János 2 héttel korábban buktatja felfelé magát, és akkor az új GM dönti el, hogy mennyire Tremendous Job a 7-9-re az 5-11, de most hogy a teljes stáb marad, kitől várjuk az előrelépést? Choker megtanította Millernek is hogy legyen szürke átlagos játékos, majd ugyanazt megtanította Chubbnak is. Mit csinál majd azokkal, akik eleve azok? backup szintre neveli őket?
Az a baj, hogy ez kihat a draftra is. Akárkit hozunk óriási hendicappel indul a liga legrosszabb edzői gárdája kezében. Amikor vannak ezek a draft bust listák, ahol jól körberöhögik a játékost azért meg kéne vizsgálni nem-e a környezetnek is volt kösze a kudarchoz. Persze így utólag egy Ryan Leafnek a személyiségébe volt oltva a kudarc, de vajon RGIII a Panthersben lehet vitte volna annyira, mint Newton.
Nem akarom ezeket találgatni, a pont, ahova ki akaruk lyukadni, hogy a szükséges kultúrváltozásnak csak egy lépése a GM csere. Új ezdők kénének és akár új szerepkörök a Front Officeba de mindenek előtt új elvárások, a csapat történelméhez méltatlan hogy a 12-20 tremendous job legyen, a csapat történelméhez méltatlan a zsinórban 4 losing season, akkor is ha ezt kompetenciából tudtuk, meg akkor is ha inkompetenciából. De akármennyire is szeretném, nem egy jó draftra vagyunk a 8-8tól, pedig már az is szomorú, hogy egyáltalán ez az az elérhetetlen cél, amit kergetünk...

6 éves szerződést kapott, az első évét kvázi elvették tőle azzal, hogy maradt a teljes inkompetens edző stáb és még csak nem is neki jelentenek majd. A 2. évében kezdhet el dolgozni remélhetőleg egy új edzővel, onnantól akár 1 év alatt meg lehet fordítani a csapat szerencséjét, de a mostani KC mellett, ezt nehezebb kivitelezni, mint ahol példák vannak erre. Bold prediction, senki nem lesz itt a mostani keretből, mire legközelebb divíziót nyerünk, legalábbis olyan, aki aktív részese lesz annak.
Aztán meglátjuk, nekem mindegy kik azok a játékosok akikkel divíziót nyerünk, mármint asszonyverőket nem szeretnék itt látni, de hogy kinek az embere az mindegy.

2021re egyelőre egyetlen célt fogalmazok meg, kerüljük el az 1/1-et, nem azért mert 1/1nek érzem a csapatot, azt majd leghamarabb a draft környékén érzem valamilyennek, csak semmi pozitív kimenetelre nem látok esélyt így olyan nagyon nem is érdekel mi lesz jövőre vagy amíg tremndousjob a hc, viszont kb az egyetlen pozitív sorozat, amit sem kókler sem choker nem szakított meg, hogy nem draftoltunk még 1/1-ben az NFLben. Legalább ez az egy maradjon meg.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Bevallom férfiasan, semmit nem tudok Patonról, de hogy ne lenne az ember bizakodó, ha egy olyan “főember” helyére, aki bizonyította inkompetenciáját, olyan kerül, aki tiszta lappal indít. Pláne ha szimpatikus. | Igaz, eddig minden újonnan bemutatott versenyző szimpatikus volt. Fangio is. Keenum is. Flacco is. |
Bozontron
Nem inkompetencia volt az, hanem konzisztencia, pontosabban annak a hiánya. És a végére már több rossz döntés jutott mint jó.

több mint 5 éve
Kétségtelen, hogy Elway elmúlt 4 éves munkáját bőven lehet kritikával illetve, de az inkompetencia jelző finoman szólva túlzás.

Viszont egyre több a pletyka, hogy Paton mindenképpen fog qb-t hozni, elvileg Watson, Stafford és Ryan is potenciális cél lehet.
roberto23
Nálam simán Elway PM húzásával egy kategória lenne egy Watson de még Stafford trade is. Mármint nem a játékos miatt, közelében nincsenek az öregnek, de mint GM teljesítmény összemérhető.

