NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
moncsy91
197
Én annak örülnék, ha Nealt is sikerülne a csapatban tartani. Trevathen meg gyűrűvel az ujján nem biztos, hogy hozta volna azt, amit elvártak volna tőle. Nálam ő olyan, mint Ellerbe volt anno, ő is pofásan nézett ki abban a Ravensben, de után nem váltotta meg a világot.Perry vissza. 1év 5MAz egyéves szerződés rendben van. Felhőtlenül örülni akkor tudnék neki, ha mondjuk fele ennyiért írt volna alá.
Mutasd meg, hogy mit tudsz szerződés. Tetszik!
u.i.: továbbra se igazolt el játékos a csapattól és nem is jött.
alatriste
Ennek az 5 millás szerződésnek fényében végképp nem értem miért nem adtunk inkább 6-ot Trevathanért.
SBL
Szerkesztette: moncsy91
több mint 8 éve
SBL
2 216
Perry vissza. 1év 5MAz egyéves szerződés rendben van. Felhőtlenül örülni akkor tudnék neki, ha mondjuk fele ennyiért írt volna alá.
Mutasd meg, hogy mit tudsz szerződés. Tetszik!
u.i.: továbbra se igazolt el játékos a csapattól és nem is jött.
alatriste
Ennek az 5 millás szerződésnek fényében végképp nem értem miért nem adtunk inkább 6-ot Trevathanért.
több mint 8 éve
SBL
2 216
Értem én, hogy a FA piacról hozott nevek nem granciák a sikerre. De akkor is felmerül bennem a kérdés, hogy nem megért volna nekünk is évi 6 millát Trevathan?
több mint 8 éve
Lehet, hogy Ted kérte:twitter.com/ESPNNFL/status/707639527792361474/photo/1
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Perillo is vissza lett igazolva,ami nem egy rossz húzás. Tavaly voltak egész jó pillanatai,és még fiatal,én pl. többet látok benne,mint Backmanben.Azért ne menjünk el szó nélkül Chris Banjo visszaigazolása mellett. Taylor után még egy nagy név a zsákban. 😊Ahogy általában az első hetet szoktuk 😊Kivártuk 😀twitter.com/AdamSchefter/status/707272009064046592😮 várjuk ki a végét 😊
empty taxi
gamerkr
LN
Gergőbácsi
SBL
több mint 8 éve
SBL
2 216
Azért ne menjünk el szó nélkül Chris Banjo visszaigazolása mellett. Taylor után még egy nagy név a zsákban. 😊Ahogy általában az első hetet szoktuk 😊Kivártuk 😀twitter.com/AdamSchefter/status/707272009064046592😮 várjuk ki a végét 😊
empty taxi
gamerkr
LN
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Ahogy általában az első hetet szoktuk 😊Kivártuk 😀twitter.com/AdamSchefter/status/707272009064046592😮 várjuk ki a végét 😊
empty taxi
gamerkr
LN
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kivártuk 😀twitter.com/AdamSchefter/status/707272009064046592😮 várjuk ki a végét 😊
empty taxi
gamerkr
több mint 8 éve
Pörög az összes topic az FAk miatt. Gondoltam beírok valamit ne legyünk már így a sor végén...twitter.com/SBNationNFL/status/707695739774771200
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Pörög az összes topic az FAk miatt. Gondoltam beírok valamit ne legyünk már így a sor végén...Én is: lámaság. 😊
alatriste
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Pörög az összes topic az FAk miatt. Gondoltam beírok valamit ne legyünk már így a sor végén...
Liverpool Fc
több mint 8 éve
SBL
2 216
"Packers Re-Sign G Lane Taylor To A Two-Year, $4.15M Deal"
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
van ilyen is: trey wingo
@wingoz
Filed to ESPN: Broncos ILB Brandon Marshall... Restricted FA will get a 2nd round tender. Teams will be interested... Like Miami
Ed Werder
@Edwerderespn
@wingoz John Fox with Bears likely to be interested as well, and Packers
derek carlson @dcarlson86 márc. 7.X D
@Edwerderespn @wingoz better chance of aliens walking the earth then Ted Thompson giving up a second round pick
Szerkesztette: zsoltee
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/707272009064046592
Madden hates me.
több mint 8 éve
Green & Gold
190
Szerintem újra is fogják egy hasonló szerződést kap mint Guion,min garantált tartalom.Ezzel és a Drafton szerzett ILB-vel javulni fog a futás elleni védekezésünk!Ezenkívül még egy DE-re lenne szükség!A francba! Pedig sokat vártam tőle a következő szezonban. Mivel négy hétig az edzéseken sem vehet részt, legfeljebb a szezon második felében lendülhet formába.profootballtalk.nbcsports.com/2016/02/19/packers-mike-pennel-suspended-four-games/related/És rögtön egy DL játékos eltiltásával kezdődik az Offseason. Deja vu!
Klaci79
alatriste
Egy nyomós ok, hogy Rajit újraszerződtessék.
