Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Jelenleg 2 jobb csapat van nálunk: Pats, GBNemhogy örülnétek, hogy PM-nek jobb ratingje van mint az ereje teljében lévő Dan Orlovsky, Ryan Mallett, Jimmy Clausen, Jamison Crowder, Drew Stanton QB tehetségeknek.... Nem itt megy a fanyalgás :- )Az a különbség hogy Te a rosszabb csapatokhoz hasonlítod PM teljesítményét, de gondolom nem az a cél hogy 1/1-es csapat legyünk hanem az SB.
De nem sokkal jobb Luck, Winston, Stafford és Tannehill sem. És mi a közös ezekben a csapatokban? Hulladék az O# fal + baromi jó WR sor + kiemelkedő futó van a csapatnál. Ezek után nem tudom mit is kellene várni pontosan
flzoli
sirarcheer
A Bengals-al egy ki-ki meccset tolhatunk
És így kb. ennyi. Egy vak, nyomorék vénemberrel a legfontosabb poszton
több mint 10 éve
Nemhogy örülnétek, hogy PM-nek jobb ratingje van mint az ereje teljében lévő Dan Orlovsky, Ryan Mallett, Jimmy Clausen, Jamison Crowder, Drew Stanton QB tehetségeknek.... Nem itt megy a fanyalgás :- )Az a különbség hogy Te a rosszabb csapatokhoz hasonlítod PM teljesítményét, de gondolom nem az a cél hogy 1/1-es csapat legyünk hanem az SB.
De nem sokkal jobb Luck, Winston, Stafford és Tannehill sem. És mi a közös ezekben a csapatokban? Hulladék az O# fal + baromi jó WR sor + kiemelkedő futó van a csapatnál. Ezek után nem tudom mit is kellene várni pontosan
flzoli
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
Nemhogy örülnétek, hogy PM-nek jobb ratingje van mint az ereje teljében lévő Dan Orlovsky, Ryan Mallett, Jimmy Clausen, Jamison Crowder, Drew Stanton QB tehetségeknek.... Nem itt megy a fanyalgás :- )De nem sokkal jobb Luck, Winston, Stafford és Tannehill sem. És mi a közös ezekben a csapatokban? Hulladék az O# fal + baromi jó WR sor + kiemelkedő futó van a csapatnál. Ezek után nem tudom mit is kellene várni pontosan
több mint 10 éve
Én nem mondom, hogy cseréljük le PM-et, most még biztos nem lenne szabad. Én csak az ellen harcolok, hogy "érdemeire való tekintettel" mindent elnézzünk neki és minden hibát próbáljunk meg másra kenni, mert ezt a tendenciát látom minden hiba ellenére...Szerencsénk van, hogy a csoport olyan, amilyen idén, a PO-ot nem sok minden veszélyezteti egyelőre...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
amúgy kezdek együttérezni a 2006os Bears szurkolókkalEz már tényleg Pecc level önsajnálat :- )
mondjuk annyira nem emlékszem hogy meg tudjam ítélni van-e olyan jó ez a D#, de hogy PM sexirexit idézi az fix 😀
Negritis
több mint 10 éve
amúgy kezdek együttérezni a 2006os Bears szurkolókkalmondjuk annyira nem emlékszem hogy meg tudjam ítélni van-e olyan jó ez a D#, de hogy PM sexirexit idézi az fix 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Fredo
205
Furcsa kettősség van most a Denverrel kapcsolatban. Egyrészt minden héten háború van: 6-0 Másrészt tényleg vak aki nem látja a hibákat. Nehéz helyzet mert adva van - szerintem - minden idők legjobb irányítója aki tényleg nem hozza a szintet (mármint egy elit csapat szintjét). Minden NFL csapat legfontosabb pontja az irányító (nem is cserélgetik gyakran) . Nekünk fotelszurkolkolóknak könnyű azt mondani, hogy cseréljék le (nálam mondjuk szó se lehetne róla) de ki az az edző aki felvállalja, hogy 6 győzelem után lecserélje a legendáját? Ha Gabbertnek hívnák akkor se cserélnének amíg nyer a csapat.
De tegyük fel cserélnek (szerintem 0% rá az esély). Beáll Oswi, kikapnak vele (benne van a GB ellen) Mit csinálsz? A lelkileg földbe döngölt legendát visszateszed? próbálkozol még Oswival? Csak a problémát generálod... Nem véletlen hogy csak nagyon indokolt esetben cserélnek irányítót (sérülésen kívül) Győzelmek után én nem emlékszem hogy valakit is kiraktak volna.
