Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Manning is edzett szerdán week1 óta először nem pihent. És tiszteletét tette még valaki aki szintén rég edzett már szerdánként a csapattalpbs.twimg.com/media/CSdPv7VUcAAvHec.jpg
Kubiak most azt mondja, ha egészséges, akkor Sambrailo lesz a kezdő LT. Az összehasnlítás nem egyértelmű, mert nem mindegy ki ellen játszik a fal, de Harris jobb volt mint Sambrailo baloldalt, és Schofield meg jobb volt Harrisnél jobb oldalt. Ennek folyománya: Sambrailo nélkül jobb a fal...
Most ezek után kérdés, h akkor jobb oldalt mi lesz. Én Schofieldre tenném a voksot, mert ő még lehet kezdő RT a következő néhány évben és segíthet neki a tapasztalat (ahogy Sambrailo-nak is, csak Schofield még csak nem is tűnik egyértelmű minőségvesztésnek Harrishez képest), Harris már túl van azon
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
A mai nap Shane Rayt leszámítva minden sérült listán szereplő játékosunk edzett, beleértve a Ware-Sanders duót is, szal úgy néz ki h a sérülteken nem fog múlni.Most már csak abban kell reménykedni h Kubes és PM kitalált vmit a bye alatt : )
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Sziasztok,a 6-0 óta én abból indulok ki, hogy tovább fogunk jutni. Tudom, emlékszem, hogy 2009-ben innen is sikerült elbukni a továbbjutást, de idén érezhetően nem ez a helyzet.
A többi meccset ennek megfelelően nézem: annak drukkolok, hogy minél magasabb helyezéssel jussunk tovább a konferencián belül; lehetőleg 1-2. helyen, biztosítva, hogy egyből főcsoport-elődöntőt játsszunk. Azt gondolom, hogy a gyenge offense ellenére ebben még lehet bízni.
A mostani fordulóban számos olyan csapat vesztett, akik talán kis eséllyel még odaérhettek volna. (BUF, IND, PIT, NYJ). Mostantól nagy esélye van, hogy a NE, CIN, DEN hármasból kerül ki az első kettő.
Összességében nem rosszak a mai eredmények, bár jobban örültem volna, ha a Jets megveri a NE-et.
több mint 10 éve
Nemhogy örülnétek, hogy PM-nek jobb ratingje van mint az ereje teljében lévő Dan Orlovsky, Ryan Mallett, Jimmy Clausen, Jamison Crowder, Drew Stanton QB tehetségeknek.... Nem itt megy a fanyalgás :- )Crowder mondjuk WR, de ìgy se tévedsz 😀
flzoli
több mint 10 éve
Nem egyetértést várok, csak hogy ne rágjuk ugyanazt a (nem is létező) gumicsontot túl sokáig... 😊Ha találok még 30 cikket, amiben felvetik és egyből cáfolják az Oswi-felvetést, akkor 30-szor lesz felhördülés magáért a felvetésért?Egy fórum mégis mire való, ha nem vélemény kifejtésre? Vagy valaki kimond egy tételt, és onnantól a hallgatás beleegyezés alapon mindenki mindig egyetért mindennel? :- )
StormST
flzoli

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Ha találok még 30 cikket, amiben felvetik és egyből cáfolják az Oswi-felvetést, akkor 30-szor lesz felhördülés magáért a felvetésért?Egy fórum mégis mire való, ha nem vélemény kifejtésre? Vagy valaki kimond egy tételt, és onnantól a hallgatás beleegyezés alapon mindenki mindig egyetért mindennel? :- )
StormST
több mint 10 éve
Ha találok még 30 cikket, amiben felvetik és egyből cáfolják az Oswi-felvetést, akkor 30-szor lesz felhördülés magáért a felvetésért?

több mint 10 éve
Oswi-t követelni a kezdőbe, megáll az ész. Mintha egy csiszolatlan gyémánt üldögélne a padon, és egy csapásra varázsütésre rekorddöntő csapattá válna a támadóegység ettől.Ilyen "remek" fal mögött kb. összetörnék.
