NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 2 éve
Mondjuk nekem az az INT ott DPI-nek tűnt 1 db. (szóval nem állítom tutira) visszajátszás után Pittman-en, de ettől függetlenül tök igaz minden. Ha nem szarunk a saját székünkre valszeg nem szopunk.Szerintem is az volt (az egyik "apróság", amit ide nem fújtak be, aztán pár perccel később harmadik downon egy hasonlót meg befújtak a Bucsnak). Ettől függetlenül legalább egy incomplete-et illett volna megcsinálnia. Tényleg 15cm-el magasabb és 10+ kilóval nehezebb, ennyire ne tudják már ellökni. (Vagy akkor essen el látványosan.)
kristóf17
Viszont ki kell mondani, hogy halftime management problémánk van. Amíg ezt nem tudja a stuff valamilyen formában kezelni, addig nem fogunk előrébb lépni. Hanyadik meccs volt ez idén, hogy félidőben vezettünk, aztán a 2 félidő kuka?Én ezt tegnap nem éreztem. Akkor lenne ilyen probéma, ha az lett volna a második félidőben is, mint az első negyedben, hogy 3-4 drive is teljesen megakad. De nem ez volt, hanem haladtunk rendesen, mentek a first downok, csak jött a strip sack már az ellenfél 20 yardosa környékén, utána meg a Pittman INT, aztán meg drive-ot vezetni se tudtunk, mert elfumbliztuk a puntot.
uatu
Az elején egyértelmű volt, hogy az nem működik, amivel érkeztünk (futással megalapozni a play action-t), de ilyen van, és hamar váltottunk. Már a második sikertelen drive-ban máshogy hívtunk, csak jöttek a dropok.
Éppen az a bosszantó, hogy működött az offense, tudtunk (volna) ennél is jobban menni, több pontot felrakni, ha nincs az a 4 turnover (az utolsót már nem számolom). És a védelem is jól játszott, de you can do so much, ha egy Bucs szintű offense-nek ennyi turnover lehetőséget adunk. A 37-ből 24 pontot így csináltak. Kétszer jöhettek a saját red zone-unkból v környékéről. Ha a Bucs jobban játszik, leradíroz bennünket, akkor oké. De ez így frusztráló. Még 4 turnoverrrel is végig meccsben voltunk. Csak egy **** turnoverrel kevesebb, és Bradyéknek a végén a meccsben maradásért kellett volna támadniuk, nem a győzelemért.
Én egyébként ezért is nem tudom ezeket a meccseket hova tenni. Mert összesítésben, big picture-t tekintve az elmúlt években nem állunk rosszabbul jó ellenfelek ellen, mint a hozzánk hasonló képességű csapatok. (Nyilván egy Bucs / Niners / Rams / Chiefs az SB évben jobb, azért SB év az SB év. De azon kívül nem.) Viszont idén pocsék a sztori. De olyan pici a minta, és mindegyik meccs annyira más volt, és annyira "extrém is" - mennyi az esélye, hogy szerzünk egy INT-et, amibe két lépés után belesérül a játékos olyan erősen, hogy a labdát is eldobja a fájdalomtól, aztán ahelyett, hogy FG távolságból mi jöjjünk, az ellenfél a következő playből 60 yardos TD-t szerez. Vagy, hogy sérült rúgóval kell meccs győzelemért FG-t rúgni. Vagy, hogy ugyanazon a meccsen Pittman és Hines is dropbajnokságot játszanak? -, szóval olyan "extrém" módon bírtunk kikapni idén háromszor is, hogy abból tendenciákat levonni nincs értelme.
