NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Mivel a csapatok 2/3-ánal ki van maxolva a cap, a piac torvenye azt diktalja, h egyreszt nagy joves-menes lesz, masreszt csokkenni fognak a fizetesek atstrukturalasokkal, es az uj, olcsobb igazolasokkal. Nyilvan az igazi sztarokra ez kevesbe lesz igaz, de az utobbi evek flugos es aranytalan szamai azert muszaj, h kicsit a realis szferaba keruljenek. Foleg, h a csokkeno cap mellett is nagyon bevaltak az idei rendkivuli intezkedesek, amik a tobb ember csapat korul tartasat celoztak- feltehetoen ez tovabb szukiti a mozgasteret.Én felhívnám a Jetset, hogy mizu van Crowderrel. Kiemelkedő slot elkapó, aki akkor is kva hasznos lenne amikor mindenki egészséges. Adams MVS és Lazard is inkább szélső WR. Slotba még csak szar játékosunk sincs, mert leginkább nincs oda ember. 😀A legnagyobb gond az, hogy ha az elozetes hireknek megfeleloen csokken a fizetesi plafon jovore, akkor mar folotte vagyunk. Vagyis nem az lesz a kerdes, hogy Bakhtiarit meg lehet-e tartani, hanem hogy a nem lejaro szerzodesu jatekosok kozul kiket kell meg elkuldeni.
Rodgers meg pályája csúcsán elit szinen játszott össze Cobb-al. Crowderből nagyot profitálhatna a csapat, relatív nem lenne drága szerintem és még a fizuja is az elfogadható kategória. (8m). Ennyiket pedig a jó GM-ek ki tudnak sakkozni.
Jövőre FA lesz pár kezdő de isten igazából Bakhon kívül senki sem pótolhatatlan. Bármennyire is fájna a szívem Aaron Jonesért, futót nem éri meg megfizetni. Linsley még kérdés megérné-e, maradna-e rá de én inkább próbálkoznék valaki újjal akár mintsem 10+ milliót neki is letenni.
Bakhtiari kulcskérdés nyilván, ha sehogy se férne bele egy WR + az ő megtartása akkor nem kell elkapó, de ezeket az összegeket még össze kell tudni gerebélyzni
alatriste
casaubon
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Én felhívnám a Jetset, hogy mizu van Crowderrel. Kiemelkedő slot elkapó, aki akkor is kva hasznos lenne amikor mindenki egészséges. Adams MVS és Lazard is inkább szélső WR. Slotba még csak szar játékosunk sincs, mert leginkább nincs oda ember. 😀Tudom, h Rodgers a szerzodese miatt +1 evig tuti marad, de az ő kilepesevel tuti nyomunk egy nagy csapatépítési restore-t. Bakh-nak nagyon ligaelit pénzt kell adni, amit az utobbi 15evben a falban senki nem kapott meg (csak a legnagyobbak Sitton, Lang, Bulaga az utobbi evekbol), Linsley vagy nagyot enged, vagy biztos nem marad. 3 ev alatt draftoltunk 5 Ofalembert (3at 20-ban), koztuk centert is. Nem veletlen, h a rosteren/PSban soha nem latott szamu Oliner van. De amig Arod marad, sztem Bakh-t nem tudja BG elengedni. Legutobb a szerzodese lejarta elott 1,5 evvel hosszabbitottuk nagyon sonderangebot aron. Erdekes helyzet.
Rodgers meg pályája csúcsán elit szinen játszott össze Cobb-al. Crowderből nagyot profitálhatna a csapat, relatív nem lenne drága szerintem és még a fizuja is az elfogadható kategória. (8m). Ennyiket pedig a jó GM-ek ki tudnak sakkozni.
Jövőre FA lesz pár kezdő de isten igazából Bakhon kívül senki sem pótolhatatlan. Bármennyire is fájna a szívem Aaron Jonesért, futót nem éri meg megfizetni. Linsley még kérdés megérné-e, maradna-e rá de én inkább próbálkoznék valaki újjal akár mintsem 10+ milliót neki is letenni.
