NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
12
6
19:00
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
New Orleans Saints - New York Jets
5
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
Cleveland Browns - Buffalo Bills
2
2
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
2
2
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
Valószínűleg elengedjük Woodson-t.
több mint 12 éve
Az a gond szerintem, hogy nem nagyon fognak engedni az összegből, és a FO szerintem évekre előre tervez, amibe ők már nem férnek bele.Feltéve ha elérhető, akit kiszemel. Finley helyében én lemondanék a fizum egy (nagy?) részéről, vagy változatlan pénz mellett 2-3 évesre nyújtanám. Elvileg amikor életbe lépnek az új TV-s szerződések, ugrik egyet a sapka nagyot, akkor kaszálhatna, ha olyan szezont hozna, mint tavaly az utolsó pár meccs. Nem mellesleg, ha ez a felállás maradna (Cobb-Jones-Nelson-Finley), akkor megkapná azt a több labdát is, amit szeretne. Plusz DJ Williams/Crabtree (remélem marad)/Taylor trió is többet lenne pályán, kiderülne, mennyire jó a kezük.
Érdekes Woodson esete, kurva nagy fizu, vezéregyéniség, viszont szerintem tudja, sok esélye már nincs máshol gyűrűre; nem azért mert csak velünk nyerhetne (na jó, persze mi vagyunk a legf@szábbak), hanem nem tudom, máshol adnának-e annyit neki, ami most a jelenlegi szerződése alapján jár. Mindenesetre jó lenne egy kis engedmény.
Finley: hasonlatosképp. Szvsz ha marad - pláne ha vállalja a szerződés átstrukturálását -, DD és Jennings távozása ideális alapot és lehetőséget nyújthat neki, hogy 1-2 éven belül a legjobbaknak járó fizetésért állhasson sorba, ha jól teljesít.
Azért nem lenne fényes, ha A-Rod 3 (vagy 2,5, látva DD utolsó szezonját) fegyvere egyszerre távozna.
Amellett, hogy tuti a WR draft, lehet hogy ez az első körben lesz, ha van olyan akit nagyon megkedvel TT.Gergőbácsi
Kíváncsi leszek, hogy fel/le trade lesz e.
több mint 12 éve
Az a gond szerintem, hogy nem nagyon fognak engedni az összegből, és a FO szerintem évekre előre tervez, amibe ők már nem férnek bele. Érdekes Woodson esete, kurva nagy fizu, vezéregyéniség, viszont szerintem tudja, sok esélye már nincs máshol gyűrűre; nem azért mert csak velünk nyerhetne (na jó, persze mi vagyunk a legf@szábbak), hanem nem tudom, máshol adnának-e annyit neki, ami most a jelenlegi szerződése alapján jár. Mindenesetre jó lenne egy kis engedmény.
Finley: hasonlatosképp. Szvsz ha marad - pláne ha vállalja a szerződés átstrukturálását -, DD és Jennings távozása ideális alapot és lehetőséget nyújthat neki, hogy 1-2 éven belül a legjobbaknak járó fizetésért állhasson sorba, ha jól teljesít.
Azért nem lenne fényes, ha A-Rod 3 (vagy 2,5, látva DD utolsó szezonját) fegyvere egyszerre távozna.
Amellett, hogy tuti a WR draft, lehet hogy ez az első körben lesz, ha van olyan akit nagyon megkedvel TT.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Szerintem aki ide eljut az már mind jó rúgó. Crosby vagy Akers sem a tudást hiánya miatt volt idén szar. Crosby fejben nem tud konstans jó szintet hozni, vannak még így páran az NFL-ben de kickernél ez válóok.pár szerződésről, illetve azok száma:Szerintem Woodson, Finley akiket meg kellene tartani. A többiek távozásán nem nagyon szomorkodnék. Crosby érdekes helyzetbe van mert egy jó rugó de borzalmas volt az éve. És ha tudnánk késő drafton szert tenni akár egy újoncra is, lehet látni hogy jók a fiatalak ezen a poszton. Egy év alatt a kedvenc rugómmá vált Walsh. És ő is 6. körös volt!balazs799
www.totalpackers.com/2013/02/11/green-bay-packers-worst-contracts/LN
több mint 12 éve
pár szerződésről, illetve azok száma:Szerintem Woodson, Finley akiket meg kellene tartani. A többiek távozásán nem nagyon szomorkodnék. Crosby érdekes helyzetbe van mert egy jó rugó de borzalmas volt az éve. És ha tudnánk késő drafton szert tenni akár egy újoncra is, lehet látni hogy jók a fiatalak ezen a poszton. Egy év alatt a kedvenc rugómmá vált Walsh. És ő is 6. körös volt!
