Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Egy merészebb edzővel lehet 1/1 lenne de BoB azért nem az a scramblingeljünk amíg tudunk típus. Másrészt meg nem hoszem hogy engedik majd olyan sokat futkározni NFL-ben. Az oké hogy ha Cam megindul mert a 2 méterével és 110 kilóval kiröhögi a CB-t, de ha a kis Manzielt egy elborult agyú Sherman telibe veri hát nem sok marad belőle 😀Hát én most Clowneyt vagy Bortlest tudom elképzelni 1/1nek. Bár nagyon kampányol egész Texas állam Manzielért, remélem ésszerűen döntenek majd.samu09Két Manziel kampányt látok, az egyik, hogy maradjon Texasban, ahogy írtad, a másik pedig, hogy mindegy ki az 1/1, de menjen ki ott.Bondi
több mint 10 éve
Hát én most Clowneyt vagy Bortlest tudom elképzelni 1/1nek. Bár nagyon kampányol egész Texas állam Manzielért, remélem ésszerűen döntenek majd.samu09Két Manziel kampányt látok, az egyik, hogy maradjon Texasban, ahogy írtad, a másik pedig, hogy mindegy ki az 1/1, de menjen ki ott.
több mint 10 éve
Hát én most Clowneyt vagy Bortlest tudom elképzelni 1/1nek. Bár nagyon kampányol egész Texas állam Manzielért, remélem ésszerűen döntenek majd.
több mint 10 éve
Abszolút szubjektív lista. Pl Jeff Matthews, máshol 7. kör vagy UDFA-nak írják, erre ő beteszi a 3. helyre...Egy igen egyedi QB rangsor.Hát elég érdekes... Szerintem Mettenberger és Bortles helye sem jó... egyáltalán... de mint már korábban írtam... más ember, más vélemény 😊sevarafa
www.youtube.com/watch?v=mbYvx7FaDUsBondi
több mint 10 éve
Egy igen egyedi QB rangsor.Hát elég érdekes... Szerintem Mettenberger és Bortles helye sem jó... egyáltalán... de mint már korábban írtam... más ember, más vélemény 😊
www.youtube.com/watch?v=mbYvx7FaDUsBondi
több mint 10 éve
Voltak jó megmozdulásai Keenumnak nem mondom, de sajnos a nagy fellángolás után igen gyengére sikeredett a folytatás. De ha megnézzük összességében akkor nem volt teljesen reménytelen, de az első két meccs nagyon feltolja az átlagát.Rám Case Keenum sokkal jobb benyomást tett mint TJ...sevarafaKeenum? 😊 Ajjaj, sajnos nem. Ő is bizonyította, hogy nem lesz több backupnál NFL szinten. Az ő példája is mutatja, hogy a collegeban való tündöklés még semmit sem jelent.BondiAbban megegyezhetünk, hogy a lentebb felsorolt hibák vagy hiányosságok miatt nem volt soha elit irányító. Egy megbízható QB volt aki hozta a kötelezőt, de semmi extrát nem lehetett tőle elvárni. Az ő tökéletes ellentéte TJ Yates. Aki képességekben ugyan az ő szintjét sem éri el, de van egy olyan tulajdonsága ami benne megvan, hívjuk ezt mondjuk harcosságnak, győzni akarásnak esetleg vezéregyéniségnek. Ezen tulajdonság miatt is pl 10 év múlva sokkal több szurkolónak fog előbb TJ az eszébe jutni, mint Schaub, mivel a kb 8 kezdő meccse alatt több emlékezetes dolgot csinált, mint Schaub a 8 éve alatt.BondiNem Keenum?samu09
több mint 10 éve
