Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez már az a szintű mélyrepülés, amit szerintem tényleg a helyén kell kezelni, nem szabad kozmetikázni, mert az csak önbecsapásnak jó...Nem kozmetikázásról van szó (a tegnapi meccsről továbbra se akarok véleményt nyilvánítani amíg nem látom), hanem arról, hogy láttam már karón varjút, PM-el kapcsolatban is. Említettem már a 2008-as szezont, amikor műtét után borzasztóan kezdett. Annyira, hogy a 7. hét után 3-4-el álltunk, Manning a 7. héten éppen 4 INT-et dobott, és a sajtó már arról cikkezett, hogy PM elvesztette a mojo-ját. Kábé mint idén Luckról. Csak nála a 7. hét után is ez volt. Aztán beklikkent valami, és MVP lett. Nem egyik meccsről a másikra, hanem folyamatosan javulva.
Eddig minden meccs után úgy álltam fel, hogy nem volt jó, de azért ez-vagy-az jobb lett (kivéve a Ravens meccset, de ott az offseason gondjai sok dologra magyarázatként felhozhatók voltak), most azonban már szerintem ideje lenne megkongatni a vészharangokat, ha nem akarjuk, hogy komolyabb bajok legyenek.
Ez a Pats és a Packers ellen kevés lesz mindig, ahogy most állunk a Bengals ellen is, már pedig ha SB-t akarunk nyerni (PM idei állapotát elnézve szerintem felesleges jövőre tervezgetni), akkor ezeken a csapatokon át vezethet hozzá az út valószínűleg...
StormST
Viszont azt is tudom, hogy most 38 éves, akkor meg 31 volt. Úgyhogy nem tudom mit gondoljak. Egyben viszont biztos vagyok. Ezek az INT-ek amiket dobál, meg játék közben az az 1-2 homály azok nekem nem kiöregedési jelek. A kiöregedési jelek azok, hogy már minden dobásba bele kell állnia, húsz yardra is úgy dobja, mintha a pályát akarná átdobni, stb. De amikor bedobja egy route-ra és ott keresztez egy védő és INT lesz belőle, az nem kor probléma. Az vagy túlzott kockázatvállalás, vagy nem megérték. Az első INT-et láttam a tegnapi meccsből. Annál egyértelműen az volt a szitu, hogy PM befelé várta Daniels-t, ő meg egyenesen futott és nézegetett más irányba. Ezeket vagy nem kéne megdobni, vagy össze kéne már végre szokni, mindenesetre a kort ezeknél nem látom problémának. Fejben meg nem hiszem, hogy megöregedett volna. (Esetleg még a reakcióidő megnőhet, de ilyen hirtelen kétlem. Meg, hát itt olyankor eldobott labdáról van szó, amikor még nincs mit lereagálni, mert az elkapó még be se fordul mikor eldobja.)
Egy biztos: szinte soha nem az a csapat nyeri az SB-t, aki szeptember-októberben a legjobban fest. Az aki végül nyer, az ilyen tájt igen gyakran még rengeteg hibával játszik. A Patsről se lehetett látni tavaly ilyenkor, hogy hogy lesz belőle a későbbi ellenállhatatlan offense. Előtte éven a Seattle defense mondjuk nagyon jó volt, de ilyentájt még senki nem nézte ki belőlük, hogy tovább juthatnak, mint a korábbi évben. A Ravensről nem is beszélve. Ők december végén se tűntek leendő bajnoknak. 😊 Még a Packers se abban az évben nyert, amikor nagyon erősnek nézett ki, hanem a megelőzőben, rengeteg sérülttel, elég esélytelennek kinézve. Aztán a következő évben, verhetetlennek tűnve simán kipottyantak.
