NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 980
Hát már Fangio is elég finoman fogalmaz Lock-al kapcsolatban.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Én is egyetértek azzal, ha valamikor, akkor most kell felmenni a kilencedik helyről a harmadikra egy qb-ért. Ha új gm lennék, a jelen keretnél, ami tele van papíron tehetséggel. O oldal feltöltve, a d-re ráférne a restauráció. de egy komoly cb hiányzik igazán. A többiek megoldhatók. látjuk, bármilyen gyengék az eredmények, annyira azért nem lesz gyenge, hogy top3-ban húzz. Lockról ez esetben sem mondanék le. Túl könnyen kapta meg a kezdőt. hát küzdjön. ha ő a jobb, legyen ő a fr qb. de bizony én most felmozognék a class harmadik legjobb qb-jáért. kerül amibe kerül..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 980
Fangio szerint a teljes stábja visszajön jövőre, meg a tehetetlen McMahon is.

Bár elmondása szerint lehet bizonyos szitukban lemond jövőre a playhivasrol Donatell javára.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Negritis
Hülye az öreg. Max ha tolószékből szállt ki és onnan jött fel idáig. A hulladék fal prominens szemete volt Bogyó úr, aki még a mellette lévő jó guardokat is lerontotta.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mivel jelenleg nincs franchise QB a rosteren (Lock még mindig legjobb esetben ígéret) így szerintem bármilyen all-in védhető a draft vagy FA/trade szempontból. Én abban reménykedek, hogy egy olyan GM jön aki nem megúszni akarja az első évét, hanem egyből rárúgni az ajtót a ligára, hogy megmutassa mit tud.

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Ha új QB-t hoz felcseréléssel az új GM, nagyon hamar megbukhat amennyiben nem válik be. Egyszerűen egy olyan kaliberű döntésben, ahol legalább két első kör van az asztalon, annyira biztosnak kell lenni, a döntéshozatalban benne lenni minden szakértelemnek, hogy nincs olyan hogy nem válik be. Nem megmagyarázható. Sokkal több egy Lynch-Lock féle szerencsepróbánál. Egyébként abszolút érthető minden esetben, ha új GM új QB-t akar. Ugyanez igaz a fordítottjára is, sokat elárul egy GM kvalitásairól, ha rögtön az első komoly döntéséból megoldja egy csapat irányítókérdését hosszú évekre.

Ebben az esetben viszont jövőre tartalékolni nincs sok értelme. Nagyon gyenge class jön. Persze berobbanások mindig benne vannak, Wilson is ilyen (ha nem lenne Fields és Lawrence, ő lenne az 1/1, pedig 7. körös projectionből indult, mint Murray és Burrow), de erre alapozni nem lehet, pláne ha most magabiztos egy nem elérhetetlen, csak drága játékos beválásában. Igazából ha a Miami nem Arizonázik Tuával 1/3-on, az a pick elérhető. Két elsőt le kell tenni egy kis apróval és vihetjük.

Na meg hogyha nem is leszünk PO-csapat, arra elég sokat mernék tenni, hogy nem leszünk top10-ben se. Szökőévi gyenge sorsolás (Jets, Jaguars, Bengals, NFC East), sérülésekből visszatérő alapkezdők, fejlődő fiatalok, még egy hullám draftpick.. Ha az új GM új QB-val akarja megnyitni a projektet, azt idén kellene csinálni. Ennél jobb esélyünk nem lesz. Ha jövőre két elsőnk lesz valahogy, de legfeljebb 1 vagy 2 értelmes irányító lesz akik mozdíthatatlanok mert 1/1 és 1/2 QB need ahova nincs jegyünk, akkor szopó... Persze ez nem ilyen egyszerű, mert ha olyan GM jön aki rookie QB-t akar, de Wilson nem tetszik neki, az már egy olyan szitu hogy nem tehet mást minthogy vár jövőre. Aztán ha akkor sem, vár megint. És megint.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 910 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 910 — The Mathematician
azon múlik az egész hogy melyik QB-k mennek ki előttünk
sztem Lock marad jövőre, bemondják hogy a sérülések és a covid miatt volt gyenge éve
Fangio-Shurmur majd a '21es szezonba kihozzák belőle a tutit (a szezon vége amúgy sztem bíztatóbb volt de onnan kellett volna indulni és fejlődni)
a GM helyében hogy ha nincs olyan QB akit igenis ide akar hozni, akkor nem hoznék első 2 napon
Fangio kap még 1 évet, tudjuk h elbassza szóval lehet majd jövőre kibaszni és rendesen újjáépíteni
addigra Gordon szerződése is kifut, persze lesznek más szerződések amiket meg kell majd oldani

