Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Gabriel
525
Újabb OTA hírek nagyvonalakban:- Egykori DT-nk Seth Payne dícsérte 2 újoncunkat. A védők közül Cricket, kihangsúlyozva az eerejét és a robbanékonyságát. A támadók közül Keenum volt számára a meglepetés. Kiemelte hogy rendkívül nyugodt a zsebben, jól veszi át a snapeket, okosnak és magabiztosnak tűnik, aki könnyen megtanulhatja a playbookot.
- Bob McNairnek tetszik az új IR szabály, és bízik benne hogy a csapat meg tudja ismételni tavalyi teljesítményét.
- Bradie James örül hogy nálunk játszhat. Tetszik neki a védekezési séma, és nagyon szeret együtt dolgozni a többiekkel, akik nagyon keményen dolgoznak.
- Sharpton teljesen egészséges, erős, és jó formában van a tavalyi sérülése után.
- Carmichael nem bánkódik amiatt hogy a tavalyi évet ki kellett hagynia. A jó oldalát nézi a dolgoknak, hogy sok ideje volt megtanulni a játékszituációkat mert erre tavaly nem sok ideje lett volna. Kiemelte hogy rengeteget tanult a Manning- Joseph duótól és hogy CB-ként jobban tud teljesíteni mint safetyként. Be akarja bizonyítani hogy helye van a csapatban. Valamint dícsérte Dwight Jonest aki ellen collegeban játszott, és remek elkapónak tartja, aki hasznára lesz a csapatnak.
- Walter azt mondta ég a bizonyítási vágytól, jövőre is kezdő akar lenni, és dícsérte a fiatal WR-ek hozzáállását.
- Holliday nagy fejlődésen ment keresztül tavaly óta, jól teljesít az egész OTA alatt.
- Jean és Posey villogtak az edzésen, volt egy pár gyönyörű elkapása mind2nek.
- Nyilatkozott természetesen Kubiak is, aki Herringgel együtt dícsérte Mercilust, aki még a specteammel is edzett, de többet nem fog mert féltik hogy megsérül, de dícsérték a munkamorálját. Kubiak elmondta még hogy az újonc WR-eknek erősebbé kell válniuk, javítani kell az állóképességükön, viszont nagyon elégedett mert a csapat napról napra fejlődik, és minden nap jobb mint az előzőn.
több mint 12 éve
2.Nap:- Nem vagyok meglepve. Rosterre fog kerülni a srác, ha idén még nem is, de jövőre biztosan.
-UDFA elkapók közül Jones nyújtja a legjobb teljesítményt.
-Cushing azt mondta,úgy érzi Ryans távozásával még inkább vezérré kell válnia a pályán, mind játékban, mind mentálisan.
-Kubiak azt nyilatkozta, hogy Holliday és Martin közül választanak returnert.Gabriel
-Cushing még nagyobb vezérré akar válni? Kíváncsian váram 😀
-Fogadni mernék, hogy az utóbbi fogja nyerni ezt a párharcot.
több mint 12 éve
Gabriel
525
2.Nap:-Fangupo felépülése kb. 1 hét.
-Reggie Herring nyilatkozott Ryansről és Jamesről. Sajnálja Ryans elvesztését, James leigazolását pedig ő szorgalmazta.
-Hartmann szeretné ha a büntetését 4 meccsről 3-ra csökkentenék.
-Johnson a 2. napon sem edzett. Walter és Jean volt a két kezdő WR, de Kubiak sokat rotálta az elkapókat.
-Az előszezon hátralevő részében Off-line battle lesz jobb oldalon. RG posztért Caldwell és Brooks között, RT helyért Butler és Newton között.
-UDFA elkapók közül Jones nyújtja a legjobb teljesítményt.
-Yates a 2. napon is jó volt, ő is nyilatkozott, dícsérte Poseyt és Martint.
-Cushing azt mondta,úgy érzi Ryans távozásával még inkább vezérré kell válnia a pályán, mind játékban, mind mentálisan.
-Kubiak azt nyilatkozta, hogy Holliday és Martin közül választanak returnert.
több mint 12 éve
Gabriel
525
Lement az első OTA. 2 napos volt. Erről egy pár infó:1. Nap:
-Schaub könnyű futóedzéseket végzett, Yates volt az 1. csapattal és meggyőző teljesítményt nyújtott.
-Andre Johnson még nem edzett, de azt nyilatkozta, hogy végre szeretne végigjátszani 1 szezont sérülés nélkül 1500 elkapott yarddal.
-Távollétében Walter párja a first offense-ben Lestar Jean volt. Erről a hivatalosan annyit mondtak, hogy a jelenlegi WR-ek közül ő ismeri legjobban a támadósémát. Egyébként jól teljesített.
-Fangupo kisebb sérülést szenvdett gyakorlás közben.
