Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
ilyen undorító első félidő után behúzni.
megyünk vele valamire? egy hét pihenőre mindenképp.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Csere OG/OC Patrick marad két évre 3,6 millióért.
Nem rossz deal. Univerzális int OL lineman a cserepadon, nem túl sokért.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
ZSmith 2019
Total nyomásgenerálás: 87 (2. - első Hunter 88-al)
Sack: 16 (4. - első C. Jones 19-el)
Hit: 18 (3. - első M. Judon 23-al)
Stop: 36 (4. - első J. Bosa 40-el)

Nem gondolom, hogy komoly eséllyel indulna az év védője címért, de a posztján idén benne van szerintem a top3 legjobba. (TJ-nek kevesebb a nyomása és a stopja de neki van egy szakajtónyi kiharcolt fumble-je, CJones meg sack leader mellett forced fumble leader is (brutál)). Azon azért nem lepődnék meg, ha kapna 1-1 szavazatot majd.

Kapott egy elég szép szerződést (9. legjobban fizetett edge évi 16.5-el (első K. Mack 23.5-el)), de minden centjét megérte.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 197
De lassan ideje volna a drafton Aaron utodjara is gondolni...
Sajnos. Bar nem tudom, harmadszor is lehet-e ilyen mákunk, mint BF es AR-al?!
jossbeaumont
Favreot mi draftoltuk csak okosan eltradeltük veletek 😂
peach
Ugy ertettem, lehet-e olyan szetencsenk, hogy hasonlo kaliberu QB-nk lesz harmadjara is. 1992-tol maig 2 korszakos iranyitoval kihuztuk.
Ld. a csapatok 60%-a evtizedeken at cserelget rosszabbnal-rosszabb iranyitokat...
több mint 5 éve
Pack3r Green Bay Packers 139
Átstrukturálták Rodgers szerződését, így 11.4 M hely szabadult fel 2020-ra.
több mint 5 éve
Minnesotában a szánalom egész magasra tört
 twitter.com/adoughh/status/1210044075723894784?s=21
derneikristof
Bár kedvelem Zimmert már az ő meccs végi kézfogása is nagyon nevetséges lett. Azzal, hogy kis híján csak megsimogatta Matt kezét és pikirten fordult is el.
De ez is nagyon szép megmozdulás.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
derneikristof
De legalább őszinték.

több mint 5 éve
derneikristof Green Bay Packers Oregon Ducks 20
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
jossbeaumont
Favreot mi draftoltuk csak okosan eltradeltük veletek 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szeretném leszögezni, hogy az alapgondolattal egyetértek, ahogyan azzal is, hogy Rodgers remek, és képes felhúzni bárkit, és azzal is, hogy már nem tűnik annyira jónak, mint volt bizonyos területeken (így is a liga mondjuk 80 százalékánál simán váltanának rá). Viszont ez megint az a barokkos költői túlzás, amiről nemrégiben a Pats-topicban írtam

Régen olyan fogalmatlan jatekosokból csinált AR 1000+ yardos WReket akik máshol csak buktak.
alatriste
Nem nagyon vannak ilyen irányítók, még az igazán nagy legendák között sem.

Azért ez a Rodgers-sztori is szép urban legend lett így az évek alatt, mintha nem folyamatosan 2. körben húzott WR-ek lettek volna ott, amikor pedig valóban kukás arcok voltak, akkor pont úgy szenvedett ő is. Meg lehet nézni, amióta visszatért Adams, 43 labda ment felé, a másodiknak 20 sincs. Szóval szép sztori, meg anno Bradyről is voltak ilyen szövegek, hogy bárkiből képes elkapót csinálni, látható abból is, hogy hány embernek adott TD-passzt a karrierje során. Aztán ha senki értelmes nincs, akkor ő sem tesz csodát. Ettől még nem lesz kevésbé jó Rodgers vagy Brady mondjuk
Wyatt
Aaron Rodgers és az ő fogalmatlan 1000 yardos WR-ei (akik máshol csak buktak)

