Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Ez egy élmény lehetett.

több mint 12 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Elaludtam reggel, van értelme letölteni vagy csak felidegesíteném magam? Schaub tényleg olyan rossz volt? A védelem hogy teljesített?samu09
Ezt a meccse csak annak szabad végignézni aki szereti a csapatot.Azt hittem Schaub az előző meccs miatt összeszedve magát megmutatja mire képes egy jó csapat ellen.Nem ez történt első passzából pick6 utána jött egy kis fellendülés a támadójátékba megint int. Egy a lényeg Kubiak még mindig hisz Schaub képességeibe reméljük a hátralévő 11 meccsen sikerül is ezt megmutatnia.😊
több mint 12 éve
Pethy 6
Elaludtam reggel, van értelme letölteni vagy csak felidegesíteném magam? Schaub tényleg olyan rossz volt? A védelem hogy teljesített?samu09
Én letöltöttem, a 2 órás videót, 10 perc alatt végig tekertem, és még így is felidegesített...
több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 544 — I like the Texans, I like who we are
Elaludtam reggel, van értelme letölteni vagy csak felidegesíteném magam? Schaub tényleg olyan rossz volt? A védelem hogy teljesített?
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Következő fordulóban le sem ülök, ha nem Yates kezd. Schaub botrány. 4 meccsen zsinórban picksix-t dobni....Könyörgöm cutoljuk!!!Bondi
Túl nagy a fizuja sztem :/LanceVance
Ha minden igaz 10,5M mínuszt jelentene a cutolása a cap spaceből.Beki
+10,5 (meg az idei), jövőre kell hagyni a vágást - ez ijen Sanchezi magasság...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Következő fordulóban le sem ülök, ha nem Yates kezd. Schaub botrány. 4 meccsen zsinórban picksix-t dobni....Könyörgöm cutoljuk!!!Bondi
Túl nagy a fizuja sztem :/LanceVance
Ha minden igaz 10,5M mínuszt jelentene a cutolása a cap spaceből.
több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 772
Túl nagy a fizuja sztem :/

több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Következő fordulóban le sem ülök, ha nem Yates kezd. Schaub botrány. 4 meccsen zsinórban picksix-t dobni....Könyörgöm cutoljuk!!!

több mint 12 éve
DeAndre Hopkins named September’s top offensive rookieswatt99
hát pedig a seattle ellen nem volt elkapása
több mint 12 éve
Helyes, megérdemli 😊

több mint 12 éve
DeAndre Hopkins named September’s top offensive rookie
több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 772
Szerintem még nem kell temetni Schaubot. Szerintem is Sanchezi mélységekben jár a játéka, de még a szezon elején vannak. Tavaly kapott szerződést '17ig, így nyilván cutolni nem fogják, másik irányítót pedig nem bír el a salary. Az új szerződése miatt biztos el fognak vele beszélgetni, mert ennyi pénzt a top10es draftcédula nem ér. Ha nem javul a formája, Kubiak lehet kipróbálja Keenumot már csak azért is hogy megtudja, milyen éles helyzetben.
Ha eljátszunk a gondolattal, hogy másik QB kell, akkor én Cousins-t szerezném meg a Skins-től. Nem lenne drága, még fiatal és simán megoldja a game manager helyzetét. (Vagy feladják a szezont, vállalják a cap hitet és cutolják Schaubot, a drafton meg elhozzák Manzielt 😀 )samu09
Bridgewater-t inkább 😀

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
 www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000254707/Sound-FX-Best-of-Brian-Cushing

Cushing soundFX.
több mint 12 éve
Szerintem még nem kell temetni Schaubot. Szerintem is Sanchezi mélységekben jár a játéka, de még a szezon elején vannak. Tavaly kapott szerződést '17ig, így nyilván cutolni nem fogják, másik irányítót pedig nem bír el a salary. Az új szerződése miatt biztos el fognak vele beszélgetni, mert ennyi pénzt a top10es draftcédula nem ér. Ha nem javul a formája, Kubiak lehet kipróbálja Keenumot már csak azért is hogy megtudja, milyen éles helyzetben.
Ha eljátszunk a gondolattal, hogy másik QB kell, akkor én Cousins-t szerezném meg a Skins-től. Nem lenne drága, még fiatal és simán megoldja a game manager helyzetét. (Vagy feladják a szezont, vállalják a cap hitet és cutolják Schaubot, a drafton meg elhozzák Manzielt 😀 )
több mint 12 éve
Johnny_X Houston Texans 50 — Rotációs kapa
Kapja be Schaub, meg Kubiak is. 😀 😀
A legnagyobb tragédiája ennek a csapatnak, hogy nincs olyan szezonja, amikor a D és az O is végig tudja hozni a jó teljesítményt. Miért mindig csak az egyik csapat egység tud teljesíteni? 😮

