Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
jó, ez a Bolles gyerek tényleg borzasztó, igazán sajnálom. De bevallom sokkal nagyobb hiányérzetem van a Miller/Chubb 0 sack ésatöbbi 0 teljesítmény miatt. hogy már az irányítóra sem tudunk nyomást gyakorolni.. az probléma
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Roses are red,Halászlé is tasty.
Holding, Garett Bolles,
10 yard penalty.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
twitter.com/Broncos/status/1174066447481331712

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én abban látom a különbséget a Raiders és a Bears ellen, hogy a Raiders ellen nem voltunk 8 pontnál közelebb. Akkor tudtunk haladni, amikor 2 posession volt közte, nem fogom visszanézni, de gyanítom soft coveragere váltottak, hogy ne tudjunk gyors támadást vezetni. Gyakorlatilag ők játszottak velünk. Oké persze ott is volt, hogy kisackeltük vagy kibüntettük magunkat FG távolságból, meg elejtettünk egy TD-t, de bennem az az érzés maradt, hogy ha véletlenül közelebb kerültünk volna, bőven volt még bennük tartalék.Csakhogy mindezek már akkor működtek csak,amikor nincs más esély módra kapcsoltunk.A Raiders ellen is ugyanez volt,az első félidő kuka,aztán amikor már úgyis mindegy volt,tudtunk haladni.Most is.A negyedik negyed nem fejlődés volt,hanem egy kétségbeesett próbálkozás,amikor már mindegy hogy mennyivel kapunk ki.De viszont az az érdekes,hogyha ott tudtunk támadó oldalon alkotni,akkor mindodáig miért nem?Az offense viszont talán eggyel jobb volt. Bolles (és Leary) lenullázták a show-t, de ezeket most inkább éreztem egyéni hibáknak. A Raiders ellen egyszerűen nem láttam egy összerakott támadást. Flacco mintha pontosabb lett volna egy kicsivel, nem volt annyi olyan elkapás, ami valójában rossz helyre ment. Régen Mackről 5 sack jött, most 5 holding, ez igazából előrelépés Schofieldhez képest... A futás nem megy annyira, mint tavaly, de nem reménytelen, Sanders meg, élő szövet a belső fémvázon. kb egyedül miatta visz majd rá a lélek, hogy megnézzem a következő meccsünket. Ja meg persze Bolles. Nem ismerem a tragikomédiát mint műfajt annyira, de nem hinném, hogy bárki írt volna nagyszerűbb darabot, mint amit ettől az agyhalottól látunk.Black_AdderUgyanígy érzem. Hozzáteszem, az idióta időpont miatt nem láttam élőben az első meccset, és utólag is csak so-so sikerült bepótolni, úgyhogy az első meccsből csak mozaikok vannak meg. De itt a második félidőben, és főleg a 4. negyedben kifejezetten működött az offense. Voltak ugyan olyan playhívások amik nem tetszettek, de azok mindig vannak. Az eredmény az volt, hogy tudtunk haladni, és amikor nem, akkor főleg egyéni hibák rontották el az esélyt. Ebből lehet továbblépni, a múlt hetiből sokkal nehezebb.
peterk2005
Foresz
Általában az van a 4. negyedes "mindegy mennyivel kapunk ki" támadások sikere mögött, hogy az ellenfél tudatosan teret ad a támadásnak, csak teljen vele az idő. A Bears ellen viszont ilyenről nem volt szó. Egyetlen egyszer volt 2 pontszerzés közte, de viszonylag hamar visszajöttünk belőle. -7nél ők megállítani akartak minket, és ennek ellenére lett TD. A Raiders ellen Gruden akár át is szólhatott volna a TD-nél, hogy Alamizsna...
Hogy mit csináltunk az első félidőben az első drive után az persze jó kérdés, ja de tudom... HOLDING.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Baszki, Ramsey kérhetett volna cserét a draft előtt is, valószínűnek tartom, hogy odaadtuk volna az 1/10-et... Amíg reális esély van rá, hogy QB vagy BPA szempontból jó helyen húzunk idén, addig biztosan nem fogjuk cserélni az idei elsőt, épp ezért a Fitzpatrick pletykákat se tudtam hova tenni. Viszont másik oldalról Ramsey nagyon elférne, még mindig csak 24 éves, és nagy haverok Millerékkel.Mar csak valami oltozoi cancer hianyzik a csapatba.
Cruyffista
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 6 éve
De legalább Fangio tökös volt. VJ után ez is felüdülés nekünk, meg ha ki is kaptunk 😀mert addig ritmustalan, ultrakonzi futfutdob volt és a fut az nem ment, utána meg dobdobdob. kubiak sokkal kreatívabban használta flaccot nálunk, mielőtt visszaloptátok annak idején. meg ugye már a fülükön vették a bears védők a végén a levegőt, elég sokat voltak fenn. lehet, hogy jobb döntés lett volna az x-re rámenni, mert akkor a bears sem biztos, hogy kockázatos játékokat mutat be és hosszabításban vszeg ütitek őket, az ő védőik jobban elfáradtak. persze ez utólagos okoskodás, mert akkor nagyon örültem, hogy rámentetek a 2 pontosra.Csakhogy mindezek már akkor működtek csak,amikor nincs más esély módra kapcsoltunk.A Raiders ellen is ugyanez volt,az első félidő kuka,aztán amikor már úgyis mindegy volt,tudtunk haladni.Most is.A negyedik negyed nem fejlődés volt,hanem egy kétségbeesett próbálkozás,amikor már mindegy hogy mennyivel kapunk ki.De viszont az az érdekes,hogyha ott tudtunk támadó oldalon alkotni,akkor mindodáig miért nem?Az offense viszont talán eggyel jobb volt. Bolles (és Leary) lenullázták a show-t, de ezeket most inkább éreztem egyéni hibáknak. A Raiders ellen egyszerűen nem láttam egy összerakott támadást. Flacco mintha pontosabb lett volna egy kicsivel, nem volt annyi olyan elkapás, ami valójában rossz helyre ment. Régen Mackről 5 sack jött, most 5 holding, ez igazából előrelépés Schofieldhez képest... A futás nem megy annyira, mint tavaly, de nem reménytelen, Sanders meg, élő szövet a belső fémvázon. kb egyedül miatta visz majd rá a lélek, hogy megnézzem a következő meccsünket. Ja meg persze Bolles. Nem ismerem a tragikomédiát mint műfajt annyira, de nem hinném, hogy bárki írt volna nagyszerűbb darabot, mint amit ettől az agyhalottól látunk.Black_AdderUgyanígy érzem. Hozzáteszem, az idióta időpont miatt nem láttam élőben az első meccset, és utólag is csak so-so sikerült bepótolni, úgyhogy az első meccsből csak mozaikok vannak meg. De itt a második félidőben, és főleg a 4. negyedben kifejezetten működött az offense. Voltak ugyan olyan playhívások amik nem tetszettek, de azok mindig vannak. Az eredmény az volt, hogy tudtunk haladni, és amikor nem, akkor főleg egyéni hibák rontották el az esélyt. Ebből lehet továbblépni, a múlt hetiből sokkal nehezebb.
