Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 673 — "Montoya por favor!"
darnold, minshew, minjá előkerül rosen, haskins ...
bizonyítottan se íze se bűze QB-k akikkel semmivel nem vagyunk előrébb mint Lock
Fitzmagic még csak csak, de őt első évére kellett volna már elé hozni sztem

Stafford vagy Ryan más kérdés, náluk láttuk hogy JÓK és szar csapatot is tudtak valamennyire húzni
valamint a prime-juk egy más szint, kb mint lock legjobb 3 meccse egy szezonon át
Negritis
Csak náluk meg az a probléma, hogy ők már szerintem elsősorban gyűrűt akarnak nyerni, és nálunk mostanaban nemigen fognak, szóval nem nagyon értem miért lennénk nekik vonzó célpont. Én Fiztpatricket sem hoznám, semmi értelmet nem látom.

Nálam már egyértelmű lenne, hogy adjunk Lock-nak meg egy évet. Persze az látszik, hogy nem egy Mahomes, de én látom a fejlődést nála, és én sem tudok jelenleg jobb opciót nála.

Egyébként sokan nem fognak ezzel egyet érteni, de én Susmus-t is megtartanám. Ha lightosan is, de nála is láttak nemi fejlődést. Plusz Lock fejlődésének nagyon kellene az állandóság, ha új OC jön megint elmenne a szezon fele azzal, hogy egyáltalán csak belerazodjon az új game plan-be. Pláne h ki tudja megint mi lesz az eloszezonnal.
roberto23
nah akkor te már elérted a 3. lépést 😀

én még mindig a düh-ben vagyok és donatellin kívül kb a teljes edzői gárdát elzavarnám a faszba
Lock-t akkor tartanám meg ha nincs olyan QB akinél látjuk h jobb nála, különben felesleges
más kérdés hogy hiába draftolunk QB-t ha nem tudjuk felépíteni
Negritis
Nyilván ha menne Fangio és a sleppje akkor Susmus is menjen, de így h marad a Maestro maradjon ő is.

Amúgy Donatell miért maradjon? Szerintem ő csak Fangio bábja, kétlem hogy érdemi beleszólása lenne bármibe is. Ha jól tudom világ életében Fangio alatt volt, és követte is mindenhova. Kizárt, hogy ő maradna ha Fangio megy.
roberto23
Én már elfogadtam hogy fos a csapat, bár miután átéltem ezt az Arsenalnal könnyebb volt elfogadni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 158
Mivel az utolsó forduló nem hiszem, hogy bármint változtat a Lockkal, vagy célpontokkal kapcsolatos véleményemen, inkább most írom le. Szerintem messze nincs annyi "jó" lehetőségünk megoldani a posztot, mint a média tartja. Arra is nagyon vigyázni kell, hogy milyen megoldással hozzuk Lockot _ténylegesen_ versenyhelyzetbe, és nem kimondatlanul elsöpörjük melegebb éghajlatra.

Prescott: Egyrészt egyértelműen elvenné Locktól a munkát, mert kb 5 év 200 milla az ára, másrészt szerintem ő nincs a piacon. Nem tudom elképzelni, hogy nem marad Dallasban, szerintem kattintások miatt pörög a neve minden QB-needes csapatnál. Egyébként én a hibái ellenére nagyon bírom a játékát, meg a személyiségét.

Darnold: Egy évig még olcsó, tehát rivalizálni talán ő lenne a legalkalmasabb, de elég csúnyán leépült. Nyilván Gase is benne van, de nem tudni milyen mértékben. Az biztos, hogy így is ezerszer inkább ő, mint Haskins vagy Minshew meg társaik. Lenne benne logika, csak szkeptikus vagyok, hogy nem saját jogon szar-e. Mert ha igen, nem igen üti meg Lock szintjét.

Ryan: 36 éves, a következő három szezonban a fizetése: 41 millió, 42 m, 36 m. Szerintem borzasztó nagy öntökönlövés történne.

Rivers: 😀

Wentz: 135 milliót keres a következő 4 évben..

1. kör: Zach Wilson és Trey Lance nem első kör biztonságú tehetség. Azért nem kalibert írtam, mert Wilsonról azt is el tudom képzelni, hogy az egyik legjobb lesz a ligában. De nagyon sok a buktató, gyenge ellenfelek ellen játszottak. Ha Fieldset akarjuk, az 3 első kör, de kb kizárt, hogy a Jets cseréli a picket, a Jags meg pláne. És szerintem nem is ér annyit. Ha a fenti duóból valaki leesik a második körbe, mint Lock, vigyük, de én az első körben inkább erősíteném a védelmet vagy a támadófalat.

