Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 5 éve
Vicces ember ez a Gutekunst, habár most nem tudok nevetni. Love remélem tud wr-t vagy ilb-t is játszani.
több mint 5 éve
Lovenak hívják a srácot, ez majd meghatja ARodot 😊
több mint 5 éve
youtu.be/1WyAtNBa_-o
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Most akkor el is cserélhetik A-Rod-ot a Pats-be ... azt hittem rosszul látok..majd Funchess megoldja 😂😂 Gary is fejvakarós volt( be is jött ..), de ezt a hülyeséget
több mint 5 éve
Gute azt mondta most hogy bpa alapon dontottek... Ekkora faszsagot. Akkor is duhos leszek erre ha bevalik mert Rodgers utolso eveit bassza el.
több mint 5 éve
Feltérdelünk Tuáért, de akkor kiszaladok a világbólLehet most futkározni a korlátozás alatt? Erre azért nem számítottam, nem volt jó poén, még ha nem is Tua
Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Akkor Gute korábbi nyilatkozata 1. körös QB pickről mégsem smokescreen volt.Hát van ilyen, meglátjuk a továbbiakat.
I... don't care... John.
több mint 5 éve
A multevi 12. pozicio elbarmolasa Garyre ugyanennyire felduhitett. De iden még a 4. korunket is bealdoztuk egy elegge kilatastalan prospectre 😕
több mint 5 éve
Nem ertem ezt tavaly ugy tunt megteszunk mindent hogy kihasznaljuk az esetleges super bowl windowt, jottek is jo jatekosok es talan par epitokockara lennenk a contendertol erre behuznak bazdmeg egy ilyen langyos projekt QB-t... Csoro Aaron lehoz egy karrier elso koros ellapo nelkul 😊megnézném az arcát mikor lepapázza a kis srác 😊
JéBé
több mint 5 éve
Nem ertem ezt tavaly ugy tunt megteszunk mindent hogy kihasznaljuk az esetleges super bowl windowt, jottek is jo jatekosok es talan par epitokockara lennenk a contendertol erre behuznak bazdmeg egy ilyen langyos projekt QB-t... Csoro Aaron lehoz egy karrier elso koros ellapo nelkul 😊
Szerkesztette: JéBé
több mint 5 éve
Isteni lesz a hangulat a QB szobában idén...twitter.com/FieldYates/status/1253525931773374466
több mint 5 éve
Menjen mindenki a picsaba a tenyleg...
több mint 5 éve
Na szevasztok en leléptem!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Addig folyik itten a tippelgetés, amíg 1. körben behúzunk egy QB-t, csak azért, hogy mindenki jól meglepődjön.😊és bejött 😀
Amit kérdezni szeretnék (a járvány kicsit bekavart, nem vagyok teljesen képben): a TE felhozatal tényleg annyira gyenge idén, amennyire több helyen is olvasni lehet? Nekem fixa ideám, hogy jön egy TE, és azt már - ugyebár - tudjuk, hogy nem Hooper lesz az.
nagylaza
több mint 5 éve
Akkor most biztos örül, hogy telefonálhat 😊twitter.com/mattschneidman/status/1253486832999976962
több mint 5 éve
Megnéztem az összes 1. körös GB-tippet az FK-n. Van minden, mint a búcsúban.😊 Fel+le, három WR, két LB, egy S.
több mint 5 éve
Vicces. Soroljam, hogy hány WR van a rosteren? Ilyen alapon WR-re sincs szükség, pedig szerinted kellene.Nem is az gondolom, hogy No1-ként gondoltál rá, de egyszerűen szerintem nem prioritás, míg 5-6 fontosabb poszton lyukak vannak, vagy nincs kellő mélység. Úgy látom a FA piac alapján, h (szerencsére) Gute sem fogja eröltetni a TE húzást (Lewis visszaigazolása, Tonyan és Steinberger (Loney, Baylis) a rosteren, valamint állítólag Funchess-nak is van TE múltja és alkata).Hagyjuk már ezt a TE dolgot, amikor kellene WR, OT, ILB és CB is sokkal inkább.Valami félreértés van. Egyetlen szóval nem írtam (sem most, sem korábban), hogy a TE prioritás No.1.
gbol
nagylaza
gbol
Úgy látom, hogy MLF rendszerében sokkal dominánsabb (lenne) a TE-játék, mint a McCarthy-érában volt. Engedtessék meg nekem, hogy ez legyen a véleményem. Az is lehet, hogy csak vágyvezérelt módon azt szeretném, ha valaki feledtetné JG produkcióját: elég frusztráló, amit ár/érték arányban nyújtott. Bármi lesz is, Sterntől sokat várok. (Már amennyiben nem marad el a szezon.)
Szerencsére nem oszt és nem szoroz, hogy melyikünk mit gondol. Kevéssé valószínű, hogy hatással vagyunk a GB-nél hozott döntésekre.😊
több mint 5 éve
Szerintem az első körben az lesz a kérdés, hogy mit tart fontosabbnak a vezetőség, hogy Rodgersnek minél minőségibb elkapósora legyen, vagy hogy minél kevésbé fussák szét a csapatot (tavaly kb ez a kettő volt a legnagyobb probléma)Mozgás nélkül WR-ből az 5-6., IDL-ből a 3-4., ILB-ből 3-4. legjobb prospectet tudnánk kb kihúzni.