Úgyhogy én a magam részéről hátradőlök, aztán várom mi lesz. Ha bust akkor bust, ha nem bust akkor haleluja. Jobbat úgyse tudok tenni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
nem tudom a sajtótájékoztatón feltették-e a Manning-Osweiler kérdést, de sztem kb hasonló lenne a válasz mint nálunk tavaly ilyenkor www.nfl.com/videos/new-england-patriots/0ap3000000403252/Belichick-scoffs-at-question-about-Brady-s-future (bocs ha off, engem emlékeztet a szituáció erre)
Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
Oswi elvileg fitt abba az O-ba, amit Kubes akar nyomatni, szerintem Flacco tavalyi szezonja lehet irányadó a best case scenárióra, bár ahhoz azért egy kis tapasztalat is kéne.Ha meg nem válik be, akkor igazából mindegy is mennyire nem válik be...
Hogy most beállva jobb lenne-e ennél? A tegnapinál akár még jobb is lehetne, de annál Manninggel is lehetünk jobbak, és Oswival is lehetünk annyira szarok. Senki nem látta még élesben játszani Oswit, szóval csak találgatni tudunk. Jelen pillanatban nem opció a QB csere. Vagy megtalálja PM és az O az összhangot, vagy bust...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Arra válaszoljatok szerintetek Oswival mennyire javulna az O? Lehet hogy nagyobbat tud dobni de amíg a támadófalat ennyire megeszik szerintem ugyanígy szenvedne. Abból indulok ki, hogy Wilson és Kaepernick is borzasztóan vergődik pedig sebességben és tapasztalatban sincs hiány náluk.(Nem PM-et akarom elzavarni csak mondom, hogy szerintem annyival nem lehet ezt a problémát kezelni hogy PM öreg)
több mint 10 éve
Ez már az a szintű mélyrepülés, amit szerintem tényleg a helyén kell kezelni, nem szabad kozmetikázni, mert az csak önbecsapásnak jó...Eddig minden meccs után úgy álltam fel, hogy nem volt jó, de azért ez-vagy-az jobb lett (kivéve a Ravens meccset, de ott az offseason gondjai sok dologra magyarázatként felhozhatók voltak), most azonban már szerintem ideje lenne megkongatni a vészharangokat, ha nem akarjuk, hogy komolyabb bajok legyenek.
Ez a Pats és a Packers ellen kevés lesz mindig, ahogy most állunk a Bengals ellen is, már pedig ha SB-t akarunk nyerni (PM idei állapotát elnézve szerintem felesleges jövőre tervezgetni), akkor ezeken a csapatokon át vezethet hozzá az út valószínűleg...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Ennyivel el is intézném a törénetet, ha csak most kapott volna defektet az offense. Ha szenvedünk a Raiders, Botls és Bears ellen, arra lehet magyarázat. De a többire?- Ravens idén azért nem egy konf döntő aspiráns csapat
- A KC-t nem tudom hova tenni, de ha ellenünk jók is voltak, az a teljesítmény továbbra se egy dicsmenet
- Lions D# mondjuk pont nem rossz, de elképzelni se merem mi lett volna ha van Suh ésvagy Levy
- Vikesból akár potens csapat is lehet szezon végére, ennek megfelelően az offensünk remekül időzített ajándékokkal meccsben is tartotta őket végig
És ehhez jön a tegnapi nagy nulla...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Nem is tudom mi óta ez volt az első meccs amit nem tudtam élőben megnézni. Az első félidő elejét még láttam, de aztán sajna ott kellett hagynom. Úgyhogy a ti véleményetekre hagyatkozom. Leginkább az eredmény lep meg, jóval több pontra számítottam mindkét oldalon. Ez a Raiders sokkal jobb csapat, mint bármelyik az utóbbi években (szerintem a Chiefs és a Bolts is nagyon meg fog velük kínlódni. Akár jobban is, mint mi.) Látva az idei meccseikből párat azt hittem legalább húsz/huszonplusz pontig eljutnak, még az idei denveri defense ellen is. A másik oldalon pedig arra számítottam, hogy először idén mi is bőven 20 fölé jutunk (saját erőből). A Raiders front7 nagyon erős, de a secondary azért suspect, amit azt hittem ki tudunk használni.Látatlanban nem akarok véleményt mondani, de