Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sanszos, hogy valamit szét fogok verni magam körül.
nagylaza
Remelem az asszony mar alszik.
ulpianus
Nem. Próbál vigasztalni.
nagylaza
Néha azért engedd neki, hogy a meccset is nézze...

Liverpool Fc
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
nagylaza
ulpianus
Nem. Próbál vigasztalni.
nagylaza
Rendes asszony. Jol valasztottal. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 234 — beers & Packers
nagylaza
ulpianus
Nem. Próbál vigasztalni.
több mint 5 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
Még LaFleurt "meglepte a Tampa"!? Szerintem nem csak nem készültünk fel, de még csak vissza sem nézte az alapszakasz meccset. Mert neken nagyon is ismerős a játék képe...9-ers feeling.
több mint 5 éve
Rubens Green Bay Packers 921
Amos is odabasz 😀
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ha otthon ha idegenben, ezen a körön nem jut át a csapat 😕 Év elejéhez képest túlteljesítés, a szezonhoz képest csalódás. 😕

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Mehetúnk aludni same old packers
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
nagylaza

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Mesélje már el valaki, hogy mégis mire számított az edzői stáb? Mit csináltak felkészülés alatt? Remélem két év után első alkalommal látunk valami működőképes B-tervet. Mert az A ugyan nagyon jó középszerű csapatok ellen, de itt megint nagyon kevésnek tűnik. Nem nagyon emlékszem, hogy mostanában visszajöttünk volna egy komoly meccsbe. Itt az idő! (Korai körös választotjaink sem sokat tettek hozzá 😛 )
twitch(4thline)
Azt is gondnak látom, hogy Áron megint beszűkült Adamsre és ennyi, a fg előtt Lazard csont üres volt és indít egy rakétát Adamsre..
több mint 5 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
Mesélje már el valaki, hogy mégis mire számított az edzői stáb? Mit csináltak felkészülés alatt? Remélem két év után első alkalommal látunk valami működőképes B-tervet. Mert az A ugyan nagyon jó középszerű csapatok ellen, de itt megint nagyon kevésnek tűnik. Nem nagyon emlékszem, hogy mostanában visszajöttünk volna egy komoly meccsbe. Itt az idő! (Korai körös választotjaink sem sokat tettek hozzá 😛 )
több mint 5 éve
ezt csak egy nyertes picksix-szel tehetné jóvá King, de vajmi kevés az esély erre
Gergőbácsi
Sajnos az igazán jó csapatok ellen kijön, hogy a DL-en kívül Alexander aki igazán kiemelkedő playa csak. A safety sor még nem rossz, de Kinget lehet égetni. Sajnos ezt is vártam, hogy ha elkezdik tesztelni és kiderül, hogy ő és Sullivan a gyenge pont akkor eléggé égethető a D. 😕

Emellett ma Bakh hiánya is nagyon kijön. 3 sack, 2 Turneren, 1 a Turner helyett játszó Patrickon. 😕

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Sajnos nem sok jót remélek a második félidőtől, nem működik semmi (szokás szerint) + king..
több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
ezt csak egy nyertes picksix-szel tehetné jóvá King, de vajmi kevés az esély erre

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Félidőben nem lehetne cutolni ezt a nyomorult kinget?
Rubens
áhh ne is mond , komolyan nevetséges. és én még azt mondtam h átlag közeli ... úr isten , inkább a 40 éves Tramon.
több mint 5 éve
Félidőben nem lehetne cutolni ezt a nyomorult kinget?
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606
Máshogy várom ezt a főcsoportdöntőt mint tavaly vagy a Falcons ellen. Vagy akar a hawks ellenit. Es nem csak a hazai pálya, de úgy érzem most eselyesek vagyunk eloszor Rodgers palyafutasa soran. Es ez sokszorosara noveli a varakozast!

Estere Go Pack Go!!!
amaru
A Bears elleni meccsen nem volt olyan NFL.com szakértő, aki nem a Packersre tippelt volna 😊

több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 685 — playoffs???
Hajrá, Go Packers!

több mint 5 éve
gerappa Green Bay Packers 162
Na a sikeres vizsgám tiszteletére a fiúk is nyerhetnének ma este🦾😝
Sör bekészítve , kezdődjön már..
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 351
Ez alapján sima hazai.🥶
 www.packerforum.com/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FUgZvsj8.png%3F1&hash=be844f3715ba7d4684b71a7a161d88e5

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
amaru Green Bay Packers 168
Máshogy várom ezt a főcsoportdöntőt mint tavaly vagy a Falcons ellen. Vagy akar a hawks ellenit. Es nem csak a hazai pálya, de úgy érzem most eselyesek vagyunk eloszor Rodgers palyafutasa soran. Es ez sokszorosara noveli a varakozast!

Estere Go Pack Go!!!
több mint 5 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
 www.youtube.com/watch?v=p_245qEDOnk

Végre GAMEDAY! 😤😁
Hát akkor jöjjön aminek jönnie kell
The Time Is Now!
több mint 5 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 382
Időközben szépen hull a hó Green Bay-ben...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hülyén hangzik de én nyugodt vagyok, úgy érzem h ez most valahogy "jár " nekünk..tudom h nincs ilyen persze de mégis 😊

2010 óta 3x jutottunk el ide 2x 0 sansz volt egyszer aFalcons tavaly meg a 49ers mészárolt le minket úgy h már félidőre nem volt esély..
Aztán van ugye az az emlékezetes Seahawks meccs 2015-ből amit nem hiszem h valaha kiheverek ...kösz Bostick..
Közös h mind idegenben történt , most úgy gondolom h otthon ha nehezen is de belépünk a kapun 😊

#WinForTed
nando89
De ebből a Seahawkson és a Falconson is bosszút állt Brady, szóval most szépen engedni kellene nyerni ezért 😊

Vita Veatol várok én nagy meccset, hogy legyen belső nyomás is, több hely Suheknak, meg néhány White megiramodast. Ha a front seven így, a teljes formájában végre megint pusztíthat, rossz napja lehet Rodgersnek, ami kellene is, mert ha nem fog pusztítani, akkor a Bucsnak lesz az 😊

Fordítva pedig csak azt remélem, hogy nem minden first down középső futás lesz, hogy aztán harmadik és rövidre 30-40 yardos incomplete jöjjön, mert kB ennyi kreativitásbol sikerült hozni az év nagyjat

több mint 5 éve
Nagyon jó, alapos elemzés. Nem is tudom, ki írta...😊
 fuzovelkifele.com/2021/01/vegre-otthon-gopackgo/?fbclid=IwAR0WVmkc1vnEi20E1CoDguxe9CsteskSnm4arc0r1OIuUMbunIB4ygQ5IFw