(Az az öt vagy hat, nagy előnyről elvesztett meccs az nem statisztika, az is extremitás. A legelső meccs Luck és Reich első meccse volt, kikaptunk, mert Luck is csinált egy hülyeséget, plusz Doyle elfumblizta. A Steelers ellen meg három falemberünk plusz két LB esett ki azok után, hogy elmentünk tőlük, aztán beállt az offense, Riverst ötször sackelték. És a Steelersnek olyan hazai pályát fújtak utána, hogy én is szégyenkeztem miatta. Ezekből se a csapatra nézve, se az edzőre, se a GM-re nem lehet következtetéseket levonni. Ezek peches szituk. Ha az lesz a vége, hogy beszedjük ezeket a szitukat pár évig, aztán egy évben minden számunkra fog összejönni, akkor aláírom most azonnal. 😊 Csak az a **** szerencse nem így szokott mindig működni ugye. Van, hogy nincs kompenzálós év, hanem csak pech, és ha az válik trenddé, akkor az tényleg azt jelenti, hogy lúzerek vagyunk. De ahhoz meg ennyi eset még kevés.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
peterk2005Pittman-t annyiban menteném fel, hogy az már az élő képen it látszott, hogy pont annyit tolt rajta a védő, hogy ne tudjon időben megfordulni. Annak DPInek kellett volna lennie, pláne úgy hogy nem sokkal előtte a túloldalon sokkal kevesebbre ment zászló.
Persze a droppok miatt neki is jár a fogkefe. Ha már folyosó tajarítás.
Viszont ki kell mondani, hogy halftime management problémánk van. Amíg ezt nem tudja a stuff valamilyen formában kezelni, addig nem fogunk előrébb lépni. Hanyadik meccs volt ez idén, hogy félidőben vezettünk, aztán a 2 félidő kuka?
több mint 2 éve
Nos, a jó meccs összejött, de elbaltáztuk. Megint. Pedig megint nekünk állt volna a meccs, ha nincsenek az amúgy ránk nem jellemző turnoverek. A Bucs 24 pontot csinált a turnoverekből.Mondjuk nekem az az INT ott DPI-nek tűnt 1 db. (szóval nem állítom tutira) visszajátszás után Pittman-en, de ettől függetlenül tök igaz minden. Ha nem szarunk a saját székünkre valszeg nem szopunk.
Egyértelműen ott tudunk lenni a legjobbakkal. Azon fog múlni, hogy át tudjuk-e lépni az árnyékunkat a következő években (és idén, ha eljutunk a playoffig), hogy "éretlenek" vagyunk-e még és ennek az eredménye az, hogy belehibázunk a rossz pillanatokban. Vagy pedig lúzerek vagyunk, akik azért lúzerek, mert belehibáznak a rossz pillanatokban. Az idő eldönti.
A bírókkal nincs energiám foglalkozni. A Bucs megkapta éppen jó pillanatban, jó helyen azt az 1-2 plusz sárgát, amit mi nem. De nincs értelme nyavajogni miatta, ha Hines közben elejti a labdát.
Az elkapósor a hétfőt folyosó takarítással kezdheti. Pascal is, Pittman is. Hines is csatlakozhat hozzájuk. Pittman legrosszabb meccse volt a mai. A dropok is, de főleg az az INT. Egy 6.4 magas, 220 fontos játékos mellett, akinek az erőssége a fizikalitás, nehogy már egy 5.10-es védő - akinek a szabályok is nehezítik a dolgát - elkapja a labdát.
Legalább egy jó, szórakoztató meccs volt.
peterk2005
több mint 2 éve
Ja, ez egy olyan statisztika, hogy a Packers-el szemben pozitív Reich mérlege, akkor elit HC. 😀Értem én a csalódottságot, de c'mon guys. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Brotesz
123
Amíg Reich és Wentz itt van, kb ez lesz a valóság.2018.09.09 (Reich 1.meccse)2021.11.28
Week 1 vs Bengals -
3.Q, 8:13 hatra, allas:
23-10
Vegeredmeny 23-34
2019.12.01
Week 13 vs Titans
3.Q, 10:23 hatra, allas:
17-7
Vegeredmeny 17-31
2019.12.08
Week 14 @ Bucs
3.Q, 5:59 hatra, allas:
35-21
Vegeredmeny 35-38
2020.12.27
Week 16 @ Steelers
3.Q, 3:23 hatra, allas:
24-7
Vegeredmeny 24-28
2021.10.11
Week 5 @ Ravens
3.Q, 3:06 hatra, allas:
22-9
Vegeredmeny 25-31
Borbinho
Week 12 vs Bucs
3.Q, 10:58 hatra, allas:
24-14 (1&10 a Bucs 20asarol)
Vegeredmeny 31-38
+ 8.heten a Titans ellen 14-0 utan tamadhattunk (igaz az csak 1.negyed volt), es annak is L lett a vege...