Nem tudom jó példa e de kicsit a focikapusság ilyen: ha nyer a csapat, de ő betliizik nagy eséllyel a köv. meccsen is ő véd. Viszont ha kikap a csapat akkor 2-3 vereség után az edzők meggondolják a lecserélését.
Mi a megoldás? Fogalmam sincs. Manning tapasztalatával elvileg kéne, de mégse se látszik javulás, sőt konstans a szenvedés középgyenge csapatok ellen.
több mint 10 éve
Ez a tegnapi Peytontól volt a leggyengébb. DT-nek 2 brutál dropja volt. 2 INT is nagyon nagy play volt a védőtől, de ettől még ez nagyon rossz napja volt PMnek. Attól ez még nagyon rossz első 6 meccs volt PMtől. Ez van sajnos, volt már h egyedül tartotta életben a csapatot, most a csapat tartja életben őt, azt kell, h mondjam megérdemli. A nem titkolt cél viszont a Super Bowl, amihez kéne Manning is. Ezért vannak a negatív hangok a topicban.Ha sikerül Peyton integrálni a rendszerbe, akkor lesz esélyünk, ha nem, akkor mindegy ki irányít, a szezon bust. Ha most beállítod Oswit, a jelenleginél akár jobb is lehet az offense, de mégis feladod vele a szezont.
Ami számomra nagyon aggasztó, h mindegy h a fal talált magára, vagy az ellenfél volt gyenge, most volt futójáték és volt pass protection, mégse működött az offense. És ez akkor is igaz lenne, h a 4. negyedben kicsit koncentrál még DT. Eddig lehetett abban bízni, h majd ha összeérik a fal, belejönnek a futók, akkor PMnek csak menedzselni kell a működő gépezetet, és a bevinni a halálos döféseket, amikre rajta kívül csak kevesen képesek. Nos tegnap csak ez az utóbbi maradt el, mert hiába működik Manning mellett, aminek az alábbi okai lehetnek:
- Nem érzi magát jól ebben a sémában
- Kiöregedett
- A fenti 2 együttesen
bye week, van 2 hetünk ki találni vmi mást. A Packers ellen meglátjuk mit sikerült kifőzni, vagy hogy a mostani mire elég contender csapatok ellen. Akkor okosabbak leszünk. Ha Manning még mindig "idegenül" vagy "öregül" játszik, akkor alterálni kell az elvárásainkat, és tényleg tiszta szívből örülni minden sacknek, takeawaynek, győzelemnek, mert sok csapat szívesen cserélne velünk. Ha látszik vmi változás, akkor ki kell szurkolni, h kikerekedjen belőle vmi, mert máshogy nem fog menni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
amúgy nekem a szezon elejétől az a bajom hogy PM passzai nem jókTegnap is nézték Fouts-ék lassítva, hogy milyen rondán hagyja el a kezét a labda, ők mondjuk a kesztyűre kenték, de játszott korábban is kesztyűben és akkor nem voltak ilyen gondok. Volt egy passza az endzoneba, ami meg úgy kacsázott, ahogy tőle talán még soha nem láttam...
nem olyan értelembe h sok az int, hanem hogy egyszerűen rossz helyre mennek
DT a 4. negyedbe droppolt, de az OT-ben ott nem csak ő nem adott extrát a passz is szar volt amit kapott
amikor ülnek a passzok azok több mint fele (sztem) abból van h a WR extrát rak oda
szezon elején még elfogadtam h rozsdás majd belejön, de 1,5 hónap után már nem tudom "mire vélni" ezt
és ez az aggasztó
Negritis

több mint 10 éve
amúgy nekem a szezon elejétől az a bajom hogy PM passzai nem jóknem olyan értelembe h sok az int, hanem hogy egyszerűen rossz helyre mennek
DT a 4. negyedbe droppolt, de az OT-ben ott nem csak ő nem adott extrát a passz is szar volt amit kapott
amikor ülnek a passzok azok több mint fele (sztem) abból van h a WR extrát rak oda
szezon elején még elfogadtam h rozsdás majd belejön, de 1,5 hónap után már nem tudom "mire vélni" ezt
és ez az aggasztó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Nehéz szitu mert leültetni nem lehet hisz mégis nyerünk meg ugye nem Rodgers ül a padon se. De valahogy úgy érzem hogy Oswival is ugyanúgy nem nyernénk SB-t idén mint PM-el, és izzadva de pár meccs meglett volna vele is. Akkor viszont már legalább megnézzük mit tud. Ha jó akkor van rutinja jövőre (mert számomra iszonyú csalódás lenne ha jövőre is itt lenne PM ennyi pénzért ilyen teljesítménnyel) ha nem jó akkor meg QB draft vagy FA vagy akármi varázslat.Akarva akaratlanul idén minden meccsen az jár a fejemben hogy ha az elmúlt 3 évben lett volna ilyen védelmünk.... Ej ej.
