Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
Randall is, Dupre is concussion protocollban van, vagyis amint minden tesztet teljesitenek, ujra bevethetoek.Igen,ez engem is bosszant.Főleg Dupre állapota érdekelne,aki ugyan kiírta a twitterre,hogy jól van,azóta viszont semmi hír.A long snapper gyenge teljesítménye miatt visszahoztuk Goode-t,hogy legyen egy kis verseny a pozícióért. Nem egy világmegváltó hír,de személy szerint én nagyon örülök neki,mert évekig hozta stabilan,komolyabb hibák nélkül a feladatát.viszont a sérültekről (Randall, Dupre, Barclay) nem olvasok semmi érdemlegeset.
Nelson87
Kell ez a pre-szezon mint a falat kenyér.
gamerkr
Hogy kell-e a pre-season,arról nagy viták vannak,de szerintem kell lennie néhány meccsnek,ahol a játékosok felveszik a ritmust,valamint harcolhatnak a roster helyekért.
Nelson87
több mint 8 éve
Igen,ez engem is bosszant.Főleg Dupre állapota érdekelne,aki ugyan kiírta a twitterre,hogy jól van,azóta viszont semmi hír.A long snapper gyenge teljesítménye miatt visszahoztuk Goode-t,hogy legyen egy kis verseny a pozícióért. Nem egy világmegváltó hír,de személy szerint én nagyon örülök neki,mert évekig hozta stabilan,komolyabb hibák nélkül a feladatát.viszont a sérültekről (Randall, Dupre, Barclay) nem olvasok semmi érdemlegeset.
Nelson87
gamerkr
Hogy kell-e a pre-season,arról nagy viták vannak,de szerintem kell lennie néhány meccsnek,ahol a játékosok felveszik a ritmust,valamint harcolhatnak a roster helyekért.
több mint 8 éve
A long snapper gyenge teljesítménye miatt visszahoztuk Goode-t,hogy legyen egy kis verseny a pozícióért. Nem egy világmegváltó hír,de személy szerint én nagyon örülök neki,mert évekig hozta stabilan,komolyabb hibák nélkül a feladatát.viszont a sérültekről (Randall, Dupre, Barclay) nem olvasok semmi érdemlegeset.
Nelson87
több mint 8 éve
A long snapper gyenge teljesítménye miatt visszahoztuk Goode-t,hogy legyen egy kis verseny a pozícióért. Nem egy világmegváltó hír,de személy szerint én nagyon örülök neki,mert évekig hozta stabilan,komolyabb hibák nélkül a feladatát.
Szerkesztette: Nelson87
több mint 8 éve
Ahogy várható volt Letroy Guion cut áldozata lett , sok volt már tőle a hülyeség az biztos ..Ez nekem is feltűnt, hogy a Lowry PR szépen fel volt építve Guion cut mellé. De nem lehetett megtartani ezt a srácot. egyszerűen képtelen használni az agyát off the field
Közben meg ódákat is zengenek most arról h Dean Lowry mennyit fejlődött , lehet ennek is van köze hozzá , kicsit sajnálom mert hasznos tudott lenni .
nando89
több mint 8 éve
Megtanulhatunk egy új sémát Caperstől : NitroJól írod, Nitro az új Base 😊. Én nagyon magabiztos vagyok ezzel a safety csoporttal, Burnett, Jones, Brice is tud feljebb lépni, keményen ütközni és Haha mellett könnyedén variálhatók minden felállásban. Amikor erős DB csapatról beszélnek idén, mindig ezzel a részleggel példálóznak, és nem nagyon beszélnek a CB részről. Ott nem vagyok ennyire optimista. King-et féltve figyelem a CB-ben ritka testalkata miatt, és amiatt, hogy az edzéseken Rodgers-Nelson halálba szívatták. Persze ez a páros sok mindenkit halálba szívatta, mégis sok volt a relfex hiba. (back shoulder passznál merre néz vissza, stb.) Nagyon remélem, hogy szuper CB lesz belőle, de még nagyon nyers, jövőre érhet be. House-ról is szépeket hallunk, de azért amikor elengedtük, nem starter pozícióban volt, és a 2 távollévő éve is a legjobb jóindulattal is felemásra sikerült. Rollins, Randall, Gunter. A középső most kapott agyrázkódást, Rollinst leginkább középen szoktuk meg, mégha az edzéseken most kint is jól teljesített is. De remélem az előszezon összerántja ezt a részt is!