Borbinho
több mint 2 éve
2018.09.09 (Reich 1.meccse)2021.11.28
Week 1 vs Bengals -
3.Q, 8:13 hatra, allas:
23-10
Vegeredmeny 23-34
2019.12.01
Week 13 vs Titans
3.Q, 10:23 hatra, allas:
17-7
Vegeredmeny 17-31
2019.12.08
Week 14 @ Bucs
3.Q, 5:59 hatra, allas:
35-21
Vegeredmeny 35-38
2020.12.27
Week 16 @ Steelers
3.Q, 3:23 hatra, allas:
24-7
Vegeredmeny 24-28
2021.10.11
Week 5 @ Ravens
3.Q, 3:06 hatra, allas:
22-9
Vegeredmeny 25-31
Borbinho
Week 12 vs Bucs
3.Q, 10:58 hatra, allas:
24-14 (1&10 a Bucs 20asarol)
Vegeredmeny 31-38
+ 8.heten a Titans ellen 14-0 utan tamadhattunk (igaz az csak 1.negyed volt), es annak is L lett a vege...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Nos, a jó meccs összejött, de elbaltáztuk. Megint. Pedig megint nekünk állt volna a meccs, ha nincsenek az amúgy ránk nem jellemző turnoverek. A Bucs 24 pontot csinált a turnoverekből. Egyértelműen ott tudunk lenni a legjobbakkal. Azon fog múlni, hogy át tudjuk-e lépni az árnyékunkat a következő években (és idén, ha eljutunk a playoffig), hogy "éretlenek" vagyunk-e még és ennek az eredménye az, hogy belehibázunk a rossz pillanatokban. Vagy pedig lúzerek vagyunk, akik azért lúzerek, mert belehibáznak a rossz pillanatokban. Az idő eldönti.
A bírókkal nincs energiám foglalkozni. A Bucs megkapta éppen jó pillanatban, jó helyen azt az 1-2 plusz sárgát, amit mi nem. De nincs értelme nyavajogni miatta, ha Hines közben elejti a labdát.
Az elkapósor a hétfőt folyosó takarítással kezdheti. Pascal is, Pittman is. Hines is csatlakozhat hozzájuk. Pittman legrosszabb meccse volt a mai. A dropok is, de főleg az az INT. Egy 6.4 magas, 220 fontos játékos mellett, akinek az erőssége a fizikalitás, nehogy már egy 5.10-es védő - akinek a szabályok is nehezítik a dolgát - elkapja a labdát.
Legalább egy jó, szórakoztató meccs volt.
több mint 2 éve
no
7 290
A Pats megtette a szívességet és verte a Titanst, de ezzel a zakóval valszeg elszállt a maradék minimális remény a csoportelsőségre. Ha ma nyertünk volna is 2 meccses hátrányban lettünk volna, de csomó sérültjük van.tul korai, a masik ket csoport rengeteg 6 pontost jatszik meg, es osszejohet barmi meg.
Előttünk van jelenleg:
Las Vegas 6-5
Cleveland 6-5
LA Chargers 6-4
Kansas City 7-4
Buffalo 7-4
Cincinnati 7-4
Ravens 7-4
Titans 8-4
Pats 8-4
A PO-hoz szerintem a maradék 5ből 4et be kellene húzni:
@Texans
bye week
vs Pats
@Cardinals
vs Raiders
@Jaguars
A Texans-Jags sima, a maradék 3ból a Pats ugye most lépett elő 1.kiemeltté, nagyon egyben van az a csapat, igazából sokban is hasonlítanak sztem ránk. A Cards az NFC-ben van jelenleg 1.helyen, a Raiders pedig elég kétarcú a Gruden menesztés óta, de jó eséllyel még ők is harcban lesznek akkor a PO-ért, amikor játszunk így az se lesz könyű, sőt.
A meccsről: nem volt ma toppon a Bucs, de mégis kevesebb hibát vétettek, mint mi, ennyi döntött. Pedig nekünk volt fontosabb a meccs, az a szomorú.
Elég felemás érzéseim vannak az utolsó előtti dirveunkkal kapcsolatban. Literally 2 teljes negyedig nem futottunk, utána meg egy teljes driveon át, és működött is. Valszeg úgy cserélt épp a Bucs, de clock management szempontjából szerintem óriási hiba volt az a drive. 10:06kor kezdtük, és 3:29kor futott be Taylor.