Greg Jennings (3x, 8291 yard, 64 TD)
Donald Driver (2x, 10 137 yard, 61 TD)
Jordy Nelson (4x, 8587 yard, 72 TD)
Randall Cobb (1x, 6271 yard, 44 TD) még aktív
Davante Adams (1x, 5101 yard, 43 TD), még aktív és a csapatnál van

Ebből Jennings 2/52, Nelson 2/36, Cobb 2/64, Adams 2/53 volt a drafton, tehát azt nehéz lenne állítani, hogy ne vette volna mindig körül azért egy kellő minőségű tehetség

Driver 7/213 volt, de neki 2008 előtt azért csak volt 5 darab 1000 yardos szezonja, ő végig itt tolta, tehát máshol bukni nem tudott, és fogalmatlan sem volt

Jenningsnek 2010-ben volt utoljára 1000 yardos idénye, bár ez 2011-ben még meglett volna nyilván simán, 2012-ben már nem, aztán elment Minnesotába, ahol 30 és 31 évesen tolt 800+740 yardot és 10 TD-t, ami kb a 2012-es teljesítménye is lett volna, ha tud játszani egyáltalán még. Nagy visszaesés itt nem volt.

Nelson egy 482 yardos idény után elment Oaklandbe egy idényre 33 évesen, hozott 15 meccsen 739 yardot, itt sem volt visszaesés.

Cobbra lehet sok mindent mondani. Neki 2014-ben jött össze az 1000 yard (1287), de ő valóban megrekedt itt (vagy mondjuk úgy inkább, hogy Adams jött be a helyére fokozatosan Nelson mögé), és olyan 600-700 yardos játékossá vált a csapatban. Elment Dallasba, ahol az első évében 747 yardnál jár, ezt sem tudom visszaesésnek venni.

DE! Még mielőtt azt gondolná bárki, hogy ez Rodgers ellen érv bármire, gyorsan visszaugornék az előző idézetemre, hogy ettől még nem lesz kevésbé jó.

Csak a példa kedvéért, hozzuk a másik kedvenc „a szertárosból is 1000 yardos WR-t csináló” irányítóm.

Az Indianapolis Colts 1000 yardos elkapói 1998 és 2010 között
Marvin Harrison (8x, 14 580 yard, 128 TD) 1/19, HoF
Reggie Wayne (7x, 14 345 yard, 82 TD) 1/30, nála sem lepne meg, ha bejutna a HoF-ba
Brandon Stokley (1x, 5339 yard, 39 TD) 4/105, na ő mondjuk oké, 2004-ben volt egy 1077 yardos idénye, és sem előtte, sem utána nem volt 635 felett sem (bár azokban az években azért kiemelkedő slotnak számított)
Dallas Clark (1x, 5665 yard, 53 TD) 1/24, nem számított azért rossz tight endnek, 33 évesen Tampa Bayben, 34 évesen Baltimore-ban hozott tök ugyanolyan idényt, mint a 2009-es idény után mindig

A Denver Broncos 1000 yardos elkapói 2012 és 2016 között
Demaryius Thomas (4x, bár a negyedikhez azért Osweiler is kellett, 9763 yard, 63 TD) 1/22, ő benne Manning nélkül is benne volt azért az 1000 yardos elkapó lehetősége (2017-ben a Siemian, Osweiler, Lynch hármassal is volt 949 yardja, Tebow-val sem nézett ki rosszul, bár ott a PO javította nyilván fel), ő szimplán elfogyott az elmúlt években, de a tehetsége nem volt vitatható
Eric Decker (2x, 5816 yard, 53 TD) 3/73 volt, ő már Tebow-val is hozott 612 yardot, 2014-ben elment a Jetshez, ahol két év alatt 1989 yard és 17 TD jött össze, 30 évesen Tennessee-ben már nem volt jó (563 yard)
Emmanuel Sanders (2x, bár itt is Oswi hozott jó részt a másodikból, 7868 yard, 42 TD) 3/82 volt, 740 yardos, 6 TD-s pittsburghi idényből jöt, 2016-ban is eljutott 1000 yardig, tavaly 868, idén eddig 844 yardja van, hatalmas lökést adott a 49ers offense-nek