peterk2005
Foresz
gedam
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
gedam
6 266
mert addig ritmustalan, ultrakonzi futfutdob volt és a fut az nem ment, utána meg dobdobdob. kubiak sokkal kreatívabban használta flaccot nálunk, mielőtt visszaloptátok annak idején. meg ugye már a fülükön vették a bears védők a végén a levegőt, elég sokat voltak fenn. lehet, hogy jobb döntés lett volna az x-re rámenni, mert akkor a bears sem biztos, hogy kockázatos játékokat mutat be és hosszabításban vszeg ütitek őket, az ő védőik jobban elfáradtak. persze ez utólagos okoskodás, mert akkor nagyon örültem, hogy rámentetek a 2 pontosra.Csakhogy mindezek már akkor működtek csak,amikor nincs más esély módra kapcsoltunk.A Raiders ellen is ugyanez volt,az első félidő kuka,aztán amikor már úgyis mindegy volt,tudtunk haladni.Most is.A negyedik negyed nem fejlődés volt,hanem egy kétségbeesett próbálkozás,amikor már mindegy hogy mennyivel kapunk ki.De viszont az az érdekes,hogyha ott tudtunk támadó oldalon alkotni,akkor mindodáig miért nem?Az offense viszont talán eggyel jobb volt. Bolles (és Leary) lenullázták a show-t, de ezeket most inkább éreztem egyéni hibáknak. A Raiders ellen egyszerűen nem láttam egy összerakott támadást. Flacco mintha pontosabb lett volna egy kicsivel, nem volt annyi olyan elkapás, ami valójában rossz helyre ment. Régen Mackről 5 sack jött, most 5 holding, ez igazából előrelépés Schofieldhez képest... A futás nem megy annyira, mint tavaly, de nem reménytelen, Sanders meg, élő szövet a belső fémvázon. kb egyedül miatta visz majd rá a lélek, hogy megnézzem a következő meccsünket. Ja meg persze Bolles. Nem ismerem a tragikomédiát mint műfajt annyira, de nem hinném, hogy bárki írt volna nagyszerűbb darabot, mint amit ettől az agyhalottól látunk.Black_AdderUgyanígy érzem. Hozzáteszem, az idióta időpont miatt nem láttam élőben az első meccset, és utólag is csak so-so sikerült bepótolni, úgyhogy az első meccsből csak mozaikok vannak meg. De itt a második félidőben, és főleg a 4. negyedben kifejezetten működött az offense. Voltak ugyan olyan playhívások amik nem tetszettek, de azok mindig vannak. Az eredmény az volt, hogy tudtunk haladni, és amikor nem, akkor főleg egyéni hibák rontották el az esélyt. Ebből lehet továbblépni, a múlt hetiből sokkal nehezebb.
peterk2005
Foresz
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Baszki, Ramsey kérhetett volna cserét a draft előtt is, valószínűnek tartom, hogy odaadtuk volna az 1/10-et... Amíg reális esély van rá, hogy QB vagy BPA szempontból jó helyen húzunk idén, addig biztosan nem fogjuk cserélni az idei elsőt, épp ezért a Fitzpatrick pletykákat se tudtam hova tenni. Viszont másik oldalról Ramsey nagyon elférne, még mindig csak 24 éves, és nagy haverok Millerékkel.
több mint 6 éve
Csakhogy mindezek már akkor működtek csak,amikor nincs más esély módra kapcsoltunk.A Raiders ellen is ugyanez volt,az első félidő kuka,aztán amikor már úgyis mindegy volt,tudtunk haladni.Most is.A negyedik negyed nem fejlődés volt,hanem egy kétségbeesett próbálkozás,amikor már mindegy hogy mennyivel kapunk ki.De viszont az az érdekes,hogyha ott tudtunk támadó oldalon alkotni,akkor mindodáig miért nem?Az offense viszont talán eggyel jobb volt. Bolles (és Leary) lenullázták a show-t, de ezeket most inkább éreztem egyéni hibáknak. A Raiders ellen egyszerűen nem láttam egy összerakott támadást. Flacco mintha pontosabb lett volna egy kicsivel, nem volt annyi olyan elkapás, ami valójában rossz helyre ment. Régen Mackről 5 sack jött, most 5 holding, ez igazából előrelépés Schofieldhez képest... A futás nem megy annyira, mint tavaly, de nem reménytelen, Sanders meg, élő szövet a belső fémvázon. kb egyedül miatta visz majd rá a lélek, hogy megnézzem a következő meccsünket. Ja meg persze Bolles. Nem ismerem a tragikomédiát mint műfajt annyira, de nem hinném, hogy bárki írt volna nagyszerűbb darabot, mint amit ettől az agyhalottól látunk.Black_AdderUgyanígy érzem. Hozzáteszem, az idióta időpont miatt nem láttam élőben az első meccset, és utólag is csak so-so sikerült bepótolni, úgyhogy az első meccsből csak mozaikok vannak meg. De itt a második félidőben, és főleg a 4. negyedben kifejezetten működött az offense. Voltak ugyan olyan playhívások amik nem tetszettek, de azok mindig vannak. Az eredmény az volt, hogy tudtunk haladni, és amikor nem, akkor főleg egyéni hibák rontották el az esélyt. Ebből lehet továbblépni, a múlt hetiből sokkal nehezebb.
