NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
11
6
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 14 éve
Bears oda-vissza? 😀Fő az optimizmus. Végül is, mi minden idők legrosszabb NFC döntősei voltunk.
több mint 14 éve
Tippelnék:Ne talánkodjál 😛
(Ha Stafford egészséges marad akkor😊
1 @ Tampa Bay L
2 Kansas City W
3 @ Minnesota W
4 @ Dallas L
5 Chicago W
6 San Francisco W
7 Atlanta L
8 @ Denver W
9 bye
10 @ Chicago W
11 Carolina W
12 Green Bay L
13 @ New Orleans L
14 Minnesota W
15 @ Oakland W
16 San Diego L
17 @ Green Bay L
9-7
(Talán a Chargers ellen lehet még W akkor 10-6)
PO nem lesz.Bazzani
több mint 14 éve
Tippelnék:(Ha Stafford egészséges marad akkor😊
1 @ Tampa Bay L
2 Kansas City W
3 @ Minnesota W
4 @ Dallas L
5 Chicago W
6 San Francisco W
7 Atlanta L
8 @ Denver W
9 bye
10 @ Chicago W
11 Carolina W
12 Green Bay L
13 @ New Orleans L
14 Minnesota W
15 @ Oakland W
16 San Diego L
17 @ Green Bay L
9-7
(Talán a Chargers ellen lehet még W akkor 10-6)
PO nem lesz.
több mint 14 éve
Ki hívja amúgy a támadóplayeket?szabaElméletileg Linehan.
több mint 14 éve
Nem figyeltem oda és 3 Lions WR-em lett bocsánat az offért
több mint 14 éve
Ki hívja amúgy a támadóplayeket?
több mint 14 éve
Volt szerencsém az ESPN-en nézni egy Lions meccset HD-ben... még akkor is ha pre-season, nagyon jók voltunk 😉Most ismétlik éppen az NFL networkon...
Érdekes volt, hogy Staff ült már, Brady meg kapott 2 vagy 3 + drive-ot.
Szinte mindenki jól játszott.
A futás még mindig nagy gyengénk...
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Lions futására azért nem alapoznék... akárki szaladgál :!Titusról nem sok derült még ki...
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Morris többet hozhat mint a colts-os brown?Ki lesz a futópáros ?1.Best
fantasy miatt kérdem 😊Janek
2./3./4. helyért Morris,Harrison és Brown talánBazzani
WR-nek meg behúztam Titus Young-ot erről mi a vélemény? szóhoz juthat idén mint WR?
több mint 14 éve
Ki lesz a futópáros ?1.Best
fantasy miatt kérdem 😊Janek
2./3./4. helyért Morris,Harrison és Brown talán
több mint 14 éve
Ki lesz a futópáros ?fantasy miatt kérdem 😊
több mint 14 éve
Azé' az a kalap eléggé epic 😀. A meccsen pedig látom Toone is kapott labdát 😊
😀 😀 😀Bazzani
Simply the BEST!

több mint 14 éve
Az tuti csak Suh-t le kel hozni a szerről mert már annyira állat hogy még a talpa is szőrösödik! 😀 Sajna úgy lett széttépve az O-falunk mint valami ázott papír lett volna! 😕
Staff szépen szétdobált minket :/
Gratula a győzelemhez még ha Pre is volt!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Ezzel a csapattal nem is lesz 0- 16-tok. 😊
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
Mint félig földimnek ( 😊 ) is gratulálok a csapatnak,nagyon jól toltátok. Stafford draftolása óta szurkolok a Lionsnak,de most végleg fölültem a wagonra,nem tudom ez a védelem Fairleyvel és Boschsal mit fog művelni,de most is nagyon jól játszottatok.Szimpatikus csapat a Lions,Staffordnak pedig külön fogok szurkolni.kolok1972Köszönjük.
Lassan tényleg divatcsapat leszünk. 😉
0-16nál nem volt ennyi drukkerünk.
több mint 14 éve
M. Stovallnak lesz hely a végső 53-ban? Már a Tampánál is voltak szép pillanatai. Tegnap megint volt tetszetős megmozdulása.DoMIgen.
4.számú WR lesz.
ma olvastam,hogy nagyon sokat nyom nála,hogy remek ST player.
99%,hogy 53as rostert csinál.
több mint 14 éve
M. Stovallnak lesz hely a végső 53-ban? Már a Tampánál is voltak szép pillanatai. Tegnap megint volt tetszetős megmozdulása.
több mint 14 éve
Mint félig földimnek ( 😊 ) is gratulálok a csapatnak,nagyon jól toltátok. Stafford draftolása óta szurkolok a Lionsnak,de most végleg fölültem a wagonra,nem tudom ez a védelem Fairleyvel és Boschsal mit fog művelni,de most is nagyon jól játszottatok.Szimpatikus csapat a Lions,Staffordnak pedig külön fogok szurkolni.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
Tavaly jó éve volt,még engem is meglepett.Ő már évek óta 😊 Amúgy jaja.WyattAmíg láttam elég faszák voltatok, szívfájdalmam, hogy egyetlen játékosotok nem fért volna csak be hozzánk a tegnapi teljesítménye miatt. Illetve, pont, hogy ő játszott úgy, ahogy nálunk a többiek. Azért grat, remélem az alapszakaszban is szépen toljátok majd, és elkerülnek titeket a további sérülések.WyattBerryre gondolsz?
Amúgy Vasher is kurva gyenge volt.Bazzani
Berry mit csinált? Őt most nem figyeltem, a DLine játékunkat figyeltem leginkább.
több mint 14 éve
Ő már évek óta 😊 Amúgy jaja.Amíg láttam elég faszák voltatok, szívfájdalmam, hogy egyetlen játékosotok nem fért volna csak be hozzánk a tegnapi teljesítménye miatt. Illetve, pont, hogy ő játszott úgy, ahogy nálunk a többiek. Azért grat, remélem az alapszakaszban is szépen toljátok majd, és elkerülnek titeket a további sérülések.WyattBerryre gondolsz?
Amúgy Vasher is kurva gyenge volt.Bazzani

több mint 14 éve
Matthew Stafford finished 12 of 14 for 200 yards today. He's 24-31 for 356 yards, 5 TD and 0 INT this preseasonComment:
When & where can Stafford pick up his Preseason MVP award? Lions can add that to 2008 Preseason Championship trophy.
😀
több mint 14 éve
Amíg láttam elég faszák voltatok, szívfájdalmam, hogy egyetlen játékosotok nem fért volna csak be hozzánk a tegnapi teljesítménye miatt. Illetve, pont, hogy ő játszott úgy, ahogy nálunk a többiek. Azért grat, remélem az alapszakaszban is szépen toljátok majd, és elkerülnek titeket a további sérülések.WyattBerryre gondolsz?
Amúgy Vasher is kurva gyenge volt.
több mint 14 éve
Amíg láttam elég faszák voltatok, szívfájdalmam, hogy egyetlen játékosotok nem fért volna csak be hozzánk a tegnapi teljesítménye miatt. Illetve, pont, hogy ő játszott úgy, ahogy nálunk a többiek. Azért grat, remélem az alapszakaszban is szépen toljátok majd, és elkerülnek titeket a további sérülések.