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
akárki is lesz a gm, lock helye eggyel bizonytalanabb, általában inkább a saját szemükben bíznak qb fronton vagy csak inkább saját qbval akarnak sikeresek lenni. Van persze ellenpélda is. meg általában új gm új hct is jelent, és a mi helyzetünk így most kivételes, főleg hogy fangio beleugathat a rosterbe is, lehet ő ragaszkodik lockhoz és akkor maradhat.......de nem hibáztatnám az új gmet, ha az első pickből qbt hozna. majd akkor ha bust lesz...

egyébként ha én lennék a gm, és nem rúghatnám ki első napomon chokert, akkor készülnék a jövő évi nagy takarításra. megpróbálnék minden picket amit csak lehet jövő évire cserélni, hogy akkor lehessen az újjáépítést kezdeni új hc, új dc, új oc, új qb. nem kell mindenkit elzavarni, de mostanra nem maradtak olyanok akikhez ragaszkodni kéne. von miller mégiscsak a franchise arca, de jövőre (idén) se lesz 10 sackje. csabit is csak azért tartanám meg, mert most senki nem adna érte 1. kört egy 7.5 sackes szezon után (bármelyik 1. körös újonctól többet remélnék) amúgy viszont egy nem inkompetens sémában jól játszott, de ha viszik, vigyék.

meglátjuk. nagyon olyan érzésem van, hogy 1 évvel el lett halasztva a rebuild, de amúgy semmi nem ment meg tőle, így akár kedhettük volna idén is és akkor az új hc szólhatna bele, hogy ki legyen a főnöke, akivel várhatóan több mint 1 évig fog együtt dolgozni. De már az is reménnyel tölt el, hogy 1 év múlva kezdődhet egy valóban új fejezet a történetben. még az is lehet hogy lesz kedvem foglalkozni az fa-val és a drafttal

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Találtam egy lényeges infót: ádámpéter gm-jelölt többször scoutolta személyesen a szezon során Zach Wilsont, és állítólag kilóra megvette a teljesítményével. A 49erses médiumok elég sokat írnak arról, hogy felcserélhetnek érte. Gondolom ha roster alakításban és cserék terén szabadkezet kap a következő GM, akkor magával hozná ezt az ötletet amennyiben övé a munka. Bár persze nem tudjuk mit gondol Lockról.

www.youtube.com/watch?v=pgnFTP1BSDM
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 816 — "Montoya por favor!"
Petersszel kapcsolatban szerintem nem baj ha Fangionak is van alapvetően beleszólása szerintem, mert lehetnek olyan meglátásai amik igen is hasznosak a védő oldalon, láttuk hogy a Bearsben milyen védelmet tudott összerakni. HC-nek bűn szar, de abból kell főzni ami van sajnos. El kell fogadni és jövőre megnézni mostmár, utána ha fos el lehet küldeni. De több szem többet lát alapján szerintem nem rossz ha többen hozzák meg a döntéseket. Emellett abban reménykedem hogy Peters ha ő jönne esetleg tudna segíteni Fangionak hogy ne legyen ekkora nyomorék.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Szezonösszefoglaló talán felesleges, de hogy a kevés pozitívumait megemlítsük a szezonnak, az egyik nálam biztos, hogy Simmons. Imádtam ahogy folyamatosan terelgette a társakat az oldalvonal mellett, és a pályán is simán a csapat MVP-je volt. Az O TD-i után is elsők között rohant oda az oldalvonal mellől. Elég jó helyre került a staféta csapatkapitányi szempontból Von (remélhetőleg csak) ideiglenes távollétében. Megérdemli a nagy szerződést, amit biztos vagyok benne, hogy megkap. Itt. A pályán kívül is odatette magát, szurkolok neki, hogy a Walter Payton Awardot bezsebelje. Kevés nagyobb elismerés létezik. A PFF-nél ő az utóbbi 2 év legjobb safety-je.

Peternek szerintem lesznek jobb ajánlatai, olyan, ahol neki felel a HC, nem ez a párhuzamos hülyeség. De ha mégis ide jön, az jó lenne
Black_Adder
Elvileg csak a Lions és a Panthers érdeklődik iránta rajtunk kívül, de mindkettőnél más a favorit, illetve a Panthersnél kimondottan HC hierarchia van. Szóval ha őt akarjuk jók az esélyek.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
Igazi kínszenvedés volt ez a szezon, minden héten késsel szurkáltak, győzelmekkor is. De én voltam a hülye, még a Vasas elleni meccset is képes voltam végigszenvedni, bízva a csodában.