Nagyjából annyit jelent, hogy 3 CB és 3 S lesz fent. Burnett felmegy ILB-be gyakorlatilag. Az edzésen jelenleg, ha jól rémlik, Haha és Brice a 2 S hátul. De gyanítom Jones pályázik a helyre.
Gondolom mellette 2 DT és 2 OLB + 1 ILB, erről a cikk nem szólt.
LN
több mint 8 éve
Megtanulhatunk egy új sémát Caperstől : NitroNagyjából annyit jelent, hogy 3 CB és 3 S lesz fent. Burnett felmegy ILB-be gyakorlatilag. Az edzésen jelenleg, ha jól rémlik, Haha és Brice a 2 S hátul. De gyanítom Jones pályázik a helyre.
Gondolom mellette 2 DT és 2 OLB + 1 ILB, erről a cikk nem szólt.
Szerkesztette: LN
több mint 8 éve
Ahogy várható volt Letroy Guion cut áldozata lett , sok volt már tőle a hülyeség az biztos ..Közben meg ódákat is zengenek most arról h Dean Lowry mennyit fejlődött , lehet ennek is van köze hozzá , kicsit sajnálom mert hasznos tudott lenni .
több mint 8 éve
Cutler ---> DolphinsKár, hogy nem játszunk idén ellenük 😊
Viccet félretéve, jó helyre került. Szerintem itt meg fogja mutatni, hogy jobb annál, amit a medvéknél kihoztak belőle.
több mint 8 éve
Közben az ACME-n megjelent egy cikk,Jamaal Williams pass protection képességeit dicsérik benne. Elnézve a videókat,nem csoda,hogy Edgar Bennett OC is elismerően nyilatkozott róla.www.acmepackingcompany.com/2017/8/4/16088098/packers-running-back-jamaal-williams-pass-protection-gaining-playing-time-starters
több mint 8 éve
Packers Unscripted Early Impressions, hátha valakit érdekel 😀Jól összefoglaltad.Egy kis kiegészítés két játékosról,ami még érdekes lehet:
Lance Kendricks-el kezdtek, ő volt az egyik játékos, aki kitűnt. Elmondták róla, hogy nem volt még playoff meccse, akárcsak Cook-nak(amikor idejött) és, hogy Badgers játékos volt, Wisconsini születésű.
Utána jött a rookie Josh Jones, nagyon tetszik nekik a játéka, aggreszzív, nem ilyed meg senkitől, már most nevet csinált magánaka csapaton belül.
Aki egy kicsit meglepetés, de őt is kiemelták az Burnett. Nagyon jó formában van a veterán safety, classic old pro player 😀, több leütött labdája volt, Bennett és R. Rodgers elől is.
Joe Kerridge-ről is szó esett, ő a nr.2 FB a csapatban, ST-ben is jó, benne lehet az 53-ban, bár sok múlik azon, hogy hány WR lesz a rosteren végül.
Utolsóként a fiatal elkapók jöttek. Dupree-ban nagyon sok tehetséget látnak, de még dolgozni kell vele bőven és Max McCaffrey, azaz MoneyMax-ről , azt mondták, hogy nagyon jó route runner, nagyon precíz és, ha a QB-t ki kell segíteni akkor ő rá mindig lehet számítani amit felé dobnak azt el is kapja.
Ennyi maradt meg a fejemben, lehet, hogy 1-2 hülyeség is van bent, akkor sry 😀
Pep71
Kendricks: Az ő esetében elmondták,hogy Bennett miatt sokan megfeledkeznek róla,ugyanakkor nagyon is fontos tényező lehet ebben az offenseben. Az edzéseken is rendszeresen érezhető a jelenléte,gyakran csinál elkapásokat(1st downt érőt is),és meg nem lehetne mondani róla,hogy új a csapatban.