Kb mindent feltettünk rá, hogy utána a defense megállítja Bradyéket, és talán marad időnk egy FG-re hogy nyerjünk.
Persze így hogy végigment a Bucs kb tök8, mert max letérdelt volna Fournette ha még 2-3 perc hátra lett volna még, nem csak 20 sec,
Borbinho
több mint 2 éve
A Pats megtette a szívességet és verte a Titanst, de ezzel a zakóval valszeg elszállt a maradék minimális remény a csoportelsőségre. Ha ma nyertünk volna is 2 meccses hátrányban lettünk volna, de csomó sérültjük van.Előttünk van jelenleg:
Las Vegas 6-5
Cleveland 6-5
LA Chargers 6-4
Kansas City 7-4
Buffalo 7-4
Cincinnati 7-4
Ravens 7-4
Titans 8-4
Pats 8-4
A PO-hoz szerintem a maradék 5ből 4et be kellene húzni:
@Texans
bye week
vs Pats
@Cardinals
vs Raiders
@Jaguars
A Texans-Jags sima, a maradék 3ból a Pats ugye most lépett elő 1.kiemeltté, nagyon egyben van az a csapat, igazából sokban is hasonlítanak sztem ránk. A Cards az NFC-ben van jelenleg 1.helyen, a Raiders pedig elég kétarcú a Gruden menesztés óta, de jó eséllyel még ők is harcban lesznek akkor a PO-ért, amikor játszunk így az se lesz könyű, sőt.
A meccsről: nem volt ma toppon a Bucs, de mégis kevesebb hibát vétettek, mint mi, ennyi döntött. Pedig nekünk volt fontosabb a meccs, az a szomorú.
Elég felemás érzéseim vannak az utolsó előtti dirveunkkal kapcsolatban. Literally 2 teljes negyedig nem futottunk, utána meg egy teljes driveon át, és működött is. Valszeg úgy cserélt épp a Bucs, de clock management szempontjából szerintem óriási hiba volt az a drive. 10:06kor kezdtük, és 3:29kor futott be Taylor.
Kb mindent feltettünk rá, hogy utána a defense megállítja Bradyéket, és talán marad időnk egy FG-re hogy nyerjünk.
Persze így hogy végigment a Bucs kb tök8, mert max letérdelt volna Fournette ha még 2-3 perc hátra lett volna még, nem csak 20 sec,
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
no
7 290
Itt van egy fantasztikus meccs es a birok belerakjak az ideget mindenkibe. Erthetetlen. A rakat DPI nelkul is jo lett volna.
több mint 2 éve
Idény előtt két meccset vettem fix L-re. A nyitó meccsünket, csak azért mert mi mindig kikapunk az első meccsen 😀. A másik ez a Bucs elleni. A Bucs a létező legrosszabb matchup számunkra. Nincs másik NFL csapat amelyik ennyire rossz lenne. Akármennyire is formába jöttünk és jól játszunk mostanság, ezt a meccset nem látom, hogy hogyan tudnánk megnyerni azon kívül, hogy a Bucs maga alatt teljesít. Jó nagy pech, hogy a 16 NFC csapat közül pont ők jutottak első évben nekünk, de ez van. Csináljunk egy jó meccset, kerüljük el a blowoutot. Aztán ha valahogy összejönne a győzelem is, az hab lenne a tortán.
több mint 2 éve
no
7 290
stezMegneztem a meccset es egy vegig dominalt meccsen ha Leonard nincs palyan eszre se vette volna senki.
több mint 3 éve
Grover Stewart-ra azért remélem valaki kihívta a KÖJÁL-t, a mosogatóban húspácolásra/hús-összeforgatásra. Pfujj.
