NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
256
35
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Tomcsik
8 011
Nem tudom kinek lenne pénze Johnsonra....Akinek volt az elköltötte FA-n...Raidersnekbha maradt is volna tuti nem nenne Shaub miatt 😀...Mondjuk egy New Englandbe vagy Denverbe Brady vagy Manning mellé uuuhhh....Vagy hozzánk Marshall és Jeffrey mellé...Na de ne álmodozzunk, maradni fog a Texansnál...Azon tűnődtem, vajon ezt nyilatkozta-e volna akkor is, ha QB-t hozunk az első körben?sevarafawww.nfl.com/news/story/0ap2000000350045/article/andre-johnson-on-texans-is-this-still-the-place-for-me?campaign=Facebook_atl_hanzus nem jó 😕LanceVanceNagyon nem lenne jó, de valahol meg lehet érteni. Azok közé a játékosok közé tartozik, akik már rég megérdemelnének egy gyűrűt, és már több mint 10 éve Houstonban van de még csak divízió bajnok sem lett. 1-2 szezon van még benne max.samu09
több mint 10 éve
Nyilvan nem, miutan draft elott o lobbizott vegig az 1/1-es iranyito huzasert..
több mint 10 éve
Azon tűnődtem, vajon ezt nyilatkozta-e volna akkor is, ha QB-t hozunk az első körben?www.nfl.com/news/story/0ap2000000350045/article/andre-johnson-on-texans-is-this-still-the-place-for-me?campaign=Facebook_atl_hanzus nem jó 😕LanceVanceNagyon nem lenne jó, de valahol meg lehet érteni. Azok közé a játékosok közé tartozik, akik már rég megérdemelnének egy gyűrűt, és már több mint 10 éve Houstonban van de még csak divízió bajnok sem lett. 1-2 szezon van még benne max.samu09
több mint 10 éve
Ha ellazázza a combine-t, vagy nem tud nyilatkozni lehet csak második körös lesz, mert ezek tesznek igazán naggyá egy prospectet....GiowaHát Manzielnél nagyképűbb prospectet nem is tudom láttam-e valaha. Newton volt még igen "magabiztos", de Jonny Footballhoz képest ő is kispályás volt. Mégis mindkettő első körben kiment. Newton 1/1-en. Úgyhogy ha csak a pofája jár de amúgy nem egy maffiózó vagy drogos, akkor a tehetséget nézik azért.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Elfogadjuk Indybe, egye fene. Úgy is kurva nagy spanok Wayneel, nálunk kicsit több esélye lenne tán. 😛
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000350045/article/andre-johnson-on-texans-is-this-still-the-place-for-me?campaign=Facebook_atl_hanzus nem jó 😕LanceVanceNagyon nem lenne jó, de valahol meg lehet érteni. Azok közé a játékosok közé tartozik, akik már rég megérdemelnének egy gyűrűt, és már több mint 10 éve Houstonban van de még csak divízió bajnok sem lett. 1-2 szezon van még benne max.
több mint 10 éve
köszi srácok az infokat a cuccokról! most már nincs miért halogatni... 😀
több mint 10 éve
Mondjuk ezt korai kijelenteni, de szerintem Mariota pont nem az a csóka, aki a combineon rontani fog az értékén. Jó gyerek, jó munkás ember. De addig még van egy év, szóval ez elég korai... Addig lehet egy rossz szezonja is, eltörheti a gerincét, történhet bármi. Mindenesetre hatalmas Winston nyálazás folyik már fél éve amiban, szerintem top5-ös QB sem lesz. Amilyen hülye az a faszi, a green roomból is megpróbál majd lopni draft közben. 😊sziasztok, már nem bírok magammal úh regisztráltam. teljesen rápörögtem erre a draftra, nagyon várom az értékelést mert viszonylag új vagyok am.fociban ezért nem látom mennyire sikerült jól. az idei szopás után remélem JJ és JD megfegyelmezik az ellent, viszont, hogy nincs egy épkézláb QB az szerintem para. bízom egy Mariota trade-ben jövőre onnantól meg irány a SB 😊ballabjobbHát idén ugyan nagyon ócsón mérték a QB-kat, de azért valószínűbb, hogy egy Mariota trade belekerülne JJ+JD-be együttvéve mint az, hogy nem. 😀 Úgyhogy vagy újabb 1/1 és 2-14, vagy mást kell találni. 😉peterk2005Ha ellazázza a combine-t, vagy nem tud nyilatkozni lehet csak második körös lesz, mert ezek tesznek igazán naggyá egy prospectet....Giowasziasztok, már nem bírok magammal úh regisztráltam. teljesen rápörögtem erre a draftra, nagyon várom az értékelést mert viszonylag új vagyok am.fociban ezért nem látom mennyire sikerült jól. az idei szopás után remélem JJ és JD megfegyelmezik az ellent, viszont, hogy nincs egy épkézláb QB az szerintem para. bízom egy Mariota trade-ben jövőre onnantól meg irány a SB 😊ballabjobbHát idén ugyan nagyon ócsón mérték a QB-kat, de azért valószínűbb, hogy egy Mariota trade belekerülne JJ+JD-be együttvéve mint az, hogy nem. 😀 Úgyhogy vagy újabb 1/1 és 2-14, vagy mást kell találni. 😉peterk2005
