Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
juditnak sokat fog segíteni ha sutton visszatérEz így elfogadható érv lenne egy 5. körös elkapónál aki véletlen került a Depth tetejére.
valamint ha fant egészséges tud maradni
Negritis
több mint 5 éve
juditnak sokat fog segíteni ha sutton visszatérvalamint ha fant egészséges tud maradni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szvsz Jeudy nincs konnyu helyzetben. Mivel azt varjak tole, mint elso koros elkapotol, hogy legyen a lanchordo WR. Nyeroember. Ki mas lenne, draga volt, a tehetsege megvan hozza.Mennek is fele a 3rd&long labdak, ket vedo koze passzok, feszes cover passzok, lecsuszott passzok, panik passzok. A legnehezebb passzok. Mert majd megoldja. Dob el konnyebbet is, mert nem megy a jatek, de az szvsz mar kovetkezmeny.
Csakhogy ezt 3-5+ eve a ligaban jatszo, bizonyitott tehesegektol varjak el. Itt ugye van Lock, aki ezen passzokban nem a legpontosabb. Az alap megy, foleg kozelre, es fejben kivalo Lock, de o ennyit tud. (Azert irtam rola eredmenykovetoben, (nem, nem azt, ami itt idezve lett mecsc utan, hogy milyen kivalo, minden faca vele), hogy a `9-ersben, a Ramsben, akar egy mukodo Cowboysban o megfelelo lehetne, itt keves amit tud. Raadasul nem eri meg egy nullarol epitkezo csapatott ra epiteni. Egy meglevo eros rostert szetverni sem erdemes, oda Lock tokeletes. ezt csak mondom mellekesen.))
Szoval ha Jeudy kapna lenyegesen tobb, konnyebb passzt, tisztara huzna ot a sema, feleptinek ot, akkor megnohetne az onbizalma. Koncentracioja javulna. Mert minden meccsen foldhoz bassza a sisakot, vagy levezeti a frusztraciojat. Es nem tujda megcsinalni. Amitol egyre inkab spiralba kerult, mint a gollovo csatar 5 kapufa utan.
De sztem ez ido kerdese. Anno AJ Green jart igy, mondtam a Bengals topicban, no para. Majd meg igy is bele fog noni a cipobe, csak ez a nehez ut. Ha segitenek, az volna a konnyebb.
(Meg 1x: Igen, ejtett el konnyu labdakat is.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
NFL DPOY candidate Xavien Howard told Richard Sherman in a podcast, Jerry Jeudy was the toughest young WR he played against.Már csak a dropokon kell dolgozni, és minden oké lesz
Howard: "I never had a receiver like spun me around on a slat tough so quick like that. I'm like gosh damn. His first step is crazy. I had to get inside more and got to pick a side because I can run with the fade."
Sherman: "His moves like Devante Adams. That's what they don't understand."
Howard: "Yeah, after the match I tried at practice that hop step. I still don't know how he do it. It's like impossible."
Cruyffista
több mint 5 éve
NFL DPOY candidate Xavien Howard told Richard Sherman in a podcast, Jerry Jeudy was the toughest young WR he played against.Howard: "I never had a receiver like spun me around on a slat tough so quick like that. I'm like gosh damn. His first step is crazy. I had to get inside more and got to pick a side because I can run with the fade."
Sherman: "His moves like Devante Adams. That's what they don't understand."
Howard: "Yeah, after the match I tried at practice that hop step. I still don't know how he do it. It's like impossible."
több mint 5 éve
www.denverpost.com/2020/12/31/broncos-endorse-pat-schurmur-2021-expected-growth/Semmirekellő branch együtt ugrik majd a vonat elé 😊
Szép volt Vic! 😊
Zalán
több mint 5 éve
www.denverpost.com/2020/12/31/broncos-endorse-pat-schurmur-2021-expected-growth/Szép volt Vic! 😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Congratulations to @astronaut on being named our 2020 Ed Block Courage Award recipient!