Rám Case Keenum sokkal jobb benyomást tett mint TJ...Keenum? 😊 Ajjaj, sajnos nem. Ő is bizonyította, hogy nem lesz több backupnál NFL szinten. Az ő példája is mutatja, hogy a collegeban való tündöklés még semmit sem jelent.BondiAbban megegyezhetünk, hogy a lentebb felsorolt hibák vagy hiányosságok miatt nem volt soha elit irányító. Egy megbízható QB volt aki hozta a kötelezőt, de semmi extrát nem lehetett tőle elvárni. Az ő tökéletes ellentéte TJ Yates. Aki képességekben ugyan az ő szintjét sem éri el, de van egy olyan tulajdonsága ami benne megvan, hívjuk ezt mondjuk harcosságnak, győzni akarásnak esetleg vezéregyéniségnek. Ezen tulajdonság miatt is pl 10 év múlva sokkal több szurkolónak fog előbb TJ az eszébe jutni, mint Schaub, mivel a kb 8 kezdő meccse alatt több emlékezetes dolgot csinált, mint Schaub a 8 éve alatt.BondiNem Keenum?samu09
több mint 10 éve
Keenum? 😊 Ajjaj, sajnos nem. Ő is bizonyította, hogy nem lesz több backupnál NFL szinten. Az ő példája is mutatja, hogy a collegeban való tündöklés még semmit sem jelent.Abban megegyezhetünk, hogy a lentebb felsorolt hibák vagy hiányosságok miatt nem volt soha elit irányító. Egy megbízható QB volt aki hozta a kötelezőt, de semmi extrát nem lehetett tőle elvárni. Az ő tökéletes ellentéte TJ Yates. Aki képességekben ugyan az ő szintjét sem éri el, de van egy olyan tulajdonsága ami benne megvan, hívjuk ezt mondjuk harcosságnak, győzni akarásnak esetleg vezéregyéniségnek. Ezen tulajdonság miatt is pl 10 év múlva sokkal több szurkolónak fog előbb TJ az eszébe jutni, mint Schaub, mivel a kb 8 kezdő meccse alatt több emlékezetes dolgot csinált, mint Schaub a 8 éve alatt.BondiNem Keenum?samu09
több mint 10 éve
Abban megegyezhetünk, hogy a lentebb felsorolt hibák vagy hiányosságok miatt nem volt soha elit irányító. Egy megbízható QB volt aki hozta a kötelezőt, de semmi extrát nem lehetett tőle elvárni. Az ő tökéletes ellentéte TJ Yates. Aki képességekben ugyan az ő szintjét sem éri el, de van egy olyan tulajdonsága ami benne megvan, hívjuk ezt mondjuk harcosságnak, győzni akarásnak esetleg vezéregyéniségnek. Ezen tulajdonság miatt is pl 10 év múlva sokkal több szurkolónak fog előbb TJ az eszébe jutni, mint Schaub, mivel a kb 8 kezdő meccse alatt több emlékezetes dolgot csinált, mint Schaub a 8 éve alatt.BondiNem Keenum?
több mint 10 éve
Abban megegyezhetünk, hogy a lentebb felsorolt hibák vagy hiányosságok miatt nem volt soha elit irányító. Egy megbízható QB volt aki hozta a kötelezőt, de semmi extrát nem lehetett tőle elvárni. Az ő tökéletes ellentéte TJ Yates. Aki képességekben ugyan az ő szintjét sem éri el, de van egy olyan tulajdonsága ami benne megvan, hívjuk ezt mondjuk harcosságnak, győzni akarásnak esetleg vezéregyéniségnek. Ezen tulajdonság miatt is pl 10 év múlva sokkal több szurkolónak fog előbb TJ az eszébe jutni, mint Schaub, mivel a kb 8 kezdő meccse alatt több emlékezetes dolgot csinált, mint Schaub a 8 éve alatt.
