Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
Azért nem kéne nagyon elpeccesedni és világvégét kiáltani egy 3 pontos győzelem után.....
flzoli
Ha az "elpeccesedés", hogy nem tudom sikerként felfogni a tegnapi meccset és minduntalan szemet húnyni a hibák felett a múltra mutogatva, akkor vállalom, hogy "elpeccesedem"...
StormST
Győztünk, annak kell örülni. Engem baromira nem érdekel, ha űrjátékkal 30 pontot vertünk volna a Brown-ra, és most +150-es gólkülönbséggel állnánk az élen
flzoli
Jó neked, én nem tudom ilyen lazán felfogni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azért nem kéne nagyon elpeccesedni és világvégét kiáltani egy 3 pontos győzelem után.....
flzoli
Ha az "elpeccesedés", hogy nem tudom sikerként felfogni a tegnapi meccset és minduntalan szemet húnyni a hibák felett a múltra mutogatva, akkor vállalom, hogy "elpeccesedem"...
StormST
Győztünk, annak kell örülni. Engem baromira nem érdekel, ha űrjátékkal 30 pontot vertünk volna a Brown-ra, és most +150-es gólkülönbséggel állnánk az élen

több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...

De nekem leginkább a tűz hiányzik, amit régebben láttam PM-től, most pedig már nem...
StormST
Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
A tényállás az hogy 6-0. Ha PM ki tudja ölni a játékából az Inteket szerintem bármelyik csapat ellen jók lehetünk.
Amugy még annyit hogy tényleg nem értem. Sokszor szabályosan átvágtatnak a pályán aztán az end zoneban mintha meghalnának. Ez mitől lehet rejtély.

Szerkesztette: levaisw3
több mint 10 éve
flzoli

több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Szerintem a következő 4 meccs dönt, mert ha ott 0-4 lesz akkor a PO igen rövid lesz. 😕
Ha pihenőhét alatt nem leli meg Manning a "monyóját" akkor tényleg kezdhetne Oswi.
Kiderülne év végéig mit tud, és nem kellene a jövő évet elpazarolni ha nem válik be.

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...

De nekem leginkább a tűz hiányzik, amit régebben láttam PM-től, most pedig már nem...

több mint 10 éve
MIlyen érdekes, nem? Csak egy nevet kell kicserélni egy másikra, és pár éve az ilyen meccsek extázist teremtettek. 😀peterk2005
Mielőtt próbálod ilyen szellemes élcelődéssel kinyitogatni a maroknyi Timmy-hívő zsebében azt a bizonyos bicskát, javaslom áttanulmányozásra az akkori csapatot és a mostanit, persze csak ha időd engedi. Akkor ugyanaz a toldozott-foltozott O# az egymást követő két héten nem tudott felállni, megspékelve egy szerény képességű, ám csupaszív QB-val, ha a lényeges dolgokat keressük. Volt egy jó D#, ami karcolt, különben nem lett volna abban az évben PO. Bár mondjuk ezt honnan tudhatnád, hisz PM érkezésekor érkeztél te is ide.
De nézzük meg mi van most. Egy elit QB, elit O és elit D. SB-csapat, Aranycsapat. Erre az agyonistenített droid QB-d neve mellett félidőnél lassan több INT lesz mint TD, míg az O# azt sem tudja milyen rendezvényen van anygivensunday. Egyedül a D karcol, amikor kell.
Én Kubibá helyben alaposan elgondolkoznék - mivel a csoport röhögve, becsukott szemmel is megvan - hogy ne dobjam-e be a kicsicsikó Oswi-t a mélyvízbe, mivel tisztán látszik, hogy jövőre no more PM, tetszik, nem tetszik.
Ha mégis lesz PM, akkor a tavaly megszerzett járókeret és az idén kapott fehér bot mellé ideje lesz beszerezni majd egy tolókocsit is.

Persze titkon szorítok a csapatnak, legyen végre ősidők óta áhított Lombardi-trófea, de nem kis elégtételt jelentene ha három év után se lenne meg, f@cking awesome superhero Peytonbával.
Ugye John Rambo Elway?