— Denver Broncos (@Broncos) December 31, 2020
📰 » https://t.co/Isumlpwmwd pic.twitter.com/HOBmvK9x9j
több mint 5 éve
Mindezt beírod akkor, amikor a Nagy Lebowskit nézem csak úgy felidézésből... 😊2008ban kint voltam Cowboys @ Broncos pre meccsen. Mire parkolót találtunk és bejutottunk, Romo ÉPP lejött a pályáról. Kib* hideg volt és ezen csak a Broncos jó játéka miatt volt jobb, mert TD után beüzemelték a zamerikaji lángyszórót. Na, akkor tényleg jó volt! Ráadásul a Denver nyert! Visszafelé a kilögybölt hideg söröktől átfagyott kézzel a parkolónál... realizátuk, hogy 1 láb szabálytalanság miatt elvontatták a járművünket. ... . ... .@ZalánUhhh...
Végre sikerült kiraknom utólag is 1000 hála
Negritis
Dejó látni.. 😊
Egy csodálatos idény fogadalma, emléke, és a gesztus, mert annyit kaptam/kapok tőletek ismeretlenül itt... Még ha mostanság lejjebb is vagyunk...
Nagyon örülök.. Igazán..
🤞
Zalán
Öreg Bob Ramsey (egy 60 körüli, vágott bőr dzsekis, értelmes, magyar humorérzékkel bíró bukott étteremtulajdonos vén hippi egyből tudta hol keresse az aautóját: ELŐRE!
1) Gyors-bolt "Tom Market" stílusban amerikai polcokkal
2) 2 Járőr a bolt mellett
3) Irány a Quick-Compound (fantázianév), ahonnan cca &100 kp hogy visszaszerezzük az autót.
4) Taxi leintés (by Bob Ramsey) és "drive me to this place, fast". Különben átvitték volna a járművetr egy másik depóba, ahonnan +100 banán kiszabadítaani és annyi már nem volt nálunk...
5) Öreg Bob Ramsey "rendszámmal a szájában" beszélve a vérprofi portás a rácson túl beengedtet minket. Kifizet száz dollárt (a taxis is kapott extrát)
6) Mindenjó, ha... ha nem, akkor hazafelé Denverből Grand Lakebe először szemerkélő eső, aztán havas eső, aztán hő. És eddig csak felfelé mentünk, a rozoga autó (TLDR) mert motorilag épp kibekkelte az etapot. Már hogy felfelé. Mert komolyan mondom, nem volt fék az autón! már odafelé furán éreztem magam haverommal, amikor Bob úgy magyaráz, mint egy eszelős sámán és csak inkontinenciás problémák miatt parkolt lendületből egy kiürített "National Guard" telephely mellett úgy ahogy, a buxust használva tompítónak. Mert nem volt fék az autón. Max kézi, de azt meg kímélni kellett.)(TLDR
7) Felérünk a hágóra, innen minden mejt, fasza, nem erőlködik tovább a far motor! Aztán az autó sztoikusan megindul lefelé.
8) haverom élet és halál közt ringatózva csak arra a pillanatra ébred fel, ami így szólt: "I CAN'T CONTROL THE CAR! I HAVE NO BRAKES! I CAN'T STOP!" -- bob ramsey
9) Valahogy 20 mérföldperórával havaértünk. Hazaérés: "Kurvagyorsan adj egy cicgit!"0) Késtem fél órát melóhelyről, szerencsére ahogy a főnök, Senior Enrique Rosas (konyhafőnök, nem tulaj, mégjobb sztori) látott engem, vállalta az omlettforgatások javát)
gyeek
több mint 5 éve
2008ban kint voltam Cowboys @ Broncos pre meccsen. Mire parkolót találtunk és bejutottunk, Romo ÉPP lejött a pályáról. Kib* hideg volt és ezen csak a Broncos jó játéka miatt volt jobb, mert TD után beüzemelték a zamerikaji lángyszórót. Na, akkor tényleg jó volt! Ráadásul a Denver nyert! Visszafelé a kilögybölt hideg söröktől átfagyott kézzel a parkolónál... realizátuk, hogy 1 láb szabálytalanság miatt elvontatták a járművünket. ... . ... .@ZalánUhhh...
Negritis
Dejó látni.. 😊
Egy csodálatos idény fogadalma, emléke, és a gesztus, mert annyit kaptam/kapok tőletek ismeretlenül itt... Még ha mostanság lejjebb is vagyunk...
Nagyon örülök.. Igazán..
🤞
Zalán
Öreg Bob Ramsey (egy 60 körüli, vágott bőr dzsekis, értelmes, magyar humorérzékkel bíró bukott étteremtulajdonos vén hippi egyből tudta hol keresse az aautóját: ELŐRE!