Fitzpatrick: FA, olcsó, küzdeni akar valahol a kezdő posztért, így ő elég életszerű opció lehet Darnold mellett.

Stafford: A következő 3 évre van szerződése: 35 millió, 28 millió, 5 millió. Ha nem kér szerződéshosszabbítást, ez már egy jóval kellemesebben menedzselhető contract, mint Ryané vagy Wentzé, és szerintem jobb játékos is. Viszont ő nem rivális lenne Locknak, hanem egyértelmű kezdő. Igaz, Locknak nem ártana talán még egy év a padon, de Stafford még csak 33 lesz. Benne van, hogy a szerződése végéig magas szinten tud játszani és Locknak annyi. Én maximum akkor adnám fel érte az idei elsőt, ha a Lions átveszi JaWuan James és Gordon szerződését. Fizetésügyileg sokat számítana, hiszen az említett két játékos 22 milliót keres jövőre + az első kör fizuja is lejön így, másrészt a Lions nem nagyon hiszem, hogy kapna ennél jobb offert. Nekik a pick minősége számítana itt, ha az top10-es lesz és az új GM cserélné Staffordot, vígan bele fognak menni. Az már más kérdés, hogy a Lock-projekt életben tartható-e. Nem igazán.

Összességében a reális lehetőségeket, aminek lenne értelme így rangsorolnám:
1. Fitzpatrick FA-ról
2. Senki, foltozzuk a csapatot, maradjon Lock a no1 és eldöntjük jövőre
(3. Zach Wilson az első körben) - esélytelennek látom, hogy nem megy ki előttünk ő is
4. Stafford
5. Darnold
Cruyffista
Én versenytársnak Minshewt is el tudom képzelni, még örülnék is neki (bár az új haja borzasztó 😀). Arra kíváncsi leszek Lock mire lesz képes a Raiders ellen.
Gerichill
Lock vs Dreadlock
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Amúgy Donatell miért maradjon? Szerintem ő csak Fangio bábja, kétlem hogy érdemi beleszólása lenne bármibe is. Ha jól tudom világ életében Fangio alatt volt, és követte is mindenhova. Kizárt, hogy ő maradna ha Fangio megy.
roberto23
Valóban Choker bábja, de nem világéletében alatta volt, volt ő Packers és Falcons DC, nem mellesleg 2× Super Bowl győztes Broncos secondary coach (95-99), de JMD idejében is ő volt a secondary coach. Csak azóta lett Choker poggyásza. Minthogy Choker LB coach vonalról lett DC, ezek a nagyon elbaszott zónák, amiről a legalkalmatlanabb pillnatokban és ellenfelek ellen váltunk man coverage-re lehet hogy az ő műve. Nem tudom, de az lenne a biztos ha Choker magával vinné a következő állomására és gyökerestül irtanánk ki a filozófiáját, rendszerét, mindenét...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Nem tökmindegy ki a QB, amíg ez az edzői stáb?

5-11/7-9 a tremendous job, azt simán tudja Lock, ez jól dokumentáltan mindenkinek elég, aki bármilyen változást kezdeményezhetne. Elég Chokernek hisz vállonveregetik érte, elég Elwaynek mert megél a játékosként és GMként 2015ig kivívott szeretetből. Elég Ellisnek mert így is megkapja a fizetését, és nyilván azt a lányt választja örökösül, akinek szintén elég ez a tremendous job és akkor mindenki biztonságban van. A sok hülye szurkoló úgy is megveszi a jegyet, ha meg lehet...
Fox anno 4 div győzelem után ki lett baszva, nem véletlen, hogy most még csak nem is melegszik a pad, sőt még meg is erősítik a vén faszt az állásában, meghalt az, akinek egyedül számított a döntéshozatalban résztvevők között a csapat teljesítménye, hagyatéka, dicsősége, etc...
Visszahozhatnák akár a 2013-mas PFM-et, úgy is nehéz lenne az azóta kialakított loser kultúrában bármit is elérni. Őszintén, nekem is nehéz lenne törnöm magam, ha az erőfeszítés nélküli 5-11/7-9-re vastapsot meg mindenféle dicséretet tennének, minek akkor éjszakázni, elemezni az ellenfelet, hogy mondjuk 500 yard alatt tartsuk? Felesleges. A cél magától teljesül, hülye aki töri magát a jobb szereplésért. Az öltöző hangadói meg már rég el lettek zavarva.

