Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Geci birok! Megadtak azt a TDt is, ahol a WR kilepett. Kotsogok! Ja, azt a Lionsnak adtak, akkor nem szoltam. 😉
ulpianus

ej de köcsögök

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 564 — "Grammar maci"
Én inkább arról beszélnék hogy Johnson miért olyan hülye hogy akkora tömegben még fél yardért képes előre nyújtani a labdát 1st and goalnál, totál hülyeség volt és nagyon befolyásolta a meccset. Nem hiszem hogy az van tanítva neki hogy ilyen szituban nyújtsd előre úgy is hogy nem is látod hova, ha ez egy 3rd and goalnál van azt mondom próbálja meg a td miatt de még talán akkor is felesleges kockázat döntetlennél szvsz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 231 — Axel Foley
@scottaseeley: @TheArrowman_ Hand on the ball, knee down and being touched by the opposing team. Play was dead right there.  twitter.com/scottaseeley/status/1178510259314233345/photo/1

több mint 6 éve
Geci birok! Megadtak azt a TDt is, ahol a WR kilepett. Kotsogok! Ja, azt a Lionsnak adtak, akkor nem szoltam. 😉
ulpianus
Miért lépett ki?
Belül húzta először a lábát.

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 066 — #NoStress
Ezt csak így itt hagyom:

@WorldofIsaac: Listen, the Chiefs were probably going to score but this is a hold like 99% of the time and pushes them back to the 11.

(thanks to @AdamRuffPhoto)  twitter.com/WorldofIsaac/status/1178410386879594497/photo/1
Bazzani
 twitter.com/erikschlitt/status/1178433015904641024/photo/1

Egy másik nézet. Ez is csak ellenünk szabályos.
Bazzani
Majdnem kimurat csinált az állával a detroiti. Szerencséje, hogy nem állították ki.

több mint 6 éve
Ezt csak így itt hagyom:

@WorldofIsaac: Listen, the Chiefs were probably going to score but this is a hold like 99% of the time and pushes them back to the 11.

(thanks to @AdamRuffPhoto)  twitter.com/WorldofIsaac/status/1178410386879594497/photo/1
Bazzani
 twitter.com/erikschlitt/status/1178433015904641024/photo/1

Egy másik nézet. Ez is csak ellenünk szabályos.

több mint 6 éve
@KenKalDRW: Two plays before Fumble/TD return. How is this not Pass Interference or even a face mask?  twitter.com/KenKalDRW/status/1178418475687174144/video/1

több mint 6 éve
Ha a szimpatikus vesztes mindig kapna egy fél győzelmet már SB-t nyertünk volna.
Ha nem nyerünk akkor lószart sem ér, hogy milyen játékkal kaptál ki.
A ligának meg Mahomesok meg sztárok kellenek. Már ha értitek mire gondolok.
Bazzani
Dynasty építés zajlik. Ém tudom miről beszélsz, elmúlt 1 évben kétszer adtak meccset a Chiefs-nek ellenünk.
KeyG
Engem az zavar leginkább, hogy náluk nem létezik holding.
Mahomes már 2 perce rohangál a zsebben és semmi szabálytalanság.

Volt olyan játék ahol már ő is ránézett futás közben a bíróra mert olyan egyértelmű volt a bünti a falban. De semmi.

@IanFromMichigan: Chiefs OL better learn the lesson TJ Lang did when he came from GB to Detroit: When you're blocking for a QB the league is promoting, you're allowed to hold in pass pro. You're on a team with the officials, you're all trying to keep the golden goose healthy. Don't leave KC, guys.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 462
Ha a szimpatikus vesztes mindig kapna egy fél győzelmet már SB-t nyertünk volna.
Bazzani
Dynasty építés zajlik. Ém tudom miről beszélsz, elmúlt 1 évben kétszer adtak meccset a Chiefs-nek ellenünk.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Ezt csak így itt hagyom:

több mint 6 éve

több mint 6 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody
Gyógyuljunk.