Repestem az örömtől, amikor Fangio lett a HC, jó volt a pedigréje, főleg a védelem terén. De Susmussal együtt olyan O#-t raktak össze, hogy minden meccsen sírt a tojáslabda, hogy ez neki nem kell. Amikor a 23. nekifutásra is erőltették a középső futást Lindával, vagy belekényszerítették Lock-ot olyan szitukba, amelyekben szemmel láthatóan nem érezte komfortosan magát, jöttek is a hibák ezerrel.
Ám az igazi hiba a TM-ben volt, egész szezon alatt, olyan időkérésekkel, mintha meg akarnák velem utáltatni a Broncos-t. Esküszöm, az Oakland elleni meccs után ha nem írtam minden létező fórumon a vezetőségnek (biztos eljutott 😀), akkor egyre sem.
Egyszerűen én még ilyen szerencsétlen HC-t nem láttam, mint Fangi papa, pedig 2005-től vagyok Broncos-fan. Ráadásul volt itt azért egy VJ meg egy Mekdönci, szóval a léc nem volt épp magasan... na és a meccsek utána sajtótájékoztatók..? Nevetséges volt mind. Adjunk neki még 10 évet, nem ő a hibás, csak azok a fránya körülmények. Ha azok nem lettek volna..

Sokkal többre hivatott ez a csapat. A legnagyobb szívfájdalmam egyébként Lindsay tehetségének elpazarlása, nincs rá szó, mekkora játékos válhatna belőle, erre jött a 9 misis TO-király Gordon. Hagyjuk is.

Durva, de szerintem ennél nincs lejjebb. A sorsolásunk a következő szezonra nem épp veretes, ha ezt a lécet sem ugorjuk meg, akkor be lehet szántani a Mile High-t.

Peace.
több mint 5 éve
Ha jól látom, akkor nem volt róla szó, h Matt Russell, Elway igazi jobbkeze (Vice President of Player Personnel) rendkívül fiatalon nyugdíjba megy. Ez is befolyásolhatta Elwayt, bár ahogy olvasom a szezon során többször beszélt már Ozzie Newsomeal, aki ügye hasonló utat járt be a Ravensnél.

A fentiek miatt a top 2 posztra keresünk jelöltet.
Általános Doktor
Fordítva. Elway először őt informálta a döntéséről, és utána jelentette be Russell a visszavonulását. Valszeg nem bízott benne, hogy az új GM megtartaná új helyen meg már nem akar dolgozni, de lehet új GM alatt itt sem. 47 éves volt, bár hogy az alkoholista években mennyi, azt nem tudom.

Elway azt mondta pár hete érett a döntés, bár abban a pár hétben is beszélhetett többször Ozzieval, vagy csak nem igaz, hogy pár hete, inkább pár hónapja érett a döntés.

Most mindenesetre azok (nagy része) is jó döntésnek látja, akik eddig foggal körömmel védték, itt van pl Mason

Ez egyébként igaz, de Ő volt az, aki Von sérülése után hozta, hogy a csapat minden egyes poszton sokkal erősebb, mint tavaly volt, és teljességgel elképzelhetetlen, hogy nem jutunk a POba... Ha marad minden ahogy idén, gondolom akkor is garantálja a PO-t 2021-re, mert minden a legnagyobb rendben.
Egyébként 1 évvel később is leléphetett volna Elway, sőt ha eladják a csapatot, akkor is úgy lett volna kirúgva, hogy előtte 4 szemközt felkínálják neki a lemondás lehetőségét, vagy akár ugyanígy felfelé buktatják meg. Lehet neki is jobb így, de elsősorban a csapat a dolog nyertese imo.

