NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
100
20
Green Bay Packers
Ha valaki latta a Th Last Dance-t, erti miert is hatalmas beszolas ez 😀Ez itt off, de szerintem nem vicces. Mar Jordan is eleg szarhazi modon eltaposott valakit, aki mar nem el, es nem mellesleg az NBA tortenetenek egyik, ha nem legjobb GM-je volt. Az meg, ha Rodgers valoban ilyeneket odavag a GM-nek, az inkabb gaz.
Aaron Rodgers reportedly mocked Packers GM Brian Gutekunst in team group chats by calling him Jerry Krause, per @BobMcGinn 🤯 @brgridiron pic.twitter.com/1CNS0Cw580
— Bleacher Report (@BleacherReport) May 5, 2021
undisputedly
Ha valaki latta a Th Last Dance-t, erti miert is hatalmas beszolas ez 😀Ajjaj, én nem láttam. Segítséget kérek.
Aaron Rodgers reportedly mocked Packers GM Brian Gutekunst in team group chats by calling him Jerry Krause, per @BobMcGinn 🤯 @brgridiron pic.twitter.com/1CNS0Cw580
undisputedly
Ha csak az ő kaliberét nézzük, Brady, Brees és Peyton Manning is elég jó elbánást, fizetést és köréjük rakott csapattársakat kaptak a 40-hez közeledve vagy még afelett is. Vagy hogy pont ezt szeretné, mert úgy érzi, hogy most nincs meg neki?
Szerkesztette: Kampman
Remélem, hálivudban már írják a forgatókönyvet.This quote comes via text from an NFL GM, who not only believes Aaron Rodgers won’t be dealt, but that the #Packers might make him the highest paid player in football. 🧀💰 pic.twitter.com/fEfzMCFL7M
— Jordan Schultz (@Schultz_Report) May 5, 2021
Former #Packers John Kuhn tells @CBSSportsRadio he's spoken to @AaronRodgers12 this week. "At age 37 he's hoping to insure his career in GB DOES get to 40. He's seen what's happened to other QB's. It may take drastic measures to get there." Still a chance he stays? "Absolutely!"
— Mike Clemens (@MikeClemensNFL) May 6, 2021
Peszinter Ferenc
nagylaza
Már megírták...Remélem, hálivudban már írják a forgatókönyvet.This quote comes via text from an NFL GM, who not only believes Aaron Rodgers won’t be dealt, but that the #Packers might make him the highest paid player in football. 🧀💰 pic.twitter.com/fEfzMCFL7M
Former #Packers John Kuhn tells @CBSSportsRadio he's spoken to @AaronRodgers12 this week. "At age 37 he's hoping to insure his career in GB DOES get to 40. He's seen what's happened to other QB's. It may take drastic measures to get there." Still a chance he stays? "Absolutely!"
Peszinter Ferenc
nagylaza
Remélem, hálivudban már írják a forgatókönyvet.This quote comes via text from an NFL GM, who not only believes Aaron Rodgers won’t be dealt, but that the #Packers might make him the highest paid player in football. 🧀💰 pic.twitter.com/fEfzMCFL7M
Peszinter Ferenc
Nem értem miért kell azon megsértődni, ha minden idők egyik legnagyobb NBA GM-éhez hasonlítanak. 😛 😊Tematizáljuk a közbeszédet!Nagyon izgalmas ez a szappanopera, aminek már a második évadát vagyunk szerencsések végignézni.Nem elég, hogy újra domináljuk a divíziót, még a szórakoztatásért is felelünk.
Kíváncsi vagyok mikor jön a nagy fegyverszünet.
tüsi91
Kampman
nagylaza
This quote comes via text from an NFL GM, who not only believes Aaron Rodgers won’t be dealt, but that the #Packers might make him the highest paid player in football. 🧀💰 pic.twitter.com/fEfzMCFL7M
Szerintem meg pont rátapintottál a lényegre.Akarod mondani😊:
| Rogers a legnagyobb troll, aki NFL pályát látott, |
uatu
| Rodgers a legnagyobb QB, aki NFL-pályát látott. |
Tematizáljuk a közbeszédet!Nagyon izgalmas ez a szappanopera, aminek már a második évadát vagyunk szerencsések végignézni.Nem elég, hogy újra domináljuk a divíziót, még a szórakoztatásért is felelünk.
tüsi91
Kampman
Nagyon izgalmas ez a szappanopera, aminek már a második évadát vagyunk szerencsések végignézni.Nem elég, hogy újra domináljuk a divíziót, még a szórakoztatásért is felelünk.
tüsi91
| Kivéve, ha a kialakult helyzetet élvezi (ne legyen igazam) |Szerintem meg pont rátapintottál a lényegre.