több mint 3 éve
no
7 290
Igen ez egy elvi kerdes volt. 😊Erre nem tudom a választ. A pályán értelemszerűen csak annyi látszik, hogy kin van sisak, illetve ki "intézkedik". Kiszivárgó infókból viszont nincs annyi, hogy meg tudjam neked mondani, hogy akár Kennynek, akár Leonardnak mekkora a mozgástere. Mondjuk én a védelemhez annyira nem is értek, hogy észre tudjam venni / meg tudjam tippelni, hogy az adott "intézkedés" az csak az oldalról behívott játék egy kötött és előre lebeszélt alternatívájára vált, vagy esetleg a játékon belül önállóan szerepeket is kioszt / cserél / megváltoztat. Az az érzésem, hogy Leonard ennyire nem spíler, ő ennyire nem tudora a sémának / játéknak, de simán tévedhetek. (Leonard nem "hülye", de nem tartozik az igazán "agyasok" közé. Okereke, Willis vagy éppen Kenny "agyasabb" ("okosabb") fickók nála, el tudom képzelni, hogy a filmroomban is jobbak Leonardnál. Vagy nem. Mindenesetre szerintem Leonard inkább leader, mint agytröszt.)Felreertettel. Jo ha sok jatekos erti a jatekot es "esz" es nem is vitatom ha mondjatok hogy nalatok tobb van. Vannak jatekosok es sajnos hogy biztosra menjek tolunk jon a pelda, Reed ertette a jatekot mint egy DC es ezt IS kihasznalva lehetett egy "osztonos" zseni. A tamadoknal PM itt. Ettol fuggetlenul egy hivja at a jatekot es a kerdes foleg idevonatkozott. Ki "dont" a jatekos mert zseni mint PM vagy az edzok adta kulcs alapjan teszi meg. noAz esz egy van aki megmondja mi a jatek ha athivjak, az jo ha van tobb. Nem tudom ki az esz/hivo a D-tekben, de az egyetlen feltetel vele szemben hogy annyira jo jatekosnak kell lennie hogy a palyan lehessen, de eleg automata dolog. De ezt a temat lelotetek ket felmondattal ki a "donteshozo" az edzok vagy a jatekosok temaban amikor felvetettem a holtszezonban.Valószínűleg azért, mert nem tudtuk. Korábban Anthony Walkeren volt a zöld pöttyös sisak, de ő eligazolt idény végén. (Leonardon van most. Ő is hívhat át, ha úgy érzi, hogy át kell hívni az oldalvonalról bemondott felállást. Ha netán Leonard nem lenne pályán, akkor Kenny Moore veszi át a szerepet.)
no
Az edzőknél egyértelműen Reich és Eberflus hívnak. Reich nagyon ritkán szól bele abba, hogy a védelem mit csináljon.
peterk2005
Támadó oldalon értelemszerűen az irányító kezében van a döntés. És Reich elmondása szerint Wentznek ugyanúgy minden lehetősége megvan áthívni, ahogy Riversnek vagy Lucknak megvolt. Nincs jobban megkötve neki sem a keze. Elvileg "bármit" csinálhat, ha úgy látja jónak. Az egy más kérdés, hogy mennyire él is ezzel. Offense-ben jobban meg tudom tippelni, hogy egy irányító mit bűvészkedik, és úgy látoim, hogy Wentz egyre többször nyúl bele / csinál valamit. Playen belül is - a blokkokat rendszeresen átrendezi, kiosztja snap előtt - és áthívással is. És úgy vettem észre, hogy már nem csak "killel" (A játékról átállva a szintén oldalról kapott B játékra), hanem más alternatív játékra is. Azt nem tudom, hogy ezek az alternatívák hogyan működnek. Megkapja-e azt is az oldalvonalról, esetleg drive előtt betalonoznak néhány playt ezekre az esetekre, vagy van egy kialakult, begyakorolt, talonban tartott "generális" play csomag, amiből bármelyiket előveheti, ha úgy látja jónak.
peterk2005
Bar a velemenyem es ez teljesen altalanossagban irva szerintem nagyon ritkan nyulnak bele a QB-k mikor leter teljesen a "palyarol". Az inkabb valami egyeni missmatch miatt van. A D reszerol sokkal kevesebb ilyen van, azok is is inkabb "egyeni" ellenszegules es a bejovestol szamatol fuggoen tiltjak vagy rajatszanak. Olyan meg inkabb van hogy a kulcs nem egyertelmu es inkabb hiv mast. A D-nel meg kevesebb a jatek lehetosege ilyenkor. A blokkok kiosztasa az "helyi" feladat de kozponti felkeszulessel megint.