www.totalpackers.com/2013/02/11/green-bay-packers-worst-contracts/LN

Liverpool Fc
több mint 12 éve
pár szerződésről, illetve azok száma:www.totalpackers.com/2013/02/11/green-bay-packers-worst-contracts/
több mint 12 éve
Gyanítom a döntés mögött az volt, hogy Bishop jobb coverben és Capersnek arra volt szüksége. Plusz a sérülés.Ezt csak úgy tájékoztatás képp. Nagy kedvenc volt és elég nagy packer ahhoz hogy szót érdemeljen. Egyébként jól játszott és jó vezér is volt, nem is nagyon értik a döntést. JayBBarnettet cutolta a Bills...JayBezt most arra írod, hogy oda is kevés, vagy hogy vissza kéne hozni?Szobi22
Itt max az a kérdés, jobb e mint a jelenlegi Hawk és olcsóbb lenne e..
több mint 12 éve
Ezt csak úgy tájékoztatás képp. Nagy kedvenc volt és elég nagy packer ahhoz hogy szót érdemeljen. Egyébként jól játszott és jó vezér is volt, nem is nagyon értik a döntést.Barnettet cutolta a Bills...JayBezt most arra írod, hogy oda is kevés, vagy hogy vissza kéne hozni?Szobi22
több mint 12 éve
Barnettet cutolta a Bills...JayBezt most arra írod, hogy oda is kevés, vagy hogy vissza kéne hozni?
több mint 12 éve
Barnettet cutolta a Bills...
több mint 12 éve
inkább egy Ivory típusú futó, minthogy egy magas picket RB-re áldozzunk szerintem. Aztán meg láthatjuk hogy szenved majd a kiváló fal mögött. Nyilván segítene a dolgon, ha nem dőlne ki minden futó az év végére, vagy az év elején (ugye tavaly Starks).Tisztában vagyok vele hogy mi Ted filózófiája de Grant nagyon nem nagy név, simán beleférhet és a nyakamat tenném rá hogy óriási vásár lesz annak a csapatnak ahol kiköt. JayBTermészetesen jó lenne, ha úgy tudnának gazdálkodni, hogy jöhessen egy-két tapasztalt és a csapatot tényleg erősítő FA. Grant jó lehetne, főleg, ha - ahogy LN is írta - ha vége Hawknak.
El tudnék képzelni egy Ivory-t is pl. futóként, talán olcsóbb (és tartósabb) lenne mint S. Jackson.Gergőbácsi
több mint 12 éve
Tisztában vagyok vele hogy mi Ted filózófiája de Grant nagyon nem nagy név, simán beleférhet és a nyakamat tenném rá hogy óriási vásár lesz annak a csapatnak ahol kiköt. JayBTermészetesen jó lenne, ha úgy tudnának gazdálkodni, hogy jöhessen egy-két tapasztalt és a csapatot tényleg erősítő FA. Grant jó lehetne, főleg, ha - ahogy LN is írta - ha vége Hawknak.
El tudnék képzelni egy Ivory-t is pl. futóként, talán olcsóbb (és tartósabb) lenne mint S. Jackson.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Tisztában vagyok vele hogy mi Ted filózófiája de Grant nagyon nem nagy név, simán beleférhet és a nyakamat tenném rá hogy óriási vásár lesz annak a csapatnak ahol kiköt. JayBAzt hiszem TT csak akkor hoz ILB-t, ha kirakja Hawk-ot. Ha mindenki egészséges, a Hawk-Bishop páros elfogadható, mögötte meg a Smith-Manning páros marad (jelenlegi szerződések alapján). Persze lehet upgradelni, főleg Hawk oldaláról, de lehet, azt látták meg Manningben, amit anno Bishop-ban is, ki tudja...
több mint 12 éve
Tisztában vagyok vele hogy mi Ted filózófiája de Grant nagyon nem nagy név, simán beleférhet és a nyakamat tenném rá hogy óriási vásár lesz annak a csapatnak ahol kiköt.
több mint 12 éve
Driver klassz emberNa menj a 'csába, hattalmas! Azt hittem, ott helyben lesz szívroham.
atapapa
Ha tv-s és megrendezet, ha nem, nagyon nagy volt. "Love"- ez az ember, Quickie....
Lyle Alzado után szabadon: Three Mile Smile. Egy-két könnycsepp gondolom, némelyeknek legördült.
A FA piacon: ....
.
.
.
Na most komolyan, gondolja bárki, hogy lesz valami értelmes FA? Ted nem változhat ennyit, bár ki tudja, lehet, hogy a DL (?Seymour?), RB és ILB poszton hoz valakit. De csak aki nem kel el korán. A lényeg: úgy néz ki, TT tudja. mit csinál, és idáig többnyire jól csinálja.
A kívánságom? Nagy, kemény és "nasty" falemberek, a labda mindkét oldalán, a secondary hátsó fertálya és talán egy jó elkapó, abból sosem lehet elég.