Egyébként imádom nézni a védelmet idén de az általuk okozott jókedvem mindig elillan ha jön egy oltári hülyeségből dobott INT. Nem a Hillman-ére gondolok az megesik nem PM hibája. De a másik 2... Azt hittem most képes lesz a hosszabbításban leadni a meccset de a Védők megint megmentették. Félő hogy GB és NE ellen csúnya meccs lesz mert őket nem lehet megfogni nagyon kevés ponton csak limitálni. Főleg ha megint a meccs 2/3-ában fenn kell lenni a védőknek.
Alig várom a sérülésekről a jelentést. Ray nem nézett ki jól.
Amúgy nálam Man of Match: Shaquil Barrett
Szerkesztette: beresrobi
több mint 10 éve
Igen, a Browns ennyit tud, de ha nincs passruh-uk, meg futás elleni védelmük, a futásunk mégis megy, nyomás sincs, akkor miért szar a pass offense? Most lehetett volna csillogni egy kicsit, Hillman kapott is alkalmon, PM meg nem. Nekem az a bajom, hogy annyira szívesen kiveséz itt mindenki mindenkit, meg le van szarozva akkor is az OL, amikor végre jók, de PM-et mindenki annyival rendezi el, hogy "PM szar volt és ennyi", de a meccseket nem a többieknek kéne megnyerni, hanem neki, vagy legalább a saját korábbi játékához hasonlót nyújtani, de nem teszi, ez nekem nagyon aggasztó és nem tudok rá legyinteni...Az ellen a Browns ellen, akinek legtöbbször kuka a futás elleni védelme, és nincs értelmes embere passrush-raEz tegnapig igaz volt, a tegnapi meccsre leírni szerintem nettó hülyeség...Futás nincs + PM nem rohangálós QB + nincs normális TE + fogyatékos a fal 4/5-e ---> lehet kettőzni Sanderst és DT-t, és agresszív blitz-et hívni, onnantól kezdve pedig halott az egészNekem az a bajom, hogy azt a "Ha..." kezdetű mondatot 6 hete leírja mindig valaki, csak nem javul a helyzet...Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
De nekem leginkább a tűz hiányzik, amit régebben láttam PM-től, most pedig már nem...
StormST
A tényállás az hogy 6-0. Ha PM ki tudja ölni a játékából az Inteket szerintem bármelyik csapat ellen jók lehetünk.
Amugy még annyit hogy tényleg nem értem. Sokszor szabályosan átvágtatnak a pályán aztán az end zoneban mintha meghalnának. Ez mitől lehet rejtély.
levaisw3
StormST
flzoli
Futottunk 4,6-os átlaggal 152 yard-ot, PM nem szedett be sack-et és nagyon menekülnie se kellett, Daniels 3 felé dobott labdából 2-t elkapott 24 yard-ért, a két INT-nél, ami PM hibája volt nem volt kettőzés, csak a zónára nem figyelt és nyomás se volt...