A D az athivott jatek mindent megvaltoztat ertelemszeruen de mindenki tudja a dolgat abban is es azok kulcsait hasznalja egyenileg. Az athivonak kell eszrevennie hogy a behivott jatek nem a legjobb es valt, de ezek legtobbszor beepitett jatekok a felkeszulesbol. Pontosan ezert tudjak a D-ben potolni konnyebben az embereket es a draftokon valasztjak a fizikai freakeket, mert konnyebb megtanitani oket ( ez is nehez ), mint magassabba, gyorsabba tenni a jatekosokat ( ez a kozel lehetetlen vagyis a kulonbseg athidalasara ). Es itt jon be az esz-oszton es a fejben ki milyen eros ahol ki lehet emelkedni.
több mint 3 éve
Erre nem tudom a választ. A pályán értelemszerűen csak annyi látszik, hogy kin van sisak, illetve ki "intézkedik". Kiszivárgó infókból viszont nincs annyi, hogy meg tudjam neked mondani, hogy akár Kennynek, akár Leonardnak mekkora a mozgástere. Mondjuk én a védelemhez annyira nem is értek, hogy észre tudjam venni / meg tudjam tippelni, hogy az adott "intézkedés" az csak az oldalról behívott játék egy kötött és előre lebeszélt alternatívájára vált, vagy esetleg a játékon belül önállóan szerepeket is kioszt / cserél / megváltoztat. Az az érzésem, hogy Leonard ennyire nem spíler, ő ennyire nem tudora a sémának / játéknak, de simán tévedhetek. (Leonard nem "hülye", de nem tartozik az igazán "agyasok" közé. Okereke, Willis vagy éppen Kenny "agyasabb" ("okosabb") fickók nála, el tudom képzelni, hogy a filmroomban is jobbak Leonardnál. Vagy nem. Mindenesetre szerintem Leonard inkább leader, mint agytröszt.)Felreertettel. Jo ha sok jatekos erti a jatekot es "esz" es nem is vitatom ha mondjatok hogy nalatok tobb van. Vannak jatekosok es sajnos hogy biztosra menjek tolunk jon a pelda, Reed ertette a jatekot mint egy DC es ezt IS kihasznalva lehetett egy "osztonos" zseni. A tamadoknal PM itt. Ettol fuggetlenul egy hivja at a jatekot es a kerdes foleg idevonatkozott. Ki "dont" a jatekos mert zseni mint PM vagy az edzok adta kulcs alapjan teszi meg. noAz esz egy van aki megmondja mi a jatek ha athivjak, az jo ha van tobb. Nem tudom ki az esz/hivo a D-tekben, de az egyetlen feltetel vele szemben hogy annyira jo jatekosnak kell lennie hogy a palyan lehessen, de eleg automata dolog. De ezt a temat lelotetek ket felmondattal ki a "donteshozo" az edzok vagy a jatekosok temaban amikor felvetettem a holtszezonban.Valószínűleg azért, mert nem tudtuk. Korábban Anthony Walkeren volt a zöld pöttyös sisak, de ő eligazolt idény végén. (Leonardon van most. Ő is hívhat át, ha úgy érzi, hogy át kell hívni az oldalvonalról bemondott felállást. Ha netán Leonard nem lenne pályán, akkor Kenny Moore veszi át a szerepet.)
no
Az edzőknél egyértelműen Reich és Eberflus hívnak. Reich nagyon ritkán szól bele abba, hogy a védelem mit csináljon.