"No offense"!
JC6
"Elégtétel"
Ez az ember az elmúlt években profi módon irányította a Denveri O-t. Minimumként hozta a PO-t, 2013-ban pedig egy óriási meneteléssel Super Bowl-ig ment. Ez alatt a Denveri D pontosan semmit nem csinált. A vereség után elkezdték újra összerakni a D-t, de Foxéknak az agresszivitás ismeretlen fogalom volt.

Idén lehetett arra számítani h izzadós lesz. Spóroltak az O összerakásánál és még ha működik is nem arra van kitalálva ez a rendszer h sok pontot rakjon a táblára. Viszont függetlenül attól, hogy az előző iránytóval mi történt nem ok arra hogy az első nehézségnél hátat fordítsunk PM-nek. Aztán kárörvendés... Még el se indult a szezon a közönség már booo-zik. Közben meg hozzák a győzelmeket ugy h azért a tegnapi meccsen 19 pontot azért csak ez a "szar PM offense" hozott össze.

De ne is legyen Lombardi sőt ha már itt tartunk PO se, mert ilyen hálátlan szurkolók kb annyit érdemelnek.
több mint 10 éve
Ha úgy futnánk minden meccsen, ahogy tegnap futottunk, azzal én ki lennék békülve...

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
Vasquez hozta magát ahogy láttam, ha a bye week alatt a falat rendbe tesszük akkor talán PM is redukálja a hülyeségeit

amúgy, ha csak azt a 4 meccset bukjuk az alapszakaszban akkor egy szép 12-4es szezon lenne
viszont ha nem jön rendbe legalább a futás én PO-ba nem látom a "one-and-done" elkerülését

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Actually, az OL este végre egész normálisnak tűnt, volt futójáték, PM pedig a 3-ból 2 INT-t nyomás nélkül dobta (a középső inkább Hillman-é volt), saját hülyeségből, sack-et pedig nem is kapott be (persze volt kint a pocket-ből is párszor, de inkább bootleg-ből, mint nyomás miatt). 48 dropback, 0 sack, 33 futás 2 TFL, ennél volt már sokkal-sokkal rosszabb is az OL idén...

Az első INT tipikus PM hülyeség volt, csak a WR-t nézte, azt, hogy van-e ember kettőjük között azt nem. Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó ilyen eset volt, PM számára a zónázó LB nemlétező fogalom, neki csak rusher és DB létezik, de nekem ez a sokadik esetre már kezd egy kicsit unalmas lenni...

A harmadik INT-nél se volt rajta nyomás, egyszerűen csak alábecsülte az ellenfelet, nem is nézett más WR-t, eldöntötte már a snap előtt, hogy odamegy majd a passz, aztán ötletelt egyet, kb. mintha eszébe se jutott volna, hogy egy ember ugrani is tud...

Jó, persze jöhet a "sokszor megcsinálta már" szöveg, de idén ezeket nem csinálja meg sajnos, ez a tény, a többi csak történelem...

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
@jc6
azt remélem látod hogy nem csak PM van teljesen vakon hanem az O-Lineba konkrétan már téged is behívnak holnap annyira nincs ember
valamint az éveknek is számolj utána légyszi
a bicskanyitogatásra meg annyit hogy te jössz mindig kárörvendeni ami mocskosul unalmas