Addig meg kiverem arra a TD-re amit Stafford négy védő között lőtt be Golladaynek.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 6 éve
Kitűztük a fehér zászlót.

twitter.com/Lions/status/1178331230145830913/photo/1

Stafford játszik de nagyobb Chiefs előnynél szerintem jön Driskel.
Bazzani
 twitter.com/HaroldRKuntz3/status/1178331951318614019/photo/1

több mint 6 éve
Kitűztük a fehér zászlót.

twitter.com/Lions/status/1178331230145830913/photo/1

Stafford játszik de nagyobb Chiefs előnynél szerintem jön Driskel.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 547 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Sobri Jóska
10 napja fosom a pozitív hsz-eket a Jags topikba, az már smafu? 😊 😊 😊
iktriad
nem, csak kb 10 év után ez csak pár  www.youtube.com/watch?v=SODd9ezH5h8
JSanyo
Naaaaa, nem volt ez mindig így. 😊 Emlékszem pl. a Gene Smith időszak első felében kb. én voltam egyedül lelkes a borzalmas pickekért. 😉
több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1

Sobri Jóska
iktriad
nem, csak kb 10 év után ez csak pár  www.youtube.com/watch?v=SODd9ezH5h8

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 547 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ott lehet peldaul megfogni Mahomest, hogy Eric Fisher serult. Nemtom, jatszik-e? Mindenesetre a varjuk ellen, a csereje, Erving, borzalmasan jatekon kivul volt mindig, ketto lepes utan.
ulpianus
Fisher nem játszik.
Szerintem Kelcere megy 2 ember folyamatosan cornerek meg 1az1ben. Ha nem lesz ideje Mahomesnak akkor talán lehet pici keresnivalónk.

több mint 6 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody
 www.espn.com/nfl/story/_/id/27715414/detroit-lions-list-matthew-stafford-questionable-face-kansas-city-chiefs?device=featurephone
ulpianus
Driskel megoldja.
Amúgy szerintem Matt úgyis játszik. Legkevésbé sem amiatt aggódok, hogy mit tud az offense-ünk. Mahomest nem látom hogy lehet limitálni. Majdnem azt írtam, hogy megállítani de az képtelenség.
Szerencsére Hand is felépült. Daniels viszont nagyon hiányozni fog a védőfal közepén így Flowers és Hand sokat lesz középen.
Slay sem edzett szinte semmit a héten, Ford játszhat helyette.
Bazzani
Nem kéne erőltetni ezt a meccset, úgyis kikapunk. Jön a bye, gyógyuljon mindenki

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 778
Valahol mélyen tisztelem Megatront, hogy ki mert lépni abból az életből, hátrahagyva a lóvét is.
több mint 6 éve
Ott lehet peldaul megfogni Mahomest, hogy Eric Fisher serult. Nemtom, jatszik-e? Mindenesetre a varjuk ellen, a csereje, Erving, borzalmasan jatekon kivul volt mindig, ketto lepes utan.

több mint 6 éve
 www.espn.com/nfl/story/_/id/27715414/detroit-lions-list-matthew-stafford-questionable-face-kansas-city-chiefs?device=featurephone
ulpianus
Driskel megoldja.
Amúgy szerintem Matt úgyis játszik. Legkevésbé sem amiatt aggódok, hogy mit tud az offense-ünk. Mahomest nem látom hogy lehet limitálni. Majdnem azt írtam, hogy megállítani de az képtelenség.
Szerencsére Hand is felépült. Daniels viszont nagyon hiányozni fog a védőfal közepén így Flowers és Hand sokat lesz középen.
Slay sem edzett szinte semmit a héten, Ford játszhat helyette.

több mint 6 éve

több mint 6 éve

Sobri Jóska
 twitter.com/MichiganRisen/status/1177641987740229632/photo/1