Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Mindent a Patst majmol. Csak nekik működik BoB meg egy f@sz.Itt a Hopkins utód: Randall CobbIlyennel mondjuk volt már bajnok a Patriots, valszeg innen az ötlet 😀
twitter.com/89JonesNTAF/status/1239758379079176193
twitter.com/The_Raheel/status/1239764811304652800
Legalább tudjuk milyen WR-eket szeret BoB
twitter.com/itsbcarroll/status/1239760472557133832
iktriad
Wyatt
több mint 5 éve
Itt a Hopkins utód: Randall CobbIlyennel mondjuk volt már bajnok a Patriots, valszeg innen az ötlet 😀
iktriad

több mint 5 éve
Itt a Hopkins utód: Randall CobbIgen, az uveg speedstereket, akik adott esetben kepesek 3-4 hetre teljesen eltunni meg akkor is, ha epp nem serultek. Murray meg...
iktriad
Well done, BOB!
Ilyen elmebeteg szinten meg Beki sem tolja a GM-jatekban. 😀
több mint 5 éve
Itt a Hopkins utód: Randall Cobbtwitter.com/89JonesNTAF/status/1239758379079176193
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Roby, McCarron marad, David Johnson és Eric Murray jön. Cserébe Hopkins meg Reader megy, nice. Kérdés már csak, hogy AJ vagy Gene Smith súgja-e a GM tanácsokat BoBnak.Esetleg Grigson. Bár David Johnson egykori FCS-es sztár, szóval Gene keze benne lehet.
Sixo
több mint 5 éve
Roby, McCarron marad, David Johnson és Eric Murray jön. Cserébe Hopkins meg Reader megy, nice. Kérdés már csak, hogy AJ vagy Gene Smith súgja-e a GM tanácsokat BoBnak.
több mint 5 éve
McCarron marad Houstonbantwitter.com/AaronWilson_NFL/status/1239764811325550592
több mint 5 éve
A S Eric Murray a fedélzeten. Őt anno Ogbahért cserélték el még tavaly. twitter.com/AdamSchefter/status/1239706893955796994
több mint 5 éve
Ez a különbség közte, és sok már sztár WR között.twitter.com/DeAndreHopkins/status/1239705487894953984
több mint 5 éve
twitter.com/SheilKapadia/status/1239609319294996480

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Minden évben elhúz valamit BoB, ami miatt végül tuti nem lesz esélyük a SBra 😂
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
twitter.com/adamrank/status/1239605567334658048
több mint 5 éve
Mindenki magából indul ki 😀Szerintem csak eldöntötte, hogy elég volt 2 DeAndre-ból a csapatban és mivel Carter-rel múlt héten hosszabbított, Hopkins-nak mennie kellett.Vagy összekeverte a kettőt. 😊
A szomorú, hogy még igaz is lehet...
tex
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Szerintem csak eldöntötte, hogy elég volt 2 DeAndre-ból a csapatban és mivel Carter-rel múlt héten hosszabbított, Hopkins-nak mennie kellett.Vagy összekeverte a kettőt. 😊
tex

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Én meg azt veszem biztosra h megfogják mérgezni, aztán ráfogják h a koronavírus vitte el! Most komolyan Hopkins?? -Marrrgiit ez nem normális!
több mint 5 éve
Én biztosra veszem, hogy BoBról van valami terhelő videó vagy valami, amit küldözgetnek egymásnak a GMek.
több mint 5 éve
Elkezdek mindig gépelni valamiről, félúton rájövök, hogy kár erről írni. BoB tönkre teszi ezt a csapatot. Pár év mulva tovább áll, persze nem ismeri el, hogy alkalmatlan a munkájára, és, mivel annyira belterjes az nfl, nyilván lesz munkája évtizedekig. Pedig most ha szembe jönne velem az utcán összes csontját eltörném.
több mint 5 éve
tex
157
Szerintem csak eldöntötte, hogy elég volt 2 DeAndre-ból a csapatban és mivel Carter-rel múlt héten hosszabbított, Hopkins-nak mennie kellett.És 2 D johnson RB jobb, mert akkor az ellenfél D nem tudja majd, hogy melyikre kell készülni! Tényleg zseni!!!
tex
Szerkesztette: tex
több mint 5 éve
tex
157
Szerintem csak eldöntötte, hogy elég volt 2 DeAndre-ból a csapatban és mivel Carter-rel múlt héten hosszabbított, Hopkins-nak mennie kellett.A szomorú, hogy még igaz is lehet...
több mint 5 éve
Itt számomra nagyon olyan szaga van az egésznek, hogy BoB megsértődött valamin Hopkinsra, lehet még tavaly szezon közben és akkor ő most megmutatja, hogy ki itt a főnök, hogy vele ne packázzanak. Elküldi arra a helyre, ahol szerinte a legrosszabb lesz neki, tavaly 1/1es, idén 1/8as csapat. Mint amikor a Giants OBJ-t a Brownshoz küldte. Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy nagyon jó kis helyre került.Oké. Akkor tradelje el 2 első körért. Na jó, legyen egy első kör, kettőt csak ő szeret adni. A lényeg, hogy haragszomból nem szükséges el is kótyavetyélni a játékost.
Sixo
Nem számolom ki, de szerintem Hopkinsért nem kapott többet a Texans, mint amennyi Antonio Brownért kapott a Steelers. Ezt leírva látni is WTF.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ismerve BoBot, megmutatja ki a fonok, es elengedi. Az ellenertek? Lathassa mindenki, ki a fonok! Ennyi.En is ezt nem ertem. Ha rossz a viszonyom egy jatekossal, meg nem rossz mindenkinek a viszonya vele. Elkerhetem az arat.Ez még semmi, az igazi tüzijáték csak jövő nyáron érkezik.
Foleg, ha ezert kapom a fizetesem (jo dontesekkel epitsem a csapatot amit ram biztak).
Azt kerdezem amit Stez: Ki az, aki meg most is vedi BoBot?
ulpianus
Tunsil helyében minimum QB pénzt kérnék, mondjuk 25m/év.
Mégis mit léphetne erre BoB, azon kívül hogy alászignózza?
akdestroyer

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
En is ezt nem ertem. Ha rossz a viszonyom egy jatekossal, meg nem rossz mindenkinek a viszonya vele. Elkerhetem az arat.Ez még semmi, az igazi tüzijáték csak jövő nyáron érkezik.
Foleg, ha ezert kapom a fizetesem (jo dontesekkel epitsem a csapatot amit ram biztak).
Azt kerdezem amit Stez: Ki az, aki meg most is vedi BoBot?
ulpianus
Tunsil helyében minimum QB pénzt kérnék, mondjuk 25m/év.
Mégis mit léphetne erre BoB, azon kívül hogy alászignózza?
több mint 5 éve
Megittam 3 sört megborotválkoztam, és ez a döntés még mindig egy nagy kalap sz@r, várom kit hoz Bob Hop helyére.Senkit. Fullerrel fog hosszbbítani 6 évre 150 millióért és az egész garantált lesz sérülés esetére. Tehát teljesen garantált lesz.
Merlin85