Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
Láttam pár nagyon jó dolgot, pár olyat is, amin javítani kéne, de azért ez tényleg jó volt, ennyire mélyen a szezonban ritkán találkoznak veretlenek és mi egy ilyen meccset tudtunk megnyerni úgy, hogy igazából egy pillanatra se volt veszélyben a győzelmünk, ez szerintem nagy szó!

Annak nagyon örülök, hogy kihasználták a csapatnál és rendbe tették a TE játékot, meg kicsit a futáson is finomítottak. A fal meg végre összeszokni látszik, egyelőre talán nem is kéne őket bolygatni... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Grat fiúk. A sok okoskodó most nyilván SB győztest lát bennetek, akik eddig leírtak titeket hirtelen komoly cikkeket fog írni PM nagyságáról és minden idők legjobb védelméről, de annak sem szabad felülni. 😊

Élvezzétek ki, amíg lehet. Már most várom a meccsünket. Peace
vpi
Annyi változott, hogy most már mi is várjuk azt a meccset . De én a pincében leszek. 😀
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 551 — Patriot
Grat fiúk. A sok okoskodó most nyilván SB győztest lát bennetek, akik eddig leírtak titeket hirtelen komoly cikkeket fog írni PM nagyságáról és minden idők legjobb védelméről, de annak sem szabad felülni. 😊

Élvezzétek ki, amíg lehet. Már most várom a meccsünket. Peace
több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Ennyi.
Osweiler már melegít.. 😉
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Kezdem azt hinni, hogy direkt szivatták a jónépet.
Az első meccs amit nem tudtam nézni és tessék.
levaisw3
nem célzás, de:
 www.youtube.com/watch?v=MFlm7zZik80

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Kezdem azt hinni, hogy direkt szivatták a jónépet.
Az első meccs amit nem tudtam nézni és tessék.

Szerkesztette: levaisw3
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Első meccs az éven, amikor senkire nem lehet panasz.
Ez parádés volt : )

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Na, ez championship játék volt a csapattól

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Szép emlékek fűznek ehhez az színösszeállításhoz. És a védelem is mérgesebben mutat benne. Kilgo kéne

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2015/10-October/151101_inactives.jpg

Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
sajnos nem is tudopm majd nézni 😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kemény meccs lesz a mai, reméljük a már idén megszokott végeredménnyel.
Magabiztos és sima győzelem :- )

több mint 10 éve
RoundTable Plummer, Rod Smith, Ed McCaffrey

Még egy írás PM témában, h egészen pontosan miben is esett vissza teljesítménye az elmúlt 3 évhez kéepst
 nfl.nbcsports.com/2015/10/28/overblown-peyton-broncos-can-still-win-it-all/?utm_network=twitter&utm_post=4490390&utm_source=TW%20%40NBCSports&utm_tags%20=srm%5Bsport%20%E2%80%93%20nfl%2Cbrand%20%E2%80%93%20profootballtalk%5D

Favre, Marino, Elway és Mannin utolsó 10 meccse összehasonlítva
 sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/final-10-games-for-peyton-manning--here-s-how-three-legends-finished-up-181757624.html

Sambrailo pedig doubtfull lesz vasárnapra

több mint 10 éve
Egyébként kétlem, hogy hoznánk még valakit, akkor azt megtettük volna a BYE előtt, most már kevesebbb értelme lenne. Wayne egyébként szerintem jó ötlet lett volna, már a szezon előtt is, ha nem kért volna sokat, Welker-t viszont nem erőltetném, pár hét, mire felveszi a ritmust, aztán lehet az első play-nél season over...

több mint 10 éve
Má nem azért, de Welker és Wayne még mindig FA.
A jó öreg Dallas Clark meg elkaristolna TE-ként. Ward cseréjének még jöhetne Bob Sanders az orvosi szobába :- )
Saturday mondjuk még mindig erősítés lenne ebbe az Oline-ba.