"Today the enemy shall know fear!"
több mint 12 éve
nfl_lover 912
Nagyon jó ez a csapat, csak az offense inkompetens, ha van már egy pici nyomás is, ez egyértelműen Schaub sara, nem SB irányító ő, amíg nem cserélik le, nem fognak nyerni (bár ugye ott volt a Bears szexi-rexivel, de ők sem 😀 ).

A másik meg az, hogy félelmetes, hogy Cushing mennyit számít a csapatnak. Ahogy le kellett mennie, meccsbe jött a Seahawks a totál 0-ról.
több mint 12 éve
Szerintem igen jól játszottunk (főleg az 1. félidőben) a liga egyik legjobbja ellen, ami mindenképp öröm. A vereséget nem varrnám Schaub nyakába, mindenkinek vannak rossz napjai, de egyszerűen érthetetlen, hogy minek hívnak ennyi passzt, amikor ilyen jó a futójáték.

több mint 12 éve
Nehéz egy ilyen meccs után bármit is írni. Első félidőbe szép hosszú drive-ok 20pont egy jó defense ellen közbe 3 ponton tartva az ellenfelet mi ez ha nem egy megnyertnek tűnő meccs aztán mégsem.
Jön egy kiábrándító második félidő offense részről ami már 4 meccs óta kísért vagy az első félidőbe vagy az egész meccsen ( Ravens ).Eddig az volt a gond ha Schaubot sietették benne volt a hiba de most már az sem kell hozzá. Hihetetlen hogy kb 3 percel a meccs vége előtt 3. kísérletre nem vállalja be a sack-et hanem eldobja szorongatott helyzetbe a labdát.Jó a defensünk akkor miért kell ilyenekkel próbálkozni lehet hogy abból is pont lett volna de megdolgozott volna érte az ellenfél.
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nagyon jo csaparotok van sracok,nem erdemeltetek vereseget,de ez a sport mar csak ilyen.
Meg nem uszott el semmi,jobban kellene bizni a vedelemben es a futokban.
Remelem meg talalkozunk a szezonban.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Van gond.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 304 — Texans fan
Én követek majdnem minden meccset mióta Schaub Houstonban játszik, és szerintem eddigi karrierjének legnagyobb butaságát követte el.
2 és fél percel a vége előtt, 1 td vezetésnél, úgy eldobni keresztbe a labdát, hogy nem is nézi meg van e ott védő, hát az óriási hiba, pláne ezen a szinten.

Meglátjuk, hogy folytatódik a szezon, ha feláll belőle a csapat, akkor még jól is kijöhetünk belőle, ha nem, akkor lehet el lehet gondolkodni, hogy esetleg egy másik irányítóval folytassa a franchise
több mint 12 éve
2 egymást követő meccsen is PickSix. Gyönyörű. Azt hiszem igen nehézkes lesz idén egyáltalán a PO-ba is bejutni.

több mint 12 éve
tex 157
Szerintem Kubiak nem volt a toppon - szokás szerint. A Seahawks TD után kb. 8 perccel a vége előtt figyeltétek, hogy két pass playt hívtak? Utána még mák volt JoJo INT-je, de utána megint pass-t hívni 2:40-nél mikor előtte megint egész jól ment a futás, és egy punt esetén is csak 2 perce maradt volna a Seahawksnak a TD-re kb. talán a saját 10-20 yardról... Schaub is bevállalhatta volna a sack-et, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a magyarázat...
Kiábrándító. Szerintetek meglesz a PO?
több mint 12 éve
Classic Schaub. 😊

több mint 12 éve
Ennyire kibaszott gyökér h lehet schaub? Elment rajta a meccs.