NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Off: Bazza, írtam PM-et a Ligán.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Jó lenne ma nyerni. Óvatosan bizakodó vagyok.MacPhisto
Bennem is van némi bizakodás, meg is vagyok lepve rajta.
Valamiért Reggie Busht érzem a gamechanger-nek.
Biztos ami biztos rátoltam egy kisebb lóvét a Bearsre, ha véletlen kikapunk akkor valami csillapítsa a fájdalmam.Bazzani
Eladtad magad, alapszabály, sajátra NEVER!sutianap
Én mindig ezt csinálom pedig.
Rakok a csapataim ellen (általában ugye mind veszít), ha kikapnak pénzt nyerek ha nyernek akkor meg megér párszáz forintot.Bazzani
S akkor mikoron a nagy Samp isten megméri a szíved, lesz mit kimagyarázni, egyébként nagyon toprongyos a Csikánó, jólállna egy szép új zakó 😉 megeza Jimmy-vudu is kihordta mán magát 😀sutianap
Ez nem jelenti azt, hogy a csapatom ellen szurkolok.
Csak a faszom tele van már azzal, hogy állandóan hozom a 3ból semmi hétvégéket. Tavaly remekül jött ez a dolog mert egyszerre volt penetránsan szar a Lions-Doria-Újpest hármas.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Biztos ami biztos rátoltam egy kisebb lóvét a Bearsre, ha véletlen kikapunk akkor valami csillapítsa a fájdalmam.Bazzani
Rakok a csapataim ellen (általában ugye mind veszít), ha kikapnak pénzt nyerek ha nyernek akkor meg megér párszáz forintot.Bazzani
S akkor mikoron a nagy Samp isten megméri a szíved, lesz mit kimagyarázni, egyébként nagyon toprongyos a Csikánó, jólállna egy szép új zakó 😉 megeza Jimmy-vudu is kihordta mán magát 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Rakok a csapataim ellen (általában ugye mind veszít), ha kikapnak pénzt nyerek ha nyernek akkor meg megér párszáz forintot.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Eladtad magad, alapszabály, sajátra NEVER!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Biztos ami biztos rátoltam egy kisebb lóvét a Bearsre, ha véletlen kikapunk akkor valami csillapítsa a fájdalmam.

több mint 11 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 803 — Detroit vs. everybody
Jó lenne ma nyerni. Óvatosan bizakodó vagyok.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 11 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Ma van Megatron összeszerelésének évfordulója (28.). Remelem a csapat egy W-vel ünnepli.
több mint 11 éve
WIRED FOR SOUND: Calvin Johnson at Washington

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
1. Ha mi nem tudnánk megtartani Cruz mellett Nicks-et, akkor ti hogyan tudnátok Megatron mellett? Nem hiszem, hogy erre a néhány meccsre szerződtetnétek...
2. Wilson tavaly első körös választott volt. Simán lehet a következő időszak kezdő futója. Fumble problémája javítható, ahogy passz blokkolás is. Ne feledjük el Andre Brownt és Da'Rel Scottot sem, valamint a hetedik körben Michael Coxot sem dísznek hozták, alaposan bíznak benne.
3. Reese (giants GM) nem nagyon szokott ilyen cserékbe belemenni
4. Nem olvastam erről sehol New yorki oldalakon, szóval nagyon nagyon meglepődnék...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
A Giants ha akar akkor most tud értéket csinálni Nicksből, pláne ha kikapnak a hétvégén (0-4).
Meg RB poszton sincsenek rendben, bár ez inkább gondolom a fal hibája is.
Szerintem amúgy ez csak egy hatalmas kacsa semmi több.

több mint 11 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Legújabb (valószinűleg alaptalan) pletyke.
LeShoure+2014/3 <-> Hakeem Nicks

Drágának nem lenne drága, viszont Nicksnek csak egyéves szerződés van és elég nagy lóvét kéne adni neki a nyáron, hogy maradjon.Bazzani
Nicks jo csak sérülékeny. Megatronnal ütnének, de sztem a Giantsnek sem az RB poszt a legégetőbb baja. Ha egészséges tudna maradni jo üzlet lehet.
több mint 11 éve
Legújabb (valószinűleg alaptalan) pletyke.
LeShoure+2014/3 <-> Hakeem Nicks

Drágának nem lenne drága, viszont Nicksnek csak egyéves szerződés van és elég nagy lóvét kéne adni neki a nyáron, hogy maradjon.

több mint 11 éve
A jól megszokott lassított video:

több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Lehet valami pontosabbat tudni C. Johnsonról? Mennyire súlyos a térd sérülése?FearTomi
Megatronnak évek óta térdproblémái vannak, de sosem hagyott ki meccset miatta, tehát nem vészes. Azt tudni kell, hogy általában ő sosem edz a hét első felében, de pusztán csak pihentetik.Stez
Jah, csak azért volt fura, mert eddig nem jött sosem DNP értesítés és külön nem is írtak róla:S

