NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez nem Bazzanizmus.Es a bazzanizmus sem lesz mas. (Mondjuk egyetertek.) Deak Bill "Rossz Ver" cimu szama jut eszembe. Na mindegy is.sehol semmi pezsgodurrogas h a mama lemondott???A családnál maradt a csapat.
oleewear
Minden megy tovább ugyanúgy.
Van pár hangzatos mondat aztán marad a posvány.
Ettől Patricia nem lesz jó edző, Quinn jó GM vagy mondjuk Jarrad Davis jó játékos.
Bazzani
ulpianus
A lánya vette át a csapatot.
Mondj valamit amitől emiatt jobb lesz a csapat. A Ewing olajtársaság jobb lett amikor az öreg Jock helyét Jockey vagy Bobby vették át?
több mint 5 éve
Es a bazzanizmus sem lesz mas. (Mondjuk egyetertek.) Deak Bill "Rossz Ver" cimu szama jut eszembe. Na mindegy is.sehol semmi pezsgodurrogas h a mama lemondott???A családnál maradt a csapat.
oleewear
Ettől Patricia nem lesz jó edző, Quinn jó GM vagy mondjuk Jarrad Davis jó játékos.
Bazzani

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
sehol semmi pezsgodurrogas h a mama lemondott???A családnál maradt a csapat.
oleewear
több mint 5 éve
sehol semmi pezsgodurrogas h a mama lemondott???
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Szegény secondarynk olyan fogalmatlan, hogy oda sem ér az elkapókhoz, úgy nehéz interference-t csinálniTavaly is azt hiszem 5. Hét volt. Mondjuk a játékvezetés rendhagyó módon kedvezett az egyik csapatnak. 🙂Lepődj meg!
tüsi91
twitter.com/DustBaker/status/1258850633609891842
Bazzani
több mint 5 éve
Tavaly is azt hiszem 5. Hét volt. Mondjuk a játékvezetés rendhagyó módon kedvezett az egyik csapatnak. 🙂Lepődj meg!
tüsi91
twitter.com/DustBaker/status/1258850633609891842
több mint 5 éve
Tavaly is azt hiszem 5. Hét volt. Mondjuk a játékvezetés rendhagyó módon kedvezett az egyik csapatnak. 🙂
több mint 5 éve
szeptemberben @Green Bay, mivan? 😀Ez is egy olyan mém, ami most már örök 😀
JSanyo
több mint 5 éve
Az idei menetrend.több mint 5 éve
Megvan a sorsolásunk!Egy meccs megvan azért a tényleges menetrendből is már:
twitter.com/NOTSportsCenter/status/1258483977238822913
Bazzani
Lions @ Jaguars - Week 6.
több mint 5 éve
Megvan a sorsolásunk!Lol
twitter.com/NOTSportsCenter/status/1258483977238822913
Bazzani
twitter.com/ThatLongD13/status/1258484715100741635?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Draftoltunk két RB-et.Ty Johnson válaszul kicsit új szintre emelte a felkészülését:
twitter.com/brgridiron/status/1257025218129858561
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Mindkét WRt adom. Nagyon jó pickek lesznek bárkinek 😉4.kör elején Weaver vagy Anaeből az egyiknek örülnék,utána az 5.korben egy wr mondjuk Kj.Hill? Vagy Golden ha bent marad?Gandy-Golden az idei Kenny Golladay. 😊
Johnnyblaze
Akiket én még szeretnék AGG mellett az Tyler Johnson, John Hightower vagy a 7.körben a speedster Omar Bayless.
DT: Fotu, Strowbridge, Benito Jones
TE: Harrison Bryant
ED: Weaver, Anae
LB: Davis-Geither
De van még benn pár jó OT is.
Én QB és punter pickre is számítok.
Bazzani

Liverpool Fc
több mint 5 éve
4.kör elején Weaver vagy Anaeből az egyiknek örülnék,utána az 5.korben egy wr mondjuk Kj.Hill? Vagy Golden ha bent marad?Gandy-Golden az idei Kenny Golladay. 😊
Johnnyblaze
Akiket én még szeretnék AGG mellett az Tyler Johnson, John Hightower vagy a 7.körben a speedster Omar Bayless.
DT: Fotu, Strowbridge, Benito Jones
TE: Harrison Bryant
ED: Weaver, Anae
LB: Davis-Geither
De van még benn pár jó OT is.
Én QB és punter pickre is számítok.
több mint 5 éve
4.kör elején Weaver vagy Anaeből az egyiknek örülnék,utána az 5.korben egy wr mondjuk Kj.Hill? Vagy Golden ha bent marad?
Szerkesztette: Johnnyblaze
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 5 éve
Kb rá gondoltam amikor írtam a dolgot. De lesznek még úgyis kivágások is.Meg ugye van egy dolog amiről nem beszéltünk. Van még 30+ milla a cap alatt. Ott egy esetleges Golladay szerződés után is marad még pénz azokra a need-ekre amiket drafton nem tudunk betömni.Marcel Dareus még mindig FA FYI. Ő erre a szerepre ideális lenne.
Leginkább itt a DT posztra gondolok, mert oda nagyon kellene olyan ember aki tud nyomást gyakorolni az irányítóra.
Bazzani
iktriad
Meg van még 4 kör draft is.
több mint 5 éve
Meg ugye van egy dolog amiről nem beszéltünk. Van még 30+ milla a cap alatt. Ott egy esetleges Golladay szerződés után is marad még pénz azokra a need-ekre amiket drafton nem tudunk betömni.Marcel Dareus még mindig FA FYI. Ő erre a szerepre ideális lenne.
Leginkább itt a DT posztra gondolok, mert oda nagyon kellene olyan ember aki tud nyomást gyakorolni az irányítóra.
Bazzani