peterk2005
Támadó oldalon értelemszerűen az irányító kezében van a döntés. És Reich elmondása szerint Wentznek ugyanúgy minden lehetősége megvan áthívni, ahogy Riversnek vagy Lucknak megvolt. Nincs jobban megkötve neki sem a keze. Elvileg "bármit" csinálhat, ha úgy látja jónak. Az egy más kérdés, hogy mennyire él is ezzel. Offense-ben jobban meg tudom tippelni, hogy egy irányító mit bűvészkedik, és úgy látoim, hogy Wentz egyre többször nyúl bele / csinál valamit. Playen belül is - a blokkokat rendszeresen átrendezi, kiosztja snap előtt - és áthívással is. És úgy vettem észre, hogy már nem csak "killel" (A játékról átállva a szintén oldalról kapott B játékra), hanem más alternatív játékra is. Azt nem tudom, hogy ezek az alternatívák hogyan működnek. Megkapja-e azt is az oldalvonalról, esetleg drive előtt betalonoznak néhány playt ezekre az esetekre, vagy van egy kialakult, begyakorolt, talonban tartott "generális" play csomag, amiből bármelyiket előveheti, ha úgy látja jónak.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
no
7 290
Nem is az volt a mondas hogy azonos polcon van, jol jatszott. Leonardnak is voltak iden is rossz meccsei az nem jelent semmit, ahogy az sem hogy o ligaszinten nagyon jo ( sot legyen a legjobb, nalunk jatszott a helyen Queen Tevi szintjen amin el lehet mar bukni, de Bynes mar megoldja a mi szintunkon de liga szinten konkretan senkinek nem kell evek ota, megsem tud a Leonard es Bynes kozotti kulonbseg ami amugy oriasi kijonni a csapat jatekaban). A lenyeg hogy valaki ugyis fellep mert ha jo a hivas es a feladat kiosztas akkor eleg sok jatekos megoldja. Ebbol persze ki lehet emelkedni mint Leonard es kilogni mint Tevi. Es az egesz arrol szol hogy ha a falatok fog elsullyedni akkor vegetek van, ha Leonard akkor nincs. Nehezebb lesz de nem ott akartok/ tudtok nyerni, de hozzatehet sokat persze.Blackmon max a csapathoz merten volt jo. De igazabol ott sme volt jo. Mondjuk azt, hogy korrekt inkabb. Mert amugy hullamzo volt, akadtak fos meccsei, de jok is, kozepesek is. Stabil volt ettol fuggetlenul. De o sosem volt sem leader, sem huzoember a Coltsban, es sosem lesz az igazabol. A korabban soroltak teljesen mas polcon vannak, mint Blackmon.De. Jelentosen megerezne. 🙂 Mert ok a jatekuk mellett vezerek, mentorok. Alulertekeltek talan, foleg Kenny, de ahogy o kiesne, itt kaosz lenne, ebben biztos vagyok.Meglatjuk es remelhetoleg nem ugy hogy kiesnek.
Stez
De Blackmon is jo volt nagyon megsem roppant meg a csapat. De rossz helyen is keresgelunk ha a csapat a D-el akar nyerni itt es nem pedig kiegesziteni az O-t azon belul a futast. Akkor rogton Wentz teljesen felesleges tema.
no
Stez
Ettol irtam egy kis szerencsevel a PO-ban egy meccset eldonthet Leonard, egyet Pittman, egyet Kenny, egyet Okereke amellett hogy a fal es Wentz es a futok hoznak egy nem kiemelkedo de biztos nagyon jo jatekot.
több mint 3 éve
Blackmon max a csapathoz merten volt jo. De igazabol ott sme volt jo. Mondjuk azt, hogy korrekt inkabb. Mert amugy hullamzo volt, akadtak fos meccsei, de jok is, kozepesek is. Stabil volt ettol fuggetlenul. De o sosem volt sem leader, sem huzoember a Coltsban, es sosem lesz az igazabol. A korabban soroltak teljesen mas polcon vannak, mint Blackmon.De. Jelentosen megerezne. 🙂 Mert ok a jatekuk mellett vezerek, mentorok. Alulertekeltek talan, foleg Kenny, de ahogy o kiesne, itt kaosz lenne, ebben biztos vagyok.Meglatjuk es remelhetoleg nem ugy hogy kiesnek.
Stez
De Blackmon is jo volt nagyon megsem roppant meg a csapat. De rossz helyen is keresgelunk ha a csapat a D-el akar nyerni itt es nem pedig kiegesziteni az O-t azon belul a futast. Akkor rogton Wentz teljesen felesleges tema.
no
több mint 3 éve
no
7 290
Felreertettel. Jo ha sok jatekos erti a jatekot es "esz" es nem is vitatom ha mondjatok hogy nalatok tobb van. Vannak jatekosok es sajnos hogy biztosra menjek tolunk jon a pelda, Reed ertette a jatekot mint egy DC es ezt IS kihasznalva lehetett egy "osztonos" zseni. A tamadoknal PM itt.Az esz egy van aki megmondja mi a jatek ha athivjak, az jo ha van tobb. Nem tudom ki az esz/hivo a D-tekben, de az egyetlen feltetel vele szemben hogy annyira jo jatekosnak kell lennie hogy a palyan lehessen, de eleg automata dolog. De ezt a temat lelotetek ket felmondattal ki a "donteshozo" az edzok vagy a jatekosok temaban amikor felvetettem a holtszezonban.Valószínűleg azért, mert nem tudtuk. Korábban Anthony Walkeren volt a zöld pöttyös sisak, de ő eligazolt idény végén. (Leonardon van most. Ő is hívhat át, ha úgy érzi, hogy át kell hívni az oldalvonalról bemondott felállást. Ha netán Leonard nem lenne pályán, akkor Kenny Moore veszi át a szerepet.)