a tiétek alapján olyan Pats-Jets érzésem van a meccsel kapcsolatban. A Pats (amúgy nagyon jó offense-e) szokott a Jets ellen kifejezetten szenvedni, még pl. tavaly is, amikor a Jets secondary bőven gyenge volt. De a front7 megette Brady előtt a falat, fogta a futást, és onnantól Brady is kínlódott. Namost egyelőre fal itt sincs, a futás sem megy, szóval kínlódás van. Általában is, csoport ellenfél ellen - aki az átlagnál is sokkal jobban ismer minket - meg még inkább. Az se segít, hogy lényegében már az egész AFC nyugat volt Broncos edzőkkel van tele, akik már a PM érában voltak itt, ismerik a csapatot belülről is nagyon. De végülis amíg így is uralja a csapat a divíziót, tök mindegy. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az a baj, hogy csak shotgun-ból futni nem tudunk, pistol-ból se igazán, PM meg under center nem mozog igazán jól. Leginkább a fal javulása kéne, de amíg az nem jön, addig PM-nek kéne kicsit jobban koncentrálnia, vagy valahogy összekapnia a dolgokat...- PM és Elway sok szempontból ég és föld, teljesen más a mentalitásuk. Nem bántanám PM-et, de Elway sokkal jobban alá tudta vetni a saját játékstílusát a team need-nek, persze abban segített, hogy volt aki kisegítse. Mielőtt nekem ugranának a PM fanok, nem mondom, hogy rosszabb QB, mert nem az, csupán annyit mondok, hogy Elway jobban reagált a saját visszaesésére és az ezt támogatni hivatott stratégiaváltásra.Lehet így van, de ahogy Te is írod Elway akkoriban ha körülnézett több klasszist látott maga körül, mint PM jelenleg. Ennek megfelelően kevésbé megoldható szvsz, hogy háttérbe húzódjon, nincs annyi jó játékos körülötte, hogy ezt olyan mértékben tehesse meg, mint Elway.
StormST
empty taxi

több mint 10 éve
- PM és Elway sok szempontból ég és föld, teljesen más a mentalitásuk. Nem bántanám PM-et, de Elway sokkal jobban alá tudta vetni a saját játékstílusát a team need-nek, persze abban segített, hogy volt aki kisegítse. Mielőtt nekem ugranának a PM fanok, nem mondom, hogy rosszabb QB, mert nem az, csupán annyit mondok, hogy Elway jobban reagált a saját visszaesésére és az ezt támogatni hivatott stratégiaváltásra.Lehet így van, de ahogy Te is írod Elway akkoriban ha körülnézett több klasszist látott maga körül, mint PM jelenleg. Ennek megfelelően kevésbé megoldható szvsz, hogy háttérbe húzódjon, nincs annyi jó játékos körülötte, hogy ezt olyan mértékben tehesse meg, mint Elway.
StormST

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én azt érzem, hogy Kubiak azt szeretné játszani PM-el és az offense-el, amit Elway utolsó éveiben játszottak, de ez több okból se megy:- Ez a fal naaaaaaagyon messze van attól, ami akkor volt, meg akkor még volt egy Alex Gibbs-ünk, aki összevarázsolta azt az egységet
- PM és Elway sok szempontból ég és föld, teljesen más a mentalitásuk. Nem bántanám PM-et, de Elway sokkal jobban alá tudta vetni a saját játékstílusát a team need-nek, persze abban segített, hogy volt aki kisegítse. Mielőtt nekem ugranának a PM fanok, nem mondom, hogy rosszabb QB, mert nem az, csupán annyit mondok, hogy Elway jobban reagált a saját visszaesésére és az ezt támogatni hivatott stratégiaváltásra.
- CJ/Hillma/Juwan együtt se ér jelen pillanatban egy tized TD-t se. CJ tavaly egy kicsit hasonlított, de most olyan, mintha elvesztette volna azt a képességét, hogy legalább egy tackle-t lerázzon, így viszont nem több egy közepes backup-szintű futónál sajnos
- A Sharpe-Daniels összehasonlítást már csak habként tenném oda arra a bizonyos tortára, sok kivesézést nem érdemel
- Utózöngeként odatenném még, hogy a fiatal Shanny akkor nagy playcaller-nek számított (Kubiak-al kiegészülve), Elway meg végrehajtotta, a mostani Kubiak-PM(-Dennison) felállásban nem annyira tiszta, hogy ki mennyire dönt és miben...