1) Gyors-bolt "Tom Market" stílusban amerikai polcokkal
2) 2 Járőr a bolt mellett
3) Irány a Quick-Compound (fantázianév), ahonnan cca &100 kp hogy visszaszerezzük az autót.
4) Taxi leintés (by Bob Ramsey) és "drive me to this place, fast". Különben átvitték volna a járművetr egy másik depóba, ahonnan +100 banán kiszabadítaani és annyi már nem volt nálunk...
5) Öreg Bob Ramsey "rendszámmal a szájában" beszélve a vérprofi portás a rácson túl beengedtet minket. Kifizet száz dollárt (a taxis is kapott extrát)
6) Mindenjó, ha... ha nem, akkor hazafelé Denverből Grand Lakebe először szemerkélő eső, aztán havas eső, aztán hő. És eddig csak felfelé mentünk, a rozoga autó (TLDR) mert motorilag épp kibekkelte az etapot. Már hogy felfelé. Mert komolyan mondom, nem volt fék az autón! már odafelé furán éreztem magam haverommal, amikor Bob úgy magyaráz, mint egy eszelős sámán és csak inkontinenciás problémák miatt parkolt lendületből egy kiürített "National Guard" telephely mellett úgy ahogy, a buxust használva tompítónak. Mert nem volt fék az autón. Max kézi, de azt meg kímélni kellett.)(TLDR
7) Felérünk a hágóra, innen minden mejt, fasza, nem erőlködik tovább a far motor! Aztán az autó sztoikusan megindul lefelé.
8) haverom élet és halál közt ringatózva csak arra a pillanatra ébred fel, ami így szólt: "I CAN'T CONTROL THE CAR! I HAVE NO BRAKES! I CAN'T STOP!" -- bob ramsey
9) Valahogy 20 mérföldperórával havaértünk. Hazaérés: "Kurvagyorsan adj egy cicgit!"0) Késtem fél órát melóhelyről, szerencsére ahogy a főnök, Senior Enrique Rosas (konyhafőnök, nem tulaj, mégjobb sztori) látott engem, vállalta az omlettforgatások javát)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
És idén egy Lindsay mezt is szereztem
több mint 5 éve
@ZalánUhhh...
Negritis
Dejó látni.. 😊
Nagyon örülök.. Igazán..
🤞
több mint 5 éve
@ZalánVégre sikerült kiraknom utólag is 1000 hála
több mint 5 éve
Kösz a tippet...Ez most tőlem kérded??? Honnan tudjam? Nem én vagyok A Nagy John.. Szerintem írj a john.albert.elway@gmail.com-ra, biztos válaszol az öreg legend.. 😋Csak kérdés, hogy ennyire jó állapotban van a keret többi része, hogy megint a qb poszt buzeralasa a legfontosabb? Szerintem vannak sokkal nagyobb problémák, mint hogy Lock és Rypien vagy éppen Lock és Minshew van rosteren.Na kezdődik..... elvileg nyitottak vagyunk rá, hogy hozzunk egy riválist Lock-nak a következő szezonra. Minshew, Foles és Dalton eddig a jelölt.Tűzoltásra trágyalé is jó...
Gyönyörű.....
roberto23
Zalán
roberto23
Zalán
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Ez most tőlem kérded??? Honnan tudjam? Nem én vagyok A Nagy John.. Szerintem írj a john.albert.elway@gmail.com-ra, biztos válaszol az öreg legend.. 😋Csak kérdés, hogy ennyire jó állapotban van a keret többi része, hogy megint a qb poszt buzeralasa a legfontosabb? Szerintem vannak sokkal nagyobb problémák, mint hogy Lock és Rypien vagy éppen Lock és Minshew van rosteren.Na kezdődik..... elvileg nyitottak vagyunk rá, hogy hozzunk egy riválist Lock-nak a következő szezonra. Minshew, Foles és Dalton eddig a jelölt.Tűzoltásra trágyalé is jó...