StormST
PM benézte az INT-eket az tény, kár ragozni. Daniels úgy jött ide, hogy jól blokkoló és elkapni tudó TE, aki pótolhatja valamennyire JT-t. Erre van ez.... Most lehet, hogy PM nem nézz felé sosem, vagy sohasem bír elszakadni az emberétől normális route-ot futva
flzoli

több mint 10 éve
Felőlem akár Daniels is futhat, annak is nagyobb az esélye minthogy PM viszi előre izomból 😀Melyik az az eszeveszett nagydarab futó mégis? Törpék mind, az egyetlen esély az lenne, ha valahogy Vasquez mögött besurran valakiHát, nem tudom mennyire építi a morált, ami történik, a bekapott pick6-ek és a bekapott INT-k nem hiszem, hogy annyira jót tesznek a morálnak...Szerintem felesleges ennyire rágörcsölni, én sokkal jobban szeretem az ilyen szenvedős meccseket, mint amikor már az első negyedben felrakunk 21 pontot és kivégezzük a szerencsétlen ellent.Jó neked, én nem tudom ilyen lazán felfogni...Győztünk, annak kell örülni. Engem baromira nem érdekel, ha űrjátékkal 30 pontot vertünk volna a Brown-ra, és most +150-es gólkülönbséggel állnánk az élenAzért nem kéne nagyon elpeccesedni és világvégét kiáltani egy 3 pontos győzelem után.....Ha az "elpeccesedés", hogy nem tudom sikerként felfogni a tegnapi meccset és minduntalan szemet húnyni a hibák felett a múltra mutogatva, akkor vállalom, hogy "elpeccesedem"...
flzoli
StormST
flzoli
StormST
Plussz ez sokkal jobban építi a morált is.
Ne mondja már senki, hogy PM-től ugyan olyan teljesítményt kellene elvárni, mint amikor egy Clady-Franklin duó dolgozott a bal oldalán.... Ja és mellesleg nincs TE játék, és a futás se megy.
Hülyeségeket csinál, de ez simán lehet abból, hogy nincs meg a komfortérzete, és állandóan figyelnie kell, hogy ne gyilkolja le a műtött nyakát egy átengedett védőszörny
flzoli
A másiknál meg az a bajom, hogy a hülyeségek akkor jöttek most, amikor volt ideje és megvédték...
StormSTDe akkor azt mond meg ugy nem lehet felállni, hogy elkapó nélkül QB futásra csak éppen QB helyett a legnagyobb testű emberünk hurcolja a labdát? Mert már ott tartanak, ha sikerülne 1-2 yardal előrébb gyötörni a labdát mindjárt 7 ponttal állunk.Futás nincs + PM nem rohangálós QB + nincs normális TE + fogyatékos a fal 4/5-e ---> lehet kettőzni Sanderst és DT-t, és agresszív blitz-et hívni, onnantól kezdve pedig halott az egészNekem az a bajom, hogy azt a "Ha..." kezdetű mondatot 6 hete leírja mindig valaki, csak nem javul a helyzet...Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
De nekem leginkább a tűz hiányzik, amit régebben láttam PM-től, most pedig már nem...
StormST
A tényállás az hogy 6-0. Ha PM ki tudja ölni a játékából az Inteket szerintem bármelyik csapat ellen jók lehetünk.
Amugy még annyit hogy tényleg nem értem. Sokszor szabályosan átvágtatnak a pályán aztán az end zoneban mintha meghalnának. Ez mitől lehet rejtély.
levaisw3
StormST
flzoli
levaisw3
flzoli
De persze jogos amit mondasz
Szerkesztette: levaisw3
több mint 10 éve
Melyik az az eszeveszett nagydarab futó mégis? Törpék mind, az egyetlen esély az lenne, ha valahogy Vasquez mögött besurran valakiHát, nem tudom mennyire építi a morált, ami történik, a bekapott pick6-ek és a bekapott INT-k nem hiszem, hogy annyira jót tesznek a morálnak...Szerintem felesleges ennyire rágörcsölni, én sokkal jobban szeretem az ilyen szenvedős meccseket, mint amikor már az első negyedben felrakunk 21 pontot és kivégezzük a szerencsétlen ellent.Jó neked, én nem tudom ilyen lazán felfogni...Győztünk, annak kell örülni. Engem baromira nem érdekel, ha űrjátékkal 30 pontot vertünk volna a Brown-ra, és most +150-es gólkülönbséggel állnánk az élenAzért nem kéne nagyon elpeccesedni és világvégét kiáltani egy 3 pontos győzelem után.....Ha az "elpeccesedés", hogy nem tudom sikerként felfogni a tegnapi meccset és minduntalan szemet húnyni a hibák felett a múltra mutogatva, akkor vállalom, hogy "elpeccesedem"...
flzoli
StormST
flzoli
StormST
Ne mondja már senki, hogy PM-től ugyan olyan teljesítményt kellene elvárni, mint amikor egy Clady-Franklin duó dolgozott a bal oldalán.... Ja és mellesleg nincs TE játék, és a futás se megy.