Így most GMként (beleértve 2011-et is, amikor Xanders volt a GM, Elway még csak Director of Player Personnel volt, de Elwayjel társítják az akkori döntéseket is) 90-70 a mérlege. Ha hamarabb belátja, hogy nem megy már, jobb is lehetne, de ha elég idő eltelik és elfeljtjük ezt a 4 évet - amit mondjuk nehezít, hogy utoljára 72ben volt 4 negatív szezon, de az idő még helyre állíthatja renoméját GMként. Még egy évet marad, már sokkal nehezebb lett volna... 10 év, 5 jó, 1 ok, 4 szar, az egyetlen hiba, hogy ebben a sorrendben jöttek...
5 divízió győzelmet, 2 afc győzelmet, 1 sb győzelmet senki nem veszi el tőle

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ha jól látom, akkor nem volt róla szó, h Matt Russell, Elway igazi jobbkeze (Vice President of Player Personnel) rendkívül fiatalon nyugdíjba megy. Ez is befolyásolhatta Elwayt, bár ahogy olvasom a szezon során többször beszélt már Ozzie Newsomeal, aki ügye hasonló utat járt be a Ravensnél.

A fentiek miatt a top 2 posztra keresünk jelöltet.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Peternek szerintem lesznek jobb ajánlatai, olyan, ahol neki felel a HC, nem ez a párhuzamos hülyeség. De ha mégis ide jön, az jó lenne

Champ Kellyvel egyedül a Fangio kapocs a gondom, főleg hogy Choker is beleszól a dolgokba. Ha ezzel a felállással visszük valamire az a követekező HC-val lesz, szóval ne a soon to be exHC szóljon bele, hogy a következő HC-nak kivel kell majd együtt dolgoznia a sikerért
A renoméjával nincs probléma, mármint amit Denverben csinált. Chicago nem tudom, volt a Mack trade, rájátszás, azóta nem sok, Trubisky és Foles akár Broncos QB is lehetett volna 16-19 között, annyira semmilyenek, de nem is tudom mibe mennyi beleszólása van, Trevathan gondolom az ő ötlete (is) volt és így utólag ő volt a jobb Marshall és közte...
Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy ő lesz a befutó, Peters olyan helyre megy, ahol ő viheti a showt és nem szólnak bele a munkájába...

több mint 5 éve
Kicsit utána nézve a jelölteknek, Kelly már dolgozott itt:
Cruyffista
Közben látom már te összeszedted, srry
Általános Doktor
semmi, ez legyen a legnagyobb gond 😊

amúgy nekem is Peters tűnik a legjobb picknek, minden csapat kimagasló volt amikor ő aktuálisan ott dolgozott
több mint 5 éve
Cruyffista
Közben látom már te összeszedted, srry

több mint 5 éve
A friss GM keresésben állítólag három front runnerunk van, mind fiatal, sehol sem bukott + broncosos kötődésű jelölt (de ez egyelőre insider infó, nem hivatalos):

Adam Peters, jelenleg Vice President of Player Personnel a 49ersnél
Ő a legfelkapottabb jelölt | a panthers már hivatalosan is kikérte, valamint susmus arról is h inkább kavarnak vmit a 49ersnél h maradhasson | , 8 évet dolgozott korábban nálunk, megmászta a scout ranglétrát, utolsó éveiben Elway egyik vezető embere volt. Nagyon jó a viszonya vele Elwaynek (engedéllyel mehetett csak a 49ersbe, de megadtuk neki), a 49ersben már a rosterért felel, John Lynch jobbkezeként.
 www.49ers.com/team/front-office-roster/adam-peters

Champ Kelly, jelenleg Assistant Director of Player Personnel a Bearsnél
Ő szintén 8 évet dolgozott nálunk, utolsó 4 évében jelentős befolyással az FA igazolásokba. A Bearsnél is tűz közelben van. Itt ügye az Elwayes kapcson túl Fangioval is meg van a jó viszony.
 www.chicagobears.com/team/coaches/champ-kelly

John Spytek, jelenleg Buccaneers Director of Player Personnel a Tampánál
Neki is van 3 éves kapcsolata velünk, kezdetben a délnyugati régió vezető scoutja volt, majd az országosnak is, jelenleg 5 éve dolgozik a Tampánál, ahol a roster kialakításban van vezető szerepe.
 www.linkedin.com/in/john-spytek-096a187

A fentiek közül nem látok "szar" jelöltet, nekem Peters tűnik a legbiztosabbnak, de érte nagy verseny is van.

több mint 5 éve
Azok alapján, amiket írnak, meg amiket nyilatkozott ő és Ellis, szerintem inkább belátta, hogy nem megy neki ez a hands-on GM pozíció, inkább feljebb lép és csak a nagyon fontos dolgokba akar majd beleszólást. Az utóbbi évek alapján jó döntésnek tűnik, meglátjuk mennyire válik majd be, sokkal rosszabb mondjuk nem lehet szerintem...
StormST
Elway csak felfelé bukhatott. Én abban bízom, hogy innentől Elway lesz az, akinek Ellisnek kellett volna, illetve egy focihoz korlátozottan értő tulaj válláról vesz el feladatokat.
A Chokerhez való ragaszkodás aggodalomra ad okot, de ha valóban ilyen szerepköre lesz, Ellisnél csak jobban csinálhatja. Ellis meg felügyelheti azokat akiknek az a feladata, hogy legyen a stadionban fűtés, víz, beleszólhat hogy kié lesz az épületen belül a büfé, meg hasonlók.

