Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 706 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Houstonban tuti, hogy utcabál van, covid ide vagy oda. 😊

Kérdés persze, hogy mi más értelme volt pont most, hacsak az nem, hogy a tulaj (annak képviselője) éppen most ért rá a közeli hónapokban a csapattal foglalkozni. Vajon maradt annyi időt még, hogy valami utódot is kinevezzen? Vagy aki kapja marja?

Mindegy, komolyra fordítva, el kell hozni végre New Englandből a rég kiszemelt GM-et, akinek már itt kellene lennie amúgy is. Ezúttal nem tamperelgetve, csak simán leszerződtetve. Aztán mehet az új HC keresés. Addig meg vigyázni Watsonra, hogy ne törje össze magát.
peterk2005
Érdekes insider infó. Lehet Cal McNair csak az alkalomra várt.

Amúgy ilyen gyorsan változik egyes helyeken az NFL-ben a széljárás...
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem lehetett ezzel megvárni a jövő hétfőt? Olyan simán bucira leszünk verve, mint a pinty...
Wikipedia szerint Crennel az interim HC, az volna a leglogikusabb.
empty taxi
O aztan nagyon be szokott valni HCkent. Nem.
ulpianus
Komora Imrét a kispadra!
Helmut Zimmer
Szurgent Lajost!
iktriad
Ha Verebes Józsi bácsi még élne....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 706 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem lehetett ezzel megvárni a jövő hétfőt? Olyan simán bucira leszünk verve, mint a pinty...
empty taxi
ulpianus
Komora Imrét a kispadra!
Helmut Zimmer
Szurgent Lajost!
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Houstonban tuti, hogy utcabál van, covid ide vagy oda. 😊

Kérdés persze, hogy mi más értelme volt pont most, hacsak az nem, hogy a tulaj (annak képviselője) éppen most ért rá a közeli hónapokban a csapattal foglalkozni. Vajon maradt annyi időt még, hogy valami utódot is kinevezzen? Vagy aki kapja marja?

Mindegy, komolyra fordítva, el kell hozni végre New Englandből a rég kiszemelt GM-et, akinek már itt kellene lennie amúgy is. Ezúttal nem tamperelgetve, csak simán leszerződtetve. Aztán mehet az új HC keresés. Addig meg vigyázni Watsonra, hogy ne törje össze magát.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 882
empty taxi
ulpianus
Komora Imrét a kispadra!
Helmut Zimmer
Akkor bajnokok lesznek ők is. 😉
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
empty taxi
ulpianus
Komora Imrét a kispadra!
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
empty taxi
ulpianus
2017-es szezon után ki kellett volna baszni BoBot és promótálni Vrabelt, de most nem nagyon van jobb opció.
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 226
Na ezt is megéltük. Ugyan késtek vele vagy 2-3 évet de jobb később mint soha...

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
empty taxi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 904
Szívből örülök nektek. Remélem mostantól felfele ível majd a franchise-otok.
több mint 5 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 769

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
tulajdonost nem lehet kirúgni?
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ugyse basszáki ki ezt a faszt...
FOGD MEG A SÖRÖM!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Jobb későn, mint soha.
Azért jobb lett volna, ha ezt Hopkins eltradelése előtt teszik meg.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Na tessék, csak erre várt mindenki....irány a PO, a fék kiszállt!
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 451 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
végre!!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Texans fired HC and GM Bill O’Brien, per @DanGrazianoESPN and me.
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
KIBASZTÁK!!!
több mint 5 éve
Merlin85 Houston Texans 1 600
A Miami örülni fog a top 5-ös picknek. Az egész csapat rosszul játszik, Watson is legalább 5 olyan dobást rontott, amit még egy rossz irányítónak is kötelező lenne megdobni. Teljesen érthetetlen hívások egész meccs alatt. Amúgy több értelme lenne Duke-ot kezdetni DJ helyett, mert jobban néz ki mikor ő van fent, csakhát ugye BoB ezt nem játsza meg mert hát milyen jó cserét csinált DJ-vel.
És hogy mi lesz úgy, hogy jövőre nincs első 2 körös pickünk, és Fuller, Stills is szabadügynök lesz? Melyiknek fogja megadni a nagy szerződést? Én Hopkinsra szavaztam volna...
BoB-nak mennie kell, és vár a csapatra pár rosszabb év.

több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 536 — I like the Texans, I like who we are
Oké,hogy majdnem összejött,viszont nem tudjuk megállítani a futást,nem tudjuk megállítani a passzt,nem tudunk futni és nem tudunk passzolni sem,addig amíg kb veszett helyzetből kéne Watsonnak végig carpe diembe dobni az 50-50 labdákat. Nincs ritmusa a csapatnak egy kalap langyos húsleves az egész. Személy szerint én adnék egy méghosszabb ideig elhúzódó vereségi sorozatot,csakhogy legyen valami változás.
DrChef
Én azt se zárom ki, hogy a játékosok kicsit már arra játszanak, hogy megbuktassák BoBot.
samu09
Van erre esélyük?
Rolni
Esélyük van. De nem tudom ki merné átvenni a csapatot. Lehet Crennelt odatennék interimnek, de utána mi lesz? Liga utolsó csapat draft pick nélkül. Kemény lesz.
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 283 — Raiders fan
Oké,hogy majdnem összejött,viszont nem tudjuk megállítani a futást,nem tudjuk megállítani a passzt,nem tudunk futni és nem tudunk passzolni sem,addig amíg kb veszett helyzetből kéne Watsonnak végig carpe diembe dobni az 50-50 labdákat. Nincs ritmusa a csapatnak egy kalap langyos húsleves az egész. Személy szerint én adnék egy méghosszabb ideig elhúzódó vereségi sorozatot,csakhogy legyen valami változás.
DrChef
Én azt se zárom ki, hogy a játékosok kicsit már arra játszanak, hogy megbuktassák BoBot.
samu09
Van erre esélyük?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 5 éve
DrChef
több mint 5 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 412

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 5 éve
Kinek adtátok oda a jövő évi első kört? Na ők most dörzsölik a tenyerüket
Toto21
Miami. És övék a jövő évi 2. körünk is.