több mint 10 éve
Brandon Lloyd ma bejelentette a visszavonulását. A 2010-es volt a csúcs éve, pont itt. 😊
www.youtube.com/watch?v=Mu1VBplWVcM
Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
mmqb.si.com/mmqb/2015/10/20/peyton-manning-declining-denver-broncos-nfl-mailbag
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Egy újabb Manning/Broncos cikk, ezúttal az NFL.com-ról. Középutas, se egyik, se másik végletbe nem esik. Olvasható.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Alapjában véve örülök a 6:0-nak,és ezzel szerintem minden szurkoló így van,de egyet kell értenem azokkal,akik azért kicsit árnyaltabbnak látják a dolgokat.Ugyanis azt gondolom tanulni nem csak a vereségekből lehet,hanem a győzelmekből is kell.És hülyeség lenne azt mondani hogy ez a hat megnyert meccs egytől-egyig tükörsima volt.Sajnos Manning-el valami nincs rendben,és jó lenne ha ezen valahogy változtatni lehetne a bajnokság hátralevő részében.Nekem igazából az ad reményt,hogy eleddig PM minden évben az alapszakaszban sistergett,aztán mire lekerült volna a mennyasszonyról a bugyi,elfogyott a tudomány.Talán most hátha fordítva lesz ez....mindenesetre szó sem lehet arról hogy lecseréljük Oswi-ra.
több mint 10 éve
Bibbs waived, Richard Gordon vissza.Nem kizárt, h nem utoljára váltották egymást a rosteren...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Nem akarok én itt okoskodni, de nekem Manningel kapcsolatban csak egy apróság tűnt fel a 3 héttel ezelőtti game day összefoglalóban. Dobott egy passzt asszem DT felé, és slow motionba mutatták közben PM-et...úgy nézett ki, mint aki épp minden erejét beleadva próbálja kihajítani a labdát a stadionból: iszonyatosan hátra vitt kar - a nagyobb lendületért, ökölbe szorított fogak, fájdalomtól eltorzult arc, majd elengedte...kb. 20-25 yardot haladt a labda a levegőbe viszonylag ívesen, majd DT elkapta a partvonal mellett. Lehet ez már a meccs vége felé volt, vagy addigra már sok ütést kapott, de nagyon szenvedett, ahhoz képest, hogy épp csak 20-25 yardot ment a laszti előre...rossz volt őt így látni.
több mint 10 éve
Azon gondolkoztam, hogy kicsit tul vallalja magat a mester. Elozo meccseken ugye fostos volt a futas, egyszeruen kilatastalan volt, hogy akar egy hasznalhato poziciot hozzunk 2nd vagy 3rd downra a foldon, nemhogy meglegyen akkor a first down. Igy persze maradt PM-re a melo nagy resze. Es gondolom el kezdte rohadtul fusztralni, hogy nem jon ki a lepes ezert jobban eroltette. Es itt jottek a hulye INT-jei, amik kozul a nagy resze teljesen az O hulyesege volt, talan a Lions elleni felpattano meg a mostani Hillmannel felpattano ami vedheto.amúgy nekem a szezon elejétől az a bajom hogy PM passzai nem jókEz egyszerűen nem igaz. Manning labdáinak nagy része pontos. Legalábbis nem pontatlanabb, mint a jobb QB-k átlagos pontossága. Vagy nem pontatlanabb, mint pár éve. Volt 1-2 meccs amikor ez nem volt igaz (idén év elején, ill. tavaly idény közben 1-2 meccsen), akkor összevissza túl- meg aládobta az elkapókat, de azon az 1-2 meccsen kívül nem jellemző.
nem olyan értelembe h sok az int, hanem hogy egyszerűen rossz helyre mennek
DT a 4. negyedbe droppolt, de az OT-ben ott nem csak ő nem adott extrát a passz is szar volt amit kapottNegritis
Manningnek egyszerűen az utóbbi időben meccsenként van 4-5 brainfart dobása. Teljes brainfart, amit nem szabadna elengednie sem. Ez a baj, nem a pontatlanság.