Egyedül a DT-Sanders Rod-McCaffrey párhuzamban nem állunk rosszabbul talán, talán a két nagy öregben több volt a tűz, de ettől még a WR posztok azok, ahol nem látok gondot jelen pillanatban...
Ennek a helyzetnek a feloldásában mindenkinek részt kell vennie, szerintem az se járható út, hogy csak Kubiak engedjen, pedig egyelőre ebben az irányban haladunk, de mivel jelen pillanatban se PM, se a futójáték nincs azon szinten, ahol lenni kéne, így valami közös megoldásnak kellene jönnie, ami mindenkinek jobb...

több mint 10 éve
Na kivancsi vagyok a velemenyetekre:Ha 2013 a mérce, akkor igen.
Is PM done?
PM_the_sheriff
Ha "csak" játszon "jól", akkor a bye week előttig nem mondanék le róla. Viszont ez a séma így nem nagyon működik. Ki kéne próbálni a hurry upot vagy feltámasztani a futójátékot.
Kubiak javára mondom, h nem ragaszkodik ahhoz ami nem működik, az under center felállásokról aránya pl a megfelelő irányba mozdult el, de még mindig nem találtuk meg a helyes utat. Ha a bye után se lesz változás, azaz továbbra se találjuk meg Manning "helyét" a sémában, vagy nem formáljuk a sémát Manningre, akkor a legtöbb amit remélhetünk, h kulcs pillanatokban egy-egy villanás, egy-egy összerakott drive, amivel eldönti a meccset. Amíg így karcol a védelem az is elég lehet, de kéne nagyon az az offense is...
több mint 10 éve
Na kivancsi vagyok a velemenyetekre:Is PM done?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Running OffenseNézzük csek, általában mint a bika megtámadják az A gapet 0-2 yardért. Semmi fantázia nincs benne. Ezen kívül h ebből egyszer se legyen 2+ yard, az meg a fal szégyene is.
Olykor van lyuk, de akkor meg elég egy ember keze, h elgáncsolja Andersont, akitől idén se yard after contact, se missed tackle, se semmi.
Beküldünk extra linemant a futáshoz, és 3-man simán átjutnak a falon, odaérve a futóhoz a LoS mögött.
Sajnos nem férek hozzá olyan statisztikához, h melyik OL ember mögött hány yardot futunk, egy ecceri nézésre Vasquez is messze a 2013-mas formájától. Talán Methis a vakok között félszemű.
De még ha 2 yardnál többre nem is számíthatunk, akkor se legyen 21-5 a passz és futás megoszlása, mert ez hosszú távon tarthatatlan, és így is 6 pontot sikerült a védelem nélkül feltenni, mert a többi egy pick6-ből, és egy FG távon történő strip sackből jött. Akkor már inkább fussunk, legalább telik az idő, meg hátha elfárad a védelem. Schofield viszont nem feltétlen rosszabb, mint Harris.

Passing offense
Manning nem az a fűszer a Kubes offense-be, ami jobban kiemeli az ízeket, hanem vmi ami egyáltalán nem illik bele. Manning nem érzi magát jól benne, ez nem az ő tempója, hiába kötünk kompromisszumokat, nem működik.Ezt Oswival is tudnánk.
Amióta Manning itt van, a passz játék ágyazott meg a futásnak, light boxok ellen tudtak lyukat csinálni a falembereink, általában előnyös helyzetben kapott cipelést a futónk. Most fordítva kéne lennie, a futásnak kéne vinni az offense-t, és akkor passzolnia Manningnek, ha kiszúr vmi jó matchupot. A futás feltámadására viszont nem sok esélyt látok.
Lehet kapaszkodni a defense wins championship mítoszba, de ezzel az offense-zel nem jutunk messze...