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Lehet valami pontosabbat tudni C. Johnsonról? Mennyire súlyos a térd sérülése?FearTomi
Megatronnak évek óta térdproblémái vannak, de sosem hagyott ki meccset miatta, tehát nem vészes. Azt tudni kell, hogy általában ő sosem edz a hét első felében, de pusztán csak pihentetik.

több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Lehet valami pontosabbat tudni C. Johnsonról? Mennyire súlyos a térd sérülése?

több mint 11 éve
Már csak kínomban nevetek amikor egy újabb exJaguár érkezik.
Amúgy Justin Bannan lett kivágva, nem vagyok benne biztos, hogy jól jártunk ezzel a cserével.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
D'Anthony Smith a fedélzeten. Ki nem találjátok, ő is ex jaguár! A mi 3. körös pickünk volt 2010en, első 2 évében nem játszott, majd tavaly igen (volt 10 tackleje, és amikor babint claimeltük, hirtelen agyrázkódása lett és ment IRre).
Idén a Seahawks tradelt érte egy kondiciós picket, volt az első 2 mecsen 5 tacklje, ellenünk nem játszott, és hogy ne kelljen picket adniuk érte, tegnap kirakták. És most itt van.

Bazzani örülsz nagyon gondolom. 😀😀😀
több mint 11 éve
Chris Greenwoodot elhappolta a Dallas a PS-ból.
Hát ennek nem örülök.

3 WR járt "próbajátékon": Anthony Armstrong, Lavelle Hawkins, Charles Hawkins. Sokmindent egyikről sem tudok sokat.

Sam Martin lett az NFC Special Team Player of the week. Az első Lions punter aki elnyerte ezt a címet. Volt egy 72yardos puntja is, de mellette (sztem) volt két hibája is amit már leírtam.

több mint 11 éve
Én is a 2. kört mondom. Főleg, mert kamu az egész, hogy Chudék mennyire nem akarják elcserélni, csak az árát akarják feltolni. Plusz ugye parás a srác, mert egy hiba, aztán csókolom egész évre.
Egyébként Burlesonnál ilyen 5-6-7 hét kihagyást írnak.Stez
Nem tudtam, h. vannak kapcsolataid a Browns FO-ban 😛

T-Rich is elment elsô körért, pedig ô sem problémamentes arc (ugye azok a sérülések) és vele ellentétben Gordon letett valamit az asztalra az NFL-ben is, ráadásul milyen irányítókkal. Meglátjuk mi lesz, sztem marad.Joey Tribbiani
Ebbe annyira nem akarok belemenni, mert nem voltam ott a telefonbeszélgetésnél. 😊
De az szerintem annyiban más volt, hogy Grigson nagyon sietni akart és hülye volt, alapból első kört ajánlott állítólag Richardsonért. Szóval ilyen téren ezt inkább látom Grigson butaságának, de szerintem a Lions FO nem fog ilyen "elkeseredetten", azonnal sokat ajánlani Gordonért.
De hát meglátjuk hamarosan, kíváncsi leszek.

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Én is a 2. kört mondom. Főleg, mert kamu az egész, hogy Chudék mennyire nem akarják elcserélni, csak az árát akarják feltolni. Plusz ugye parás a srác, mert egy hiba, aztán csókolom egész évre.
Egyébként Burlesonnál ilyen 5-6-7 hét kihagyást írnak.Stez
Nem tudtam, h. vannak kapcsolataid a Browns FO-ban 😛

T-Rich is elment elsô körért, pedig ô sem problémamentes arc (ugye azok a sérülések) és vele ellentétben Gordon letett valamit az asztalra az NFL-ben is, ráadásul milyen irányítókkal. Meglátjuk mi lesz, sztem marad.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Egyébként Burlesonnál ilyen 5-6-7 hét kihagyást írnak.

több mint 11 éve
Sztem Gordonért nem kaptok elsőköröst. Egyrészt kibaszottul problémás, másrészt ha valaki eladó akkor annak esik az ára.
2.kör a max a véleményem szerint.
Annyiért nem is bánnám, kockázattal együtt. Little szintű elkapónk meg van.

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Holnap hallgatom meg a podcastet elméletileg. A legnagobb probléma jelenleg, hogy egy 2014es picket már kidobtunk egy WR-re (Mike Thomas Jax...) és nem akarnának egy újabbat ha nem muszáj. A másik oldal viszont ha idén nincs PO akkor repül az egész stáb. Nagy dilemma, de én hoznék valakit és csapassuk neki.Bazzani
Azért az az 5. körös, amit Thomasért adtatok még nem a világ vége. Gordon sztem elsôbe fájna, Little sokkal olcsóbb, cserébe szar.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964