#tremendousjob #newbrowns

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
bizonyítottan se íze se bűze QB-k akikkel semmivel nem vagyunk előrébb mint Lock

Stafford vagy Ryan más kérdés, náluk láttuk hogy JÓK és szar csapatot is tudtak valamennyire húzni
valamint a prime-juk egy más szint, kb mint lock legjobb 3 meccse egy szezonon át
Negritis
Amúgy tegyük fel Lock jó, nem az, de tegyük fel.
Ami aggasztó volt a szezonban, hogy elég ropi a felépítése, pláne, hogy nincs játékintelligenciája vezérelni a falat és átlátni a blitzeket. Plussz alapból sok bootleget nyomatnak vele, így sok ütést fog kapni. Nyomhat akár MVP szezont is, ha közben folyamatosan jönnek a sérülések.

Persze erre jöhetne a jóval irányítóbb barát pocket QB sémák, de abban meg még gyengébb lenne, nincs meg a pontossága és a játékintelligenciája.
Magyarán, most mindenféle flame-től mentesen, pont rossz skill és fizikai settel rendelkezik. Ha ágyú kezű, legyen BB vagy Fitzmagic felépítésű és bírja a strapát, ha pedig mozgékony, hibrid prototípus QB akarna lenni, akkor meg hiányzik a Mahomes, Wilson féle improvizációs készsége és a higgadtsága.

több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205

Negritis
Csak náluk meg az a probléma, hogy ők már szerintem elsősorban gyűrűt akarnak nyerni, és nálunk mostanaban nemigen fognak, szóval nem nagyon értem miért lennénk nekik vonzó célpont. Én Fiztpatricket sem hoznám, semmi értelmet nem látom.

Nálam már egyértelmű lenne, hogy adjunk Lock-nak meg egy évet. Persze az látszik, hogy nem egy Mahomes, de én látom a fejlődést nála, és én sem tudok jelenleg jobb opciót nála.

Egyébként sokan nem fognak ezzel egyet érteni, de én Susmus-t is megtartanám. Ha lightosan is, de nála is láttak nemi fejlődést. Plusz Lock fejlődésének nagyon kellene az állandóság, ha új OC jön megint elmenne a szezon fele azzal, hogy egyáltalán csak belerazodjon az új game plan-be. Pláne h ki tudja megint mi lesz az eloszezonnal.
roberto23
Ugyanígy gondolom, nem is értem miért kéne idehozni bárkit is, azt amit tud egy Darnold, Haskins, azt tudja Lock is (Darnold lehet jobb, de nem ő húzna minket ki a szarból az biztos). Ryan meg Stafford meg miért akarna ugyanolyan helyzetbe kerülni mint most? Egyik szar rendszerből a másikba, sok értelmét nem látom. Fitzpatrick... mégis minek? Nektek még nincs elegetek az ilyen Flacco, Keenum kaliberű próbálkozásokból? Mert ez lényegében ugyanaz. Így, hogy Fangio marad jövőre is, én nem változtatnék semmit, maradjon Susmus, az jót tesz Locknak is meg az egész offensenek is, nem hiszem, hogy ha most kirúgjuk akkor megtaláljuk a következő McVay féle támadógurut 😀 Ha jövőre jók leszünk ezzel a stábbal (próbálok nem nevetni) akkor probléma megoldva, ha meg nem, akkor mehet mindenki amerre lát.
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905

Negritis

roberto23

én még mindig a düh-ben vagyok és donatellin kívül kb a teljes edzői gárdát elzavarnám a faszba
Lock-t akkor tartanám meg ha nincs olyan QB akinél látjuk h jobb nála, különben felesleges
Negritis
Nyilván ha menne Fangio és a sleppje akkor Susmus is menjen, de így h marad a Maestro maradjon ő is.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 558 — The Mathematician

Negritis

roberto23

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

Negritis

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Mivel az utolsó forduló nem hiszem, hogy bármint változtat a Lockkal, vagy célpontokkal kapcsolatos véleményemen, inkább most írom le. Szerintem messze nincs annyi "jó" lehetőségünk megoldani a posztot, mint a média tartja. Arra is nagyon vigyázni kell, hogy milyen megoldással hozzuk Lockot _ténylegesen_ versenyhelyzetbe, és nem kimondatlanul elsöpörjük melegebb éghajlatra.