peterk2005
több mint 6 éve
Az offense viszont talán eggyel jobb volt. Bolles (és Leary) lenullázták a show-t, de ezeket most inkább éreztem egyéni hibáknak. A Raiders ellen egyszerűen nem láttam egy összerakott támadást. Flacco mintha pontosabb lett volna egy kicsivel, nem volt annyi olyan elkapás, ami valójában rossz helyre ment. Régen Mackről 5 sack jött, most 5 holding, ez igazából előrelépés Schofieldhez képest... A futás nem megy annyira, mint tavaly, de nem reménytelen, Sanders meg, élő szövet a belső fémvázon. kb egyedül miatta visz majd rá a lélek, hogy megnézzem a következő meccsünket. Ja meg persze Bolles. Nem ismerem a tragikomédiát mint műfajt annyira, de nem hinném, hogy bárki írt volna nagyszerűbb darabot, mint amit ettől az agyhalottól látunk.Black_AdderUgyanígy érzem. Hozzáteszem, az idióta időpont miatt nem láttam élőben az első meccset, és utólag is csak so-so sikerült bepótolni, úgyhogy az első meccsből csak mozaikok vannak meg. De itt a második félidőben, és főleg a 4. negyedben kifejezetten működött az offense. Voltak ugyan olyan playhívások amik nem tetszettek, de azok mindig vannak. Az eredmény az volt, hogy tudtunk haladni, és amikor nem, akkor főleg egyéni hibák rontották el az esélyt. Ebből lehet továbblépni, a múlt hetiből sokkal nehezebb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Szerintem mi már kb. Elvis Dumervil óta nagyon érzékenyen tekintünk a be-nem-fújt-holding témára, mert rajta kb. meccsenként 5-6 elmaradt, Von még rosszabb "kezelésben" részesül bírói oldalról, nagyjából az első naptól kezdve. Ez sajnos a klasszis pass rusherek sorsa a jelek szerint, csak pont ezért nálunk mindig picit korábban megy a visszaharapás, ha valaki elmaradt holdingra panaszkodik, ennyi... 😊Ezt meg tudom érteni. Ez nállunk is folyamat ment de Macknél ez hatványozott 😊
StormST
több mint 6 éve
Szerintem mi már kb. Elvis Dumervil óta nagyon érzékenyen tekintünk a be-nem-fújt-holding témára, mert rajta kb. meccsenként 5-6 elmaradt, Von még rosszabb "kezelésben" részesül bírói oldalról, nagyjából az első naptól kezdve. Ez sajnos a klasszis pass rusherek sorsa a jelek szerint, csak pont ezért nálunk mindig picit korábban megy a visszaharapás, ha valaki elmaradt holdingra panaszkodik, ennyi... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Úgy látom nem értetted a lényeget, csak elmondtam mi áll a Mack holding dolgok hátterében és hogy mi Bears fanok miért vagyunk ráállva erre. Egyáltalán nem volt célom sót szórni a sebeidbe, sőt. Amúgy csak hoztam pár példát a bírózó kollégának hogy miért nem kéne bírózni, ennyi történt. Ha kikaptunk volna én nem a Mack ellen be nem fújt holdingokon lovagolnék. Ennél sokkal nagyobb gondjaink vannak. Pl hogy Trubisky zuhan a bust szakadékba és Nagy lökdösi hátulról...Természetesen nem mindennapi végjáték volt és nyílván örülök. Ugyanakkor nem akarom magam abba a tévhitbe ringatni hogy minden rendben van mert nincs...Mind egy zárjuk is ezt le. Amúgy van potrnciál ebbe a Broncosba majd összeáll ez. Bocsi ha “megöltem” a fórum élmények, nem állt szándékombanNézd az a baj ezzel a bírózás dologgal, hogy tönkre teszi a fórumozás élményét. Ha nyersz jön a vesztes csapat, sorolni a bírói tévedéseket, meg most úgy tűnik ha vesztesz akkor is. Amikor nyer a csapat és nem és mindenki mutogat - egy esetleg nem is egyértelmű jelenetre - egy playben, aminek semmire ráhatása nem volt az eredményre, "elveszi" a csapattól a győzelmet. Ha a győztes jön át birauzni, az meg nem egyszerűen nem is tudom mire vélni. De ha az - addig - egyetlen birauzós komment miatt vagy itt, azt hiszem átérzed mire gondolok a fórum élmény tönkretételén, mégha nem is a legjobb megfogalmazás, de ez egy ilyen kétélű dolog, mert ha megvéded a saját igazad, az nekünk vagy legalábbis nekem csak só a sebbe.Nézd alapból távol áll tőlem a bírózás, mellesleg most sem én kezdtem. Az a baj ezzel a Mack dologgal hogy már annyira zavaró hogy elkezdi nézni az ember. A story azzal kezdődik hogy tavaly összesen 1 sárgát dobtak mert holdolták Macket. Azért lássuk be hogy ez vicc. Ezért az egész chicagói média rászállt erre. Össze gyűjtöttek egy videó összeállítást amit elküldtek a bíróknak. Na erre úgy kezdődött a szezon hogy a a Packers ellen 7 színtiszta holdingot nem dobtak be megint... Szóval már akaratlanul is felfigyel rá az ember. Azt ős elmondtam hogy szerintem a Chubb flag is kamu volt. Én imádom a jó D focit és dűhít az ilyesmi ha velünk, ha ellenünk történik. Ha itt az egyik fórumtárs nem kezd el csalást emlegetni meg bírózni fel sem hoztam volna ezt a dolgot. Azt is mondtam hogy nem érdemeltübk volna győzelmet. Tök érdekes hogy néhány Broncos fan írta hogy ti sem. Ebből is látszik higy mindkét gárda van hova fejlődjön. Inkább fókuszáljunk erre. Sok sikert a nektek a továbbiakban. Mindig is szimpi csapat voltatok és most Fangio miatt is több meccseteket is nézem, remélem össze állnak a dolgok és persze nállunk is...