no
peterk2005
Ettol fuggetlenul egy hivja at a jatekot es a kerdes foleg idevonatkozott. Ki "dont" a jatekos mert zseni mint PM vagy az edzok adta kulcs alapjan teszi meg. Termeszetesen PM se mindig mindent attervezett hanem a felkeszulest alapul veve idonkent es tobbszor mint az atlag belenyult. Es a kevesbbe "esz" jatekosok is elterhetnek a kulcstol, de az athivasok donto tobbsege koveti az edzoi kulcsokat. Ettol ennek a jatekosnak esznek kell lennie. De az esz es a vezer ket kulon dolog. Megint tolunk Lewis egy vezer ( attol meg ertette a jatekot magas szinten ) es Reed az esz ( attol meg vezer volt ) nagyon jo peldak.
Es ez mar inkabb a tema folytatasa hogy Leonard-Kenny vezer-esz es mennyire hianyozna. Nagyon, de a csapat eletet nem befolyasolna athidalatlanul. Egyszeruen a D-bol foleg mara nagyon keves jatekos van aki ellen keszulnek es az o kiesesuk donto csak. Ebbe nem tartoznak bele, hiaba legyen Leonard akar a legjobb a posztjan, mert a posztja nem feltetlenul lenyeges. De hogy erezzetek hogy mire aakarok kiterni R.Lewis-ra nem keszultek a csapatok, Reed-re igen. Hiaba volt RL fantasztikus jatekos es mikor sokaig vagy az akkor nagyon hianyzik a jo jateka, vezersege, esze mert ez a jatek a posztokra kiosztott feladatokrol szol es nem az egyeni kepessegekrol.
több mint 3 éve
no
7 290
De. Jelentosen megerezne. 🙂 Mert ok a jatekuk mellett vezerek, mentorok. Alulertekeltek talan, foleg Kenny, de ahogy o kiesne, itt kaosz lenne, ebben biztos vagyok.Meglatjuk es remelhetoleg nem ugy hogy kiesnek.
Stez
több mint 3 éve
Reggie Wayne and Robert Mathis Named Semifinalists For Pro Football Hall Of Fame Class Of 2022Nehéz lesz, de legalább forog a nevük már az első eligibility évükben.
több mint 3 éve
Ez egy hetes cucc,m de érdemes lehet kikeresni a CBjeinket:Egy ideje már Rhodes és Rogers felezik a snapeket. Rogers szerintem bejelentkezett a posztért, csak még tapasztalatlan (és tekölingben fejlődnie kell, mert azt nem nézi el Eberflus). Ya-Sin meg egész korrekten játszik egy ideje már. Még a végén beválik 😊
Tony Adams
(Rhodes meg jövőre mehet isten hírével. Vagy visszajöhet vetminért, aztán bizonyíthatja csereként, hogy idén azért volt pocsék mert végig sérült volt.)
több mint 3 éve
KeyG
9 509
Dec 18 Saturday 8:20 Colts Patriots
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Ez egy hetes cucc,m de érdemes lehet kikeresni a CBjeinket:Outsider corner coverage plot!
— Seth Walder (@SethWalder) November 20, 2021
Yards per coverage snap allowed (x) by EPA per coverage snap allowed (y) using @NextGenStats nearest defender metrics.
-No surprise Trevon Diggs leads EPA/snap given all his picks.
-Full breakout season for A.J. Terrell who leads yards/snap. pic.twitter.com/gzxrgFVzUG
több mint 3 éve
De. Jelentosen megerezne. 🙂 Mert ok a jatekuk mellett vezerek, mentorok. Alulertekeltek talan, foleg Kenny, de ahogy o kiesne, itt kaosz lenne, ebben biztos vagyok.