több mint 10 éve
Megvannak a 14es ellenfelek: www.houstontexans.com/news/article-2/BWTB-Records-for-2014-Texans-opponents/511cdaa4-fa67-4b7c-9691-d0448a0f94a7Mint 1/1-esnek elég lazára vették a menetrendet, persze nem tudni jövőre melyik csapat teljesít jobban mint idén (Redskins), de pl a Ravens Bengals Colts Eagles meccs kemény lesz, plusz idegenben Cowboyst már várom 😀
több mint 10 éve
Arról nem is beszélve, hogy egy draftolt QB még fog fejlődni, míg egy 32 éves irányító már nem fogja megváltani a világot, ezekkel a hibákkal...Hehh, nem olvastam olyan sokat vissza, de pontosan mi a baj Schaub játékával? OK, idén szar volt, de azért előtte stabilan 4000+ yardos és 90+ rate-es szezonokat hozott... ennyire QB draft kell ide? Schaub és Keenum nem oldja meg a feladatokat? (bocs a laikus és esetleg felkavaró kérdésért 😊)CollapoAzt a 4000+ yardból 3999et Andre Johnsonnal hozta össze és inkább az elkapón múlott hogy yardok jöttek belőle. Az idei és tavalyi szezonban meg teljesen rossz döntéseket hozott. Gyakran nem vette észre az üres embert annyira kereste a biztos célpontját és inkább kidobta ha meg jött a nyomás magzatpózba vágta magát. 3 éve ellenetek battle red dayen hosszabbításban saját 1 yardosáról olyan homályt dobott hogy 10 méteres körzetben csak a CB volt ott.samu09
több mint 10 éve
Hehh, nem olvastam olyan sokat vissza, de pontosan mi a baj Schaub játékával? OK, idén szar volt, de azért előtte stabilan 4000+ yardos és 90+ rate-es szezonokat hozott... ennyire QB draft kell ide? Schaub és Keenum nem oldja meg a feladatokat? (bocs a laikus és esetleg felkavaró kérdésért 😊)CollapoAzt a 4000+ yardból 3999et Andre Johnsonnal hozta össze és inkább az elkapón múlott hogy yardok jöttek belőle. Az idei és tavalyi szezonban meg teljesen rossz döntéseket hozott. Gyakran nem vette észre az üres embert annyira kereste a biztos célpontját és inkább kidobta ha meg jött a nyomás magzatpózba vágta magát. 3 éve ellenetek battle red dayen hosszabbításban saját 1 yardosáról olyan homályt dobott hogy 10 méteres körzetben csak a CB volt ott.
több mint 10 éve
Már amennyiben közepes szintnek vesszük az 1/1et. 😛 Ez is a probléma része, amiért nem maradhat és edzők sem maradhattak.ulpianusHát az 1/1 nektek PO-t hozott de szerinted még közepes csapat vagytok?
több mint 10 éve
Már amennyiben közepes szintnek vesszük az 1/1et. 😛 Ez is a probléma része, amiért nem maradhat és edzők sem maradhattak.ulpianusEz a szezon volt a lejtmenet... pont bizonyította, hogy akinek menni kell az menjen, mert schaubbal kubiakkel továbbfejlődés már nem lesz.
több mint 10 éve
Már amennyiben közepes szintnek vesszük az 1/1et. 😛 Ez is a probléma része, amiért nem maradhat és edzők sem maradhattak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Hehh, nem olvastam olyan sokat vissza, de pontosan mi a baj Schaub játékával? OK, idén szar volt, de azért előtte stabilan 4000+ yardos és 90+ rate-es szezonokat hozott... ennyire QB draft kell ide? Schaub és Keenum nem oldja meg a feladatokat? (bocs a laikus és esetleg felkavaró kérdésért 😊)CollapoHát szerintem nekünk Texans szurkolóknak eléggé mély nyomott hagyott a 4 db pick6 😀 ... de ha ezt elfejetjük akkor is maradnak a Schaubos problémák... A mobilitás teljes hiánya, red zone szituációkban teljesen fogalmatlan, és nem egy vezér, nem egy olyan QB, akire számítani lehet akkor amikor 10 pontos hátrányban 6 perccel a vége előtt MINDENKÉPPEN pontot kell szerezni. Hozta azt a szintet, ami a gyenge franchise-t felhozta közepesre, de az onnan való továbbfejlődésre nem hiszem, hogy ő lenne a megoldás...