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Kis vonzás: éppen azon gondolkodtam mikor adnak ki végre még egy amfocis filmet, erre beleakadok ebbe:Ja bakker, se NFL, se NBA, se NHL 😕
www.youtube.com/watch?v=qT0aE4iAnJo
mondjuk még annyit kell rá várni mint a következő szezonra 😕samu09
több mint 10 éve
Kis vonzás: éppen azon gondolkodtam mikor adnak ki végre még egy amfocis filmet, erre beleakadok ebbe:www.youtube.com/watch?v=qT0aE4iAnJo
mondjuk még annyit kell rá várni mint a következő szezonra 😕
több mint 10 éve
Montana
635
szeretnék egy texans-os fullcap-et de ötletem sincs milyen usa-ban a méretezés, nem lenne jó ha rossz méretben érkezne. valakinek van tapasztalata erről vagy h lehet-e esetleg itthonról szerválni sapit?ballabjobbwww.fanatics.com
Pulcsit és pólót rendeltem innen,és európai(tökéletes) méretben érkeztek meg.
Szerintem a sapikkal se lehet gond.Csak ajánlani tudom😉
több mint 10 éve
szeretnék egy texans-os fullcap-et de ötletem sincs milyen usa-ban a méretezés, nem lenne jó ha rossz méretben érkezne. valakinek van tapasztalata erről vagy h lehet-e esetleg itthonról szerválni sapit?ballabjobbeurope.nflshop.com/stores/nfl/default.aspx ez az európai nfl shop, szerintem itt rendes méretezések vannak
több mint 10 éve
sziasztok, már nem bírok magammal úh regisztráltam. teljesen rápörögtem erre a draftra, nagyon várom az értékelést mert viszonylag új vagyok am.fociban ezért nem látom mennyire sikerült jól. az idei szopás után remélem JJ és JD megfegyelmezik az ellent, viszont, hogy nincs egy épkézláb QB az szerintem para. bízom egy Mariota trade-ben jövőre onnantól meg irány a SB 😊ballabjobbHát idén ugyan nagyon ócsón mérték a QB-kat, de azért valószínűbb, hogy egy Mariota trade belekerülne JJ+JD-be együttvéve mint az, hogy nem. 😀 Úgyhogy vagy újabb 1/1 és 2-14, vagy mást kell találni. 😉peterk2005
Ha ellazázza a combine-t, vagy nem tud nyilatkozni lehet csak második körös lesz, mert ezek tesznek igazán naggyá egy prospectet....sziasztok, már nem bírok magammal úh regisztráltam. teljesen rápörögtem erre a draftra, nagyon várom az értékelést mert viszonylag új vagyok am.fociban ezért nem látom mennyire sikerült jól. az idei szopás után remélem JJ és JD megfegyelmezik az ellent, viszont, hogy nincs egy épkézláb QB az szerintem para. bízom egy Mariota trade-ben jövőre onnantól meg irány a SB 😊ballabjobbHát idén ugyan nagyon ócsón mérték a QB-kat, de azért valószínűbb, hogy egy Mariota trade belekerülne JJ+JD-be együttvéve mint az, hogy nem. 😀 Úgyhogy vagy újabb 1/1 és 2-14, vagy mást kell találni. 😉peterk2005
több mint 10 éve
sziasztok, már nem bírok magammal úh regisztráltam. teljesen rápörögtem erre a draftra, nagyon várom az értékelést mert viszonylag új vagyok am.fociban ezért nem látom mennyire sikerült jól. az idei szopás után remélem JJ és JD megfegyelmezik az ellent, viszont, hogy nincs egy épkézláb QB az szerintem para. bízom egy Mariota trade-ben jövőre onnantól meg irány a SB 😊ballabjobbHát idén ugyan nagyon ócsón mérték a QB-kat, de azért valószínűbb, hogy egy Mariota trade belekerülne JJ+JD-be együttvéve mint az, hogy nem. 😀 Úgyhogy vagy újabb 1/1 és 2-14, vagy mást kell találni. 😉
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
sziasztok, már nem bírok magammal úh regisztráltam. teljesen rápörögtem erre a draftra, nagyon várom az értékelést mert viszonylag új vagyok am.fociban ezért nem látom mennyire sikerült jól. az idei szopás után remélem JJ és JD megfegyelmezik az ellent, viszont, hogy nincs egy épkézláb QB az szerintem para. bízom egy Mariota trade-ben jövőre onnantól meg irány a SB 😊off:
szeretnék egy texans-os fullcap-et de ötletem sincs milyen usa-ban a méretezés, nem lenne jó ha rossz méretben érkezne. valakinek van tapasztalata erről vagy h lehet-e esetleg itthonról szerválni sapit?