Jobb lett volna, ha 1 évvel korábban, és megússzuk a tavalyi ámokfutást, de legalább végre változott valami, komolyan az se zavar, ha rosszabbra (Chokerrel úgyis esélytelen a jó szereplés), már az is elég, hogy változhatnak dolgok, mert akkor lehet majd bízni a következő változásban.

több mint 5 éve
Egyébként számomra a Billsé a legimpresszívebb építkezés. Igazi top pick és FA sztárigazolás nélkül, Gilmore szintű játékosokat bukva jutottak el a stabil PO-csapat szintig, úgy, hogy Josh Allen pl tavaly a top2 legrosszabb kezdő QB között volt a ligában a statisztikák szerint.. Ha onnan lehetne mozdítani bárkit GM posztra, akinek érdemi szerepe volt az építkezében, én azt támogatnám leginkább.

"Anthony "Champ" Kelly is yet another hire with previous ties to the Broncos, working in Denver from 2007-2015. The last five years he worked as their assistant director of pro personnel. During his time scouting, the Broncos acquired veteran free agents quarterback Peyton Manning, defensive tackle Terrance Knighton, running back Willis McGahee, wide out Emmanuel Sanders, corner Aqib Talib, guard Louis Vasquez, safety T.J. Ward, linebacker DeMarcus Ware and wide receiver Wes Welker."
Ahogy Peters is:

"Adam Peters is in his 18th season in the NFL and fourth as vice president of player personnel for the 49ers. He joined the 49ers after spending the previous eight seasons (2009-16) with the Denver Broncos. In 2016, Peters was named the Broncos director of college scouting after spending two seasons as the team's assistant director of college scouting (2014-15). Peters spent three years as a national scout (2011-13) after originally joining the Broncos as a regional scout in 2009. As a member of Denver's personnel department, Peters helped the team acquire 27 players through the draft and college free agency that were vital members of the Super Bowl 50 championship roster. Peters joined the Broncos after spending six years (2003-08) with the New England Patriots. In his first two seasons with the Patriots as a scouting assistant, he was a part of two Super Bowl championship teams (XXXVIII in 2003 and XXXIX in 2004). In 2005, Peters handled pro scouting duties for the team before serving as an area scout in his final three seasons (2006-08) with the Patriots."
És nagy meglepetésre Spytek is:

"John Spytek enters his fifth season with the Buccaneers in 2020 as the Director of Player Personnel. In his current role, Spytek oversees the day-to-day operations of the college and pro scouting departments for Tampa Bay. He is responsible for administering free agency preparation and evaluating talent throughout the NFL and other professional football leagues. Spytek works closely with Buccaneers General Manager Jason Licht regarding the NFL Draft, key free-agent acquisitions and all other personnel decisions.