Na most ebből a listából egyedül Stokleyra (2004-ben 1077 yard) mondható el szerintem ez max, de azért látszik, hogy Indianapolisban azért két HoF volt a keze alatt végig, és a denveri rossz sorsának bizonyítéka, hogy volt még pl Wes Welkerje is pluszban, szóval azért nem kukás WR-eknek mentek az 1000 yardos idények

És most már, hogy így belelendültem, megnéztem Bradyét is

Troy Brown (1x, 6366 yard, 31 TD) 8/198 (1993-ban még 8. kör is volt 😀 ), igazi kis mindenes (WR, CB, returner, futó) volt, nagyon karmoltam a csókát 😊 végig New Englandben töltötte a karrierjét, előtte idényben 944 yardja volt, ő sem a semmiből jött
Randy Moss (2x, 15 292 yard, 156 TD) 1/21. 2007-ben végre kapott egy igazi első számú WR-t, látszott, hogy azért így csak könnyebb neki is. HoF nyilván
Wes Welker (4x, 9924, 50 TD) UDFA, de 2007-ben 2.+7. körért jött egy 687 yardos miami idény után. A liga talán legjobb slotja volt, amíg az agyrázkódások ki nem nyírták, sajnos neki a gyűrű sem Bradyvel, sem Manninggel nem jött össze 
(side note, mindkettejüknek volt 1000 yardos idénye Brady nélkül 2008-ban, szóval a talent itt sem volt probléma)
Rob Gronkowski (4x, 7861 yard, 79 TD) 2/42, HoF, a liga történetének legjobb tight endje, nagyon jól látszik, mennyivel könnyebb dolga volt vele, mint nélküle
Julian Edelman (3x, bár ha nincsenek a sérülések/eltiltások, akkor 2014-ben (14/972, PO-ban 3/281 jött) és 2018-ban (12/850, PO-ban 3/388, SB MVP) is sima lett volna, de megkockáztatom, hogy 2015-ben (9/692, PO 2/153) is hozta volna. 6481 yard, 36 TD) 7/232. Egyetemi irányítóból előbb returner, majd a liga egyik legjobb slot elkapója, aki aztán szerencsére bizonyította, hogy nem csupán belül jó, és szerencsére Welkerrel ellentétben clutch is
Brandin Cooks (1x, 5690 yard, 34 TD) 1/20 volt, 1. kör plusz szotyiért jött, egy év múlva első kör és valamivel több szotyiért ment, három csapatban is volt 1000 yardos idénye, aligha kérdéses a tehetség

Rajtuk kívül Deion Branch (2/65, 998 yard), Brandon LaFell (3/78, 953), Brandon Lloyd (4/124, 911) és Aaron Hernandez (4/113, 910) volt még kisebb-nagyobb lőtávolban.

Most ezek közül még Julian és Welker lehetne az a kategória, aki úgymond az utcáról jött, de hát Welkerért csak adtunk egy 2. kört, szóval én erre sem mondanám, meg látszik, hogy Brady hova szeret leginkább passzolgatni (slotok, tight endek zömében)

És akkor Brees után tente, még rá mondanám leginkább ezt, bár nála az elmúlt években meg inkább az látszik, hogy Thomas, Thomas, Kamara lett a kiemelt preferencia

Antonio Gates (1x, 11 841 yard, 116 TD) UDFA. HoF lesz, Riversszel is elég jól elboldogult azért
Marques Colston (6x, 9759 yard. 72 TD) 7/252, ő kicsit olyan, mint Julian nálunk
Jimmy Graham (2x, 7834 yard, 74 TD) 3/95 – szereti az exkosaras tight endeket, na. Mondjuk Wilson és Rodgers csapatával ellentétben azért lényegesen jobban is használta a New Orleans, az biztos, neki Breeszel látványosan jobban ment azért, úgyhogy ezt mindenképpen vegyük plusznak (még akkor is, ha karrierje legjobb éveiben volt itt)
Lance Moore (1x, 4816 yard, 44 TD) UDFA, na ő tetszik ebben a kategóriában eddig legjobban
Brandin Cooks (2x, 5690 yard, 34 TD) 1/20, lásd Patsnél
Michael Thomas (4/4x, 5475 yard, 32 TD) 2/47 volt, négy év alatt kb a legjobb WR-ré vált, ebben nyilván nagy köze van Breesnek
Mondjuk volt olyan éve, amikor három játékosa s volt 889 felett 1000 nélkül, szóval jól szórogatta

Összességében nagyon kevés játékosra lehetne rásütni, hogy fogalmatlan, és máshol semmire nem jó lenne, szóval persze, ezek a játékosok képesek felhúzni a gyengébbeknek tűnőket is jobbra, mint a kevésbé jó irányítók, de azért 1000 yardos embereket ők sem hoznak be az utcáról.