Gergőbácsi
| Rogers a legnagyobb troll, aki NFL pályát látott, |
Sajna, élesedik a kérdés: tud valaki az NFL történetében olyan csapatot mondani, ahol megszakítás nélkül három, legalább tíz-tíz évig regnáló zseniális QB követte egymást?Egy hét alatt csak illett volna megnyilvánulni személyesen, ha olyanok jelennek meg a nevemmel, hogy csak akkor megyek vissza, ha kib@sszátok a főnököt. Még a Kentucky Derby alatt is lett volna egy kis idő írni egy-két tweetet, ami helyrerakhatja a helyzetet, ha már nyilatkozni nem akart. | Kivéve, ha a kialakult helyzetet élvezi (ne legyen igazam) |Azért még mindig várunk arra, kb. egy hete, hogy az érintett is megszólaljon. Ne az ügynökök, insiderek, meg névtelen források mondják már, hogy mi a fax van, mit gondol, mit akar tenni Rodgers, hanem álljon ki és nyilatkozzon, mert elég komoly dolgok jelentek meg a nevével. Szerintem minél továbbá vár, annál rosszabb színben tünteti fel magát.Szerintem is. Persze, ki tudja, hogy milyen alkudozás folyik a háttérben, és miről.
Gergőbácsi
nagylaza
Gergőbácsi
Egy hét alatt csak illett volna megnyilvánulni személyesen, ha olyanok jelennek meg a nevemmel, hogy csak akkor megyek vissza, ha kib@sszátok a főnököt. Még a Kentucky Derby alatt is lett volna egy kis idő írni egy-két tweetet, ami helyrerakhatja a helyzetet, ha már nyilatkozni nem akart. | Kivéve, ha a kialakult helyzetet élvezi (ne legyen igazam) |Azért még mindig várunk arra, kb. egy hete, hogy az érintett is megszólaljon. Ne az ügynökök, insiderek, meg névtelen források mondják már, hogy mi a fax van, mit gondol, mit akar tenni Rodgers, hanem álljon ki és nyilatkozzon, mert elég komoly dolgok jelentek meg a nevével. Szerintem minél továbbá vár, annál rosszabb színben tünteti fel magát.Szerintem is. Persze, ki tudja, hogy milyen alkudozás folyik a háttérben, és miről.
Gergőbácsi
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Azért még mindig várunk arra, kb. egy hete, hogy az érintett is megszólaljon. Ne az ügynökök, insiderek, meg névtelen források mondják már, hogy mi a fax van, mit gondol, mit akar tenni Rodgers, hanem álljon ki és nyilatkozzon, mert elég komoly dolgok jelentek meg a nevével. Szerintem minél továbbá vár, annál rosszabb színben tünteti fel magát.Szerintem is. Persze, ki tudja, hogy milyen alkudozás folyik a háttérben, és miről.
Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Hogy visszavonulhasson 😊Egyszerűbb mint a nap: el kell tradelni Denverbe 😉Andrew Brandt tollából egy tűpontos és relváns helyzetértékelés a Rodgers saga mostani felvonásáról:Helyzetértékelésnek tényleg jó, csak valahogy pont a "What to do" részt nem érzem túl acélosnak.
www.si.com/nfl/2021/05/04/business-of-football-aaron-rodgers-jordan-love-brett-favre-parallel
Általános Doktor
nagylaza
Általános Doktor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Egyszerűbb mint a nap: el kell tradelni Denverbe 😉Andrew Brandt tollából egy tűpontos és relváns helyzetértékelés a Rodgers saga mostani felvonásáról:Helyzetértékelésnek tényleg jó, csak valahogy pont a "What to do" részt nem érzem túl acélosnak.
www.si.com/nfl/2021/05/04/business-of-football-aaron-rodgers-jordan-love-brett-favre-parallel
Általános Doktor
nagylaza
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
Andrew Brandt tollából egy tűpontos és relváns helyzetértékelés a Rodgers saga mostani felvonásáról:Helyzetértékelésnek tényleg jó, csak valahogy pont a "What to do" részt nem érzem túl acélosnak.
Általános Doktor
2x 1. kor, 2x 2. kor + 2 jatekos egy 37 eves iranyitoert aki a TV-zes fele kacsintgat es osszeveszett a vezetoseggel?Láttam egy ilyen csomagot Rodgersért:Packers részről ez egy tök jó üzlet szerintem.
2022 1st + 2nd
2023 1st + 2nd
Fitz
Ioannidis
Nagyon remélem hogy kacsa 😁
warr_b
Nem is Fitz miatt, bár legalább a csere QB-n nem kellene gyökölni 2021-ben.
Ioannidis egy korrekt rotációs játékos, akit a Packers is tudna használni.
A következő két drafton meg két első kör, két második kör már egy jó alap továbbépítkezni.
tüsi91
Ez biztosan kacsa.
Szerkesztette: undisputedly
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
Láttam egy ilyen csomagot Rodgersért:Packers részről ez egy tök jó üzlet szerintem.
2022 1st + 2nd
2023 1st + 2nd
Fitz
Ioannidis
Nagyon remélem hogy kacsa 😁
warr_b
Nem is Fitz miatt, bár legalább a csere QB-n nem kellene gyökölni 2021-ben.
Ioannidis egy korrekt rotációs játékos, akit a Packers is tudna használni.
A következő két drafton meg két első kör, két második kör már egy jó alap továbbépítkezni.