-Mercilus is nyilatkozott, meg kell szoknia a 3-4et, amúgy szereti Houston városát.
több mint 12 éve
ja, mint tavaly előtt 😛mármint a Houston részéről....JanekMeghalt minden QBjuk az előző évben,muszáj időben beszerezni minél többet. Bár nem értem én ezt, Keenumot berakják, bigben2, sose töri össze annyira senki, hogy ne tudjon játszani 😀fetomy
több mint 12 éve
ha játszik Beck akkor van csak nagy baj ...
több mint 12 éve
mármint a Houston részéről....JanekMeghalt minden QBjuk az előző évben,muszáj időben beszerezni minél többet. Bár nem értem én ezt, Keenumot berakják, bigben2, sose töri össze annyira senki, hogy ne tudjon játszani 😀
több mint 12 éve
mármint a Houston részéről....JanekItt majd táltos lesz...
több mint 12 éve
Próbált vicces lenni.John Beck 4 Starter!Höriennek mi értelme?Janek
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
😀Troy Nolannel paycutot kötöttünk, így több signing bonust kap kicsivel, de veteránminimum lett a abase salaryja.
több mint 12 éve
Már dolgoznak a vezetők Kubiak és Smith szerződésének hosszabbításán. McCoy pedig még akkor sem kéne ha a Browns adna egy 7. kört.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Graham nem rossz, bár Longwellnek jobban örültem volna, McCoyért 7. körösnél többet nem adnék, kedvelem, de nincs rá szükségünk, szerintem.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Shayne Graham fog Randy Bullockkal versenyezni a rosterre kerülésért.
több mint 12 éve
Újabb draft elemzés:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828d74db/article/afc-south-draft-grades-texans-get-richer-colts-lay-foundation?campaign=Facebook_writers_brooks
B-t kaptunk, végig dicsértek az elemzők, egyértelműen azt mondták, hogy a csoport esélyesei vagyunk. Sőt, olyan is elhangzott, hogy Schaub (és AJ) visszatérésével akár conteder státuszba is léphetünk. Az összes választásról pozitívan nyilatkoztak.
Igaz, hogy a csoport többi draftját is jónak értékelték, de szerintük egy darabig behozhatatlan előnyünk lesz a csoportban.
A próféta szóljon belőlük. 😉
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Jacoby Jones cutolva 😕 😕 Mindig emlékezetes marad a tavaly előtti Ravens elleni meccs 2. félidejében nyújtott produkciója 😊
több mint 12 éve
Posey összesen vitt vissza 6 puntot és 1 kickoff-ot egyetemi pályája alatt. Szerintem keveri a szezont a fazonnal, lehet, hogy Martinra gondolt.BondiHozzátéve hogy az a 7 return is 2008-2009ben történt 😀
több mint 12 éve
Ez egy vicc 😀 Jegyezd meg a nevét, és ha tőle látsz valamit akkor gyorsan zárd be a tabot.
több mint 12 éve
Posey összesen vitt vissza 6 puntot és 1 kickoff-ot egyetemi pályája alatt. Szerintem keveri a szezont a fazonnal, lehet, hogy Martinra gondolt.Ben Jones meg szerintem egy pár évig inkább G pozícióban fog szerepet kapni.
több mint 12 éve
Nézegetem a draft értékeléseket legtöbb helyen B és C értékelést kaptunk, legtöbb "elemzőnek" különösen a Posey pick nem tetszik.Ez a kedvencem az összes közül (yahooról, író nevére nem emlékszem nem is érdekes):
"Picks: DE Whitney Mercilus, WR DeVier Posey, G Brandon Brooks, C Ben Jones, WR Keshawn Martin, DE Jared Crick, K Randy Bullock, T Nick Mondek.
Grade: C
Analysis: There's nothing wrong with the Mercilus pick, but I keep coming back to the idea that if the Texans needed a pass rusher, why didn't they just spend the money and keep Mario Williams? That would have freed the team to use its first-round pick on another need or do something more creative. Williams was expensive, but there are times in the building of a team that you spend big to get big results. The Texans are finally at the point of making a big run and they made a move that screamed of remaining middle of the pack. Posey is an intriguing athlete with return ability and Brooks and Jones could be starters in fairly short order if the team wants to push them."
Szóval ez a totál hozzá nem értés. A cikkíró szerint Mercilus draftolása helyett Marionak kellett volna új szerződést adnunk, miközben a fizetési sapka miatt a kezdő centerünket és Fostert csak a kezdő jobb oldali falemberünk cutolásával tudtuk csak megtartani, és ők ketten együtt véve nem keresnek annyit, mint Mario egymaga. Arról nem is beszélve, hogy Mario játéka nélkül lett top 5 ös a védelmünk és ugye jövőre kell újraigazolnunk a kezdő irányítónkat, LTnket és legjobb pussrusherünket.
Továbbá állítja, hogy Posey micsoda returner miközben erről sehol máshol nem hallottam és Jones szerinte rövidesen kezdő lehet, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy most igazoltuk újra a kezdő probowler centerünket. (persze a Crick picket, amit mindenki draftunk legnagyobb stealjének tart, nem is említi). És ez az ember nfl "szakértő és ebből él...
több mint 12 éve
Gabriel
525
Kis olvasgatnivaló az UDFA játékosainkról: http://www.stateofthetexans.com/?p=4314