peterk2005
Viszont az is megerheto hogy muszaj eroltetnie, mert ha meg Alex Smith stilusban nyomna a temat (JC nelkul) akkor eleg sok lenne a 3&OUT es az is unalmas lenne egy ido utan. Plussz emelle jon ugye az is hogy szerintem fingunk sincs, hogy mit akarunk jatszani offenseben. Teljes a koasz.Volt par jo play action meg bootleg a vasarnapi meccsen ami bizalomra ad okot. Es a futas is beindult. Szoval a vasarnapi meccset egy kicsit jobb game plannel (akar meccsen beluli modositassal) siman le lehetett volna hozni. Valamit ki kell talalni viszont. Joforman alig hasznaljuk a palya kozepet. Esetleg Fowler jobban/tobbet jatszatni slotban vagy tobb screen Andersonnak. Mert ugye jo lenne valahogy Andersont is eljuttatni second levelre (hat playmakerkedjen) ami futasbol most annyira nem megy,
De meg nem fostam ossze magam igazan. Most ket het van valamit finomhangolni (!!!!) nem a vilagot kell megvaltani. Szoval en meg mindig bizakodo vagyok. Ugy erzem PM ossze fogja szedni magat.Le kell higgadnia, kicsit hatterbe allnia, megvarni mig a defense megcsinalja a momentumot/jo field pozit es azt kihasznalni. Valaki irta, hogy 2012 KC like a csapat. Valahogy ugy erzem, hogy tobb van ebben a brigadban. De aztan lehet a GB, Pats Bengals triot 3 L-el zarjuk. Es igen azert latni, hogy persze elobb utobb beesik egy L es barki zar W-vel ellenunk annak vert kell pisalnia majd, fuggetlenul, attol hogy szar az offense vagy sem.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
amúgy nekem a szezon elejétől az a bajom hogy PM passzai nem jókEz egyszerűen nem igaz. Manning labdáinak nagy része pontos. Legalábbis nem pontatlanabb, mint a jobb QB-k átlagos pontossága. Vagy nem pontatlanabb, mint pár éve. Volt 1-2 meccs amikor ez nem volt igaz (idén év elején, ill. tavaly idény közben 1-2 meccsen), akkor összevissza túl- meg aládobta az elkapókat, de azon az 1-2 meccsen kívül nem jellemző.
nem olyan értelembe h sok az int, hanem hogy egyszerűen rossz helyre mennek
DT a 4. negyedbe droppolt, de az OT-ben ott nem csak ő nem adott extrát a passz is szar volt amit kapottNegritis
Manningnek egyszerűen az utóbbi időben meccsenként van 4-5 brainfart dobása. Teljes brainfart, amit nem szabadna elengednie sem. Ez a baj, nem a pontatlanság.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Másokat meg az O#...Mehh. Az első csapat, amelyik meg tudja verni a denveri védelmet legázol titeket. Meccsek óta a D# tart titeket életben.Jelenleg 2 jobb csapat van nálunk: Pats, GBNemhogy örülnétek, hogy PM-nek jobb ratingje van mint az ereje teljében lévő Dan Orlovsky, Ryan Mallett, Jimmy Clausen, Jamison Crowder, Drew Stanton QB tehetségeknek.... Nem itt megy a fanyalgás :- )Az a különbség hogy Te a rosszabb csapatokhoz hasonlítod PM teljesítményét, de gondolom nem az a cél hogy 1/1-es csapat legyünk hanem az SB.
De nem sokkal jobb Luck, Winston, Stafford és Tannehill sem. És mi a közös ezekben a csapatokban? Hulladék az O# fal + baromi jó WR sor + kiemelkedő futó van a csapatnál. Ezek után nem tudom mit is kellene várni pontosan
flzoli
sirarcheer
A Bengals-al egy ki-ki meccset tolhatunk
És így kb. ennyi. Egy vak, nyomorék vénemberrel a legfontosabb poszton
flzoli
Amadeus91
több mint 10 éve
Und was?Mehh. Az első csapat, amelyik meg tudja verni a denveri védelmet legázol titeket. Meccsek óta a D# tart titeket életben.Jelenleg 2 jobb csapat van nálunk: Pats, GBNemhogy örülnétek, hogy PM-nek jobb ratingje van mint az ereje teljében lévő Dan Orlovsky, Ryan Mallett, Jimmy Clausen, Jamison Crowder, Drew Stanton QB tehetségeknek.... Nem itt megy a fanyalgás :- )Az a különbség hogy Te a rosszabb csapatokhoz hasonlítod PM teljesítményét, de gondolom nem az a cél hogy 1/1-es csapat legyünk hanem az SB.
De nem sokkal jobb Luck, Winston, Stafford és Tannehill sem. És mi a közös ezekben a csapatokban? Hulladék az O# fal + baromi jó WR sor + kiemelkedő futó van a csapatnál. Ezek után nem tudom mit is kellene várni pontosan
flzoli
sirarcheer
flzoli
Amadeus91
Ha szedett vetett lenne a D# és 50-45-re nyernénk a meccseket az jobb lenne? Magyarázd már el mit akarsz ebből kihozni...