Running Defense
Esély nem volt ellenünk futni. AP-nak és Charlesnak volt 1-1 hosszabb TD futása, de azon kívül futás ellen is nagyon jó az egység. Wolfe-nak nem sok kellett h formába lendüljön. Sly Williams nagyon jól játszik, fölösleges volt őt féltenem, illetve az LB sor közepén simán elfér Trevathan és Marshall egymás mellett. Trevathan visszatérésével Marshall inkább futás ellen kamatoztatja a tudását, és a secondary is fel van rá készülve. Ward meg egy állat.
Passing Defense
Nekem nagyon tetszik az a felfogás, h akadályozzok meg a passzt. 5 meccsen 22 sack 11 különböző játékostól. Bármikor adhatunk pihenőt Millernek és Ware-nek, mert Barrett és Ray néhol akár első számú passzsiettetők is lehetnének. Malik Jackson meg belülről pusztít.
Coverage-ben Trevathan megoldja, amit a front-nak kell hozzá tennie, a DB sor meg nem játszik hibátlanul, idén is van benyelt nagy play, viszont bármikor bennük van a labdasezrzés is, ami korábban azért nem volt jellemző.
twitter.com/MaseDenver/status/653369790375964672
Special teams
A rúgókon nem múlik semmi, a visszahordásokat is meg tudjuk állítani, Sanderes meg se nem töreti össze magát, se nem ejti el a labdát eddig. Bolden meg 20-on kívülre is ki tudja hozni a labdát kickoffnál... Ennél több nem is kell...
Man of the match
Nehéz egy embert kiemelni ebből az offense-ből, ahogy a sackek is megoszlanak a sok edge rusher kötött, a futást rendre úgy állítjuk meg, h mindenki aki él és mozog a labda környékén, a secondary meg a nagy playek mellé nagy hibákra is képes
A választásom végül Chris Harrisre esett, mert ő döntötte el végeredményben a meccset. Nem azért mert csak 6 lett köte, akkor mi is máshogy játszunk, de azzal h ott megléptünk, a meccs is eldőlt, ahogy azt a stadion hangulatán is azonnal lehetett érezni
Have a bad day
Sajnos itt se egyszerű a választás. A falat leginkább kollektív felelősség terheli, a futók semmit nem tudnak hozzá tenni maguktól, h lyukaskézHillmanre miért dobunk end zone-ban azt nem is értem, Daniels semmivel se blokkol jobban, mint Julius (akkor se ha múlthéten övé is volt a hosszú TD) ellenben elkapó játékban kb észrevehetetlen. 2012-ben Tamme-ék ennél nagyobb impaktek voltak.
Az "elismerés" azonban Peyton Manningé. Aki ugyan egy-két drive-ot életben tartott a WR sorral (akikkel egyébként elégedett vagyok) miközben all-time leader lett passzolt yardokban, de megint volt 2 teljesen fogalmatlan passza, és az RZ-ben nem tudta befejezni a támadásokat. 2 kihagyott FG és egy strip sack utáni shortfieldet hagyott kihasználatlanul. (A 2 INT egyébként kiba* nagy játék volt CWoodtól)
több mint 10 éve
Juwan-nak tegnap volt egy szép megmozdulása még az elején (16 yardüos screen passz), de aztán megsérült, hamstring gondjai voltak, nem is jött vissza...Sajnos Daniels valóban nagyobb visszaesést hozott, mint ami várható volt, nem blokkol jobban, mint Julius, ellenben nem is kap el fele olyan jól se, de legalább olcsóbb... :-P

több mint 10 éve
Már rég Juwan-t kéne nyomatni futóposzton, hátha hármójuk közül valakinek sikerül jó napot kifogni.Daniels tényleg homály, ha már elkapni nem tud semmit, legalább pocsékul is blokkol. Akkor már inkább Virgil.
Latimer bust, mehet isten hírével.
Fowler/Norwood egészen meglepő, én a nevüket nem hallottam a szezon előtt, erre meg No.3-4 WR-ek.
