NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Defense eléggé rendben van eddig.

több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
Eddig működik...😊
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
DC jó az avatárod, de mi motiválta? 😀Höri
Egyébként lehet én hozom rá a balszerencsét. Ugye ő van az avataromban mióta ledraftoltuk. Anno szegény Steve Slatonnak se hozott szerencsét, mikor beraktam fórum képnek. Lehet le is cserélem Harrist. Csak ki legyen az új áldozat? DC
Azt hiszem megtaláltam az ideális jelöltet...DC

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
DC jó az avatárod, de mi motiválta? 😀

több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
És Jamison is hosszabbított 2 évvel.
több mint 12 éve
Schaub meghosszabbítva!: 4 years worth 62 million/24.750 guaranteediktriad
Remek hír. Schaubnak megvannak a gyengeségei (nem túl atletikus, sérülékeny), de Top 10-es Qb-nek tartom. Igazából ő miatta kezdtem el követni a Texanst annó, úgyhogy én nagyon örülök a hosszabításnak
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Köszi mindenkinek
A meccsről pedig annyit, hogy néha akadozott a játék de a lényeg, hogy győzelemmel kezdtünk. Azért reméljük, hogy majd a kirakós darabjai a helyére kerülnek.Bondi
Meg az is lényeg, hogy a csoportban mindenki más vesztett.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Ja, és Schaub-bal hosszabbítottunk, faja. Ezek szerint a vezetőség nem bízik abban, hogy TJ jövőre kezdő legyen.

több mint 12 éve
Köszi mindenkinek
A meccsről pedig annyit, hogy néha akadozott a játék de a lényeg, hogy győzelemmel kezdtünk. Azért reméljük, hogy majd a kirakós darabjai a helyére kerülnek.

több mint 12 éve
Papírforma eredmény, idény eleji, néhol könnyelmű játékkal. Boldog szülinapot Bondi!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Schaub meghosszabbítva!: 4 years worth 62 million/24.750 guaranteed
több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Jókis meccs volt, Foster pedig zseniális. Namaste!

több mint 12 éve
Hát sima lett vége pedig nem úgy indult. A meccs elején jobban futottak ellenünk és jobb volt a futás védekezésük, ilynekor mindig szenvedünk, ahogy most is. Persze az eldobott paszok se segítettek.
Aztán a defense JJ Watt vezetésével átment FU modeba a 2 negyed végén, és sorozatba szállították a turnovereket, azt hiszem 4-et egymés után. Az offensünk meg azért van olyan jó, hogy ezt kihasználja. Itt, 27-3-nál megtört teljesen a Dolphins.
Pedig tényleg nagyon álmosan kezdtünk, talán később le is írom kikkel volt a probléma, de most örüljünk a győzelemnek.

Ja és boldog szülinapot Bondi. Remélem elégedett vagy az eredménnyel (ha a játékkal nem is az elején) 😊
több mint 12 éve
Na szevasztok itt az új szezonban

A születésnapom tiszteletére remélem a csapat egy győzelemmel ajándékoz meg 😊Bondi
Úgy legyen, sok boldogat! 😀adam8
Kösz kösz 😊

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

A születésnapom tiszteletére remélem a csapat egy győzelemmel ajándékoz meg 😊Bondi
Úgy legyen, sok boldogat! 😀

több mint 12 éve

A születésnapom tiszteletére remélem a csapat egy győzelemmel ajándékoz meg 😊

több mint 12 éve
Foster és Reed is összeszedett egy kisebb sérülést az edzésen, mind a kettő kérdéses, hogy játszik e a delfinek ellen.
több mint 12 éve
off: védelmetek idén is olyan jó lesz mint tavaly?

Marion kívül ment el valami nagy név?

rivális révén érdekes egy helyzet lesz ez.. ha kemény lesz a D# jó, ha nem az is 😀

a fantasy előnyei 😊dugo1993
A védelmünk ismét nagyon jó lehet, de nem csodálkoznék rajta, ha statisztikailag visszaesnénk tavalyhoz képest, ugyanis idén sok jó irányítóval rendelkező csapat ellen játszunk (green bay, chicago, lion, patriots), és a csoprtunkból is robbanthat egy-két fiatal QB, nem úgy, mint tavaly.

Mario után Demeco Ryans a legnagyobb név aki távozott (igazából elcseréltük) a védelemből. De én megemlíteném Jason Allent (CB), aki szerintem nagyon jól teljesített. A front office bízik Kareem Jacksonban, én nem.
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
off: védelmetek idén is olyan jó lesz mint tavaly?

Marion kívül ment el valami nagy név?

rivális révén érdekes egy helyzet lesz ez.. ha kemény lesz a D# jó, ha nem az is 😀

a fantasy előnyei 😊

több mint 12 éve
Mindenhol OL játékosnak írják. Egyről beszélünk?Shawn84
Ja nem, elnézést, összekevertem Moran Norrissal
több mint 12 éve
Nem egyről beszéltek. Mi Derrell Smith LB-t akartuk FB-ké átképezni. Akire Te kíváncsi vagy Nate Menkin OT. Udfa rookieként került hozzánk a draft után egy kis egyetemről a Mary Hardin-Baylorról. Elképesztő atléta, falemberhez
képest piszok gyorsan fut. A nyár elején egész ügyes dolgokat mutatott futásblokkolásban, viszont napról napra derült ki mennyire gyenge a pass protectionje. Ettől függetlenül több szakértő szerint minimum a PS-ben lett volna a helye. Apropó PS, Cody White OG a 8. emberünk.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ez a Menkin gyerek mennyire szar?Shawn84
A labdát nem tudta elkapni, amikor volt rá lehetősége a preseason meccsen (talán furcsa, de mi néha szoktunk passzolni az FB-nek, mert ugye őt elég sokszor openen hadják), blokkolásban sem muatatott semmi extrát. Igazából ezek a játékosok nem kapnak túl sok snappet a preseasonban, talán nálatok többet mutat majd.DC
Mindenhol OL játékosnak írják. Egyről beszélünk?
több mint 12 éve
S. Smith a Rams játékosa lett.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
talán furcsa, de mi néha szoktunk passzolni az FB-nek, mert ugye őt elég sokszor openen hadjákDC
Egyáltalán nem furcsa. Ma már nincs olyan FB a ligában, aki nem tud elkapni. Inkább az a kérdés, hogy elég jól kap-e el ahhoz, hogy akár 3-400 yardot tervezzenek vele?
Éppen ezért védelmi hiba, ha üresen hagyják (nem a backfielden).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ez a Menkin gyerek mennyire szar?Shawn84
A labdát nem tudta elkapni, amikor volt rá lehetősége a preseason meccsen (talán furcsa, de mi néha szoktunk passzolni az FB-nek, mert ugye őt elég sokszor openen hadják), blokkolásban sem muatatott semmi extrát. Igazából ezek a játékosok nem kapnak túl sok snappet a preseasonban, talán nálatok többet mutat majd.