Bakhtiari kulcskérdés nyilván, ha sehogy se férne bele egy WR + az ő megtartása akkor nem kell elkapó, de ezeket az összegeket még össze kell tudni gerebélyzni
alatriste
AJ nem hiaba tolja " The million dollar man"-t a napszemcsiben, nincs olyan cap helyzet, h kidobhatnank egy futora McCaffrey/Gurley/ Elliot penzt. Raadasur a futótandem mindket tagja erintett, es kozuluk ugy latom Jamaal inkabb a hosszabbitasra jatszik, AJ meg a piacnak. Statistikailag is tilos lenne AJ megfizetese, bar Dillon nem fogja kivaltani, de a Williams(aki olcsobb lesz)+Dillon+Deguara+ futodraft még mindig elfogadhatobbnak tunik.
több mint 4 éve
casaubon
2 441
Én felhívnám a Jetset, hogy mizu van Crowderrel. Kiemelkedő slot elkapó, aki akkor is kva hasznos lenne amikor mindenki egészséges. Adams MVS és Lazard is inkább szélső WR. Slotba még csak szar játékosunk sincs, mert leginkább nincs oda ember. 😀A legnagyobb gond az, hogy ha az elozetes hireknek megfeleloen csokken a fizetesi plafon jovore, akkor mar folotte vagyunk. Vagyis nem az lesz a kerdes, hogy Bakhtiarit meg lehet-e tartani, hanem hogy a nem lejaro szerzodesu jatekosok kozul kiket kell meg elkuldeni.
alatriste
több mint 4 éve
SBL
2 216
Bocs, de melyik draftról beszélsz?A draftot elnézve szerintem eleve ez volt a terv. A kérdés csak az, mi sül ki belőle.Elvileg több, potenciális WR célponttal felvettük a kapcsolatot, Jones pedig sérült, nem biztos, hogy ott lesz a Texans ellen.Hmmmm...
AaronRoberts
Lehet, hogy FO-ban megfogalmazódott egy halovány kétely formájában, hogy még sincs minden a legnagyobb rendben WR poszton?
SBL
nagylaza
több mint 4 éve
Én felhívnám a Jetset, hogy mizu van Crowderrel. Kiemelkedő slot elkapó, aki akkor is kva hasznos lenne amikor mindenki egészséges. Adams MVS és Lazard is inkább szélső WR. Slotba még csak szar játékosunk sincs, mert leginkább nincs oda ember. 😀 Rodgers meg pályája csúcsán elit szinen játszott össze Cobb-al. Crowderből nagyot profitálhatna a csapat, relatív nem lenne drága szerintem és még a fizuja is az elfogadható kategória. (8m). Ennyiket pedig a jó GM-ek ki tudnak sakkozni.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 4 éve
casaubon
2 441
Nincs penz egyikre se.Ty Hilton? Ugysincs nala chemistry Rivers-el. Vagy ha mar a Vikings kiarusit Thielen?A draftot elnézve szerintem eleve ez volt a terv. A kérdés csak az, mi sül ki belőle.Elvileg több, potenciális WR célponttal felvettük a kapcsolatot, Jones pedig sérült, nem biztos, hogy ott lesz a Texans ellen.Hmmmm...
AaronRoberts
Lehet, hogy FO-ban megfogalmazódott egy halovány kétely formájában, hogy még sincs minden a legnagyobb rendben WR poszton?
SBL
nagylaza
Toto21
több mint 4 éve
Toto21
5 966
Ty Hilton? Ugysincs nala chemistry Rivers-el. Vagy ha mar a Vikings kiarusit Thielen?A draftot elnézve szerintem eleve ez volt a terv. A kérdés csak az, mi sül ki belőle.Elvileg több, potenciális WR célponttal felvettük a kapcsolatot, Jones pedig sérült, nem biztos, hogy ott lesz a Texans ellen.Hmmmm...
AaronRoberts
SBL
nagylaza
több mint 4 éve
gremi
118
Ha hozunk is WR-t, nem gondolom, hogy nagy nev lesz. Egyszeruen nem fer el egy nagy(obb) fizetes a sapka ala. Egy ugyes slot, egy szelvesz vagy valaki a pre-snap motionokhoz kellene. Ha lehet, meg legalabb 2 evig ujonc fizetessel.
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Nem igaz, h nem birtak ki még egy kicsit Bill O'Briennel...Nyugodtabb lennék.
több mint 4 éve
Bakhtiari OUTJaj+ajjaj. Érzésem szerint nem mostanában vagyunk a topon.
Watt & Company lájkolja ezt
gamerkr
több mint 4 éve
Bakhtiari OUTWatt & Company lájkolja ezt
több mint 4 éve
A draftot elnézve szerintem eleve ez volt a terv. A kérdés csak az, mi sül ki belőle.Elvileg több, potenciális WR célponttal felvettük a kapcsolatot, Jones pedig sérült, nem biztos, hogy ott lesz a Texans ellen.Hmmmm...
AaronRoberts
SBL
több mint 4 éve
SBL
2 216
Elvileg több, potenciális WR célponttal felvettük a kapcsolatot, Jones pedig sérült, nem biztos, hogy ott lesz a Texans ellen.Hmmmm...