Én legjobban egy a letradenek örülnék, hogy a második körben jöjjön pl R.Blacklock meg J.Reagor (mindkettő first week starter kaliber lenne szerintem), a hátsó körökben meg ILB,OT,CB,TE kb ebben a sorrendben.
több mint 5 éve
Nem is az gondolom, hogy No1-ként gondoltál rá, de egyszerűen szerintem nem prioritás, míg 5-6 fontosabb poszton lyukak vannak, vagy nincs kellő mélység. Úgy látom a FA piac alapján, h (szerencsére) Gute sem fogja eröltetni a TE húzást (Lewis visszaigazolása, Tonyan és Steinberger (Loney, Baylis) a rosteren, valamint állítólag Funchess-nak is van TE múltja és alkata).Hagyjuk már ezt a TE dolgot, amikor kellene WR, OT, ILB és CB is sokkal inkább.Valami félreértés van. Egyetlen szóval nem írtam (sem most, sem korábban), hogy a TE prioritás No.1.
gbol
nagylaza
több mint 5 éve
Hagyjuk már ezt a TE dolgot, amikor kellene WR, OT, ILB és CB is sokkal inkább.Valami félreértés van. Egyetlen szóval nem írtam (sem most, sem korábban), hogy a TE prioritás No.1.
gbol
több mint 5 éve
Igazad van. A felsorolásom nem sorrend akart lenne. Ha pontosabban akarnék fogalmazni, akkor a ST játékosokat nem számolva, az egyik legkevésbé TE kell a RB után.Hagyjuk már ezt a TE dolgot, amikor kellene WR, OT, ILB és CB is sokkal inkább.Nálam a DT/DE előrébb van, mint a WR, mert Clark mellett DL csak Lowry, M. Adams, Keke és Lancester van, ez így vékony. Beszélhetünk mindenféle skill posztokról, ha közben Kirksey (vagy akárki más) 4-5-9-10 yardon fogja meg a futást, mert Clark egyedül kevés.
gbol
LN
több mint 5 éve
Hagyjuk már ezt a TE dolgot, amikor kellene WR, OT, ILB és CB is sokkal inkább.Nálam a DT/DE előrébb van, mint a WR, mert Clark mellett DL csak Lowry, M. Adams, Keke és Lancester van, ez így vékony. Beszélhetünk mindenféle skill posztokról, ha közben Kirksey (vagy akárki más) 4-5-9-10 yardon fogja meg a futást, mert Clark egyedül kevés.
gbol
több mint 5 éve
Hagyjuk már ezt a TE dolgot, amikor kellene WR, OT, ILB és CB is sokkal inkább.
több mint 5 éve
Egyébként úgy nézem, tényleg csak FA marad.Gyenge az idei class, de azt se felejtsuk el, hogy Kittle pl. otodik koros volt 😊 Egy TE amugy szinte soha nem az elso egy(-ket) eveben alkot valamit, tehat, ha erkezik is valaki, evek mulva derul majd ki, hogy megerte-e.Hát, ha te is azt mondod, hogy ennyire gyenge, akkor elhiszem...😊Addig folyik itten a tippelgetés, amíg 1. körben behúzunk egy QB-t, csak azért, hogy mindenki jól meglepődjön.😊Draftról max 3. kör de inkább 4-5. Piszkosul gyenge az idei TE class. Első két körben tilos húzi oda. Hátul jöhet valaki és fog is szerintem, de Lewis megy majd blokkolni, néha elkapni, míg Sternberger talán megkapja a kezdő posztot. Ő is 3. körös volt szóval kb ilyesmi kvalitású, képzettségű TE jöhet maximum idén is. Én 4-5 körben húznék hamarabb nem.
Amit kérdezni szeretnék (a járvány kicsit bekavart, nem vagyok teljesen képben): a TE felhozatal tényleg annyira gyenge idén, amennyire több helyen is olvasni lehet? Nekem fixa ideám, hogy jön egy TE, és azt már - ugyebár - tudjuk, hogy nem Hooper lesz az.
nagylaza
alatriste
nagylaza
casaubon
Esetleg egy jo FA, OJ Howard szinte feleslegesse valt 😊
amaru
több mint 5 éve
Gyenge az idei class, de azt se felejtsuk el, hogy Kittle pl. otodik koros volt 😊 Egy TE amugy szinte soha nem az elso egy(-ket) eveben alkot valamit, tehat, ha erkezik is valaki, evek mulva derul majd ki, hogy megerte-e.Hát, ha te is azt mondod, hogy ennyire gyenge, akkor elhiszem...😊Addig folyik itten a tippelgetés, amíg 1. körben behúzunk egy QB-t, csak azért, hogy mindenki jól meglepődjön.😊Draftról max 3. kör de inkább 4-5. Piszkosul gyenge az idei TE class. Első két körben tilos húzi oda. Hátul jöhet valaki és fog is szerintem, de Lewis megy majd blokkolni, néha elkapni, míg Sternberger talán megkapja a kezdő posztot. Ő is 3. körös volt szóval kb ilyesmi kvalitású, képzettségű TE jöhet maximum idén is. Én 4-5 körben húznék hamarabb nem.
nagylaza
alatriste
nagylaza
casaubon
Esetleg egy jo FA, OJ Howard szinte feleslegesse valt 😊