Josh Jones: Az agresszivitásra valóban nincs panasz,sőt,sikerült is kicsit összekapnia Richard Rodgers-szel. Személy szerint ez nekem nagyon tetszik,remélem a szezon alatt is fel lesz tüzelve. A játékában vannak azért hibák,Bennett és Kendricks is csinált meg rajta elkapásokat.
több mint 8 éve
Packers Unscripted Early Impressions, hátha valakit érdekel 😀 Lance Kendricks-el kezdtek, ő volt az egyik játékos, aki kitűnt. Elmondták róla, hogy nem volt még playoff meccse, akárcsak Cook-nak(amikor idejött) és, hogy Badgers játékos volt, Wisconsini születésű.
Utána jött a rookie Josh Jones, nagyon tetszik nekik a játéka, aggreszzív, nem ilyed meg senkitől, már most nevet csinált magánaka csapaton belül.
Aki egy kicsit meglepetés, de őt is kiemelták az Burnett. Nagyon jó formában van a veterán safety, classic old pro player 😀, több leütött labdája volt, Bennett és R. Rodgers elől is.
Joe Kerridge-ről is szó esett, ő a nr.2 FB a csapatban, ST-ben is jó, benne lehet az 53-ban, bár sok múlik azon, hogy hány WR lesz a rosteren végül.
Utolsóként a fiatal elkapók jöttek. Dupree-ban nagyon sok tehetséget látnak, de még dolgozni kell vele bőven és Max McCaffrey, azaz MoneyMax-ről , azt mondták, hogy nagyon jó route runner, nagyon precíz és, ha a QB-t ki kell segíteni akkor ő rá mindig lehet számítani amit felé dobnak azt el is kapja.
Ennyi maradt meg a fejemben, lehet, hogy 1-2 hülyeség is van bent, akkor sry 😀
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Tudom, kicsit mondjuk félreérthetően írtam, úgy értettem, hogy neki 1-nél többet kellene nyerni és ideje lenne már belehúzni.
több mint 8 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/20237601/aaron-rodgers-wants-play-green-bay-packers-age-40 Így legyen! Jó lenne már Super Bowlt nyernie!vótmá
Béczkó
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Így legyen! Jó lenne már Super Bowlt nyernie!
több mint 8 éve
Egyre többször emlegetik ezt a Nelson slot kapcsolatot is. Nem állandó bemozgás, csak, hogy ott is fog elv játszani. Érdekes mivel van egy 10M-os elit szintű slot wrünk, akinek az olvadt vaj sem esik ki a kezéből (csak legyen egészséges), 5 év után végre egy jó TE sőt atlag TE-ek is. Egy olyan futó aki bármikor kimehet a LoS mellé elkapónak. Nem nagyon látom, hogy ilyen mezőnyben miért mozogna be. De az igaz, hogy Fitzgeraldhoz hasonlóan ő is baromi produktív lenne belül is. Csak közben nem sok opció maradna a vonal mellé. Adams ok, Allison kérdőjel, de sztem király lesz idén, de a többiek pedig még jobban ismeretlenek.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Undisputed című műsort szokta nézni még valaki? Rohadt jó,és mivel Skip Bayless az egyik résztvevő,a Packers,valamint Rodgers rendszeresen visszatérő téma.Itt egy kis ízelítő annak,akit érdekel.Hatalmas arc ez a Shannon,mindig hülyét csinál Skipből. 😀
www.youtube.com/watch?v=9KmCDYZfDnM&t=3s
Szerkesztette: Nelson87
több mint 8 éve
Goodson és Biegel PUPon kezdi a TC-t, ami viszont jó hír, hogy Linsley felépülése hol haladt, így ő nem. Biegel is pár héten belül visszatérthet.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Írhatnál az egész védelemről is egy cikket(mit vársz tőlük, kik lesznek a kezdő CB-k, stb, ha van időd és kedved!, mert nagyon képben vagy a csapattal kapcsolatban!A mikor kérdéses, de tervben van egy hasonló cikk a CB posztról, mint a védelem másik nagy kérdőjeleket jelentő egységéről.