Prescott: Egyrészt egyértelműen elvenné Locktól a munkát, mert kb 5 év 200 milla az ára, másrészt szerintem ő nincs a piacon. Nem tudom elképzelni, hogy nem marad Dallasban, szerintem kattintások miatt pörög a neve minden QB-needes csapatnál. Egyébként én a hibái ellenére nagyon bírom a játékát, meg a személyiségét.

Darnold: Egy évig még olcsó, tehát rivalizálni talán ő lenne a legalkalmasabb, de elég csúnyán leépült. Nyilván Gase is benne van, de nem tudni milyen mértékben. Az biztos, hogy így is ezerszer inkább ő, mint Haskins vagy Minshew meg társaik. Lenne benne logika, csak szkeptikus vagyok, hogy nem saját jogon szar-e. Mert ha igen, nem igen üti meg Lock szintjét.

Ryan: 36 éves, a következő három szezonban a fizetése: 41 millió, 42 m, 36 m. Szerintem borzasztó nagy öntökönlövés történne.

1. kör: Zach Wilson és Trey Lance nem első kör biztonságú tehetség. Azért nem kalibert írtam, mert Wilsonról azt is el tudom képzelni, hogy az egyik legjobb lesz a ligában. De nagyon sok a buktató, gyenge ellenfelek ellen játszottak. Ha Fieldset akarjuk, az 3 első kör, de kb kizárt, hogy a Jets cseréli a picket, a Jags meg pláne. És szerintem nem is ér annyit. Ha a fenti duóból valaki leesik a második körbe, mint Lock, vigyük, de én az első körben inkább erősíteném a védelmet vagy a támadófalat.

Fitzpatrick: FA, olcsó, küzdeni akar valahol a kezdő posztért, így ő elég életszerű opció lehet Darnold mellett.

Stafford: A következő 3 évre van szerződése: 35 millió, 28 millió, 5 millió. Ha nem kér szerződéshosszabbítást, ez már egy jóval kellemesebben menedzselhető contract, mint Ryané vagy Wentzé, és szerintem jobb játékos is. Viszont ő nem rivális lenne Locknak, hanem egyértelmű kezdő. Igaz, Locknak nem ártana talán még egy év a padon, de Stafford még csak 33 lesz. Benne van, hogy a szerződése végéig magas szinten tud játszani és Locknak annyi. Én maximum akkor adnám fel érte az idei elsőt, ha a Lions átveszi JaWuan James és Gordon szerződését. Fizetésügyileg sokat számítana, hiszen az említett két játékos 22 milliót keres jövőre + az első kör fizuja is lejön így, másrészt a Lions nem nagyon hiszem, hogy kapna ennél jobb offert. Nekik a pick minősége számítana itt, ha az top10-es lesz és az új GM cserélné Staffordot, vígan bele fognak menni. Az már más kérdés, hogy a Lock-projekt életben tartható-e. Nem igazán.

1. Fitzpatrick FA-ról
(3. Zach Wilson az első körben) - esélytelennek látom, hogy nem megy ki előttünk ő is
4. Stafford
5. Darnold
Cruyffista
Én versenytársnak Minshewt is el tudom képzelni, még örülnék is neki (bár az új haja borzasztó 😀). Arra kíváncsi leszek Lock mire lesz képes a Raiders ellen.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Van egy olyan érzésem, hogy ezt az évet nem is Fangio kapta meg, hanem Elway a színfalak mögött. És Elwaynek a legtöbb esélye pozitív szezonná változtatni ezt, ami van, Fangióval és Lock-kal van. Négy főedzőt választott gm-ként. Az nagyon sok ennyi idő alatt. Az ötödiket már nem ő fogja, vagy ha a negyedikkel felvidzi a csapatot valahova... A zsinórban öt lúzer szezon tényleg nem védhető 6 évvel a Super Bowl win után.. Ha 2021-ben nem fordul meg karakteresen a franchise jelenideje, akkor 2022-ben földindulás jön.. Azt hiszem ezt támogatni tudom...
Zalán
Szerintem ez hiú ábránd. Nincs vezető pozícióban senki, aki szembe menne Elway-el. Max ő megy el magától, ha nem bírja az egoja a sok kritikát és looser szezont, de kirúgni nem fogják.
FLZOLI
Így van rohadtul nem látni azt h bárki is képes lenne Elway tökére lépni a jelenlegi tulajdonosi körből.
empty taxi
Csendes tóban lakik a béka.. a mérkőzéseink élvezhetetlenek sportszakmailag. ilyenkor szokott előlépni valaki, aki azt mondja, állj meg állj...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Van egy olyan érzésem, hogy ezt az évet nem is Fangio kapta meg, hanem Elway a színfalak mögött. És Elwaynek a legtöbb esélye pozitív szezonná változtatni ezt, ami van, Fangióval és Lock-kal van. Négy főedzőt választott gm-ként. Az nagyon sok ennyi idő alatt. Az ötödiket már nem ő fogja, vagy ha a negyedikkel felvidzi a csapatot valahova... A zsinórban öt lúzer szezon tényleg nem védhető 6 évvel a Super Bowl win után.. Ha 2021-ben nem fordul meg karakteresen a franchise jelenideje, akkor 2022-ben földindulás jön.. Azt hiszem ezt támogatni tudom...
Zalán
Szerintem ez hiú ábránd. Nincs vezető pozícióban senki, aki szembe menne Elway-el. Max ő megy el magától, ha nem bírja az egoja a sok kritikát és looser szezont, de kirúgni nem fogják.
FLZOLI
Így van rohadtul nem látni azt h bárki is képes lenne Elway tökére lépni a jelenlegi tulajdonosi körből.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Zalán