Ryan is nagy upgrade, de ő B vagy C terv inkább.

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Kétségtelen, hogy Elway elmúlt 4 éves munkáját bőven lehet kritikával illetve, de az inkompetencia jelző finoman szólva túlzás.

Viszont egyre több a pletyka, hogy Paton mindenképpen fog qb-t hozni, elvileg Watson, Stafford és Ryan is potenciális cél lehet.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Bevallom férfiasan, semmit nem tudok Patonról, de hogy ne lenne az ember bizakodó, ha egy olyan “főember” helyére, aki bizonyította inkompetenciáját, olyan kerül, aki tiszta lappal indít. Pláne ha szimpatikus. | Igaz, eddig minden újonnan bemutatott versenyző szimpatikus volt. Fangio is. Keenum is. Flacco is. |
Bozontron
Nem megbántva, de a hsz alapján Elway munkásságáról sem tudsz többet, mint Patonéról, de mélyebben szvsz ne menjünk bele...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553
több mint 5 éve
Amúgy nem áltunk le úgy látom, ahogy olvasom továbbra is az a terv, hogy Kelly-t is elhozzuk Paton jobbkezének. Ha ez is összejönne így nagyon előzetesen, de kihoznánk a maxot a szituból szerintem. Persze a puding próbája az evés, de úgy tűnik jó az irány.
roberto23
Én is bizakodó vagyok, hogy fiatal ambiciózus emberek kerülnek kulcs pozíciókba

Amúgy itt azt mondják, hogy lehet ramegyunk így egy jobb QB - rá, mondván a Vikings is sokat invesztált a posztba amíg ott volt

predominantlyorange.com/2021/01/12/denver-broncos-george-paton-qb/

több mint 5 éve
Amúgy nem áltunk le úgy látom, ahogy olvasom továbbra is az a terv, hogy Kelly-t is elhozzuk Paton jobbkezének. Ha ez is összejönne így nagyon előzetesen, de kihoznánk a maxot a szituból szerintem. Persze a puding próbája az evés, de úgy tűnik jó az irány.

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy óra? Az csak egy protokolláris ebéd, nem hiszem, hogy több lenne. A "több" az pl. a Coltsnál volt, amikor Reich egy hétvégét töltött családostul Jim Irsay birtokán. Abba már beleférnek komolyabb témák is.

De nem is fontos, hogy mennyit beszélgettek, mert az igazán fontos az, hogy Paton nevét angolosan "Paeyton"-nak ejtik. A siker innentől garantált, az a szerencsétlen "a" betű csak nem tesz keresztbe neki. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Engem ez meglepett kicsit.

Lehet én gondolom túl, de nekem ez nem arra utal, hogy a Bowlen család el akarja adni a fr-t. Persze sanszosan ez nem jelent semmit, csak amennyire "biztos" voltam a tulajdonosváltásban, most már annyira nem veszem 100%-ra. 😀

több mint 5 éve
Raidersnek védelme lesz, Hörbi még jobban beindul, Paton tábornoki módon kezd kormànyozni, lesz a csoportban olyan tüzijáték, hogy ihaj 😛
dande
csak a raiders meg a broncos se vált vezetőedzőt (és valszeg QB-t se) szóval én annyira nem aggódnék az ellenfelek helyében

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Raidersnek védelme lesz, Hörbi még jobban beindul, Paton tábornoki módon kezd kormànyozni, lesz a csoportban olyan tüzijáték, hogy ihaj 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547

Cruyffista
Please bring back that winning tradition!
Akkor örülünk Vincent? 😀
(amúgy nekem is tetszik így elsőre)
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Zsír, az interjúsok között ő volt a legszimpibb, nem csókos, van tapasztalat, ráadásul elég erős konkurencia mellett igazolt ide. Tetszik, aztán remélem rászolgál a bizalomra.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Paton a GM, 6 év.
Cruyffista
Király.. Akkor ettől a pillanattől lezártam minden nyűgömet. mostantól tisztalap mindenkinek, Fangio nneve mellett egy csillaggal..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Paton a GM, 6 év.
több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
 twitter.com/BroncosOnScout/status/1349225659101446146