Örülök, hogy volt valaki aki ezen a meccsen is, aki számolta a be nem dobott holdingokat, az hog Milleren és Csabin nem említesz, gondolom azt jelenti, a ti oldalatokon egyetlen holdingot se mulasztottak el befújni.Hát ez nagyon bosszantó, ha a zebrák nem nyúlnak bele a nem létező roughing the passer szabálytalansággal, az életben nem jutnak el FG-távig.Sajnos a bírók sokat hibáztak, de ne tegyünk úgy mintha csak felénk fújtak volna. Floydra dobtak egy kamu flaget ha jól rémlik 3 pont lett a drive végén. Goldmanre is dobtak egy kamu flaget és azt hiszem ott is lett 3 pont a végén. A holdingok amiket bedobtak azok is voltak. ( Apropó Bollest még ma cutolnám) És akkor még ne is említsük hogy Macket folyamat holdingolták és persze mint máskor soha nem kapta a sárgát...Ettől persze az a Chubb bünti is egy kamu volt.
Sanderst sajnálom igazán, tavaly amikor megsérült, második volt fantasy WR-pontokban, idén is ő pucolja a seggünket, és még akkor sem tudunk nyerni, amikor egyértelműen jobbak vagyunk. Az egyik legalulértékeltebb klasszisa a ligának.
Cruyffista
Tomcsik
Hát akkor el volt csalva a meccs, és erről elsősorban természetesen a bowl.hu Broncos szurkolói tehetnek, de talán mivel végül a csalás ellenére is nyertetek, nem lehetne, hogy nagyvonalúan elengeded a témát?
Hiába szoktunk hozzá még mindig nem könnyű elviselni a vereségeket önmagukban se, nem kell, hogy még meg is mondják nekünk, hogy egyébként hány holdingot nem fújtak be ránk.
Egyébként én még bánom is, amennyire szarok vagyunk valami részsiker legyen már. Nem tudom mennyi a single season holding record, de remélem Bollesnak meg lesz a rekorddöntés. Bár nem kizárt, hogy ő tartja tavalyról vagy tavalyelőttről...
Black_Adder
Tomcsik
btw: még egy nagyon erős érv a bírózás mellőzésére, hogy ki ne derüljön hogy esetleg mégse volt annyira egyértelműen ferde a pálya, mint az elfogult szemmel tűnik...
Én általában kritikus vagyok a saját csapatommal szemben, de volt számos győzelmünk, amikre úgy érzem rászolgáltunk, amit megérdemeltünk, de az egyik felét nem mi nyertük, hanem az ellenfél vesztette el, a másik felét nem mi nyertük, hanem a bírók vették el a másiktól. Mostanra ez egyszerűen irritál. A bowl.hu eredménykövető a legallja, el is menekültem onnan, a meccs hevében hadd írjon mindenki amit akar, hadd tegyék be a gifeket, természetesen csak a saját sérelmet bizonyítót, mintha el lenne fújva a meccs. De azért jó lenne, ha a csapattopicok nem süllyednének az eredménykövető szintjére. Legalábbis szerintem. Persze nem az enyém a se a fórum, se a topic, mindig van másik hely.
Amúgy én írtam először, hogy hagyjuk a zebrákat, és írta más is. Lehet nézegetni Csabi büntetését, csak semmire nem lett volna elég, ha nem bénázzuk el a 4&15-öt. Nem a bírókkal kell foglalkozni, hanem hogy miért nem volt senki se az elkapó közelében. Emiatt voltatok 15 yarddal közelebb, de nem emiatt csináltátok meg a 4&15-öt. End of story. Volt nálatok is hasonló, akkor mi 3 pont helyett 3 pontot szereztünk. Puff. Szerintem hagyjuk is, főleg, ha a győzelem tudatában se lehet megelégedni azzal a 6-7 holdinggal amit végül befújtak, amik közül úgy 5-6 Mack ellen volt. Igen lehetett volna több is, de ha lehetek ennyire önző, nem szeretném ha itt lenne számolgatva. Főleg nem a Packersre elmulasztott sárgákat...
Ne vedd magadra, hosszú évek frusztrációját kapod meg
A győzelmet meg nem érdemelni kell, hanem gyűjteni. Ha ennek a W-nek köszönhetően bejuttok a a PO-ba, ott csináltok valami emlékezetest, 10 év múlva senki nem fog emlékezni ezen a meccsen a bírói hibákra. Magára a meccsre esetleg, mint utolsó másodperces fordításra ennyi. Ne érdekeljen, hogy megérdemeltétek-e vagy sem, nem gyakran nyer ilyen meccset egy csapat, ha akkor se tudsz örülni amikor aktuális, akkor nincs értelme nézni a meccset. Ha egy ilyen győzelem után nem az utolsó másodperces FG drive marad meg, hanem a 38 be nem dobott holding, akkor mi örömet tartogat számodra ez a sport? Egyedül a pecc fanok engedhetik meg maguknak, hogy fanyalogjanak egy győzelem után, másnak egyszerűen nem jut annyi. Persze nem kell elérhetetlen dolgokról álmodozni, de ha vannak is nem működő dolgok felétek is, ne vedd el a csapatod érdemét, ennél jobban nem lehet az utolsó másodpercig küzdeni és küzdéssel ugyanúgy ki lehet érdemelni győzelmet, mint színvonalas játékkal, legfeljebb utóbbira könnyebb alapozni hosszú távon, de én láttam már olyat is, amikor a küzdés színvonal nélkül is elég volt PO-ra, sok Broncos drukker számára azóta is azok a legemlékezetesebb meccsek.