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Ne haragudjatok, de hogy egy first round pick wide reciever ne tudja elkapni a labdát, az számomra botrányos. Rendben, szar napja volt, de olyanokat ejtett el, amit egy hatodik körösnek sem szabadna...
Adams elit, Jeudy eddig max reményteli, mert szép útvonalakat fut, de hogy elkapni nem tud az is biztos. Devantae Adams, na ő elit, Jeudy eddig semmi sajnos.
Gerichill
ti legalább nem 1/4-re húztátok ki.
Amadeus
Azért Cooper a droppok mellett többet tett hozzá, mint eddig Jeudy. btw, Demaryius Thomas se egy labdát ejtett el, csak ő nagyon veszélyes volt labdával a kezében, Jeudy eddig egyedül a twitter fiókja előtt ülve veszélyes.
Egy szar meccs után meg egy gyenge év után nem kell lemondani róla, de egy kicsit azért magába szállhatna és önkritikát gyakorolhatna miután nyilvánosan ócsárolta Lockot, követelt több labdát, aztán meg elejt vagy 5 elkaphatót, köztük TDt is egy 3 pontos meccsen... Szakmailag és emberileg is van még hova fejlődni neki, de nem baj, Choker garantálta hogy az ilyen hibákat kineveli a csapatból...
Black_Adder
Nem is tudom, hogy ki írta róla, miszerint ő egy Amari Cooper klón. Egyik pillanatban zseni, technikailag képzett, a következőben egy dropgyár.

Az emberi része egy másik történet már persze.
több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Fitzpatrick mindig eladatja magát, nekem is megfordult a fejemben, hogy Tua mellől nyugodtan el lehetne csaklizni, de nekem gyanús, hogy valamiért csak "örökös alternatíva"... Valószínűleg egyébként Lock köré lenne empatikus és logikus építkezni, ebben Fitzmagic partner lehetne, de jajj nekünk, ha zsinórban a hatodik ilyen évet is végig kell néznünk... 😊
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071

1. Fitzpatrick FA-ról
4. Stafford
5. Darnold
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Sutton 2018-ban 84 TGt-ből 42 elkapás 4 TD, Jeudy eddig idén 106 TGt-ből 47 elkapás 2 TD. Azért nem éppen ugyan az. Plusz Sutton-nak voltak megmozdulásai már akkor is, amikre felkapta az ember a fejét. Judittól semmi ilyen nem rémlik (talán a Jets elleni TD, ami tényleg szép volt). Patrick-ot meg én imádom, de mégissak egy UDFA wr, aki idén elképesztő szezont fut, de azért egy első körösnek ne ő legyen már a mérce.
roberto23
Jeudy más típusú WR. Én úgy gondolom, hogy a klasszisát amit draft előtt kiemeltek, sokszor sikerült bizonyítania. Volt jó pár olyan route futása, hogy leszakadt tőle az ember pofája. A Jets elleni TD inkább csak látványos. De azokat a játékokat inkább Sutton fogja majd kapni, szóval olyanokat, hogy ő egész pályás játékokat csinál komoly YAC nélkül, ne nagyon várj tőle. Szerintem a labda nélküli játéka nagyon rendben volt, ha át tud menni egy olyan fejlődésen elkapás (de leginkább koncentráció, a szem labdán tartása) szempontjából, mint Sutton, nagyon nagy karrier állhat előtte. Lehet sikerül neki, lehet nem, nem tudunk tippelni.