Tebow meg lehetne egy hibrid WR/RB dobni a hosszúkat és mehet a wildcat.

Micsoda csapat lenne :- )
flzoli
És még a rekordok könyvébe is simán bekerülnénk a legöregebb csapat helyére 😛

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Má nem azért, de Welker és Wayne még mindig FA.
A jó öreg Dallas Clark meg elkaristolna TE-ként. Ward cseréjének még jöhetne Bob Sanders az orvosi szobába :- )
Saturday mondjuk még mindig erősítés lenne ebbe az Oline-ba.

Tebow meg lehetne egy hibrid WR/RB dobni a hosszúkat és mehet a wildcat.

Micsoda csapat lenne :- )

több mint 10 éve
Mit szólnátok egy Vernon Davis tradehez?
31 éves, cserébe csak egy év van hátra a szerződéséből, szal kb 6. kört ha érhet, viszont még idén is jobban mozog, mint bmelyik TE-nk.

Hivatalos forrásból nem lehet hallani sehol h rámozdultunk volna, de ettől függetlenül több helyen olvastam h meg kéne lépnünk ezt a cserét.
Általános Doktor
Nála is kicsit az a helyzet mint PM-nél. Egy olyan O-ban, ahol kb semmi nem működik nem igazán lehet tudni, hogy még mennyi van benne.
Én elképzelhetetlennek tartom a tradet.
Szerintem inkább RB-t kéne szerezni. Hillman és Anderson se rossz mostanában (utóbbi biztosabban kapkodja el a labdákat), de kéne valaki, aki erőből előre tudja vinni a labdát, amikor csak 2-3 yard hiányzik.
több mint 10 éve
McManus lett az AFC Special Teams Player of the Month, két game-winning FG-ért, amiket a Vikings és a Browns ellen rúgott be, meg hát elég jól is rúgott egész hónapban. Gratula neki, szerintem megérdemelte! 😊

A vasárnapi meccsen lesz Bowlen Ring of Fame ceremóniája, remélhetőleg ez ad majd egy kis plusz energiát a csapatnak...

több mint 10 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Nem vagyok szakértő de Davis nem tűnik már az igazinak. Nem biztos hogy beljebb lennénk vele. Inkább keresnék egy közepesnél kicsit jobb WR-t. Latimert sajnálom nagy reményeim voltak vele kapcsolatban. Kár érte.
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Mit szólnátok egy Vernon Davis tradehez?
31 éves, cserébe csak egy év van hátra a szerződéséből, szal kb 6. kört ha érhet, viszont még idén is jobban mozog, mint bmelyik TE-nk.

Hivatalos forrásból nem lehet hallani sehol h rámozdultunk volna, de ettől függetlenül több helyen olvastam h meg kéne lépnünk ezt a cserét.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Sajnos egyet kell értenem a cikkel, nagyon rosszul állunk WR3-ban és TE-ben, ami abból ered szerintem, hogy Latimer bust lett, legalábbis PM-el tuti nem tud együtt dolgozni rendesen, Daniels meg szimplán fosabb, mint amit reméltem tőle. Azt eddig nem vettem észre, hogy Norwood-al ilyen gondok vannak, de tőle is kevesebb jön, mint amit vártam, szóval ott is gondok vannak, igaz Fowler jó, amikor pályára kerül, de ritkábban van ott, mint Norwood...

több mint 10 éve
puppetm4st3r Denver Broncos 68 — Bronco
 gridironorange.com/denver-broncos/denver-broncos-film-review-3rd-receiver-and-tight-end/#more-512
több mint 10 éve
akkor jól "tippeltem"
köszi

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
ööö, nem ismerem fel hirtelen hogy kiről van szó
felhomályosítanál? köszi
Negritis
Jake Plummer

Első sporttv-ben látott NFL mérkőzésemen pont ez a 2 QB játszott egymás ellen 2006-ban. 😀

Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
ööö, nem ismerem fel hirtelen hogy kiről van szó
felhomályosítanál? köszi