Black_Adder
több mint 6 éve
Azon gondolkozok egyébként, hogy volt-e előrelépés múlthéthez képest. Akkor egy nézhetetlen sima reménytelen vereség volt, most 1 playen és 1 másodpercen múlt a győzelem. Pass rush ugyanúgy nyomokban sem volt. Egyetlen QB hitünk lett volna, arra is zászló jött, szóval statisztikailag szerintem továbbra is 0. Yiadom nem égett akkorát mint múltkor, de Truby több könnyű passzt is elrontott. Azt hiszem a Bears offense pont annyival gyengébb a Raiders O-nál, mint amennyivel jobbnak tűnhetett a védelem, még rádobott a hazai pályát és mindenféle javulás max kerekítési hiba.Többnyire simán kersztül futottak rajtunk a passzjátékot meg inkább ők rontották el, mint mi oldottuk meg.
Az offense viszont talán eggyel jobb volt. Bolles (és Leary) lenullázták a show-t, de ezeket most inkább éreztem egyéni hibáknak. A Raiders ellen egyszerűen nem láttam egy összerakott támadást. Flacco mintha pontosabb lett volna egy kicsivel, nem volt annyi olyan elkapás, ami valójában rossz helyre ment. Régen Mackről 5 sack jött, most 5 holding, ez igazából előrelépés Schofieldhez képest... A futás nem megy annyira, mint tavaly, de nem reménytelen, Sanders meg, élő szövet a belső fémvázon. kb egyedül miatta visz majd rá a lélek, hogy megnézzem a következő meccsünket. Ja meg persze Bolles. Nem ismerem a tragikomédiát mint műfajt annyira, de nem hinném, hogy bárki írt volna nagyszerűbb darabot, mint amit ettől az agyhalottól látunk.
Persze otthon a bambafasszal is jobban ment mint idegenben, szóval egyelőre várok. Packers ellen garbage timeban valahogy kerüljük el a shotoutot, aztán Jags, @Bolts, Titans. Mind esélyesebb nálunk, de mind ellen megmutathatjuk mit tudunk. Jags ellen lehet egy nagyon hasonló a mostanihoz, Chargers egy PO célkitűzésű csapat idegenben, ami a szezon elején hajlamos botladozni, a Titans ellen pedig már abszolút semmi mentség, ha ott se játszunk elfogadhatóan. Nem az ellenfél miatt, hanem az idő miatt. Ha akarunk valamit, nem idén, hanem úgy általában Fangio-val, ott győzelemért kell kimenni a pályára. Kikaphatunk - nem tudom mennyire jó vagy sem a Titans - de úgy, hogy ne a mutatott játékra fanyalogjunk legfeljebb az eredményre.
Erre a 3 meccsre a fejlődés egyértelmű jeleit akarom látni, vagy fejben kidobom a szezont a kukába. Azt hiszem ez a 3 meccses grace period is hosszabb, mint amit egy átlag szurkoló ad egy csapatnak...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Nézd az a baj ezzel a bírózás dologgal, hogy tönkre teszi a fórumozás élményét. Ha nyersz jön a vesztes csapat, sorolni a bírói tévedéseket, meg most úgy tűnik ha vesztesz akkor is. Amikor nyer a csapat és nem és mindenki mutogat - egy esetleg nem is egyértelmű jelenetre - egy playben, aminek semmire ráhatása nem volt az eredményre, "elveszi" a csapattól a győzelmet. Ha a győztes jön át birauzni, az meg nem egyszerűen nem is tudom mire vélni. De ha az - addig - egyetlen birauzós komment miatt vagy itt, azt hiszem átérzed mire gondolok a fórum élmény tönkretételén, mégha nem is a legjobb megfogalmazás, de ez egy ilyen kétélű dolog, mert ha megvéded a saját igazad, az nekünk vagy legalábbis nekem csak só a sebbe.Nézd alapból távol áll tőlem a bírózás, mellesleg most sem én kezdtem. Az a baj ezzel a Mack dologgal hogy már annyira zavaró hogy elkezdi nézni az ember. A story azzal kezdődik hogy tavaly összesen 1 sárgát dobtak mert holdolták Macket. Azért lássuk be hogy ez vicc. Ezért az egész chicagói média rászállt erre. Össze gyűjtöttek egy videó összeállítást amit elküldtek a bíróknak. Na erre úgy kezdődött a szezon hogy a a Packers ellen 7 színtiszta holdingot nem dobtak be megint... Szóval már akaratlanul is felfigyel rá az ember. Azt ős elmondtam hogy szerintem a Chubb flag is kamu volt. Én imádom a jó D focit és dűhít az ilyesmi ha velünk, ha ellenünk történik. Ha itt az egyik fórumtárs nem kezd el csalást emlegetni meg bírózni fel sem hoztam volna ezt a dolgot. Azt is mondtam hogy nem érdemeltübk volna győzelmet. Tök érdekes hogy néhány Broncos fan írta hogy ti sem. Ebből is látszik higy mindkét gárda van hova fejlődjön. Inkább fókuszáljunk erre. Sok sikert a nektek a továbbiakban. Mindig is szimpi csapat voltatok és most Fangio miatt is több meccseteket is nézem, remélem össze állnak a dolgok és persze nállunk is...Örülök, hogy volt valaki aki ezen a meccsen is, aki számolta a be nem dobott holdingokat, az hog Milleren és Csabin nem említesz, gondolom azt jelenti, a ti oldalatokon egyetlen holdingot se mulasztottak el befújni.Hát ez nagyon bosszantó, ha a zebrák nem nyúlnak bele a nem létező roughing the passer szabálytalansággal, az életben nem jutnak el FG-távig.Sajnos a bírók sokat hibáztak, de ne tegyünk úgy mintha csak felénk fújtak volna. Floydra dobtak egy kamu flaget ha jól rémlik 3 pont lett a drive végén. Goldmanre is dobtak egy kamu flaget és azt hiszem ott is lett 3 pont a végén. A holdingok amiket bedobtak azok is voltak. ( Apropó Bollest még ma cutolnám) És akkor még ne is említsük hogy Macket folyamat holdingolták és persze mint máskor soha nem kapta a sárgát...Ettől persze az a Chubb bünti is egy kamu volt.