Bocsi a sok rizsáért^^

több mint 5 éve
AR 36 eves, manapsag boven peaken van meg iranyitokent, barmi is van a formahanyatlas mogott biztos nem a kora.
JéBé
Azert 40ig nem mindenkinek erdemes egyaltalan eroltetnie, inkabb a kivetelek akikre emlekszunk, h kihuztak addig (Brady, Farve, Manning stb).
Az, h csucson legyen vki (még) a 4.X korul a mai NFLben, az pedig nem biztos, h letezo dolog (ld. szinten a fentiek: atlaghoz kepest jok, de regi onmagukhoz kepest nyilvan mar nem).
Nem a kor szamit onmagaban, de latjuk, h a serulesek miatt sem ugy fut, mint regen, a regi legendas 50 yardos passzok sem olyanok... sem eroben, sem pontossagban.

Maganvelemeny, de Arodot ugy gondolom, nem a palyan akar meghalni. Jo uzletember, szamtalan jo befektetessel -nem az a tipus, aki majd lemond a fizetese egy reszerol is egy jobb osszetetelu csapatert, es az egeszseges oregkorat veszelyezteti +1 talan-trofeaert.
Ugy latom, okos, es hiu is a sajat "legendajara" nem fogja elkezdeni lebontani, mint Bret, v Manningek. Szerintem evi 30 millaert sem fog cserepadon ulni.
Ha jovore Gute ugy megerositi az O-t, mint iden a D-t, akkor remek par eve lehet meg Arodnak a palyan.
Viszont MLF rendszere olyan, h ha sikerulne talalni egy igazgyongyot QBcserenek (nem Hundley, Tolzien szintet), akkor vesz eseten, v serulesnel elboldogulna a csapattal ugy, h ne az 1/1 ert inditsunk rogton rohamot.
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 348
Pep71
Nagyjából én is így gondolom.
Grahamet viszont már Gutekunst hozta ha jól emlékszem..az egyetlen nagy melléfogása .Míg a 2 Smith és Amos bomba üzlet volt Turner meg szódával elmegy .
Egyébként most h így szóba jött én nagyon elégedett vagyok Gute munkájával ...draftok is rendben vannak ..( Gary a szezon végére egyre többet mutat ) Savage-Jenkins páros első évükben fontos játékosok 😊 és talán kijelenthető már h MLF kiválasztása sem volt rossz húzás 😊 Tavasszal lesz esélye a O turbozására , én sokat várok ettől.
több mint 5 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 357
Lesz egy kb. 4000 yard 26 TD 3 INt 100 Rating szezonja AR-nek, hú de rossz...😀
Hány csapat fogadná el? elkapói között micsoda nevek vannak: G-Mo, Lazard a WR2-3, mind a kettő PS-ből szenvedte fel magát, van akinek meg van egy Landry-OBJ duója csak a WR poszton..TE poszt:Graham 😀 😀 aki a legjobban fizetett TE, a régi GM egyik itt maradt kijavíthatatlan tévedése, utána meg egy ezer éves Lewis, Tonyan aki UDFA volt, meg Sternberger aki újonc 3.körös és sérült volt a szezon elején sokáig. Komoly célpontok hiányában, plusz teljesen új főedző, új rendszerrel, nyilván MVP szezont kellett volna hoznia. Majd AR után mi lesz itt...
Végre nem csak rajta múlik a csapat eredményessége, így is, hogy valamikor az O# teljesen le van véve a pályáról, akkor is tud nyerni a csapat, nem csak ő tud előlépni.
Ha a csapat hozza a Lions meccset, akkor tuti a pihenőhét, 100%, hogy lesz egy meccs a Lambeau filed-en, de még az első kiemelés is összejöhet 😀 óriási előrelépés tavalyhoz képest, nem is hittem ekkora javulásban, ezt kell folytatni és WR, TE poszton is feltölteni a csapatot olyan játékosokkal akik nem csak 1-2 meccsen képesek jól teljesíteni, hanem folyamatosan, de az irány úgy néz ki megfelelő.
Go Pack Go!
több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
AR 36 eves, manapsag boven peaken van meg iranyitokent, barmi is van a formahanyatlas mogott biztos nem a kora.
több mint 5 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
az uj jatekrendszerre atallassal van a nagyobb gond.
jossbeaumont
Azzal van, gondolom sokan (még más csapatok szurkolói is) a Raiders elleni offense-re számítanak. Nehéz lehet megemészteni, hogy inkább a hétfő esti az, amit játszani akarnak és eladott labdák nélkül az még jobban nézett volna ki. A Vikings 99 yard futást engedett meccsenként , Jones+Williams 187-et hoztak össze. Csak ebbe ugye nem nagyon fér bele, hogy megfogják a futást és/vagy nagyobb hátrányból kell játszani.
Olyankor jöhetne az, amit pár éve mondogattak, hogy Rodgers bárkiből képes jó elkapót csinálni...csak sajnos az elmúlt szezonok alapján nem úgy néz ki.
több mint 5 éve
Régen olyan fogalmatlan jatekosokból csinált AR 1000+ yardos WReket akik máshol csak buktak.
Nem gondolom, hogy szimplán a kisegítő személyzetre kell húzni a vizes lepedőt.
Rodgers belőlem is nfl elkapónak kinező jatekost csinálna ha úgy nyomná mint pár éve. De már nem dobja meg senkinek csak ha az 3 yarddal megverte az emberét vagy nem hívják Adamsnek.
Jenningsek, Jonesok nem voltak evtizedes tehetségek de akkor elég volt ha látta, hogy fel yarddal elszakadt az elkapó már dobta is.
Nincs már meg benne ez a gyilkos pontosság vagy nem is tudom minek kell ezt nevezni.
De nincs is ezzel semmi baj. Más rendszer, más személyzet kell már neki.
Persze lehet, hogy egyszer csak újra előjön az MVP AR mód, de pár éve már ezt nem láttuk. MM is addig élt amíg ez megvolt. ML annyival modernebb, hogy látja hogy ez az AR már nincs meg ezért mással próbál sikeres lenni. Eddig végülis úgy néz ki működik.