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
MIlyen érdekes, nem? Csak egy nevet kell kicserélni egy másikra, és pár éve az ilyen meccsek extázist teremtettek. 😀peterk2005
Mielőtt próbálod ilyen szellemes élcelődéssel kinyitogatni a maroknyi Timmy-hívő zsebében azt a bizonyos bicskát, javaslom áttanulmányozásra az akkori csapatot és a mostanit, persze csak ha időd engedi. Akkor ugyanaz a toldozott-foltozott O# az egymást követő két héten nem tudott felállni, megspékelve egy szerény képességű, ám csupaszív QB-val, ha a lényeges dolgokat keressük. Volt egy jó D#, ami karcolt, különben nem lett volna abban az évben PO. Bár mondjuk ezt honnan tudhatnád, hisz PM érkezésekor érkeztél te is ide.
De nézzük meg mi van most. Egy elit QB, elit O és elit D. SB-csapat, Aranycsapat. Erre az agyonistenített droid QB-d neve mellett félidőnél lassan több INT lesz mint TD, míg az O# azt sem tudja milyen rendezvényen van anygivensunday. Egyedül a D karcol, amikor kell.
Én Kubibá helyben alaposan elgondolkoznék - mivel a csoport röhögve, becsukott szemmel is megvan - hogy ne dobjam-e be a kicsicsikó Oswi-t a mélyvízbe, mivel tisztán látszik, hogy jövőre no more PM, tetszik, nem tetszik.
Ha mégis lesz PM, akkor a tavaly megszerzett járókeret és az idén kapott fehér bot mellé ideje lesz beszerezni majd egy tolókocsit is.

Persze titkon szorítok a csapatnak, legyen végre ősidők óta áhított Lombardi-trófea, de nem kis elégtételt jelentene ha három év után se lenne meg, f@cking awesome superhero Peytonbával.
Ugye John Rambo Elway?

"No offense"!
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
MIlyen érdekes, nem? Csak egy nevet kell kicserélni egy másikra, és pár éve az ilyen meccsek extázist teremtettek. 😀
peterk2005
Ez így van. Csak akkor mintha nem a SB-t üldöztétek volna harmadik negyedik éve. Ja, és Elway úgy tette ki év végén, mint macskát dolgát végezni.

(Ez most már egy az egyben a KC 2012-es idénye. Érzésem szerint annyi is van benne.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Én egyébként az izgalmakkal teljesen ki lennék békülve, ha jól játszanánk, de mostanában inkább mérges vagyok és csalódott, mint boldog egy-egy W után, ami lehet telhetetlenség, de én inkább azt érzem, hogy esélytelenek vagyunk ezzel a játékkal a végső győzelemre, így viszont csak szenvedés az egész...
StormST
MIlyen érdekes, nem? Csak egy nevet kell kicserélni egy másikra, és pár éve az ilyen meccsek extázist teremtettek. 😀

Amúgy a win is a win is a win. Nekem bőven elég a Colts topicban megélnem a világvégét, arra már nem vagyok hajlandó, hogy egy 6:0-s csapatnál is aggódjak. 😀
peterk2005
1. Abban a szezonban Tebow összesen annyi INT-t nem dobott, mint PM eddig 6 meccs alatt, igaz neki volt fumble-je is egy pár, de azokhoz társult sok futott yard is. PM úgy dobál, mintha edzésen lenne, mintha nem is lennének védők a pályán, ez nekem aggasztó..
2. Akkor volt egy tűz a támadósorban, azt még tavaly is láttam kb. novemberig, most semmit se érezni abból, kb. mint a melósok, amikor bemennek a gyárba dolgozni, semmi lelkesedés...
3. Én azért aggódom a leginkább, mert azok közül a csapatok közül, akikkel eddig játszottunk és akikkel eléggé megszenvedtünk, csak a Vikings áll éppen pozitív mérleggel, ők is csak 3-2-vel, ellenben még játszunk a Packers-el (még 5-0, igaz amikor ezt írom épp döntetlenre állnak a Chargers ellen), a Patriots-al (4-0), a Colts-al (szintén 3-2), a Steelers-el (4-2) és a Bengals-al (6-0). Számomra ezzel a mutatott támadójátékkal ez egy aggasztó schedule...

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én egyébként az izgalmakkal teljesen ki lennék békülve, ha jól játszanánk, de mostanában inkább mérges vagyok és csalódott, mint boldog egy-egy W után, ami lehet telhetetlenség, de én inkább azt érzem, hogy esélytelenek vagyunk ezzel a játékkal a végső győzelemre, így viszont csak szenvedés az egész...
StormST

Amúgy a win is a win is a win. Nekem bőven elég a Colts topicban megélnem a világvégét, arra már nem vagyok hajlandó, hogy egy 6:0-s csapatnál is aggódjak. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Ha a negyedik negyed végén elkapja a félpályán azt a passzt DT, most mennyivel másképp állna ez a topic és PM-ről is a vélemény akár... Egyszerűen a nüanszok támadásban most nem felénk vannak. Inkább most, mint később, majd kiegyenlítődik.
Na mindegy, én bízom a csapatban, pont, hogy egyre jobban, pedig én voltam az, aki a legtöbbet aggódott a sima előző szezonokban.

