Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem lehetne osztozni valahogy? Mondjuk Brady MVP, Rodgers Super Bowl MVPja, akartam is írni, hogy az MVP átok miatt nem is igazán szeretném, ha AR kapná..
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Nem lehetne osztozni valahogy? Mondjuk Brady MVP, Rodgers Super Bowl MVP
több mint 4 éve
Wattnak a nyamvadt dpoy-t se sikerült még egyszer sem odaadni, akkor pont az MVP-t adnák oda? 😊Idén szerintem oda megy a DPoY
Reggio1914
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Wattnak a nyamvadt dpoy-t se sikerült még egyszer sem odaadni, akkor pont az MVP-t adnák oda? 😊Rodgers stats: 9W-2L, 66,2 % Comp, 2878 Yrds, 23 TD, 4 INT, 105.5 RateRodgers a 2. az MVP versenyben az oddsok alapján. Meglepne, ha ő nyerné, annyira nem jók a számai, hogy back-to-back megnyerje.Idén senki sem igazán mindfuck.
Fontos_Vidra
De valszeg az öreg tampai fogja behúzni.
zacknorb
Brady stats: 9W-3L, 68,3 % Comp, 3771 Yrds, 34 TD, 10 INT, 104.0 Rate
Volt már jobb éve mind a kettőnek, adják oda Watt-nak 😀 😀 vagy BB-nek 😀
Én nem látom azt a nagy különbséget(amit az oddsok mutatnak), azon kívül, hogy Brady a kora meg az eladhatósága(jófiú szerep) miatt tolva van.
KC ellen nagyon nagy kár, hogy nem volt, mert ott még a KC nagyon gyenge volt, valószínű simán W lett volna, plusz, így, hogy vakcina ellenes volt, még egy ok, hogy ne ő legyen az MVP.
A másik téma pedig, amit mindig is fel szoktam hozni Brady ellen, az újra előjött bennem. Ez nem más mint BB. Külön kategória a fickó, a valaha volt legjobb edző, bármely sportágat tekinte szvsz.
Mack Jones-al ahogy bánnak, amit kihoznak belőle, az fantasztikus, ha pedig nincs rá szükség, akkor nem is erőltetik. Kíváncsi vagyok, hány csapat tudta volna még megverni úgy a Bills-t, hogy egész meccsen 3x próbálkoznak dobással, elképesztő amit edzői téren lehoznak NE-ben. Csóri Lawrence meg a Jax-hez került, ami a totális ellentéte amit NE-ben látunk. Ezért nagyon nehéz meghatározni, mennyire jó is egy játékos, mert a rendszer körülötte, amint látható, szinte a legfontosabb tényező.
Pep71
több mint 4 éve
Rodgers stats: 9W-2L, 66,2 % Comp, 2878 Yrds, 23 TD, 4 INT, 105.5 RateRodgers a 2. az MVP versenyben az oddsok alapján. Meglepne, ha ő nyerné, annyira nem jók a számai, hogy back-to-back megnyerje.Idén senki sem igazán mindfuck.
Fontos_Vidra
zacknorb
Brady stats: 9W-3L, 68,3 % Comp, 3771 Yrds, 34 TD, 10 INT, 104.0 Rate
Volt már jobb éve mind a kettőnek, adják oda Watt-nak 😀 😀 vagy BB-nek 😀
Én nem látom azt a nagy különbséget(amit az oddsok mutatnak), azon kívül, hogy Brady a kora meg az eladhatósága(jófiú szerep) miatt tolva van.
KC ellen nagyon nagy kár, hogy nem volt, mert ott még a KC nagyon gyenge volt, valószínű simán W lett volna, plusz, így, hogy vakcina ellenes volt, még egy ok, hogy ne ő legyen az MVP.
A másik téma pedig, amit mindig is fel szoktam hozni Brady ellen, az újra előjött bennem. Ez nem más mint BB. Külön kategória a fickó, a valaha volt legjobb edző, bármely sportágat tekinte szvsz.
Mac Jones-al ahogy bánnak, amit kihoznak belőle, az fantasztikus, ha pedig nincs rá szükség, akkor nem is erőltetik. Kíváncsi vagyok, hány csapat tudta volna még megverni úgy a Bills-t, hogy egész meccsen 3x próbálkoznak dobással, elképesztő amit edzői téren lehoznak NE-ben. Csóri Lawrence meg a Jax-hez került, ami a totális ellentéte amit NE-ben látunk. Ezért nagyon nehéz meghatározni, mennyire jó is egy játékos, mert a rendszer körülötte, amint látható, szinte a legfontosabb tényező.
