NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 502
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
Jennings és Newhouse agyrázkódás.Utóbbi helyére Taylor ugrik be. Kíváncsi vagyok Sherrod valaha lesz e kezdő.
több mint 12 éve
Masthay 4 éves szerződést írt alá. Megérdemli a srác 😊Megnyugtató.
gamerkr
Nézegetem a packers.com-on a háttereket, sorsolást néztem háttérnek. Azt hiszem a fiúk valami maradék képanyagból dolgoznak, az egyik kép közepén Barnett van 😀
több mint 12 éve
Masthay 4 éves szerződést írt alá. Megérdemli a srác 😊
több mint 12 éve
Így lesz ez idén is, ahogy eddig tűnik Raji-Worthy DL lesz fent olyankor.Peprah hiánya és Woodson posztváltása mindenesetre eléggé megnehezíti a Secondaryben a dolgokat. Dzsékobinkább megkönnyíti, nyilván nem véletlenül következtek be. szvsz sebességben Woodson felveszi Peprahval a versenyt, szinte minden másban jobb is.
Rajtuk (ő és Burnett) kívül pedig van két fiatal, és elvileg nagyon ígéretes safety a rosteren.
Nickel szerintem Shields lesz, mivel passz-szituációkban kisebb gond a fizikalitásának hiánya. Persze ez attól is függ, mennyit, és milyen szituációkban akarunk nickelt használni (tavaly a playek jó részében azt játszottunk)Szobi22
Érdekes lesz, amikor majd Williams-Hayward-House egyszerre lesznek fent, mert ez is kinézhet.
Ha Hayward nem lesz kezdő, a labdavadász mivolta nickelben bejöhet.
több mint 12 éve
Peprah hiánya és Woodson posztváltása mindenesetre eléggé megnehezíti a Secondaryben a dolgokat. Dzsékobinkább megkönnyíti, nyilván nem véletlenül következtek be. szvsz sebességben Woodson felveszi Peprahval a versenyt, szinte minden másban jobb is.
Rajtuk (ő és Burnett) kívül pedig van két fiatal, és elvileg nagyon ígéretes safety a rosteren.
Nickel szerintem Shields lesz, mivel passz-szituációkban kisebb gond a fizikalitásának hiánya. Persze ez attól is függ, mennyit, és milyen szituációkban akarunk nickelt használni (tavaly a playek jó részében azt játszottunk)
több mint 12 éve
Nem biztos. Woodson tudása nem kopott, csak a sebessége ami miatt coverben szerintem már verhető, de S-ként még hozhatja ezt a szintet 1-2 évig, olyan szinten is, mint Peprah hozta.Peprah hiánya és Woodson posztváltása mindenesetre eléggé megnehezíti a Secondaryben a dolgokat. DzsékobA rotoworld szerint Shields az 5.CB. Engem mondjuk eléggé meglepne,ha tényleg így lenne.Dzsékobezek a listák ilyenkor nagyon erősen csak tájékoztató jellegűek. és Shields tavaly nagy bánatomra tényleg elég gyenge volt, nagyon kijött, hogy gyakorlatilag nem tud tackle-t csinálni.
Egyébként Whitt (CB coach) elmondta, hogy jobboldalon szándékosan rotálja őket, de az utóbbi napokban House valóban kiemelkedett.
Safetyben drukkolok M.D-nek és McMilliannek, remélem megragadnak. (bár nem bővelkedünk safetykben, szóval jó eséllyel maradhatnak)Szobi22
House és Hayward megmutathajta végre, miért is került ide.
több mint 12 éve
Dzsékob
494
Peprah hiánya és Woodson posztváltása mindenesetre eléggé megnehezíti a Secondaryben a dolgokat.A rotoworld szerint Shields az 5.CB. Engem mondjuk eléggé meglepne,ha tényleg így lenne.Dzsékobezek a listák ilyenkor nagyon erősen csak tájékoztató jellegűek. és Shields tavaly nagy bánatomra tényleg elég gyenge volt, nagyon kijött, hogy gyakorlatilag nem tud tackle-t csinálni.
Egyébként Whitt (CB coach) elmondta, hogy jobboldalon szándékosan rotálja őket, de az utóbbi napokban House valóban kiemelkedett.
Safetyben drukkolok M.D-nek és McMilliannek, remélem megragadnak. (bár nem bővelkedünk safetykben, szóval jó eséllyel maradhatnak)Szobi22
több mint 12 éve
Szerintem 4 S lesz a keretben, Woodson, Burnett, M.D és McMillian.A rotoworld szerint Shields az 5.CB. Engem mondjuk eléggé meglepne,ha tényleg így lenne.Dzsékobezek a listák ilyenkor nagyon erősen csak tájékoztató jellegűek. és Shields tavaly nagy bánatomra tényleg elég gyenge volt, nagyon kijött, hogy gyakorlatilag nem tud tackle-t csinálni.
