NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 307 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha valaki latta a Th Last Dance-t, erti miert is hatalmas beszolas ez 😀

undisputedly
Ez itt off, de szerintem nem vicces. Mar Jordan is eleg szarhazi modon eltaposott valakit, aki mar nem el, es nem mellesleg az NBA tortenetenek egyik, ha nem legjobb GM-je volt. Az meg, ha Rodgers valoban ilyeneket odavag a GM-nek, az inkabb gaz.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 296 — beers & Packers

undisputedly
Ajjaj, én nem láttam. Segítséget kérek.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
több mint 3 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 399
Nem megy ő sehova sem szerintem...
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 333
Nem teljesen értem, hogy Kuhn mire gondol azzal, hogy "He's seen what's happened to other QBs."

Ha csak az ő kaliberét nézzük, Brady, Brees és Peyton Manning is elég jó elbánást, fizetést és köréjük rakott csapattársakat kaptak a 40-hez közeledve vagy még afelett is. Vagy hogy pont ezt szeretné, mert úgy érzi, hogy most nincs meg neki?

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 367 — Josh testamentuma

Peszinter Ferenc
Remélem, hálivudban már írják a forgatókönyvet.
nagylaza

Peszinter Ferenc
nagylaza
Már megírták...
több mint 3 éve

Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 367 — Josh testamentuma
Nagyon izgalmas ez a szappanopera, aminek már a második évadát vagyunk szerencsések végignézni.
Kíváncsi vagyok mikor jön a nagy fegyverszünet.
tüsi91
Nem elég, hogy újra domináljuk a divíziót, még a szórakoztatásért is felelünk.
Kampman
Tematizáljuk a közbeszédet!
nagylaza
Nem értem miért kell azon megsértődni, ha minden idők egyik legnagyobb NBA GM-éhez hasonlítanak. 😛 😊
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 774 — 中国加油

több mint 3 éve
Szerintem meg pont rátapintottál a lényegre.
| Rogers a legnagyobb troll, aki NFL pályát látott, |
uatu
Akarod mondani😊:
| Rodgers a legnagyobb QB, aki NFL-pályát látott. |
több mint 3 éve
Nagyon izgalmas ez a szappanopera, aminek már a második évadát vagyunk szerencsések végignézni.
tüsi91
Kampman
Tematizáljuk a közbeszédet!
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 333
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 3 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
| Kivéve, ha a kialakult helyzetet élvezi (ne legyen igazam) |
Gergőbácsi
Szerintem meg pont rátapintottál a lényegre.
| Rogers a legnagyobb troll, aki NFL pályát látott, |
több mint 3 éve
Azért még mindig várunk arra, kb. egy hete, hogy az érintett is megszólaljon. Ne az ügynökök, insiderek, meg névtelen források mondják már, hogy mi a fax van, mit gondol, mit akar tenni Rodgers, hanem álljon ki és nyilatkozzon, mert elég komoly dolgok jelentek meg a nevével. Szerintem minél továbbá vár, annál rosszabb színben tünteti fel magát.
Gergőbácsi
Szerintem is. Persze, ki tudja, hogy milyen alkudozás folyik a háttérben, és miről.
nagylaza
Egy hét alatt csak illett volna megnyilvánulni személyesen, ha olyanok jelennek meg a nevemmel, hogy csak akkor megyek vissza, ha kib@sszátok a főnököt. Még a Kentucky Derby alatt is lett volna egy kis idő írni egy-két tweetet, ami helyrerakhatja a helyzetet, ha már nyilatkozni nem akart. | Kivéve, ha a kialakult helyzetet élvezi (ne legyen igazam) |
Gergőbácsi
Sajna, élesedik a kérdés: tud valaki az NFL történetében olyan csapatot mondani, ahol megszakítás nélkül három, legalább tíz-tíz évig regnáló zseniális QB követte egymást?
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Azért még mindig várunk arra, kb. egy hete, hogy az érintett is megszólaljon. Ne az ügynökök, insiderek, meg névtelen források mondják már, hogy mi a fax van, mit gondol, mit akar tenni Rodgers, hanem álljon ki és nyilatkozzon, mert elég komoly dolgok jelentek meg a nevével. Szerintem minél továbbá vár, annál rosszabb színben tünteti fel magát.
Gergőbácsi
Szerintem is. Persze, ki tudja, hogy milyen alkudozás folyik a háttérben, és miről.
nagylaza
Egy hét alatt csak illett volna megnyilvánulni személyesen, ha olyanok jelennek meg a nevemmel, hogy csak akkor megyek vissza, ha kib@sszátok a főnököt. Még a Kentucky Derby alatt is lett volna egy kis idő írni egy-két tweetet, ami helyrerakhatja a helyzetet, ha már nyilatkozni nem akart. | Kivéve, ha a kialakult helyzetet élvezi (ne legyen igazam) |

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Olvasom hogy Joe Burrow meg a draft reggelen irt sms-t Jamarr Chase-nek hogy pakoljon. Ugy latszik mashol nem problema bevonni az iranyitot a draft tervekbe 😀
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Andrew Brandt tollából egy tűpontos és relváns helyzetértékelés a Rodgers saga mostani felvonásáról:

www.si.com/nfl/2021/05/04/business-of-football-aaron-rodgers-jordan-love-brett-favre-parallel
Általános Doktor
Helyzetértékelésnek tényleg jó, csak valahogy pont a "What to do" részt nem érzem túl acélosnak.
nagylaza
Egyszerűbb mint a nap: el kell tradelni Denverbe 😉
Általános Doktor
Hogy visszavonulhasson 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Andrew Brandt tollából egy tűpontos és relváns helyzetértékelés a Rodgers saga mostani felvonásáról:

www.si.com/nfl/2021/05/04/business-of-football-aaron-rodgers-jordan-love-brett-favre-parallel
Általános Doktor
Helyzetértékelésnek tényleg jó, csak valahogy pont a "What to do" részt nem érzem túl acélosnak.
nagylaza
Egyszerűbb mint a nap: el kell tradelni Denverbe 😉

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve

Általános Doktor
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Láttam egy ilyen csomagot Rodgersért:

2022 1st + 2nd
2023 1st + 2nd
Fitz
Ioannidis

Nagyon remélem hogy kacsa 😁
warr_b
Packers részről ez egy tök jó üzlet szerintem.
Nem is Fitz miatt, bár legalább a csere QB-n nem kellene gyökölni 2021-ben.
Ioannidis egy korrekt rotációs játékos, akit a Packers is tudna használni.
A következő két drafton meg két első kör, két második kör már egy jó alap továbbépítkezni.
tüsi91
2x 1. kor, 2x 2. kor + 2 jatekos egy 37 eves iranyitoert aki a TV-zes fele kacsintgat es osszeveszett a vezetoseggel?
Ez biztosan kacsa.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Láttam egy ilyen csomagot Rodgersért:

2022 1st + 2nd
2023 1st + 2nd
Fitz
Ioannidis

Nagyon remélem hogy kacsa 😁
warr_b
Packers részről ez egy tök jó üzlet szerintem.
Nem is Fitz miatt, bár legalább a csere QB-n nem kellene gyökölni 2021-ben.
Ioannidis egy korrekt rotációs játékos, akit a Packers is tudna használni.
A következő két drafton meg két első kör, két második kör már egy jó alap továbbépítkezni.