Pep71
A safety kérdés tiszta, a kezdő kettős liga szinten is a legjobbak között, és depth is adott Brice (FS) - Josh Jones (SS). A DL-ben 2 emberes fallal számolva a Clark-Daniels kettős jó és rotációban is jók vagyunk. ILB poszt pedig szerintem idén a meglepetés csapatrész lesz és a Ryan-Martinez-Thomas hármas kivirágzik majd a már tavaly sem épp rossz szezon után.
Szóval egy CB cikk még jönni fog valamikor.De előljáróban annyit, hogy bizakodó vagyok a posztot illetően. Messze nem magabiztos, de bizakodó. 😊

Liverpool Fc
több mint 8 éve
És már 2002 óta létezik. Nem új a szakmában 😊... annyira holtszezon van, hogy a poén kedvéért megemlítem😊Igazi elmebeteg! Imádom!!!
Cégjegyzéket böngészve belefutottam a Brett Favre 4 Bt.-be. Takarító cég. Na, ez a kemény 😊
Valaki innen?
Gyulus
Gyulus! Nálam Te vagy a holtszezon MVP-je ezzel a bejegyzéssel.
SBL
több mint 8 éve
... annyira holtszezon van, hogy a poén kedvéért megemlítem😊Igazi elmebeteg! Imádom!!!
Cégjegyzéket böngészve belefutottam a Brett Favre 4 Bt.-be. Takarító cég. Na, ez a kemény 😊
Valaki innen?
Gyulus
Gyulus! Nálam Te vagy a holtszezon MVP-je ezzel a bejegyzéssel.
több mint 8 éve
... annyira holtszezon van, hogy a poén kedvéért megemlítem😊ennyire nem lehet holtszezon😊
Valaki innen?
Gyulus
több mint 8 éve
Egy kis vitaindító így uborkaszezonra.Vitaindítónak tényleg jó volt. 😊 Én nem értek egyet veled több ponton. Ahogy mások is írták szerintem sem nem kellene CMIII-t középre mozgatni.
Mikor ILB poszton lyukasak voltunk, és boldog-boldogtalan szétfutott minket, Matthews-t bemozgattuk középre, és bár a pass rush megszenvedte, a run D sokkal stabilabb lett. Kérdés, ha CM már úgysem képes pass rush terén OLB-ként igazán klasszis teljesítményre (mégis akkora pénzt kap, hogy borzalom), a Ryan - Martinez párosnak pedig el kellene a segítség egy tapasztalt játékos személyében, nem lehetne jó döntés Matthewst végleg középre vezényelni ? Annak ellenére, hogy köztudottan nem szereti.
AaronRoberts
- Szerintem 2016-ban végre nem volt "lyukas" az ILB poszt a már említett 3 fiatallal. Martinez pillanot alatt vezette ezt a defense-t, a 6. fordulótól visszaesett sérülés miatt, de azt várom tőle, hogy hasonlóan jól kezdje a szezont. A pozíció szerintem 2017-ben tovább erősödött Josh James draftolásával, aki bár safety dime package-ben szerintem át tudja venni akár Thomas helyét is, nagyon sok módon bevethető játékos.
- Szerintem nem futott szét boldog-boldogtalan minket, 8. voltunk engedett futott yardban. Ha minden védőstatunk csak ennyire lenne rossz, nem itt tartottunk volna. Meg nyilván a futás elleni védekezés is elől kezdődik, nem varrnám csak az ILB poszt nyakába az esetleges gyengélkedését.
Capers Blitz happy szisztémája szomjúzza a Matthews-hoz hasonló robbanékony OLB-k jelenlétét. Perryt – a tavalyi 11 sackje ellenére is - mindig inkább futás elleni kvalitásai miatt tartottam jónak. Ha Fackrell és Eliott nem ugrik egy szintet idén bajban leszünk. Pillanatnyilag a legvékonyabb posztunk. Ráadásul a 2018-as draft, úgy hírlik inkább más pozíciókban lesz erős.