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Képtelen lennék ilyen hosszú összefoglaló gondolatlavinákat írni, de nagyon jó őket olvasni! 😊 Az általános elégedetlenség valóban 53 embert küldene a búsba... De szerintem nem 5-6, hanem inkább 10-12 emberünk van, akikre lehet építeni, más csapatnál fel sem merülne ugyanezzel a játékkal, hogy bust, de itt értelemszerűen lehúzza a fosfolyam őket is. Nagyon sok apróság vezetett az 5-11hez jónéhány embertől, nem pedig 53 játékos kollektív rossz teljesítménye vagy gyenge játékereje.
több mint 5 éve
Én nem vagyok egy QB simogató, meg egyetemi focit sem nézek, hogy szemmel veréssel megmondjam, melyik fiatalból lesz jó QB mozgás alapján, de az tény, hogy évek óta reménykedünk és hiszünk. Sajnos hiába....
Mindegyik QB-ban próbáltuk belelátni a jót az elején, hogy aztán a végére bottal keljen elzavarni a csapat körül, és a fél vak sánta szertárost követeljük a helyére a csapatba.

Ez profi sport, élsportolókkal, nincs kedvem azt nézni, hogy X vagy Y az alapokat tanulja vagy, hogy 2-3-4 év alatt belerázódik egy közepes szintbe. Ha a legjobb akarok lenni (és minden normális ambicióval rendelkező profi sportoló az akar lenni) akkor igen is éjt nappalá téve nyomom, hogy a hiányosságokat leküzdjem. Basszus ha egy Jordan vagy CR ki tudja hajtani a belét edzésen is....

Bolles mester egy vicc, de basszus az ő fogyatékos értelmi képességével mégis küzd/próbálkozik és idénre top lett a posztján (a körülményeket és a listák komolyságát hagyjuk). Tehetsége és esze nincs, fizikuma és szíve van, ennyi és csak megkapta a nagy lóvét a tuti cut helyett. Erre itt a fiatalok, Jeudy, Lock, Hamler, Fant, Chubb... még véletlenül se fejlődnek. Oké, kóklerek az edzők az tény, de az önfejlesztés is létezik a világon...
Megint NBA példa bocsi, Giannis egy unikornis fizikailag de a kosár tudása legjobb esetben közepes volt, de évek alatt eljutott oda, hogy normális labdakezelést és dobást épített be magának és már legit MVP várományos kb minden évben. Egyedül Sutton és Simmons lépett minden évben szintet önmagához képest, AJ, Lindsay pedig a semmiből berobbanás óta stagnál.
FLZOLI
Miből gondolod h a mi fiataljaink nem önfejlesztenek, meg miért gondolod h nem fejlődnek?

Fant az uccsó meccs utáni interjúján már arról beszélt h milyen játékosok tapejét fogja tanulmányozni, Chubb sírvafakadt a probowl bejelentésen és pont amiatt h mennyit beleadott és közben milyen mélyen volt lelkileg, Hamlernek elég az anyját követni twitteren (nagy arc a nő), h tudd h családilag mindent beletesznek ebbe, Lock szintén egy abszolút maximalista, a covid paránk is amiatt volt mert kitalálta h menjenek be a többi QB-val filmet elemezni a szabadnapjukon.

Értem h többet vártatok a szezontól, de ne vonjunk le fals konzekvenciákat.
Általános Doktor
Nem az akaratot és a szándékot kérdőjeleztem meg, hanem a pályán mutatott teljesítményt amiben csak néhányaknál van előrelépés mióta a ligában vannak. Nyílván nem lesz mindenkiből klasszis, de még a veterán játékos se túl gyakori, de azért akiben van spiritusz, az 1-2 éven belül kiderül.