több mint 10 éve
Hehh, nem olvastam olyan sokat vissza, de pontosan mi a baj Schaub játékával? OK, idén szar volt, de azért előtte stabilan 4000+ yardos és 90+ rate-es szezonokat hozott... ennyire QB draft kell ide? Schaub és Keenum nem oldja meg a feladatokat? (bocs a laikus és esetleg felkavaró kérdésért 😊)
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
www.houstontexans.com/news/article-2/Past-5-star-QB-prospects-how-did-they-do/7d4c25e6-88db-4c68-b1a8-f1852d225b0c na ezaz szerinte is QB-t kell húznunk, legyen igaza.
több mint 10 éve
A legtöbb elemzés tele van az ilyenekkel. Valószínüleg úgy fordítják egy külföldi oldalról és olyankor nem veszik észre az ilyeneket. Én ma már csak az összegzés utolsó mondatát szoktam olvasni, hogy alkalmas e NFL-be vagy sem, kezdő vagy csere de még ott is lehet tévedni (lsd Wilson vagy Watt), persze ez már nem az írókon múlik.samu09Én nem nagyon nézek egyetemi meccseket. Idén kezdtem el nézni pár meccset, szóval szoktam támaszkodni ezekre a "jelentésekre". Pl, most a Texans-nak kell QB.. a jelentések alapján kiválasztom, ki az a 6-8 ember aki szóba jöhet a draftról, és ezeknek az embereknek utánanézek videók és más írások formájában. Szerintem sosem szabad egy ember véleményére adni 100%-ban. Más ember, más érzések, más vélemény...
több mint 10 éve
A legtöbb elemzés tele van az ilyenekkel. Valószínüleg úgy fordítják egy külföldi oldalról és olyankor nem veszik észre az ilyeneket. Én ma már csak az összegzés utolsó mondatát szoktam olvasni, hogy alkalmas e NFL-be vagy sem, kezdő vagy csere de még ott is lehet tévedni (lsd Wilson vagy Watt), persze ez már nem az írókon múlik.
több mint 10 éve
Ha a negatívumokból csak 1-2 dolgot javítani tudott az elmúlt pár évben már minden rendben van vele... sőt... Balhéjáról én nem hallottam amióta Pats-nél van...a többit gyakorlatban tudhatjuk meg. De Brady-től csak eltanult 1-2 dolgot...sevarafaMár maga az elemzés sem mentes az ellenmondásoktól:
Erőssége, hogy kiválóan lát a pályán - jó érzékkel szabadul meg a labdától, ha nyakán vannak a védők és kifinomult mechanika, szépen engedi el a labdáit, viszont gyengeség, hogy már a legkisebb nyomás is megzavarja - lábmunkája, technikája és pontossága is kiszámíthatatlan.
Amit a Patsnél edzőtáborban, premeccseken látott/hallott az ember, az inkább azt mutatja, hogy gondolkodása lassú, borzasztó pontatlan a pálya széltében, hosszában. Jelenleg ott tartunk, hogy nagyot tud dobni. Semmi értelme nem volt eddig kidobni, mert legalább ebben a rendszerben töltött már x évet ás hátha fejlődik még valahova.
több mint 10 éve
Az sosem tesz rosszat egy irányítónak ha van egy kis ideje felvenni az NFL ritmusát, és nem kerül egyből a mély vízbe legyen bármennyire is tehetséges. Ez az idei classra is igaz lehet, még Bridgewaterre is, az más tészta, hogy bárhová is fog kerülni valószínűleg első pertől kezdő lesz. Eléggé nagy trend volt manapság, hogy az első top10-15-ben választott irányítót rögtön kezdőbe tenni, aztán látjuk, hogy mennyi válik be és mennyi nem.Csak ha 2007-től számolom az első körben draftolt irányítók száma 18 volt és hát az 50%-ot nem éri el a bevállásuk aránya.
több mint 10 éve
Rodgers 1/25 volt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018