Sanderst sajnálom igazán, tavaly amikor megsérült, második volt fantasy WR-pontokban, idén is ő pucolja a seggünket, és még akkor sem tudunk nyerni, amikor egyértelműen jobbak vagyunk. Az egyik legalulértékeltebb klasszisa a ligának.
Cruyffista
Tomcsik
Hát akkor el volt csalva a meccs, és erről elsősorban természetesen a bowl.hu Broncos szurkolói tehetnek, de talán mivel végül a csalás ellenére is nyertetek, nem lehetne, hogy nagyvonalúan elengeded a témát?
Hiába szoktunk hozzá még mindig nem könnyű elviselni a vereségeket önmagukban se, nem kell, hogy még meg is mondják nekünk, hogy egyébként hány holdingot nem fújtak be ránk.
Egyébként én még bánom is, amennyire szarok vagyunk valami részsiker legyen már. Nem tudom mennyi a single season holding record, de remélem Bollesnak meg lesz a rekorddöntés. Bár nem kizárt, hogy ő tartja tavalyról vagy tavalyelőttről...
Black_Adder
Tomcsik
btw: még egy nagyon erős érv a bírózás mellőzésére, hogy ki ne derüljön hogy esetleg mégse volt annyira egyértelműen ferde a pálya, mint az elfogult szemmel tűnik...
Én általában kritikus vagyok a saját csapatommal szemben, de volt számos győzelmünk, amikre úgy érzem rászolgáltunk, amit megérdemeltünk, de az egyik felét nem mi nyertük, hanem az ellenfél vesztette el, a másik felét nem mi nyertük, hanem a bírók vették el a másiktól. Mostanra ez egyszerűen irritál. A bowl.hu eredménykövető a legallja, el is menekültem onnan, a meccs hevében hadd írjon mindenki amit akar, hadd tegyék be a gifeket, természetesen csak a saját sérelmet bizonyítót, mintha el lenne fújva a meccs. De azért jó lenne, ha a csapattopicok nem süllyednének az eredménykövető szintjére. Legalábbis szerintem. Persze nem az enyém a se a fórum, se a topic, mindig van másik hely.
Amúgy én írtam először, hogy hagyjuk a zebrákat, és írta más is. Lehet nézegetni Csabi büntetését, csak semmire nem lett volna elég, ha nem bénázzuk el a 4&15-öt. Nem a bírókkal kell foglalkozni, hanem hogy miért nem volt senki se az elkapó közelében. Emiatt voltatok 15 yarddal közelebb, de nem emiatt csináltátok meg a 4&15-öt. End of story. Volt nálatok is hasonló, akkor mi 3 pont helyett 3 pontot szereztünk. Puff. Szerintem hagyjuk is, főleg, ha a győzelem tudatában se lehet megelégedni azzal a 6-7 holdinggal amit végül befújtak, amik közül úgy 5-6 Mack ellen volt. Igen lehetett volna több is, de ha lehetek ennyire önző, nem szeretném ha itt lenne számolgatva. Főleg nem a Packersre elmulasztott sárgákat...
Ne vedd magadra, hosszú évek frusztrációját kapod meg
A győzelmet meg nem érdemelni kell, hanem gyűjteni. Ha ennek a W-nek köszönhetően bejuttok a a PO-ba, ott csináltok valami emlékezetest, 10 év múlva senki nem fog emlékezni ezen a meccsen a bírói hibákra. Magára a meccsre esetleg, mint utolsó másodperces fordításra ennyi. Ne érdekeljen, hogy megérdemeltétek-e vagy sem, nem gyakran nyer ilyen meccset egy csapat, ha akkor se tudsz örülni amikor aktuális, akkor nincs értelme nézni a meccset. Ha egy ilyen győzelem után nem az utolsó másodperces FG drive marad meg, hanem a 38 be nem dobott holding, akkor mi örömet tartogat számodra ez a sport? Egyedül a pecc fanok engedhetik meg maguknak, hogy fanyalogjanak egy győzelem után, másnak egyszerűen nem jut annyi. Persze nem kell elérhetetlen dolgokról álmodozni, de ha vannak is nem működő dolgok felétek is, ne vedd el a csapatod érdemét, ennél jobban nem lehet az utolsó másodpercig küzdeni és küzdéssel ugyanúgy ki lehet érdemelni győzelmet, mint színvonalas játékkal, legfeljebb utóbbira könnyebb alapozni hosszú távon, de én láttam már olyat is, amikor a küzdés színvonal nélkül is elég volt PO-ra, sok Broncos drukker számára azóta is azok a legemlékezetesebb meccsek.
több mint 6 éve
amúgy ez az NBA-re is jellemzőOFFtwitter.com/CharlesRobinson/status/1173378523756732416/video/1csapdahelyzetben vannak egy kicsit a passrusherek. ha egy sacknél látják, hogy a védő teste felpattan a qb-n, ezt mindig be fogják dobni és a szabály miatt be is kell dobni. oké, akkor mélyebben kell levinni, de ha a térdénél viszi le, akkor meg azért lesz sárga. szabályosan ebben a helyzetben csak a csípőjénél tudta volna levinni. egy kicsit chubb hibája is, tavaly ebből már volt elég hiszti, év közben már figyeltek erre a védők is.