Hülyeségeket csinál, de ez simán lehet abból, hogy nincs meg a komfortérzete, és állandóan figyelnie kell, hogy ne gyilkolja le a műtött nyakát egy átengedett védőszörny
flzoli
A másiknál meg az a bajom, hogy a hülyeségek akkor jöttek most, amikor volt ideje és megvédték...
StormSTDe akkor azt mond meg ugy nem lehet felállni, hogy elkapó nélkül QB futásra csak éppen QB helyett a legnagyobb testű emberünk hurcolja a labdát? Mert már ott tartanak, ha sikerülne 1-2 yardal előrébb gyötörni a labdát mindjárt 7 ponttal állunk.Futás nincs + PM nem rohangálós QB + nincs normális TE + fogyatékos a fal 4/5-e ---> lehet kettőzni Sanderst és DT-t, és agresszív blitz-et hívni, onnantól kezdve pedig halott az egészNekem az a bajom, hogy azt a "Ha..." kezdetű mondatot 6 hete leírja mindig valaki, csak nem javul a helyzet...Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
StormST
levaisw3
StormST
flzoli
levaisw3
több mint 10 éve
Az ellen a Browns ellen, akinek legtöbbször kuka a futás elleni védelme, és nincs értelmes embere passrush-raEz tegnapig igaz volt, a tegnapi meccsre leírni szerintem nettó hülyeség...Futás nincs + PM nem rohangálós QB + nincs normális TE + fogyatékos a fal 4/5-e ---> lehet kettőzni Sanderst és DT-t, és agresszív blitz-et hívni, onnantól kezdve pedig halott az egészNekem az a bajom, hogy azt a "Ha..." kezdetű mondatot 6 hete leírja mindig valaki, csak nem javul a helyzet...Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
StormST
levaisw3
StormST
flzoli
Futottunk 4,6-os átlaggal 152 yard-ot, PM nem szedett be sack-et és nagyon menekülnie se kellett, Daniels 3 felé dobott labdából 2-t elkapott 24 yard-ért, a két INT-nél, ami PM hibája volt nem volt kettőzés, csak a zónára nem figyelt és nyomás se volt...
StormST
PM benézte az INT-eket az tény, kár ragozni. Daniels úgy jött ide, hogy jól blokkoló és elkapni tudó TE, aki pótolhatja valamennyire JT-t. Erre van ez.... Most lehet, hogy PM nem nézz felé sosem, vagy sohasem bír elszakadni az emberétől normális route-ot futva
több mint 10 éve
Hát, nem tudom mennyire építi a morált, ami történik, a bekapott pick6-ek és a bekapott INT-k nem hiszem, hogy annyira jót tesznek a morálnak...Szerintem felesleges ennyire rágörcsölni, én sokkal jobban szeretem az ilyen szenvedős meccseket, mint amikor már az első negyedben felrakunk 21 pontot és kivégezzük a szerencsétlen ellent.Jó neked, én nem tudom ilyen lazán felfogni...Győztünk, annak kell örülni. Engem baromira nem érdekel, ha űrjátékkal 30 pontot vertünk volna a Brown-ra, és most +150-es gólkülönbséggel állnánk az élenAzért nem kéne nagyon elpeccesedni és világvégét kiáltani egy 3 pontos győzelem után.....Ha az "elpeccesedés", hogy nem tudom sikerként felfogni a tegnapi meccset és minduntalan szemet húnyni a hibák felett a múltra mutogatva, akkor vállalom, hogy "elpeccesedem"...