SBL
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 8 éve
Tudom. Amúgy sincs sok realitása, csak ember az bámészkodik a piacon. 😊Sajnálom, hogy nincs elég $ keret, most, hogy a Bills tegnapelőtt elküldte Mario Williamst. Megnézném mit tud 3-4 DE-ként 😊 Érdekes front7 lenne, az biztos (Aztán csendben felébred, mert pattog a zománc... 😀 )Houstonból anno azért lépett le, mert nem akart 3-4-ben focizni.
LN
empty taxi
Nagy mozgás itt nem lesz, már az is szinte sokkolná az embert (ha már McCarthy ilyesmit igért), ha igazol valaki olyat Thompson, akit nem kivágott a csapata, hanem FA.
több mint 8 éve
Tomcsik
8 018
Sajnálom, hogy nincs elég $ keret, most, hogy a Bills tegnapelőtt elküldte Mario Williamst. Megnézném mit tud 3-4 DE-ként 😊 Érdekes front7 lenne, az biztos (Aztán csendben felébred, mert pattog a zománc... 😀 )Williamset nem csipázza a 3-4-et inkább a Giants és a Bucks helyében gondolkodnék az ő esetében...
LN
több mint 8 éve
Green & Gold
190
Nagy FA piaci mozgást idén sem várok!Draft 1-3 körében lesz szerintem a Front 7 megerősítése,mert ez a Draft class ebben erős!Utána remélem jön OT és Te is!Az első kör végén egy jó DE-el kibékülnék vagy egy ILB-vel!Offense majdnem rendben,ha hozzák a megszokott formájukat a srácok. Lacy jól halad,Starksot megtartanám,O-lineba cseréket hoznék!Go Pack Go!
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 8 éve
Sajnálom, hogy nincs elég $ keret, most, hogy a Bills tegnapelőtt elküldte Mario Williamst. Megnézném mit tud 3-4 DE-ként 😊 Érdekes front7 lenne, az biztos (Aztán csendben felébred, mert pattog a zománc... 😀 )Houstonból anno azért lépett le, mert nem akart 3-4-ben focizni.
LN
Madden hates me.
több mint 8 éve
Sajnálom, hogy nincs elég $ keret, most, hogy a Bills tegnapelőtt elküldte Mario Williamst. Megnézném mit tud 3-4 DE-ként 😊 Érdekes front7 lenne, az biztos (Aztán csendben felébred, mert pattog a zománc... 😀 )
több mint 8 éve
SBL
2 216
Ha tenyleg ennyi tortent, akkor ezert Randall max. egy meccset kap.Trevathan vadi új gyúrúvel az ujján sem lesz olcsó. Crosby szerződése után, figyelembevéve a rookiekra költendő pénzt, marad 15-16 milla. Ha belekalkuláljuk még azokat a FA-kat, akiket a csapat esetleg meg akar tartani (Kuhn, Stark, Perry, Neal, Hayward, Banjo,...), nem biztos, hogy lesz elég pénz egy ilyen kaliberű játékosra. Főleg annak fényében nem, hogy TT nem szeret teljesen legatyásodni. Zárójelben jegyzem meg, hogy pedig kellene. Lásd az utóbbi két év SB győztesét! Mindkettő rendesen elköltötte a rendelkezésre álló keretet.
Harrison remek lenne - csak epp nyilatkozta korabban, hogy nagyon sok penzt akar, ezert nem hinnem, hogy szoba jon. Ha egyaltalan lesz FA-igazolas, akkor az elerheto jatekosok kozul Trevathan jonne jol. Eleg sok az igeretes vedofalember a drafton, onnan kellene szerezni, jo LB viszont nem biztos, hogy marad.
casaubon
több mint 8 éve
SBL
2 216
Peppers megerősítette, hogy 2016-ben is játszani akar.FA-re egy ötletlabda:Ráadásul Peppers talán még 1 évet,ha marad. Visszavonulásakor felszabadul pár millió,miközben a fizetési sapka meg évről-évre növekszik.
A Jets TAG-elte Wilkersont, lejár a szerződése Fitzmagicnek, így Harrisonra szinte biztos, hogy nem marad keret. Óriásit lendítene a futás elleni védelemben. Ha tényleg tervezünk FA-t igazolni, nálam No1 target lenne. A falba Harrison és Daniels mellé már Guion és D. Jones szintű 3. számú DL játékosok is megfelelőek lehetnének. A csapat a legnagyobb gyengeségére találna megoldást Harrisonnal. Csak 27 éves, egy ilyen szintű sztárra lenne talán pénzünk. (Peppers maradásával együtt is, nélküle pedig egyértelműen).
Van még jó pár játékos aki valószínűleg FA lesz, és szívesen látnám nálunk (Howard (KC), Trevathan (DEN) ...) de Harrison érkezésének tudnék talán a legjobba örülni.
alatriste
Ha tényleg lesz FA igazolás,akkor neki én is hasonlóan örülnék.
Nelson87