Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Shields aláírta az RFA tendert, utolsó előttiként a mezőnyből.

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
 www.packers.com/news-and-events/article-1/Experienced-youth-leading-revival-on-Packers-defense/56ccaec6-6cc2-4a44-81bc-806a3bccc49fLN
McCarthy said the depth at inside linebacker is the best he’s seen in his time at Green Bay,
hmmmm...

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Olvasgattam az OTA-s cikkeket mindenfelé. Valami tipp, hogy mi a terve Capers-nek azzal, hogy Nealt mint LB próbálgatja?LN
valószínűleg a variációk mennyiségét szeretné növelni. pl néha el tudja küldeni zónázni, lehetőséget teremtve zone blitzre stb. de nagyon tippSzobi22
Kíváncsi leszek, hogy látjuk e így a pályán. No és hogy melyik oldalon.LN
azért egy majd' 300fontos OLB elég viccesen nézne ki 😀. Valószínűleg csak álló helyzetből fog indulni inkább,
Perryről egyébként nincs semmi hír mostanában? Kicsit eltűnni látszik szegény, pedig neki villognia kéne nagyon már idén.MarioAna
 www.packers.com/news-and-events/article-1/Experienced-youth-leading-revival-on-Packers-defense/56ccaec6-6cc2-4a44-81bc-806a3bccc49f
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Olvasgattam az OTA-s cikkeket mindenfelé. Valami tipp, hogy mi a terve Capers-nek azzal, hogy Nealt mint LB próbálgatja?LN
valószínűleg a variációk mennyiségét szeretné növelni. pl néha el tudja küldeni zónázni, lehetőséget teremtve zone blitzre stb. de nagyon tippSzobi22
Kíváncsi leszek, hogy látjuk e így a pályán. No és hogy melyik oldalon.LN
azért egy majd' 300fontos OLB elég viccesen nézne ki 😀. Valószínűleg csak álló helyzetből fog indulni inkább,
Perryről egyébként nincs semmi hír mostanában? Kicsit eltűnni látszik szegény, pedig neki villognia kéne nagyon már idén.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
Lacy-vel megegyeztünk.
több mint 12 éve
 presnapreads.com/2013/05/27/casey-hayward-the-numbers-the-tape-the-verdict/

Egy kis elemzés Hayward--ról
több mint 12 éve
Kíváncsi leszek, hogy látjuk e így a pályán. No és hogy melyik oldalon.
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
valószínűleg a variációk mennyiségét szeretné növelni. pl néha el tudja küldeni zónázni, lehetőséget teremtve zone blitzre stb. de nagyon tipp

több mint 12 éve
Olvasgattam az OTA-s cikkeket mindenfelé. Valami tipp, hogy mi a terve Capers-nek azzal, hogy Nealt mint LB próbálgatja?
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Szerintem kicsit olvasgasd vissza a fórumot, hogy milyen stílus itt a megszokott (elfogadott). Csak azért, hogy nehogy túl rövid legyen a pályafutásod.
És ezzel most szerinted sokat segítettél magadon?? 😊James007

több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 954
És ezzel most szerinted sokat segítettél magadon?? 😊

Tatabányai és viking fan is egyben.. Mit is várhatna tőle az ember...??

Az Eaglesnek szurkolok 😊 James007
Rataxes
több mint 12 éve
Így védje majd meg mindig Bradyt a fala.. 😊
De a szándékot köszi 😊

Na, a másik négydioptriás nethuszár is megérkezett..
Ha valakinek még szüksége van pénisznövelése, az írja csak. Nagyon nem tud meghatni, de valakinek biztos jót tesz egy ideig..

Kicsit lemaradt a szentem, de hát én se nagyon voltam az elmúlt napokban 😊
Legalább, ha máshogy nem, már képben van, és végül is az a legfontosabb, hogy ne maradjon le semmi lényegesről, szal már volt értelme 😊Wyatt
James007
Én mondjuk „védeni próbáltalak”, de ezek szerint nem volt egyértelmű 😊Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha valakinek még szüksége van pénisznövelése, az írja csak. Nagyon nem tud meghatni, de valakinek biztos jót tesz egy ideig..

Legalább, ha máshogy nem, már képben van, és végül is az a legfontosabb, hogy ne maradjon le semmi lényegesről, szal már volt értelme 😊Wyatt
James007
Én mondjuk „védeni próbáltalak”, de ezek szerint nem volt egyértelmű 😊

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 243 — Eagles fan

Nem néztem a fórumot napok óta, és nem kértem kioktatást.
Na jó, hagyjuk...James007
Ez itt off, de tudtad hogy a Ravens nyerte az SB-t és Ray Lewis visszavonult? 😊Rataxes
James007
Az Eaglesnek szurkolok 😊 Az aláírásomban lévő képek értelmezése már megy, most az olvasáson/szövegértelmezésen kéne dolgozni 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve

több mint 12 éve

Ez itt off, de tudtad hogy a Ravens nyerte az SB-t és Ray Lewis visszavonult? 😊Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Legalább, ha máshogy nem, már képben van, és végül is az a legfontosabb, hogy ne maradjon le semmi lényegesről, szal már volt értelme 😊

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 243 — Eagles fan
Ez itt off, de tudtad hogy a Ravens nyerte az SB-t és Ray Lewis visszavonult? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Na jó, hagyjuk...
több mint 12 éve
Mi a probléma?

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-ujabb-legenda-vonult-vissza-szalagszakadasok-2248869

Egy nagy ellenféllel kevesebb..James007
Ajánljuk kicsit alaposabb tanulmányozásra a jobb oldali menüsort (ha el van tüntetve a fórumon belül, akkor a kilépés gomb alatt tudod előcsalogatni)jjncaa
James007
Szerintem csak arra akart utalni, hogy a rövid hírek résznél a fontos híreket mindig megtalálod az oldalsó menüben.
Mindkét úriember (Urlacher és Crabtree) esete ott vagyon a hírekben napok óta.
több mint 12 éve
Mi a probléma?

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-ujabb-legenda-vonult-vissza-szalagszakadasok-2248869

Ajánljuk kicsit alaposabb tanulmányozásra a jobb oldali menüsort (ha el van tüntetve a fórumon belül, akkor a kilépés gomb alatt tudod előcsalogatni)jjncaa
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

Ajánljuk kicsit alaposabb tanulmányozásra a jobb oldali menüsort (ha el van tüntetve a fórumon belül, akkor a kilépés gomb alatt tudod előcsalogatni)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

Egy nagy ellenféllel kevesebb..
több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
Tweet Luke Rodgerstől (Áron tesójától), apró kötődés:
"Thinking about my late grandfather Lt. Colonel Edward Rodgers this Memorial Day. WWII B-24 pilot. Shot down over Hungary. POW. Hero. Boss."
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 864 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
hát igen, korán kezdődik a szezon ezen része is.

és Shields nem is jelentkezett eddig az OTA-n.