A fal nagy homály, fussunk inkább mindig Vasquez mögött aztán lesz ami lesz.
több mint 10 éve
Hát ez a meccs nagyon nem a támadókon múlt, azon az oldalon most sokkal rosszabbnak láttam a helyzetet, mint eddig bármikor...OK, (vagyis fenéket OK, de benne van a pakliban új fallal) hogy szar a futójáték, de hogy konkrétan feladjuk egy félidőn át, az vicc, főleg ahogy eddig ment a passzjáték idén, márpedig az első félidőben 5 futásunk volt 21 passzra, nem csoda, ha minden play-nél jön a nyomás. Ettől függetlenül sajnos PM is dob több teljesen WTF passzot, olyankor is, amikor nincs nyomás igazán. 9 pont egy meccs alatt, közte egy redzone-ban kezdődő drive-al, ez kb. vicc kategória...
A védelemre már nem nagyon lehet jelzőket találni, Ware nélkül is (remélem nem sérült meg komolyabban) tudtuk hozni a nyomást (Ray és Barrett nagyon jók), amikor kellett, akkor általában jött valaki és hozta a nagy play-t. Nem tudom meddig tud kitartani ez a lendület, remélem minél tovább. Magyünk Cleveland-be, ők tegnap annak a Ravens D-nek rajzoltak fel 33 pontot, amelyiknek a mi O-ünk kemény 12-t hozott össze, tehát megint szükség lehet egy jó D teljesítményre, hogy meccsben legyünk...
Valaki egyébként szólhatna Malik-nak, hogy meccsenként egy PF-ért nem jár díj szezon végén, szóval nem kell keresni mindig valami hülyeséget, amiért megkaphatja (bár most szerintem ez kicsit erős volt a zebráktól, vagy akkor a WR-nek is járt volna egy, ha Malik nem kapja el a felé dobott labdát, hanem csak hagyja, hogy eltalálja)...
Az a magyarázat nélküli PF meg kb. vicc kategória, arra van az a mikrofon, hogy magyarázatot adjanak, nem arra, hogy hallhassa a zebra milyen szépen szól a hangja a hangszórókból... :-P

több mint 10 éve
Gratulálok a győzelemhez!Egyébként azt látom én is, amit már többen írtatok is itt, hogy Manning már nem az a Manning, aki régen volt. Valamiért már nem olyan jól megy a passzjáték. Neki szerintem most az a szerep lenne jó, hogy egy brutál vagy félig brutál, de azért eredményes futójáték mellett dobálgatna és ha észrevenne valamit, akkor áthívná a playt, de az látszik, hogy a jelen helyzetben ha az ő passzai kellenek ahhoz hogy pontokat rakjatok fel a táblára, akkor kellemetlen tud lenni a helyzet.
A védelem viszont tényleg nagyon jó, ha tudják tartani ezt a színvonalat és kicsit a futójáték beerősödik, akkor nem sok csapatot látok a Pats-en kívül, aki le tudna győzni titeket.
több mint 10 éve
Ismet egy koromleragos meccs, ami utan meg 1 oran keresztul forgolodik az ember az agyban. (:Kicsit kezd mar cinkes lenni az offense. Szar volt PM is. De ket dropped TD volt (Hillman es DT) raadasul az egyik az elso INT elott kozvetlen. A legnagyobb baj, hogy nem megy a futas es tegnap mar nem is probalkoztunk vele.