De szerintem önámítás ha azt akajuk látni, hogy csak és kizárólag az elkapó/TE sor a hibás.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Rodgersnek volt mar olyan nyilatkozata iden hogy nem erdeklik a statisztikak volt mar par eros eve ilyen szempontbol mostmar nyerni szeretne. Ettol fuggetlenul 40 felett passzolt a vikes ellen szoval nem game manager szerep az ove de lathatoan nem tul acelos a gepezet amit en inkabb az egyszemelyes elkaposorra varnek. Hiaba volt 1-1 jo meccse mindnek, lassuk mar be hogy egyik sem megoldas.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
A tegnapi meccs mutatta meg MLF -modernfoci- rendszeret, amit egy jo fallal, blokkolo TE es WR sorral, 2 jo futoval reggeltol estig lehet nyomni. Ha van melle egy pusztito D, akkor az O egy este alatt fog csinalni 1 nagy jatekot, es egy teljes drive-ot TD-ert, illetve el fog jutni FG tavolsagba, ahanyszor kell. A QBnak olvasnia kell a D-t, menedzselni kell a RPO-t, es JOL megdobni a rovid passzokat.
jossbeaumont
Ez gyakorlatilag a Pats volt a 2000-es évek első felében.

több mint 5 éve
Ez megint egy olyan meccs volt, ha csak az eredményt (mérleget) látom, azt hiszem minden rendben a csapattal. Látva viszont nem tett bizakodóvá a po-al kapcsolatban, ez az offens teljesítmény bőven átlag alatti volt megint. Mondjuk, ha a sajnos már megszokottnak mondható szar játékunkkal jutunk SB-ba, átértékelődik minden bennem! De azt nem értem, hogy ehhez a játékhoz miért kell 30+milliós, elit Qb? Illetve, ha ez adott miért Jones a legjobb Aaron a csapatban...
twitch(4thline)
Értem amit mondasz , sokan mondják/írják h Aaron nem az igazi stb stb.. és végtére is ez igaz is tényleg sokkal többet tud ennél , de nekem meggyőződésem h régen voltunk ennyire gyengék skill posztokon , Adams és Jones-on kívűl sztm ebben a keretben nincs minőség . Practice squad sztárok meg 5-6. körös emberek .
Nekem sem tetszik az O minősége de jövöre végre lesz egy draft ahol a korai pickek mehetnek az O-be , ha 2020 őszén is ergya lesz az O , akkor lehet elkezdeni sztm lamentálni a Rodgers kérdésen meg h nagyobb a baj mint ahogy én gondolom/remélem.
nando89
En egyre jobban ugy erzem, h Arod nem "elkopott, megoregedett, elromlott a mojo-ja, statra hajt", hanem az uj jatekrendszerre atallassal van a nagyobb gond.
8 even at vitte hatan a csapatott, eltunk a zsenialitasabol. Olyan tarsakkal, mint Jordy, Jenkins, J.Jones, Finley, Donald Driver stb. Mind rekorderek voltak, a zsenik zenekarat nezhettuk.
A tegnapi meccs mutatta meg MLF -modernfoci- rendszeret, amit egy jo fallal, blokkolo TE es WR sorral, 2 jo futoval reggeltol estig lehet nyomni. Ha van melle egy pusztito D, akkor az O egy este alatt fog csinalni 1 nagy jatekot, es egy teljes drive-ot TD-ert, illetve el fog jutni FG tavolsagba, ahanyszor kell. A QBnak olvasnia kell a D-t, menedzselni kell a RPO-t, es JOL megdobni a rovid passzokat.