Gyönyörű.....
roberto23
Zalán
roberto23
több mint 5 éve
Broncos' Wednesday practice report:
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) December 30, 2020
DNP:
Bradley Chubb (ankle)
KJ Hamler (concussion)
Shelby Harris (knee)
Trey Marshall (quad)
LIMITED:
LeVante Bellamy (ankle)
Anthony Chickillo (ribs)
DeShawn Williams (knee)
FULL:
Demar Dotson (hand)
több mint 5 éve
Csak kérdés, hogy ennyire jó állapotban van a keret többi része, hogy megint a qb poszt buzeralasa a legfontosabb? Szerintem vannak sokkal nagyobb problémák, mint hogy Lock és Rypien vagy éppen Lock és Minshew van rosteren.Na kezdődik..... elvileg nyitottak vagyunk rá, hogy hozzunk egy riválist Lock-nak a következő szezonra. Minshew, Foles és Dalton eddig a jelölt.Tűzoltásra trágyalé is jó...
Gyönyörű.....
roberto23
Zalán
több mint 5 éve
Pletykák csak, szóval túl sok jelentőséget nem hiszem, hogy kell tulajdonítani neki. Csak ugye nem zörög a haraszt alapon abban lassan biztos vagyok, hogy jönni fog valaki.Na kezdődik..... elvileg nyitottak vagyunk rá, hogy hozzunk egy riválist Lock-nak a következő szezonra. Minshew, Foles és Dalton eddig a jelölt.Ennek mi a forrása? Minshew és Dalton nem kell. Folesnak 2 év van még a szerződéséből összesen 16 millióért, az nem is olyan rossz. De szerintem Fitzpatrick jobb szintet villantott a Dolphinsban, jóval konzisztensebben játszva mint korábban. Komolyabb rivális lenne Locknak, Foles tud dobni, de nagyon lelassult. Nem igazán hiszem, hogy megszorongatná. Szóval Mile High FitzMagic részemről.
Gyönyörű.....
roberto23
Cruyffista
Ha mindenképp választani kell én Minshew mellett teszem le a voksom, de továbbra is amellett vagyok h hagyjuk ezt a qb kérdést. Sokkal nagyobb gondok vannak itt.
több mint 5 éve
Na kezdődik..... elvileg nyitottak vagyunk rá, hogy hozzunk egy riválist Lock-nak a következő szezonra. Minshew, Foles és Dalton eddig a jelölt.Ennek mi a forrása? Minshew és Dalton nem kell. Folesnak 2 év van még a szerződéséből összesen 16 millióért, az nem is olyan rossz. De szerintem Fitzpatrick jobb szintet villantott a Dolphinsban, jóval konzisztensebben játszva mint korábban. Komolyabb rivális lenne Locknak, Foles tud dobni, de nagyon lelassult. Nem igazán hiszem, hogy megszorongatná. Szóval Mile High FitzMagic részemről.
Gyönyörű.....
roberto23
több mint 5 éve
Ha ezek kiszoritjak akkor annyit is ér 😊Na kezdődik..... elvileg nyitottak vagyunk rá, hogy hozzunk egy riválist Lock-nak a következő szezonra. Minshew, Foles és Dalton eddig a jelölt.Tűzoltásra trágyalé is jó...
Gyönyörű.....
roberto23
Zalán
több mint 5 éve
Na kezdődik..... elvileg nyitottak vagyunk rá, hogy hozzunk egy riválist Lock-nak a következő szezonra. Minshew, Foles és Dalton eddig a jelölt.Tűzoltásra trágyalé is jó...
Gyönyörű.....
roberto23
több mint 5 éve
Na kezdődik..... elvileg nyitottak vagyunk rá, hogy hozzunk egy riválist Lock-nak a következő szezonra. Minshew, Foles és Dalton eddig a jelölt. Gyönyörű.....
több mint 5 éve
youtu.be/7B753aCCdOMHogy lássunk idén focit is... 55
több mint 5 éve
Micsoda sorstárs!Én már elfogadtam hogy fos a csapat, bár miután átéltem ezt az Arsenalnal könnyebb volt elfogadni.Nyilván ha menne Fangio és a sleppje akkor Susmus is menjen, de így h marad a Maestro maradjon ő is.nah akkor te már elérted a 3. lépést 😀darnold, minshew, minjá előkerül rosen, haskins ...Csak náluk meg az a probléma, hogy ők már szerintem elsősorban gyűrűt akarnak nyerni, és nálunk mostanaban nemigen fognak, szóval nem nagyon értem miért lennénk nekik vonzó célpont. Én Fiztpatricket sem hoznám, semmi értelmet nem látom.
bizonyítottan se íze se bűze QB-k akikkel semmivel nem vagyunk előrébb mint Lock
Fitzmagic még csak csak, de őt első évére kellett volna már elé hozni sztem
Stafford vagy Ryan más kérdés, náluk láttuk hogy JÓK és szar csapatot is tudtak valamennyire húzni
valamint a prime-juk egy más szint, kb mint lock legjobb 3 meccse egy szezonon át
Negritis
Nálam már egyértelmű lenne, hogy adjunk Lock-nak meg egy évet. Persze az látszik, hogy nem egy Mahomes, de én látom a fejlődést nála, és én sem tudok jelenleg jobb opciót nála.