flzoli
StormST
flzoli
StormST
flzoli
StormST
De akkor azt mond meg ugy nem lehet felállni, hogy elkapó nélkül QB futásra csak éppen QB helyett a legnagyobb testű emberünk hurcolja a labdát? Mert már ott tartanak, ha sikerülne 1-2 yardal előrébb gyötörni a labdát mindjárt 7 ponttal állunk.Futás nincs + PM nem rohangálós QB + nincs normális TE + fogyatékos a fal 4/5-e ---> lehet kettőzni Sanderst és DT-t, és agresszív blitz-et hívni, onnantól kezdve pedig halott az egészNekem az a bajom, hogy azt a "Ha..." kezdetű mondatot 6 hete leírja mindig valaki, csak nem javul a helyzet...Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
StormST
levaisw3
StormST
flzoli
több mint 10 éve
Ez tegnapig igaz volt, a tegnapi meccsre leírni szerintem nettó hülyeség...Futás nincs + PM nem rohangálós QB + nincs normális TE + fogyatékos a fal 4/5-e ---> lehet kettőzni Sanderst és DT-t, és agresszív blitz-et hívni, onnantól kezdve pedig halott az egészNekem az a bajom, hogy azt a "Ha..." kezdetű mondatot 6 hete leírja mindig valaki, csak nem javul a helyzet...Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
StormST
levaisw3
StormST
flzoli

több mint 10 éve
10-ből ha 9-szer legyilkolnak és a lábad előtt darabolják föl a futót 0 yardon, akkor 10.-re rohadtul nem úgy állsz neki, hogy na most lesz 5 másodpercem körbenézni és dönteni. Előre kigondolom mi legyen, és megpróbálom minél hamarabb odadobni a labdát, ennyi.Hát, nem tudom mennyire építi a morált, ami történik, a bekapott pick6-ek és a bekapott INT-k nem hiszem, hogy annyira jót tesznek a morálnak...Szerintem felesleges ennyire rágörcsölni, én sokkal jobban szeretem az ilyen szenvedős meccseket, mint amikor már az első negyedben felrakunk 21 pontot és kivégezzük a szerencsétlen ellent.Jó neked, én nem tudom ilyen lazán felfogni...Győztünk, annak kell örülni. Engem baromira nem érdekel, ha űrjátékkal 30 pontot vertünk volna a Brown-ra, és most +150-es gólkülönbséggel állnánk az élenAzért nem kéne nagyon elpeccesedni és világvégét kiáltani egy 3 pontos győzelem után.....Ha az "elpeccesedés", hogy nem tudom sikerként felfogni a tegnapi meccset és minduntalan szemet húnyni a hibák felett a múltra mutogatva, akkor vállalom, hogy "elpeccesedem"...
flzoli
StormST
flzoli
StormST
flzoli
StormST
Sokkal jobban nézne ki az egész, ha a néhány hosszú passz mellé jönne a sok checkdown oldalra és középre, csak hát ehhez kéne blokkolni és 1db TE se ártana....
több mint 10 éve
Micsoda frusztráció van benned ember....MIlyen érdekes, nem? Csak egy nevet kell kicserélni egy másikra, és pár éve az ilyen meccsek extázist teremtettek. 😀peterk2005Mielőtt próbálod ilyen szellemes élcelődéssel kinyitogatni a maroknyi Timmy-hívő zsebében azt a bizonyos bicskát, javaslom áttanulmányozásra az akkori csapatot és a mostanit, persze csak ha időd engedi. Akkor ugyanaz a toldozott-foltozott O# az egymást követő két héten nem tudott felállni, megspékelve egy szerény képességű, ám csupaszív QB-val, ha a lényeges dolgokat keressük. Volt egy jó D#, ami karcolt, különben nem lett volna abban az évben PO. Bár mondjuk ezt honnan tudhatnád, hisz PM érkezésekor érkeztél te is ide.
De nézzük meg mi van most. Egy elit QB, elit O és elit D. SB-csapat, Aranycsapat. Erre az agyonistenített droid QB-d neve mellett félidőnél lassan több INT lesz mint TD, míg az O# azt sem tudja milyen rendezvényen van anygivensunday. Egyedül a D karcol, amikor kell.
Én Kubibá helyben alaposan elgondolkoznék - mivel a csoport röhögve, becsukott szemmel is megvan - hogy ne dobjam-e be a kicsicsikó Oswi-t a mélyvízbe, mivel tisztán látszik, hogy jövőre no more PM, tetszik, nem tetszik.
Ha mégis lesz PM, akkor a tavaly megszerzett járókeret és az idén kapott fehér bot mellé ideje lesz beszerezni majd egy tolókocsit is.
Persze titkon szorítok a csapatnak, legyen végre ősidők óta áhított Lombardi-trófea, de nem kis elégtételt jelentene ha három év után se lenne meg, f@cking awesome superhero Peytonbával.
Ugye John Rambo Elway?
"No offense"!
JC6
Elit O? Azért nézzük már meg kik vannak a csapatban.... Extra klasszis max PM, DT és Vasquez, ők máshol is meghatározó játékosok lennének. A többiek vagy nyomorultak (Garcia), draftolt fiatalok (CJ) vagy itt lettek használható játékosok (Sanders).