(Ld. tegnapi passz helyek).
Az O-fal elit (van csere is).
TE-unk nincs még ehhez a jatekhoz: Jimmy, Tonyan es Jace nem blokkol jol, Lewis sajnos mar idos.
Nem lehet konnyu Arod-nak, a 2×MVP-nek elfogadni, h a tegnapihoz hasonlo jatekkal (68 prt) tud rendszerben jatszani, nyerni a csapat. Nagyon tisztelem, h tegnap szo nelkul vegigcsinalta (ahogy az idenyeleji meccseken), es utana dicserte a tarsakat.
Jovore jon a nagy WR/TE frissites, es en brutalisan jo 2020-as evet latok elottunk 😀
több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
Kicsit korábban leírtam valami hasonlót: ennek a csapatnak csak a statok alapján semmi keresnivalója a PO-ban. Annak örülök, hogy egy új rendszer első évében két fordulóval a vége előtt playoff van. Ha ezt és a mérleget leírják szezon előtt, szerintem mindegyikünk aláírta volna. Innen már ajándék minden, akkor is, ha a SF, Saints, Vikinfs elpicsáz minket a Lambeau-n. Szar lesz, de jó lesz újra izgulni a csapatért két év után. Aztán még lehet, hogy a labda mindkét oldalán egyszerre lesz javulás azon az egy meccsen, ami éppen aktuálisan "élet-halálról" szól és megverhetünk bárkit.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Ez megint egy olyan meccs volt, ha csak az eredményt (mérleget) látom, azt hiszem minden rendben a csapattal. Látva viszont nem tett bizakodóvá a po-al kapcsolatban, ez az offens teljesítmény bőven átlag alatti volt megint. Mondjuk, ha a sajnos már megszokottnak mondható szar játékunkkal jutunk SB-ba, átértékelődik minden bennem! De azt nem értem, hogy ehhez a játékhoz miért kell 30+milliós, elit Qb? Illetve, ha ez adott miért Jones a legjobb Aaron a csapatban...
twitch(4thline)
Ne haragudj de te melyik meccset nézted? 3 labdavesztés után -1 ponttal mentünk félidőre. Haladt az O(383yard), dominalta az órát, felrakott 2TDt, 2pontost es 3FGt. A D 7 FDt engedett és 139yardot. Nem csak akkor játszhat jól a csapat ha AR 400+yard 4+TD.
hegedusggergo
Ez belefért most egy ilyen vikings ellen, de ilyen gyengén teljesítő offens ellen nem sűrűn játszunk majd januárban. Szerintem a 80%-os passer rating, 50+%-os passz pontosság, átlag 3&8+ os kísérletek nem egy jól játszó offens mutatói... dominálni meg a 3-11es csapatokat sem tudtuk.
twitch(4thline)
Nem magától volt ilyen a Viks, kellettünk hozzá mi is. Furcsa leszólni egy olyan csapatot, amelyik a mienknél jobb O mutatókkal rendelkezik.
több mint 5 éve
gbol Green Bay Packers 457
- Rodgers gyenge/gyáva/túl óvatos az egyéni statisztikái miatt
- Egy kivétellel nincsenek potens elkapóink
- Nincsenek playmakereink
- Nem jó a D line, csak gyenge O falak ellen játszanak
- Ez nem állapot, hogy minden meccs végén izgulni kell
- Alig nyertünk meccset pozitív mérlegű csapat ellen