Lof@sz a pass protection is, ha PM nem engedne el hamar a zsugat es a blitzeket nem olvasna, akkor kb minden dropback remalom lenne (es ugye jonnek az INT-ek is ezert, mert a nagy akarasnak nyoges a vege). Nevetseges az egesz. Es amikor VM megcsinalja a jo field pozit es johet egy first down utan a 4 yardosrol a csapat, akkor miert nem passzolunk(?), egy kurva play action es TD (3.ra meg hivunk egy olyan sablont, ahogy meg a bufes es tudja mi lesz, de meg akkor is sikerul odadobni DT kezebe a lasztit, amit sikerul aztan droppolni). Ami szomoru, hogy nem is igazan latszik az offensen, hogy mit akar csinalni es Sandersen kivul iden nem latok senkit aki klasszis vagy legalabb elit szinten jatszik. Nincs TE jatek. Daniels garbage, nem tud se blokkolni sem elkapni, sem elszakadni. Green meg ezekszerint meg sem akkora blokkolo csaszar, ahogy gondoltuk az elmult ev utan. Szar a fal, de nagyon szar. CJ es Hillman sem elete szezonjat futja, ha kivesszuk a Vikes elleni hosszu TD-t, akkor a legszarabb a run offenseunk. A pass offense meg nagyjabol elmegy, igazabol ami nekem feltunt, hogy tudunk menni a palyan, mondjuk az ellen 40 yardosaig, siman elmegyunk, aztan utana akad meg a gepezet, meg RZ-ben is hulladek. Siman zarhatott volna PM mondjuk 2 TD-vel es 1 INT-vel, ha nincs az a ket kulcs dropped passz. Nagyon remelem, hogy ahogy halad elore a szezon ugy razodik majd ossze az egyseg. Nagy a szenvedes, de eddig nem sokszor volt rajtuk a nyomas, marmint nem kellett a chiefs elleni meccsen kivul TD-t drive-t osszerakni kucslhelyzetben (ott pedig sikerult). De meg mindig ugy gondolom, hogy PM, ha kell oda fogja tenni magat. Most ez egy ilyen ev lesz, de lattuk mikor 100 yardos picksixet dobott Flacco otthon az SB evukben. Meg persze lehet ezer hasonlot elovenni. Mondjuk azt, hogy egyelore, meccs nem ment meg az offensen es akkor ez volt kb a pozitiv zarogondolat veluk kapcsolatban.
A defensere meg nincsen jelzo. Hihetetlen amit lemuvelnek. Es ami legjobban tetszik, hogy regen az ilyen garbage time-os erolkodeseket mindig megszivtuk, semin leadtunk 10-14 pontos elonyt is. Iden ezt nem tudom elkepzelni (Es nem csak azert mert nem tudom elkepzelni, hogyan vezetnenk 14 ponttal barki ellen). Remelem a serulteknek nincsen semmi baja. Nem olvastom meg utanuk.
Special team is kiraly iden. Marmint McManus jegbol van es Colquitt is jol dolgozik. Nem hordanak vissza ellenunk, de mi sem csinalunk hibakat, nem megy el ezen az egysegen sem meccs.
Kicsit osszevissza irogattam. Es hiaba szar az offense valahogy iden sokkal jobbnak erzem a csapatot mint barmikor a PM eraban. Persze majd meglatjuk mi lesz Bengals, GB vagy Pats ellen. De addig ezeket a meccseket is hozni kell. Remelem a tamado egysegnel sikerul valamit kitalalni.
Szerk: mi a rak volt az a personal foul a tamado oldalon? Tudjaktok ahol nem derult kis semmi.
Szerkesztette: PM_the_sheriff
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Miller fumble-je mekkora játék volt már! Te jó ég!A védelem megint odatette magát.
Reméljük végig bírják a szezont ilyen formában viszonylag kevés sérüléssel. És akkor már csak 1 közepes PM kellene...
Green Bay meccsen kevés lesz McManus és a védelem.
De amíg nyerünk kit zavarnak az INT-ek. Majd mikor kell akkor játsszon nagyot PM. 😉
5 - 0 többi nem számít!
több mint 10 éve
kezdem megérteni a Bears szurkolókat a Rex Grossman időszakból 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Már-már megalázó különbséggel húzzuk be a meccseket :- )Szegény PM már nem tudja, hogy bundázza el a meccseket, hogy végre bejöjjön a tippmix...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Egy kis hype a védelmünknek a pfftőlwww.profootballfocus.com/blog/2015/10/09/denver-broncos-defense-on-historic-pace/
több mint 10 éve
Wolfe aktiválása miatt James Casey FB mehet. twitter.com/caplannfl/status/652574483522449413
több mint 10 éve
Roby-nak még van mit tanulnia de látszik hogy nagyon jó CB lehet belőle.