Patrick azért jó példa, mert ő is egy offseason alatt változott elit backup WR1-é, és nincs Sutton szintjén, de szerintem már ott tartunk, hogy csereként megüti a kezdő WR1 szintet. Tippre ezért baromi nehéz is lesz megtartani az offseasonban, mert lehet lesz olyan ajánlata, ami 10m fölé megy.

A statok szerintem irrelevánsak. Keenum jobb, készebb QB, mint most Lock + Sanders IR a szezon felénél, Thomast elcseréltük, TE nem volt. Sutton kvázi a szezon felét első számú targetként játszotta. És az O playbook legalább a játékosok stílusához volt hangolva.
több mint 5 éve
Per SportRadar, Tim Patrick and Courtland Sutton among the top 5 highest drop rates in the NFL. - 2018.12.21

www.youtube.com/watch?v=fFzI4Y4wcKc
Cruyffista
Sutton 2018-ban 84 TGt-ből 42 elkapás 4 TD, Jeudy eddig idén 106 TGt-ből 47 elkapás 2 TD. Azért nem éppen ugyan az. Plusz Sutton-nak voltak megmozdulásai már akkor is, amikre felkapta az ember a fejét. Judittól semmi ilyen nem rémlik (talán a Jets elleni TD, ami tényleg szép volt). Patrick-ot meg én imádom, de mégissak egy UDFA wr, aki idén elképesztő szezont fut, de azért egy első körösnek ne ő legyen már a mérce.

több mint 5 éve
Tim Patrick a semmiből lett a legbiztosabb elkapónk

több mint 5 éve
Per SportRadar, Tim Patrick and Courtland Sutton among the top 5 highest drop rates in the NFL. - 2018.12.21

www.youtube.com/watch?v=fFzI4Y4wcKc
több mint 5 éve
esanders10 Denver Broncos 857
Számolgattam:

Vereség esetén:
Legjobb eset: 6. pick
Legrosszabb eset: 10. pick

Győzelem:
Legjobb: 10. pick
Legrosszabb: 16. pick

Akiknek mindenképp szurkolni kell: Lions (tét nélküli meccs Vikings ellen), Panthers (otthon vs Saints...), Giants (otthon Cowboys), Eagles (otthon vs Washington)

Ha ez a négyes nyer, és a Raiders is, zsákban a 6. pick. Értelemszerűen vereség esetén annyival húzunk hátrébb, ahány veszít ebből a négyesből.

Miénk a legerősebb sorsolás a Jets után, tehát akármilyen azonos mérlegű bolyba kerülünk mi húzunk utoljára idén is... Kivéve ha a Philly áll majd ugyanannyi W-vel, mert nekik van egy döntetlenjük.

Akik biztosan előttünk húznak: Jaguars (QB-need), Jets (QB-need), Bengals (legjobb OT), Falcons (állítólag Ryan a piacra fog kerülni, tehát lehet QB-pick), Houston (Miamié a pick, tehát nem QB, ellenben potenciálisan becserélhet ide valaki). A Panthersnek is esélyesen irányító a prioritás, ők azért elég valószínű hogy veszítenek, így álomként inkább a 7. helyet érdemes belőni. A Giants és az Eagles elénk kerülését kell mindenképp kiszurkolni, a Lionsnál új GM-mel lehet ugyanaz a cél mint a Falconsnál.

Nyilván nem fog kimenni előttünk 5-6 QB, inkább csak 3-4, de ha 4, már az is jó, mert a Miami és Falcons picktől függően lehet bennmarad nekünk a legjobb védő a classban. Illetve cserealap szempontjából sem lenne mindegy, hogy 7. vagy 16., ha máshogy akarunk erősíteni, vagy fel akarunk cserélni. De ha úgy jön ki a lépés, hogy bent van a legjobb védő, akkor értelemszerűen kategóriákkal drágább ellenértéket érne egy lecsere is... Tehát lenne opció bőven.
Cruyffista
Amilyen loserek vagyunk az utóbbi években, már most érzem, h elverjük a raiderst, és 6-10es mérleggel a 16. helyen választunk 😀