AaronRoberts
több mint 4 éve
Nem kell aggódni. Október van. A PO-ra mindenki felgyógyul, és hasítani fogunk.😊Egyik GB-szurker ismerősömnek írtam pár hete, hogy már tavaly is attól tartottam, túl nagy terhet pakolunk AJ-ra. Visszaírta, hogy MLF is érzi a problémát: ezért nyilatkozta, hogy igyekszik tehermentesíteni. Nekem nem úgy jött le, hogy ez sikerült volna.
Lehet, hogy a HOU ellen kiderül, mire képes AJ2: igazán éles helyzetben Dillon még nem volt bevetésben. (Persze, teljesen más karakterű játékos, mint Jones.)
több mint 4 éve
King & Savage nélkül érdekes estéje lesz a védelemnek is.
Visszahordásunk és pre-snap motion-ök továbbra se nagyon lesznek (Ervin)
| bónusz kérdés, mennyi aktuális kezdő van ezen a listán? |
több mint 4 éve
Pack3r
139
Elvileg több, potenciális WR célponttal felvettük a kapcsolatot, Jones pedig sérült, nem biztos, hogy ott lesz a Texans ellen.
több mint 4 éve
egy weekend-ház Green Bayben?Pénzem simán lenne rá, de nekem kicsit szűkösnek tűnik. (A hirdetésből arra következtetek, Bulaga nem tervezi, hogy egyszer majd visszatér "régi sikerei helyszínére".)
eu.greenbaypressgazette.com/story/news/2020/10/23/ex-green-bay-packers-tackle-bryan-bulaga-sells-suamico-house-535-000/5984308002/
gamerkr
több mint 4 éve
egy weekend-ház Green Bayben?eu.greenbaypressgazette.com/story/news/2020/10/23/ex-green-bay-packers-tackle-bryan-bulaga-sells-suamico-house-535-000/5984308002/
több mint 4 éve
nemtom melyik a kedvenc részem 😀 eddig is egy fura fószernek tűnt ARod a magánélete miatt, de ezek...fogom a fejem
"That is what it's like being around Rodgers, Callahan says. Often this would happen on subjects unrelated to football: Rodgers is unabashed about his belief in the existence of UFOs, for example, and frequently engages with teammates in long, drawn-out discussions about who actually built the Egyptian pyramids. ("We can't reveal what we know," Callahan says when I inquire about any conclusions.)"
"'What do you think all that stuff is flying behind that jet stream?'" Wallace recalls Rodgers asking. "'Do you think that has anything to do with maybe why everybody's getting cancer?'"
remélem csak trollkodott
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
"Desperate times when you sign two former jets in 24 hours"(komment az SBNation-rol)
😀 😀
több mint 4 éve
En amugy a hetveget nagyreszt coachingnak adom. Tavaly chargers, SF mind eros pass rushal zilalta szet a jatekunkat es mi ugyanazt csinaltuk mint minden mas meccsen es bucira vertek minket. Iden az elso ertelmezheto pass rush/lb sor ugyanugy megfojtott minket. Egyszeruen az mlf rendszer nem talalja ezekre a csapatokra az ellenszert es nagyjabol igy eselyunk sincs ezeken a meccseken.Látom, aludtál rá egyet-kettőt😊. Az a baj, hogy a tavalyi négy vereségből (beleszámítva a PO-t) háromnál tényleg dózer volt (kivétel az Eagles elleni L). Mintha nem lettünk volna pályán. És most ugyanez jött elő a Tampa ellen az első negyed után.
amaru
Én nem az MLF-rendszerrel magyarázom, nem is a pass rush-al, hanem valami olyan rejtélyes O+D lefagyással, amit leginkább pszichológusnak kellene kezelnie. Egyszerűen nincs magyarázatom.
több mint 4 éve
amaru
153
En amugy a hetveget nagyreszt coachingnak adom. Tavaly chargers, SF mind eros pass rushal zilalta szet a jatekunkat es mi ugyanazt csinaltuk mint minden mas meccsen es bucira vertek minket. Iden az elso ertelmezheto pass rush/lb sor ugyanugy megfojtott minket. Egyszeruen az mlf rendszer nem talalja ezekre a csapatokra az ellenszert es nagyjabol igy eselyunk sincs ezeken a meccseken.
több mint 4 éve
amikor fantasy-ben állítod össze a hétvégi csapatot...Több barátom, ismerősöm példáján okulva (bár többször kacérkodtam a gondolattal) nem szálltam be semmilyen fantasy projektbe. Hátránya: kevesebbet tudok a mezőnyről, kevésbé vagyok naprakész. Előnye: nem szippantott be egy újabb szenvedélybetegség. (Nem elég nekem a Packers?!😊)
gamerkr
több mint 4 éve
pecsi92
505
Közben Dallasban már kezdik a játékosok is kiutálni MM-et. Rodgers legalább emiatt boldog lehet a héten.
több mint 4 éve
amikor fantasy-ben állítod össze a hétvégi csapatot...