NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
bazsi66
10
jó lenne látni mert szerintem egy jó biztonságos futószekció azért kellene ami ha ugy van az időt is tudja ölnibenson játszik már?bazsi66Gondolom
Múlt héten csak azért nem játszott, mert még nem volt teljes felszereléses edzése, anélkül MM nem akarta pályára küldeniLN
több mint 12 éve
benson játszik már?bazsi66Gondolom
Múlt héten csak azért nem játszott, mert még nem volt teljes felszereléses edzése, anélkül MM nem akarta pályára küldeni
több mint 12 éve
bazsi66
10
benson játszik már?
több mint 12 éve
Múlt héten azt hiszem Ő kezdett, szerintem jó volt. Más mint Finley, de a kezéhez jobban tapad a laszti 😊Kár, meglestem volna ma"D.J. Williams missed practice with an ankle injury"Hm, TE poszton azért elég vékonyka lesz a csapat ma, Crabtree és Taylor.LNDJ sérült?Wyatt
LN
Köszi, mindkettőtöknek 😊Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Kár, meglestem volna ma"D.J. Williams missed practice with an ankle injury"Hm, TE poszton azért elég vékonyka lesz a csapat ma, Crabtree és Taylor.LNDJ sérült?Wyatt
LN
Köszi, mindkettőtöknek 😊
több mint 12 éve
esetleg vki egy stream linket tudna küldeni? nagyon megköszönném.korai még, majd 1 óra.
bazsi66
lesz jópár, az tuti
több mint 12 éve
bazsi66
10
esetleg vki egy stream linket tudna küldeni? nagyon megköszönném.
több mint 12 éve
"D.J. Williams missed practice with an ankle injury"Hm, TE poszton azért elég vékonyka lesz a csapat ma, Crabtree és Taylor.LNDJ sérült?Wyatt
több mint 12 éve
.brk
1 890
biztos, hogy max 2 negyedet tol az első csapat. O legalábbis tuti, D-nél lehet, hogy több
több mint 12 éve
Ja (Vic Ketchman meccs beharangozó videójából tudom).Hm, TE poszton azért elég vékonyka lesz a csapat ma, Crabtree és Taylor.LNDJ sérült?Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hm, TE poszton azért elég vékonyka lesz a csapat ma, Crabtree és Taylor.LNDJ sérült?
több mint 12 éve
Vic azt mondta most a chaten a packers.com-on, hogy Rodgers csak az első félidőben lesz fent. Ez a terv.Mivel ez a 3. meccs szerintem még a 2. félidő elején is fönt lesznek Rodgersék. iktriadFinley a mai meccset is kihagyja, megszületett a második gyerkőc. 😊gamerkrGrat neki.
Nézi majd valaki? Az első félidőt már talán érdemes lesz figyelni, akkor a kezdők lesznek a porondonLN
Ha fent lesz a másodikban, akkor valami nem jól ment.
több mint 12 éve
mindképp, végig is szeretném nézni, az első két meccsünket nem sikerült.Finley a mai meccset is kihagyja, megszületett a második gyerkőc. 😊gamerkrGrat neki.
Nézi majd valaki? Az első félidőt már talán érdemes lesz figyelni, akkor a kezdők lesznek a porondonLN
több mint 12 éve
Hm, TE poszton azért elég vékonyka lesz a csapat ma, Crabtree és Taylor.
több mint 12 éve
MM egy félidőt minimum mondott 😊Mivel ez a 3. meccs szerintem még a 2. félidő elején is fönt lesznek Rodgersék. iktriadFinley a mai meccset is kihagyja, megszületett a második gyerkőc. 😊gamerkrGrat neki.
Kíváncsi leszek, főleg a védelemre. House jó volt, amíg meg nem sérült, Hayward alakul, de főleg arra vagyok kíváncsi, hogy mozog Woodson S-ben
Na és persze Benson.
több mint 12 éve
Mivel ez a 3. meccs szerintem még a 2. félidő elején is fönt lesznek Rodgersék.Finley a mai meccset is kihagyja, megszületett a második gyerkőc. 😊gamerkrGrat neki.
több mint 12 éve
Finley a mai meccset is kihagyja, megszületett a második gyerkőc. 😊gamerkrGrat neki.
Nézi majd valaki? Az első félidőt már talán érdemes lesz figyelni, akkor a kezdők lesznek a porondon
több mint 12 éve
Finley a mai meccset is kihagyja, megszületett a második gyerkőc. 😊
több mint 12 éve
A Bengals elleni meccset érdemesebb lesz figyelni, a kezdők egy teljes félidőt játszanak majd.Utána várhatjuk majd az első keretszűkítést.
több mint 12 éve
deyell
11 702
La Canfora tweet:szerintem egy Colt McCoy trade-nek több értelme lenne.
Seahawks will intensify talks on Tarvaris Jackson trade this week. Green Bay a possibility. Won't be seeking big compensation and Some point to Jackson's salary as a obstacle to a trade, I hear he may work with team to facilitate a trade. Full story ahead @CBSSports.comempty taxi
choose life
több mint 12 éve
La Canfora tweet:Ne már. Akkor már inkább Cobb vagy Starks irányítson, mindkettő volt QB iskolában anno.
Seahawks will intensify talks on Tarvaris Jackson trade this week. Green Bay a possibility. Won't be seeking big compensation and Some point to Jackson's salary as a obstacle to a trade, I hear he may work with team to facilitate a trade. Full story ahead @CBSSports.comempty taxi
több mint 12 éve
La Canfora tweet:Seahawks will intensify talks on Tarvaris Jackson trade this week. Green Bay a possibility. Won't be seeking big compensation and Some point to Jackson's salary as a obstacle to a trade, I hear he may work with team to facilitate a trade. Full story ahead @CBSSports.com
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Olvasom itt a meccsről a cikkeket és sajnálom szegény McMilliant. Mindenki dícséri, de ha sérülés nem lesz, a pályára csak ST-ben kerül majd.Az viszont jó, hogy Hayward is egyre jobb, lesz 3 jó CB meg Woodson 😊
több mint 12 éve
McCarthy megvédte Harrellt és a #2 támadófalat hibáztatja inkább.tegyük hozzá joggal
www.packers.com/news-and-events/article-1/Harrell-grades-higher-than-perception-suggests/9418d849-cb0e-4f6e-85bc-248920772912JayB
több mint 12 éve
JéBé
7 035
McCarthy megvédte Harrellt és a #2 támadófalat hibáztatja inkább. www.packers.com/news-and-events/article-1/Harrell-grades-higher-than-perception-suggests/9418d849-cb0e-4f6e-85bc-248920772912