Ez valami vicc?
Bazzani
gedam
Nem elsősorban a védők figyeltek jobban, hanem a zebrák hagytak fel ezeknek a befújásával. Nézd meg a tavalyi idényt úgy az 5.-6. héttől. Úgy látszik most újra visszajött ez a dili, kíváncsi leszek hány hétig tart.
Nem jó ez a trend sehogy sem. Az sem tetszik, hogy előszezonban mindenre flaget dobnak "tesztelésből", meg az sem, hogy a playoffra felkeményedik a bíráskodás. Nekem személyesen a playoff-os hozzáállás jobban tetszik, de miért csak a playoffban? Mi a túró értelme van _tudatosan_ máshogy fújni? Mert ez még ráadásul tudatos is. Nem lenne értelmesebb előszezontól superbowlig ugyanúgy fújni?
/OFF
peterk2005
és pont ugyanúgy faszság
gondolom annyi hogy alapszakaszban megy a látvány foci
PO-ban meg az igazi kemény derbik
így szerintük mindenki jól jár
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
OFFtwitter.com/CharlesRobinson/status/1173378523756732416/video/1csapdahelyzetben vannak egy kicsit a passrusherek. ha egy sacknél látják, hogy a védő teste felpattan a qb-n, ezt mindig be fogják dobni és a szabály miatt be is kell dobni. oké, akkor mélyebben kell levinni, de ha a térdénél viszi le, akkor meg azért lesz sárga. szabályosan ebben a helyzetben csak a csípőjénél tudta volna levinni. egy kicsit chubb hibája is, tavaly ebből már volt elég hiszti, év közben már figyeltek erre a védők is.
Ez valami vicc?
Bazzani
gedam
Nem elsősorban a védők figyeltek jobban, hanem a zebrák hagytak fel ezeknek a befújásával. Nézd meg a tavalyi idényt úgy az 5.-6. héttől. Úgy látszik most újra visszajött ez a dili, kíváncsi leszek hány hétig tart.
Nem jó ez a trend sehogy sem. Az sem tetszik, hogy előszezonban mindenre flaget dobnak "tesztelésből", meg az sem, hogy a playoffra felkeményedik a bíráskodás. Nekem személyesen a playoff-os hozzáállás jobban tetszik, de miért csak a playoffban? Mi a túró értelme van _tudatosan_ máshogy fújni? Mert ez még ráadásul tudatos is. Nem lenne értelmesebb előszezontól superbowlig ugyanúgy fújni?
/OFF

több mint 6 éve
Szerintem is kár ezen lovagolni tovabb. Senki nem érdemelt igazán győzelmet, de ha választani kell ti közelebb alltatok hozza. Sok sikert nektek is!Nézd alapból távol áll tőlem a bírózás, mellesleg most sem én kezdtem. Az a baj ezzel a Mack dologgal hogy már annyira zavaró hogy elkezdi nézni az ember. A story azzal kezdődik hogy tavaly összesen 1 sárgát dobtak mert holdolták Macket. Azért lássuk be hogy ez vicc. Ezért az egész chicagói média rászállt erre. Össze gyűjtöttek egy videó összeállítást amit elküldtek a bíróknak. Na erre úgy kezdődött a szezon hogy a a Packers ellen 7 színtiszta holdingot nem dobtak be megint... Szóval már akaratlanul is felfigyel rá az ember. Azt ős elmondtam hogy szerintem a Chubb flag is kamu volt. Én imádom a jó D focit és dűhít az ilyesmi ha velünk, ha ellenünk történik. Ha itt az egyik fórumtárs nem kezd el csalást emlegetni meg bírózni fel sem hoztam volna ezt a dolgot. Azt is mondtam hogy nem érdemeltübk volna győzelmet. Tök érdekes hogy néhány Broncos fan írta hogy ti sem. Ebből is látszik higy mindkét gárda van hova fejlődjön. Inkább fókuszáljunk erre. Sok sikert a nektek a továbbiakban. Mindig is szimpi csapat voltatok és most Fangio miatt is több meccseteket is nézem, remélem össze állnak a dolgok és persze nállunk is...Örülök, hogy volt valaki aki ezen a meccsen is, aki számolta a be nem dobott holdingokat, az hog Milleren és Csabin nem említesz, gondolom azt jelenti, a ti oldalatokon egyetlen holdingot se mulasztottak el befújni.Hát ez nagyon bosszantó, ha a zebrák nem nyúlnak bele a nem létező roughing the passer szabálytalansággal, az életben nem jutnak el FG-távig.Sajnos a bírók sokat hibáztak, de ne tegyünk úgy mintha csak felénk fújtak volna. Floydra dobtak egy kamu flaget ha jól rémlik 3 pont lett a drive végén. Goldmanre is dobtak egy kamu flaget és azt hiszem ott is lett 3 pont a végén. A holdingok amiket bedobtak azok is voltak. ( Apropó Bollest még ma cutolnám) És akkor még ne is említsük hogy Macket folyamat holdingolták és persze mint máskor soha nem kapta a sárgát...Ettől persze az a Chubb bünti is egy kamu volt.