Szerkesztette: Pep71
több mint 4 éve
Rodgers a 2. az MVP versenyben az oddsok alapján. Meglepne, ha ő nyerné, annyira nem jók a számai, hogy back-to-back megnyerje.Mondjuk ha azt hozza a by után amit előtte a Minny és a Rams ellen , akkor még bőven oda érhet mert ez a két meccs hatalmas extra volt .
Fontos_Vidra
több mint 4 éve
Rodgers a 2. az MVP versenyben az oddsok alapján. Meglepne, ha ő nyerné, annyira nem jók a számai, hogy back-to-back megnyerje.Idén senki sem igazán mindfuck.
Fontos_Vidra
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Rodgers a 2. az MVP versenyben az oddsok alapján. Meglepne, ha ő nyerné, annyira nem jók a számai, hogy back-to-back megnyerje.
több mint 4 éve
Love covid IR-en, gyere Bortles varunk 😀A grillezős-sörözős tailgate partyk gyöngye 😀
JéBé
több mint 4 éve
Love covid IR-en, gyere Bortles varunk 😀
több mint 4 éve
szégyelld magad! késő este ilyen viccet elsütni. 😀
több mint 4 éve
Watt helyett a királyt választottuk.milyen politika?tj watt lehet sack rekordot dönt, úgy, hogy 10 meccset játszott csak idén.a teljesítmény helyett a politikai pozíciót preferáltuk
annyira jó, hogy nem húztuk ki anno. sose fogom megérteni.
Fontos_Vidra
Gergőbácsi
Fontos_Vidra
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
milyen politika?tj watt lehet sack rekordot dönt, úgy, hogy 10 meccset játszott csak idén.a teljesítmény helyett a politikai pozíciót preferáltuk
Fontos_Vidra
Gergőbácsi
több mint 4 éve
tj watt lehet sack rekordot dönt, úgy, hogy 10 meccset játszott csak idén.a teljesítmény helyett a politikai pozíciót preferáltuk
Fontos_Vidra
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
tj watt lehet sack rekordot dönt, úgy, hogy 10 meccset játszott csak idén.annyira jó, hogy nem húztuk ki anno. sose fogom megérteni.
több mint 4 éve
Ne vedd el szegény Lions-drukkerek kedvét, így is elég bajuk van. (Abba, hogy nekünk mennyi bajunk lesz, ha egyszer majd nem Rodgers irányít, bele se merek gondolni.)Döntéshozatalban az egyik legrosszabb QB a ligában.Az első félidőben kifejezetten jó volt, az uccsó TD-vel pedig feledtette a többit.Goff pedig mindent megtett, a vikingek a győzelméért.Nagyon szurkoltam a Vikings ellen 😇Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
nagylaza
James007
Sanco
nagylaza
Sanco
több mint 4 éve
Döntéshozatalban az egyik legrosszabb QB a ligában.Az első félidőben kifejezetten jó volt, az uccsó TD-vel pedig feledtette a többit.Goff pedig mindent megtett, a vikingek a győzelméért.Nagyon szurkoltam a Vikings ellen 😇Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
nagylaza
James007
Sanco
nagylaza
Szerkesztette: Sanco
több mint 4 éve
Az első félidőben kifejezetten jó volt, az uccsó TD-vel pedig feledtette a többit.Goff pedig mindent megtett, a vikingek a győzelméért.Nagyon szurkoltam a Vikings ellen 😇Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
nagylaza
James007
Sanco
több mint 4 éve
Goff pedig mindent megtett, a vikingek a győzelméért.Nagyon szurkoltam a Vikings ellen 😇Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
nagylaza
James007
több mint 4 éve
Nagyon szurkoltam a Vikings ellen 😇Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
nagylaza
több mint 4 éve
Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
több mint 4 éve
Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎
több mint 4 éve
Bears ellen lehet már Jaire és Zada is ha minden jól alakul , utána való héten Bakhtiari is … alakul ez 😉
több mint 4 éve
Ugyanakkor a csapat egy zseniális videóval rukkolt elő, kombinálva két all-time kedvencemez 10/10 köszi! Why is it so hard? 😀 😀 😀 😀 Egy, That's what she said 😀 Micheal-től azért hiányzik, de az a fej utána amit vág...kész a pali 😀
www.facebook.com/Packers/videos/574702463605431
zacknorb
több mint 4 éve
Boldog Születésnapot Rodgersnek és egyben boldog eltiltás mentes szezont 😉)