Tipp van, hogy ki lesz nickel? Hayward? Shields?
több mint 12 éve
A rotoworld szerint Shields az 5.CB. Engem mondjuk eléggé meglepne,ha tényleg így lenne.Dzsékobezek a listák ilyenkor nagyon erősen csak tájékoztató jellegűek. és Shields tavaly nagy bánatomra tényleg elég gyenge volt, nagyon kijött, hogy gyakorlatilag nem tud tackle-t csinálni.
Safetyben drukkolok M.D-nek és McMilliannek, remélem megragadnak. (bár nem bővelkedünk safetykben, szóval jó eséllyel maradhatnak)
több mint 12 éve
Dzsékob
494
A rotoworld szerint Shields az 5.CB. Engem mondjuk eléggé meglepne,ha tényleg így lenne.
több mint 12 éve
.brk
1 890
Vic szerint a Williams-House CB és Woodson-Burnett S páros lesz a kezdő.ez végre tényleg jó hír 😀
Tegnapi edzés után azt olvastam Bush visszaküzdötte magát 4. CB-nek, ami jó hír 😊LN
Shields hogy küzdötte magát ennyire le? Nem volt ő azért akkora homály
több mint 12 éve
Vic szerint a Williams-House CB és Woodson-Burnett S páros lesz a kezdő.Tegnapi edzés után azt olvastam Bush visszaküzdötte magát 4. CB-nek, ami jó hír 😊
több mint 12 éve
Nem kell fáradnod.Sikerült megtalálnom a meccset, de köszi a szándékot.Jó látni, hogy itt milyen összetartó csapat van.DzsékobIgazán nincs mit. Még nem karcoltam fel 😊
Elvileg mind fent van a TT-n, én onnan szedem.
több mint 12 éve
Dzsékob
494
Nem kell fáradnod.Sikerült megtalálnom a meccset, de köszi a szándékot.Jó látni, hogy itt milyen összetartó csapat van.
több mint 12 éve
Újpesten,a Fóti úton.Már csak ez a meccs hiányzik 2011-ből.A 14 villamos vonalán melózom, ha el tudsz ugrani érte valamikor, felkarcolom egy DVDre
Dzsékob
több mint 12 éve
Dzsékob
494
Újpesten,a Fóti úton.Már csak ez a meccs hiányzik 2011-ből.
több mint 12 éve
Dzsékob
494
www.rotoworld.com/teams/depth-charts/nfl.aspxEgyelőre ezt találtam,de elég valószínű,hogy Shields lesz előrébb is.
több mint 12 éve
Esetleg valakinek nincs meg a Lions elleni meccs a 17.hétről?DzsékobAttól függ, merre laksz 😊 Nem tudnék felpakolni 3GB-t hirtelen.
(Btw. 2007 óta minden meccs megvan)
House végre az első csapattal edz, sok lehet még abban a srácban és kell is!gamerkrLegyen is, nem akarom Bush-t, mint CB fent látni a pályán, még nickelben sem
több mint 12 éve
House végre az első csapattal edz, sok lehet még abban a srácban és kell is!
több mint 12 éve
Dzsékob
494
Esetleg valakinek nincs meg a Lions elleni meccs a 17.hétről?
több mint 12 éve
.brk
1 890
pláne ha Tramon hozza a tavalyi formáját.. jeez
több mint 12 éve
Peprah hiánya talán nem lenne gond, Jennings és Mcmillian megoldaná hasonló szinten, sőt mint látjuk lehet Woodson lesz S.Pedig már kezdtem elhinni , hogy idén lessz Packers defense , Peprah kirugása csak halmozza a gondokat .Alapfelállásban Woodson safety Burnett mellett...és most kapaszkodni, a két kezdő CB Tramon (ez nem meglepő), és JARRET BUSH! Nickelben Woodson lesz a slot cb és McMillian a kezdő FS...Bush? Ajjaj
forrásMarioAna
Javuló front7 mellett is gyatrább lesz ez a védelem, mint tavaly ha Bush kezdő lesz
LN
Petikievak01
Nade, hogy Bush, mint CB felkerülhet... mintha nem lenne Hayward és House
szerk: Jennings az első csapatban edzett pénteken
több mint 12 éve
Pedig már kezdtem elhinni , hogy idén lessz Packers defense , Peprah kirugása csak halmozza a gondokat .Alapfelállásban Woodson safety Burnett mellett...és most kapaszkodni, a két kezdő CB Tramon (ez nem meglepő), és JARRET BUSH! Nickelben Woodson lesz a slot cb és McMillian a kezdő FS...Bush? Ajjaj
forrásMarioAna
Javuló front7 mellett is gyatrább lesz ez a védelem, mint tavaly ha Bush kezdő lesz
LN
több mint 12 éve
Alapfelállásban Woodson safety Burnett mellett...és most kapaszkodni, a két kezdő CB Tramon (ez nem meglepő), és JARRET BUSH! Nickelben Woodson lesz a slot cb és McMillian a kezdő FS...Bush? Ajjaj
forrásMarioAna