Cruyffista
Tomcsik
Black_Adder
Tomcsik
Aztán februárban az SB-ben találkozunk 😉 😀
több mint 6 éve
Nézd alapból távol áll tőlem a bírózás, mellesleg most sem én kezdtem. Az a baj ezzel a Mack dologgal hogy már annyira zavaró hogy elkezdi nézni az ember. A story azzal kezdődik hogy tavaly összesen 1 sárgát dobtak mert holdolták Macket. Azért lássuk be hogy ez vicc. Ezért az egész chicagói média rászállt erre. Össze gyűjtöttek egy videó összeállítást amit elküldtek a bíróknak. Na erre úgy kezdődött a szezon hogy a a Packers ellen 7 színtiszta holdingot nem dobtak be megint... Szóval már akaratlanul is felfigyel rá az ember. Azt ős elmondtam hogy szerintem a Chubb flag is kamu volt. Én imádom a jó D focit és dűhít az ilyesmi ha velünk, ha ellenünk történik. Ha itt az egyik fórumtárs nem kezd el csalást emlegetni meg bírózni fel sem hoztam volna ezt a dolgot. Azt is mondtam hogy nem érdemeltübk volna győzelmet. Tök érdekes hogy néhány Broncos fan írta hogy ti sem. Ebből is látszik higy mindkét gárda van hova fejlődjön. Inkább fókuszáljunk erre. Sok sikert a nektek a továbbiakban. Mindig is szimpi csapat voltatok és most Fangio miatt is több meccseteket is nézem, remélem össze állnak a dolgok és persze nállunk is...Örülök, hogy volt valaki aki ezen a meccsen is, aki számolta a be nem dobott holdingokat, az hog Milleren és Csabin nem említesz, gondolom azt jelenti, a ti oldalatokon egyetlen holdingot se mulasztottak el befújni.Hát ez nagyon bosszantó, ha a zebrák nem nyúlnak bele a nem létező roughing the passer szabálytalansággal, az életben nem jutnak el FG-távig.Sajnos a bírók sokat hibáztak, de ne tegyünk úgy mintha csak felénk fújtak volna. Floydra dobtak egy kamu flaget ha jól rémlik 3 pont lett a drive végén. Goldmanre is dobtak egy kamu flaget és azt hiszem ott is lett 3 pont a végén. A holdingok amiket bedobtak azok is voltak. ( Apropó Bollest még ma cutolnám) És akkor még ne is említsük hogy Macket folyamat holdingolták és persze mint máskor soha nem kapta a sárgát...Ettől persze az a Chubb bünti is egy kamu volt.
Cruyffista
Tomcsik
Black_Adder
több mint 6 éve
Azt hiszem még nem volt itt, szombaton elhúnyt John Ralston, aki a Broncos első 3 pozitív mérlegű szezonjában volt HC a csapatnál és emellett olyan játékosok draft-olása is a nevéhez fűződik, mint Randy Gradishar, Tom Jackson vagy Rick Upchurch...Nyugodjon békében!😕
Nyugodjon békében!
StormST
több mint 6 éve
Azt hiszem még nem volt itt, szombaton elhúnyt John Ralston, aki a Broncos első 3 pozitív mérlegű szezonjában volt HC a csapatnál és emellett olyan játékosok draft-olása is a nevéhez fűződik, mint Randy Gradishar, Tom Jackson vagy Rick Upchurch...Nyugodjon békében!

több mint 6 éve
Plusz az igazsághoz hozzátartozik, hogy majdnem hasonló szituban a macikra is sárgát dobtak korábban a meccsen, szóval erre szerintem nem szolhatunk semmit. Bár persze bosszantó, hogy enélkül lehet nyertünk volna. | Teszem hozzá teljesen érdemtelenül. |twitter.com/CharlesRobinson/status/1173378523756732416/video/1csapdahelyzetben vannak egy kicsit a passrusherek. ha egy sacknél látják, hogy a védő teste felpattan a qb-n, ezt mindig be fogják dobni és a szabály miatt be is kell dobni. oké, akkor mélyebben kell levinni, de ha a térdénél viszi le, akkor meg azért lesz sárga. szabályosan ebben a helyzetben csak a csípőjénél tudta volna levinni. egy kicsit chubb hibája is, tavaly ebből már volt elég hiszti, év közben már figyeltek erre a védők is.
Ez valami vicc?
Bazzani
gedam
Hosszútávon viszont ezzel a vereséggel lehet jobban jártunk. Kár lett volna abba a hitbe ringatni magunkat, hogy jól állunk csapatépítés terén.
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 6 éve
Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy az OT lökte rá (két kézzel) a QB-ra és pont ezért nem kellett volna zászlót dobni, mert Chubb nem önszántából esett így rá. Igen, nehéz most szabályos sacket csinálni, de azért itt igazán nem is tudni, hogy mit akart Chubb, mert esélye se volt lejjebb menni...twitter.com/CharlesRobinson/status/1173378523756732416/video/1csapdahelyzetben vannak egy kicsit a passrusherek. ha egy sacknél látják, hogy a védő teste felpattan a qb-n, ezt mindig be fogják dobni és a szabály miatt be is kell dobni. oké, akkor mélyebben kell levinni, de ha a térdénél viszi le, akkor meg azért lesz sárga. szabályosan ebben a helyzetben csak a csípőjénél tudta volna levinni. egy kicsit chubb hibája is, tavaly ebből már volt elég hiszti, év közben már figyeltek erre a védők is.
Ez valami vicc?
Bazzani
gedam

több mint 6 éve
gedam
6 266
twitter.com/CharlesRobinson/status/1173378523756732416/video/1csapdahelyzetben vannak egy kicsit a passrusherek. ha egy sacknél látják, hogy a védő teste felpattan a qb-n, ezt mindig be fogják dobni és a szabály miatt be is kell dobni. oké, akkor mélyebben kell levinni, de ha a térdénél viszi le, akkor meg azért lesz sárga. szabályosan ebben a helyzetben csak a csípőjénél tudta volna levinni. egy kicsit chubb hibája is, tavaly ebből már volt elég hiszti, év közben már figyeltek erre a védők is.
Ez valami vicc?
Bazzani