Most recently, Spytek played a key role in acquiring six-time Super Bowl winning quarterback, Tom Brady and four-time All-Pro tight end Rob Gronkowski in 2020, as well as in the 2019 free agent signings of defensive tackle Ndamukong Suh and outside linebacker Shaquil Barrett. Suh started all 16 games and was a vital part of Tampa Bay's No. 1 ranked run defense, while Barrett led the NFL in sacks, with 19.5 – a Buccaneers record – en route to a Pro Bowl berth and a second-team All-Pro selection. Prior to joining Tampa Bay, Spytek spent three seasons with the Denver Broncos, where he worked as Southwest area scout in 2013, before being elevated to national scout, a position he held for two years (2014-15). The Broncos' 37 regular season and 42 overall wins were the most in the NFL over that three-year span, culminating in a Super Bowl 50 victory on February 7, 2016."
több mint 5 éve
Nem akarom tovább Elwayt kritizálni. sokat tett, elvitathatatlan, de belátta, nem neki való ez Manning nélkül. Volt két totálisan nulla draftja, ahhoz képest javult az utóbbi három, ez tény, és mi mindig hajlamosak vagyunk azt mondani, milyen király draftok voltak ezek. most meg ott tartunk, hogy 5-11. És egyetlen szupersztárt sem látok. nem lehet, hogy túlzottan szeretjük a játékosainkat? Kíváncsi lennék ki kellene tőlünk más, erősebb csapatok szurkolóinak? Szerintem picit túlértékeljük ezt a három draftot. itt a szabadidő, vegyük át, kiből mi lett, hol tart? Nem biztos hogy A-val fog végül végződni az az értékelés..
Zalán
Nem a színvonalukra gondoltam, hanem például az olyan apróságokra, hogy ha valaki azt mondja Elwaynek a GM-i karrierje elején, hogy mi lenne ha kivenne az első körben egy generációs WR tehetséget, majd a másodikban egy stílus WR-t miközben egyébként már van egy szintén fiatal pro bowler WR a csapatban, nyakon bassza egy péklapáttal valószínűleg. És tudnék még mondani ilyen régimódi, visszamaradott GM-ekre, HC-kra abszolút nem jellemző apróbb húzásokat. Meg úgy összességében szerintem a nyilatkozatain is látszik, hogy sokat formálódott az évek alatt a gondolkodásra, abszolút nem illik nekem a csökönyös vénember szerepbe.

Fant, Sutton és Chubb simán első kört ér jelenleg szerintem. Jeudy-ban a potenciál abszolút látszik, ha nyáron rendbe rakják a kezeit várható nagy ugrás a játékában. Guard posztokat annyira nem szoktam figyelni, de Risnert a statisztikák elég jónak mondják. Lockot úgy szerezte meg türelmesen kivárva a második körre, hogy Daniel Jonesba és Haskinsba is belenyúlhatott volna első körben.. Attól függetlenül, hogy belőle mi lesz, ez is egy jó döntés volt. Nekünk akkor kellett húzni, ez volt a kínálat, kb a legjobbat húzta így is. Dremont Jones, Jewell, Lindsay bőven kezdő szintet nyújtottak. Hamlerben, Ojemudiában lehet még potenciál, abszolút nem úgy égtek meg, mint Hamilton vagy Yiadom, hogy reménytelennek gondolja az ember. Okwuegbunamból és Basseyból már idén látszott, hogy nagy játékosok lehetnek. Csak hát az ACL-sérülesek..

Összességében szerintem elég tehetséget gereblyézett össze, azt nem tudom hogy ligaszinten ezt hova lehetne poziciálni, nagyobb kutatást igényelne. De az is eléggé számít, hogy milyen minőségű pickekból vannak kirakva ezek, nyilván.

Ha van is hiányérzetem az utóbbi 3 draftról, az inkább QB-kérdéshez kapcsolódó szerencséhez köthető.. Nem ellenkeznék, ha Herbert ide esett volna le úgy, hogy ő "csak" a 3. QB..
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Engedjük már el ezt a boomer dolgot. Elwaynek ez, meg egyébként még számtalan döntése bizonyította, hogy azon kevesek közé tartozik, akinek abszolút nem derogál modernizálni a fociról alkotott gondolatait. Többek közt ezért is javultak fel a draftjai a végére.
Cruyffista
Nem akarom tovább Elwayt kritizálni. sokat tett, elvitathatatlan, de belátta, nem neki való ez Manning nélkül. Volt két totálisan nulla draftja, ahhoz képest javult az utóbbi három, ez tény, és mi mindig hajlamosak vagyunk azt mondani, milyen király draftok voltak ezek. most meg ott tartunk, hogy 5-11. És egyetlen szupersztárt sem látok. nem lehet, hogy túlzottan szeretjük a játékosainkat? Kíváncsi lennék ki kellene tőlünk más, erősebb csapatok szurkolóinak? Szerintem picit túlértékeljük ezt a három draftot. itt a szabadidő, vegyük át, kiből mi lett, hol tart? Nem biztos hogy A-val fog végül végződni az az értékelés..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
In John Elway’s 26 seasons with the Broncos as player & executive, the Broncos won 20 playoff games.

In the other 35 seasons, the Broncos won three playoff games.
több mint 5 éve
Engedjük már el ezt a boomer dolgot. Elwaynek ez, meg egyébként még számtalan döntése bizonyította, hogy azon kevesek közé tartozik, akinek abszolút nem derogál modernizálni a fociról alkotott gondolatait. Többek közt ezért is javultak fel a draftjai a végére.