Az külön tetszett, hogy a végén próbálkoztunk a hurry uppal, a 3.9-re hívott utolsó play pedig standard szinte PM-nél, biztos voltam benne, hogy nem az értelmetlen futás lesz a játék.

Isten a tanúm, nem tudom miért, de egyszerűen azt érzem, hogy jó lesz ez. A legmelósabb szezon a PM érában, de jó lesz ez.
több mint 10 éve
Szerintem az O# legnagyobb baja a fogalmatlan TE játék. Gyakorlatilag nincs, és ez látszik a red zone-ban és ezeknél a kis belöbbölt középső passzoknál, amikor Sanders vagy DT kell bűvészkedjen valamit....
Ez JT-vel már vagy +5-6TD-vel beljebb lennénk. Lehet szét kéne nézni az FA piacon és visszahozni a járókeret mellől Clarkot vagy Gonzalest, vagy valahogy megszöktetni és elmaszkírozni Hernandezt

több mint 10 éve
Hagyjuk már ezt a nem érdemelte meg dolgot. Egy csapat vagy együtt nyer vagy együtt veszít.
6-0, ez a lényeg
flzoli
Veled értek egyet. A 3 Int szörnyű különösen a harmadik azt nem tudom minek dobta el. A második meg már-már hihetetlen hogy pattant oda. Viszont nem volt annyira halott sem az offens mint múlt héten. Futójáték egész jó volt. Manningnek is voltak jó mozzanatai (pl a TD passz), csak a red zoneban valahogy elfogy a tudomány.
Én a helyükben most 3 napig azt gyakorolnám.
+A D megint óriási volt,de volt két drive amit egészen simán benyeltünk. Ott lehetett volna időt kérni talán és akkor hátha megtörik a lendületük.
De tényleg a lényeg a 6-0
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
ilyen védelemmel egyébként vereséget se érdemeltünk volna, ha már érdemekről beszélünk.

bye week. Most kell megszerelni ezt az egészet, a meccs második felében kezdett éledezni a futójáték, pm nagyon vakon van, Kubiaknak 2 hét alatt ki kell vmit főzni, mert így lassan lerombolja a nimbuszát.

PM-et nem lehet padoztatni, de - és nem hittem volna, h ezt valaha leírom - ha máshogy hívnák, már Oswi játszana. Mondjuk tudjuk azt is, h hogy hívják és azt is, h ennél mennyivel többre képes, csak azt nem tudjuk, h ebben a sémában, ebben a korban, ezt helytálló-e még. És ugye a tavalyi szezont se olyan erősen fejezte be...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Kubiak azt nyilatkozta h nem olyan súlyos Ray sérülése, mint ahogy az elsőnek tűnt, holnap tudunk majd pontosabbat.

Nem mintha rosszul állnánk OLB depth terén:
Shaq Barrett: 9 tackles, 6 solo, 1.5 sacks, 3 TFL, 1 PD, 2 QB hits.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Egy újabb meg-nem-érdemelt győzelem, ez a játék az O-től már a gyalázat szintje alatt is van, elég sokkal, de ez a D elit és minden dicséretet megérdemelnek, csak ezt az O-t nem 😛

több mint 10 éve
Hagyjuk már ezt a nem érdemelte meg dolgot. Egy csapat vagy együtt nyer vagy együtt veszít.
6-0, ez a lényeg

több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Megmondom őszintén, én az ilyen izgalmakhoz már öreg vagyok...
Már alig várom az Oswi érát...jó kis 8-8-as szezonok. Bár lehet hogy ez is az lesz.... 😊