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Broncos head into the bye week with LB Shane Ray likely out 4-6 weeks with an MCL sprain. He’ll have an MRI today to confirm.
több mint 10 éve
Mehh. Az első csapat, amelyik meg tudja verni a denveri védelmet legázol titeket. Meccsek óta a D# tart titeket életben.Jelenleg 2 jobb csapat van nálunk: Pats, GBNemhogy örülnétek, hogy PM-nek jobb ratingje van mint az ereje teljében lévő Dan Orlovsky, Ryan Mallett, Jimmy Clausen, Jamison Crowder, Drew Stanton QB tehetségeknek.... Nem itt megy a fanyalgás :- )Az a különbség hogy Te a rosszabb csapatokhoz hasonlítod PM teljesítményét, de gondolom nem az a cél hogy 1/1-es csapat legyünk hanem az SB.
flzoli
sirarcheer
flzoli
több mint 10 éve
Egy-két jól ütemezett hosszú passzal szét lehet húzni a védelmet, de a célterülethez közeledve már nem. Ez sok offense-nek problémát jelent. Orvosolni pl egy 6-6 magas Julius Thomasszal lehet, egy 6-3 magas Daniels-szel már nem annyira... Ahhoz h földön átizmozzuk, 2 yardról, ahhoz erősebb OL kéne.Én hálás vagyok PM-nek azokért, amiket vele elért a csapat eddig, de ettől még nem vagyok hajlandó minden héten elfogadni a "majd jobb lesz minden, ha XXXXXX" érvelést. Most már DT is kezd elég jó formában lenni (ok, volt egy csúnya drop-ja, de azon kívül mindent elkap kb., már volt futójáték is, a nyomás is egyre kisebb, ő meg kb. egyre rosszabbul játszik hétről hétre. Aki ezt nem látja azon szerinten rossz szemüveg van. 16 milliót fizetünk neki idén, ezért a pénzért bármelyik QB-től többet várnék. A sok szép elért korábbi eredmény nekem addig számít, amíg a játékos fel nem megy a pályára, onnantól bizonyítani kell, nincs mese...Kritizálni lehet. Sőt kell is, de az hogy még egyesek elégedettek is azzal, hogy PM-nek nem megy csak mert Tebow... az felidegesített.
De nekem leginkább a tűz hiányzik, amit régebben láttam PM-től, most pedig már nem...
StormST
A tényállás az hogy 6-0. Ha PM ki tudja ölni a játékából az Inteket szerintem bármelyik csapat ellen jók lehetünk.
Amugy még annyit hogy tényleg nem értem. Sokszor szabályosan átvágtatnak a pályán aztán az end zoneban mintha meghalnának. Ez mitől lehet rejtély.
levaisw3
Sok QB-nál, sok offense-nél a gondok először a RZ-ben kezdődnek. Az h nekünk top1 offensünk volt egészen tavaly a szezon feléig, az meg elsősorban pont az RZ hatékonyságban mutatkozott meg. 2008-ban yardokban 2. volt az offense, pontokban 16., mert ahogy "sűrűsödött" a pálya úgy találta meg cutler egyre gyakrabban az ellenfél játékosait. Most ugye az elmúlt 2 meccsen egy 75 yardos passzból volt TD-nk, az RZ-ben teljes tanácstalanság, INT vagy FG.
A szenvedés következő fázisa, ha már a nyílt pályán se tud haladni a támadó sor, mint mondjuk a Ravens meccs legnagyobb részében. Meg úgy általában minden meccsen legalább egy periódus, amikor teljes a kilátástalanság. Ezt annyira nem érzem most tüntetnek, periódusok vannak, amikor nem megy, meg labdavesztések. A labdavesztéseket talán könnyebb kinőni, mint a 3&outokat, de ki kell őket nőni
Hátradőlhetünk, h 6-0. De ettől még volt sorozatban 27 drive-unk, amit nem tdutunk TD-vel befejezni, a legtöbb az egész ligában., ami csak egyike a számtalan statisztikának, ami alátámasztja azt amit szabad szemmel is látni, nem megy az offense-nek és ez kevés lesz a contender csapatok ellen. A nem titkolt cél a Super Bowl, jelenleg én nem látom, h hogyan jutunk túl a Patsen, a Bengalson vagy akár a Steelersen ha visszajön BB. Pontosabban látom, úgy h PM sokkal jobb teljesítmény nyújt, amire vagy nem képes mert kiöregedett, és akkor megszívtuk de nagyon, vagy valahogy integráljuk ebbe az offense-be, amit offseasonben meg kellett volna már tenni. Akkor nem sikerült, ha most bye week alatt se fog, akkor nem látom h miért pont később találnánk meg a helyes beállításokat... Ebben az offense-ben óriási tartalékok vannak a névsor alapján és Kubes korábbi munkái alapján. Ha a 2 nem működik együtt, akkor valamit változtatni kell, ha csak idő kell, akkor kérdésem, h még mennyi? Csak mert nagyon zárulóban a championship window...[Ennyi.