QB+O+D+Staff képletben sosem volt olyan, hogy mondjuk kettőnél több tökéletesen klappolt volna.
több mint 10 éve
Hát, nem tudom mennyire építi a morált, ami történik, a bekapott pick6-ek és a bekapott INT-k nem hiszem, hogy annyira jót tesznek a morálnak...Szerintem felesleges ennyire rágörcsölni, én sokkal jobban szeretem az ilyen szenvedős meccseket, mint amikor már az első negyedben felrakunk 21 pontot és kivégezzük a szerencsétlen ellent.Jó neked, én nem tudom ilyen lazán felfogni...Győztünk, annak kell örülni. Engem baromira nem érdekel, ha űrjátékkal 30 pontot vertünk volna a Brown-ra, és most +150-es gólkülönbséggel állnánk az élenAzért nem kéne nagyon elpeccesedni és világvégét kiáltani egy 3 pontos győzelem után.....Ha az "elpeccesedés", hogy nem tudom sikerként felfogni a tegnapi meccset és minduntalan szemet húnyni a hibák felett a múltra mutogatva, akkor vállalom, hogy "elpeccesedem"...
flzoli
StormST
flzoli
StormST
flzoli

több mint 10 éve
Futás nincs + PM nem rohangálós QB + nincs normális TE + fogyatékos a fal 4/5-e ---> lehet kettőzni Sanderst és DT-t, és agresszív blitz-et hívni, onnantól kezdve pedig halott az egészNekem az a bajom, hogy azt a "Ha..." kezdetű mondatot 6 hete leírja mindig valaki, csak nem javul a helyzet...Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
StormST
levaisw3
StormST
több mint 10 éve
Szerintem felesleges ennyire rágörcsölni, én sokkal jobban szeretem az ilyen szenvedős meccseket, mint amikor már az első negyedben felrakunk 21 pontot és kivégezzük a szerencsétlen ellent.Jó neked, én nem tudom ilyen lazán felfogni...Győztünk, annak kell örülni. Engem baromira nem érdekel, ha űrjátékkal 30 pontot vertünk volna a Brown-ra, és most +150-es gólkülönbséggel állnánk az élenAzért nem kéne nagyon elpeccesedni és világvégét kiáltani egy 3 pontos győzelem után.....Ha az "elpeccesedés", hogy nem tudom sikerként felfogni a tegnapi meccset és minduntalan szemet húnyni a hibák felett a múltra mutogatva, akkor vállalom, hogy "elpeccesedem"...
flzoli
StormST
flzoli
StormST
több mint 10 éve
Ja, én is reménykedek, csak már lassan kezdem elveszteni a reményt, hogy sikerülni fog...Figyelj meccs közben nem volt senki, aki nálam idegesebb volt. Főleg a vége miatt azok a hibák kriminálisak voltak. Viszont eldöntötték, hogy PM-el nyomják le a szezont, így tényleg többet nem tehetek mint reménykedek, hogy lassan csak megtalálják magukat.Nekem az a bajom, hogy azt a "Ha..." kezdetű mondatot 6 hete leírja mindig valaki, csak nem javul a helyzet...Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
StormST
levaisw3
StormST
levaisw3
Ott tartunk, hogy van egy (nem-olcsó) offense, ami nem produkál, meg egy D, ami produkál, de fárad és fogyatkozik a nagy terheléstől, ha előbbi nem kezd el nagyon hamar javulni, akkor az utóbbi el fog fogyni szezon végére...

több mint 10 éve
Figyelj meccs közben nem volt senki, aki nálam idegesebb volt. Főleg a vége miatt azok a hibák kriminálisak voltak. Viszont eldöntötték, hogy PM-el nyomják le a szezont, így tényleg többet nem tehetek mint reménykedek, hogy lassan csak megtalálják magukat.Nekem az a bajom, hogy azt a "Ha..." kezdetű mondatot 6 hete leírja mindig valaki, csak nem javul a helyzet...Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
StormST
levaisw3
StormST
több mint 10 éve
Nekem az a bajom, hogy azt a "Ha..." kezdetű mondatot 6 hete leírja mindig valaki, csak nem javul a helyzet...Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
StormST
levaisw3
Szerkesztette: StormST