Remélem sikerült mindent felsorolnom, ami miatt megy a sírás hetek-hónapok óta. Vajon hány csapat örülne ezeknek a problémáknak, miközben azon lamentálnak, hogy vajon az 1. vagy "csak" a 2. seed lesz meg nekik?
AaronRoberts
Most csak az alig.nyertunk pozitív mérlegű csapat ellen témához annyit (ha tényleg felmerült), hogy a 12 győzelemből 8 pozitív mérlegű ellen volt.
Az pedig, hogy ilyen Vikingek ellen volt jó a vedelem inkább arról szól, hogy az eddigi top defense-böl csináltunk egy ilyennek kinéző O-t
több mint 5 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 817 — twitch@citromail.hu
twitch(4thline)
Ne haragudj de te melyik meccset nézted? 3 labdavesztés után -1 ponttal mentünk félidőre. Haladt az O(383yard), dominalta az órát, felrakott 2TDt, 2pontost es 3FGt. A D 7 FDt engedett és 139yardot. Nem csak akkor játszhat jól a csapat ha AR 400+yard 4+TD.
hegedusggergo
Ez belefért most egy ilyen vikings ellen, de ilyen gyengén teljesítő offens ellen nem sűrűn játszunk majd januárban. Szerintem a 80%-os passer rating, 50+%-os passz pontosság, átlag 3&8+ os kísérletek nem egy jól játszó offens mutatói... dominálni meg a 3-11es csapatokat sem tudtuk.
több mint 5 éve
Pack3r Green Bay Packers 139
- Rodgers gyenge/gyáva/túl óvatos az egyéni statisztikái miatt
- Egy kivétellel nincsenek potens elkapóink
- Nincsenek playmakereink
- Nem jó a D line, csak gyenge O falak ellen játszanak
- Ez nem állapot, hogy minden meccs végén izgulni kell
- Alig nyertünk meccset pozitív mérlegű csapat ellen

Remélem sikerült mindent felsorolnom, ami miatt megy a sírás hetek-hónapok óta. Vajon hány csapat örülne ezeknek a problémáknak, miközben azon lamentálnak, hogy vajon az 1. vagy "csak" a 2. seed lesz meg nekik?
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 348
twitch(4thline)
Értem amit mondasz , sokan mondják/írják h Aaron nem az igazi stb stb.. és végtére is ez igaz is tényleg sokkal többet tud ennél , de nekem meggyőződésem h régen voltunk ennyire gyengék skill posztokon , Adams és Jones-on kívűl sztm ebben a keretben nincs minőség . Practice squad sztárok meg 5-6. körös emberek .
Nekem sem tetszik az O minősége de jövöre végre lesz egy draft ahol a korai pickek mehetnek az O-be , ha 2020 őszén is ergya lesz az O , akkor lehet elkezdeni sztm lamentálni a Rodgers kérdésen meg h nagyobb a baj mint ahogy én gondolom/remélem.