De ne is legyen Lombardi sőt ha már itt tartunk PO se, mert ilyen hálátlan szurkolók kb annyit érdemelnek.
levaisw3
Őszintén szólva, denveri szurkolóként egyszerűen már gyomorideggel jövök be ide a topicba a sok rinya miatt, miközben meg 6-0, ráadásul úgy, hogy a csoportellenfeleink már most tökön lőtték magunkat, tehát nagyjából november elejétől már csak és kizárólag a playoffra koncentrálhatunk.
Tomifinn
Oh és nem örülnék PM helyett, nem tudom én kiknek. Mert ők nagyjából ezt tudják, PM meg sokkal többet. Tehát óriási tartalékok vannak az Offense-ben, amit ha ki tudunk hozni, akkor reális esélyünk lehet a SB-ra, ha viszont nem, akkor a oneAndDown rekord bebiztosítása a realitás... Ezzel elégedetlen lennék? Faszkalap leszek, de Igen. Mert pár éven belül miénk a legjobb O (2013) miénk a legjobb D (2015), van h nagyon jó az O is és D is (2012), akkor ezeknek a legjobb párosításában több lehet mint egy elveszetett SB...
Ettől még örülök minden divízió elsőségnek, sőt minden győzelemnek, a tavalyinak is, de most az elvárásaim magasabbak, mert lehetett volna kihozni ennél többet 2012-ben mondjuk, és most jelen pillanatban a 2015-ös szezontól is kevesebbet várok, mint amire akár egy tavalyi Manning képes lenne e mellett a védelem mellett. Remélem összeáll az offense, és senki meg nem állít minket, vagy kiderül h ez is elég és PM pont annyit tesz hozzá, ami a végső sikerhez elég, ellenkező esetben úgy fogok visszaemlékezni erre az érára, mint amikor 4× is lehetőségünk lett volna SB-t nyerni, de valami mindig hiányzott. És ez a valami idén Peyton Manning, akit semmivel se tartok ennél kevesebbre. Mert óriási ajándék a csapatnak az eddigi 3 év, és még lehet ebből a 4.ből is egy ajándék. Sőt akár az 5.-ből is ki tudja. És ha nem lesz akkor se fogok rosszat gondolni arról, h ide hoztuk, hálás leszek Neki és Érte, de ettől még idén, most Neki kéne javulni ahhoz derűsebbnek lássam a Super Bowl esélyeit.
több mint 10 éve
Mindenkinél más a nézőpont, de akinek tetszik ami most van, az ujjongjon csak, szíve joga. Én próbálom a nagyobb képet nézni és abban nem állunk jól szerintem...Azt meg, hogy QB-t akarnánk cserélni szerintem csak azok magyarázták bele, akiknek nem tetszett a PM-kritika, de nyugodtan olvassatok vissza és cáfoljatok meg!

több mint 10 éve
Szerintem a következő 4 meccs dönt, mert ha ott 0-4 lesz akkor a PO igen rövid lesz. 😕Egy csapatot mondjatok már az NFL történetében, ahol 6-0 után BÁRKINEK a fejében az irányító lecserélése merült fel, mint egyáltalán szóba jöhető opció. Úgy, hogy game winning driveokról is beszélhetünk ugye.
Ha pihenőhét alatt nem leli meg Manning a "monyóját" akkor tényleg kezdhetne Oswi.
Kiderülne év végéig mit tud, és nem kellene a jövő évet elpazarolni ha nem válik be.
sirarcheer
Menjetek már, de tényleg...
több mint 10 éve
[Ennyi.
De ne is legyen Lombardi sőt ha már itt tartunk PO se, mert ilyen hálátlan szurkolók kb annyit érdemelnek.
levaisw3
Őszintén szólva, denveri szurkolóként egyszerűen már gyomorideggel jövök be ide a topicba a sok rinya miatt, miközben meg 6-0, ráadásul úgy, hogy a csoportellenfeleink már most tökön lőtték magunkat, tehát nagyjából november elejétől már csak és kizárólag a playoffra koncentrálhatunk.