több mint 10 éve
Nem tudom láttátok e a draft utáni sajtónyilatkozatot Clowney-tól, azt mondta legnagyobb álma volt hogy az NFL-ben lehessen, és most hogy ott van (egy meccset nem játszott), Hall of Famer akar lenni 😀 van arc. Amúgy javítsatok ki ha tévedek, de én úgy értettem hogy ő szeretne lenni minden idők legjobb LB-je 😮 Már tudja is a posztját?samu09most láttam, fb kidobta 😊 néztem is, hogy vajon tényleg ezt mondta-e, van arca 😀
goo.gl/mkMQ3s
"Rick Smith calls Romeo a creative defensive coordinator. Clowney will be an OLB initially. Could move into 3-pt in some situations."
több mint 10 éve
Nem tudom láttátok e a draft utáni sajtónyilatkozatot Clowney-tól, azt mondta legnagyobb álma volt hogy az NFL-ben lehessen, és most hogy ott van (egy meccset nem játszott), Hall of Famer akar lenni 😀 van arc. Amúgy javítsatok ki ha tévedek, de én úgy értettem hogy ő szeretne lenni minden idők legjobb LB-je 😮 Már tudja is a posztját?
több mint 10 éve
Tomcsik
8 011
Aaa annál jobban elszúrtál. A védelem lesz annyira jó főleg ha Kushing is visszatér hogy azért ne 1/1 legyen 😊... olyan 1/7-1/9 körül lesznek...Akkor jartok a legjobban, hq 1/1 lesztek ismetVolt már suck for Luck, tank for Teddy , jöhet a meltdowns for Mariotta, én szurkolok a texansnak hozzá 😀Giowa
😀 huztatok iden egy szornyeteget, jovore meg Mariota. 😀Stez
több mint 10 éve
Akkor jartok a legjobban, hq 1/1 lesztek ismetVolt már suck for Luck, tank for Teddy , jöhet a meltdowns for Mariotta, én szurkolok a texansnak hozzá 😀
😀 huztatok iden egy szornyeteget, jovore meg Mariota. 😀Stez
több mint 10 éve
Tomcsik
8 011
Ja az mindjárt más 😀 bocs így már SB contender a csapat 😀Ott van Yates 😀LanceVanceHa van Qb akitől nem lehet elvárni,hogy GM szerepben alkosson, akkor az Fitz.Pont ezt feszegettem a draft előtt, hogy jelenleg egy game manager QB sincs. Kínom kínlódását láttuk. Fitzit ismerjük. QB nélkül meg nincs O. Lásd Vikes. Ligaelit futó, jó elkapók, egész jó fal és Ponder 😀 A végeredmény ismert...Tomcsik
Ő egy kalandor. Bevállal nagyon rizikós passzokat, amik ha bejönnek, akkor ő a frencsájz Qb, ha nem, akkor 3 int/meccs.undisputedly
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Ott van Yates 😀Ha van Qb akitől nem lehet elvárni,hogy GM szerepben alkosson, akkor az Fitz.Pont ezt feszegettem a draft előtt, hogy jelenleg egy game manager QB sincs. Kínom kínlódását láttuk. Fitzit ismerjük. QB nélkül meg nincs O. Lásd Vikes. Ligaelit futó, jó elkapók, egész jó fal és Ponder 😀 A végeredmény ismert...Tomcsik
Ő egy kalandor. Bevállal nagyon rizikós passzokat, amik ha bejönnek, akkor ő a frencsájz Qb, ha nem, akkor 3 int/meccs.undisputedly
több mint 10 éve
Tomcsik
8 011
Ha van Qb akitől nem lehet elvárni,hogy GM szerepben alkosson, akkor az Fitz.Pont ezt feszegettem a draft előtt, hogy jelenleg egy game manager QB sincs. Kínom kínlódását láttuk. Fitzit ismerjük. QB nélkül meg nincs O. Lásd Vikes. Ligaelit futó, jó elkapók, egész jó fal és Ponder 😀 A végeredmény ismert...
több mint 10 éve
Akkor jartok a legjobban, hq 1/1 lesztek ismet😀 huztatok iden egy szornyeteget, jovore meg Mariota. 😀