Egyébként sokan nem fognak ezzel egyet érteni, de én Susmus-t is megtartanám. Ha lightosan is, de nála is láttak nemi fejlődést. Plusz Lock fejlődésének nagyon kellene az állandóság, ha új OC jön megint elmenne a szezon fele azzal, hogy egyáltalán csak belerazodjon az új game plan-be. Pláne h ki tudja megint mi lesz az eloszezonnal.
roberto23
én még mindig a düh-ben vagyok és donatellin kívül kb a teljes edzői gárdát elzavarnám a faszba
Lock-t akkor tartanám meg ha nincs olyan QB akinél látjuk h jobb nála, különben felesleges
más kérdés hogy hiába draftolunk QB-t ha nem tudjuk felépíteni
Negritis
Amúgy Donatell miért maradjon? Szerintem ő csak Fangio bábja, kétlem hogy érdemi beleszólása lenne bármibe is. Ha jól tudom világ életében Fangio alatt volt, és követte is mindenhova. Kizárt, hogy ő maradna ha Fangio megy.
roberto23
Heisman
több mint 5 éve
Hát, például az a különbség, hogy ez a Falcons legalább egy gyűrűre hivatott csapat volt tehetségek alapján, évek óta várják sokan a bukás óta a komoly PO-menetelést, ennek ellenére még nem hogy oda nem jutnak be, de még rendesen a léc alatt is maradnak sokszor, ugyanazt a szintet hozzák mint mi miközben van irányítjuk és kontenderkedniük kellett volna. Most meg teljesen le van épülve a csapat, üvölt a rebuildért. A Lionsszal való összehasonlítás után meg nem tudom mi lesz a következő. Jets, Jags? Olyan HC-juk volt több, mint két évig, akit a játékosai twitteren beszéltek ki, hogy rendszeresen megalázza őket az öltözőben, amellett, hogy egy top10 QB-val két top5-ös picket hoztak. Vagy a Browns, akik évekig ott voltak az 1/1 környékén, 0-16
veszélyű szezonokkal, miközben mi egyszer tudtunk bekerülni a top10-be, akkor is 5.-nek..
Shurmur nem tudom, miért maradjon. Ő hozta ide Gordont, és ő hív Lindsayre szar játékokat. Kapott az első két körben két tehetséges WR-t, akik teljesen mást tudnak, mint (Sutton és) Patrick. Egyiknek a stílusára sem tudott igazán építeni. Hamlerre egész szezonban, de legalább kétmeccsenként egyszer hívhatott volna nagy játékokat, pláne hogy rajta volt általában a 3. számú corner, simán lehetett volna sebezgetni a védelmeket, de nem... Rendszeresen többnyire eredménytelen futásokat meg WR-screeneket hívott rá. Fant és egy darabig Okwuegbunam személyében volt két olyan TE-je, akiről lepattognak az ellenfél védői, ennek ellenére nem nagyon tudta őket olyan intenzitással használni, mint kellett volna. Fant sokkal kevesebb passzt/targetet kapott, pláne Sutton majd Okwu hiányában, mint ami indokolható lenne... Szerintem már az első szezonban is is megmutatkozott, hogy neki ez nem fekszik, taszítja az alapanyag az elképzeléseit. És amíg ez így van, felesleges arról beszélni, hogy mennyire jó ha össze van szokva az OC a QB-val. Szerintem Lockból sem hozott annyit, ami a maradását indokolná.
Én inkább most hoznék valami modern OC prospectet, akár egyetemről, aztán hátha annyira jó lesz, hogy következő szezontól át is veheti a HC stafétát. Ezzel az O-val ennyi tehetséges játékossal simán lehetne nagyot villantani.. Még Lockkal is össze lehet rakni egy ligaszinten is sokoldalúnak számító támadójátékot.. De jelenleg ott tartunk, hogy ebben a szezonban a D sokkal jobban nézett ki, mint az O.