Gondolom, sokaknak nem tetszett pl. Suh és Fairley néhány megmozdulása, nekem sem (mert ilyen a drukker) de őszintén: ilyen mentalitású, hozzáállású playákból kellene több a front 7-be.
több mint 12 éve
ez az, köszi szépen.watercoolersportsnetwork.com/2012/12/20/ted-thompson-quest-compensatory-draft-picks/ ?LNNa még egy FA post, ígérem befejezem. Larry Grant ILB, SF. A srác aki tavaly brutálisan helyettesítette Willist, ha 52-esbe játszott volna senkinek nem tűnt volna fel hogy nem Willis. A liga két legjobbja mögött padozik de minden más csapatban (főleg 3-4-ben) biztos kezdő lenne. Ennek ellenére nem nagy név és horribilis pénzt sem kérhet, ha meg sem próbáljuk megszerezni morcos leszek. JayBrégebben láttam egy oldalt amin rajta volt, hogy milyen nagyobb FA igazolásaink voltak TT idején, de nem találom :/gamerkr
több mint 12 éve
watercoolersportsnetwork.com/2012/12/20/ted-thompson-quest-compensatory-draft-picks/Na még egy FA post, ígérem befejezem. Larry Grant ILB, SF. A srác aki tavaly brutálisan helyettesítette Willist, ha 52-esbe játszott volna senkinek nem tűnt volna fel hogy nem Willis. A liga két legjobbja mögött padozik de minden más csapatban (főleg 3-4-ben) biztos kezdő lenne. Ennek ellenére nem nagy név és horribilis pénzt sem kérhet, ha meg sem próbáljuk megszerezni morcos leszek. JayBrégebben láttam egy oldalt amin rajta volt, hogy milyen nagyobb FA igazolásaink voltak TT idején, de nem találom :/gamerkr
Ez csak 2007-től van, 2006-ban jött Woodson és Pickett.
több mint 12 éve
Na még egy FA post, ígérem befejezem. Larry Grant ILB, SF. A srác aki tavaly brutálisan helyettesítette Willist, ha 52-esbe játszott volna senkinek nem tűnt volna fel hogy nem Willis. A liga két legjobbja mögött padozik de minden más csapatban (főleg 3-4-ben) biztos kezdő lenne. Ennek ellenére nem nagy név és horribilis pénzt sem kérhet, ha meg sem próbáljuk megszerezni morcos leszek. JayBrégebben láttam egy oldalt amin rajta volt, hogy milyen nagyobb FA igazolásaink voltak TT idején, de nem találom :/
több mint 12 éve
Na még egy FA post, ígérem befejezem. Larry Grant ILB, SF. A srác aki tavaly brutálisan helyettesítette Willist, ha 52-esbe játszott volna senkinek nem tűnt volna fel hogy nem Willis. A liga két legjobbja mögött padozik de minden más csapatban (főleg 3-4-ben) biztos kezdő lenne. Ennek ellenére nem nagy név és horribilis pénzt sem kérhet, ha meg sem próbáljuk megszerezni morcos leszek. JayBLehet, hogy az leszel, ott van talán a legkisebb need.
draft: Margus Hunt? nekem tetszene, talán még lenne pár blokkolt FG is 😀
több mint 12 éve
Na még egy FA post, ígérem befejezem. Larry Grant ILB, SF. A srác aki tavaly brutálisan helyettesítette Willist, ha 52-esbe játszott volna senkinek nem tűnt volna fel hogy nem Willis. A liga két legjobbja mögött padozik de minden más csapatban (főleg 3-4-ben) biztos kezdő lenne. Ennek ellenére nem nagy név és horribilis pénzt sem kérhet, ha meg sem próbáljuk megszerezni morcos leszek.
több mint 12 éve
Remélem Nelson is így toppan be egy nagyihoz 8-10 év múlva, mondjuk + 2 SB gyűrűvel gazdagabban.Double D már most hiányzik:
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 12 éve
MIvel az újoncokhoz nem értek én a free agent piacot nézegettem, lesznek olyanok hogy hű ha (Jairus Byrd-ért lábat csókolnék) majdnem minden hiányposztunkra, próbálkozni mindenképpen kéne, championship kaliber csapat vagyunk ez csak nyom valamit a lattba....
több mint 12 éve
Ha csúszna addig az csak jó lenne 😀 kivéve ha nem visszük el Lacy-t addigKétlem,hogy Taylor bent lenne 4. körben,ahogyan Escobar is necces. Griffin meg nagy deal lenne 😀 DripTaylor sokak szerint gyenge lesz a combine-on, talán lecsúszhat addig. deyell
több mint 12 éve
Kétlem,hogy Taylor bent lenne 4. körben,ahogyan Escobar is necces. Griffin meg nagy deal lenne 😀 DripTaylor sokak szerint gyenge lesz a combine-on, talán lecsúszhat addig.
buhloone mindstate