Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
a tavalyi draft még jó hogy érdekesebben alakult, mivel minden körben 1/2.-ként választhattunk, ráadásul több needdel, így olyan posztokra jöttek játékosok amik a figyelem középpontjában vannak. Idén viszont leginkább a fal foltozása volt a cél, illetve Freeney utódja. Jött 3 fal ember, plusz FA-ról is jópáran, szerintem mindegyik falba van 4-5 új arcunk, és Chapman is játszhat már. Ha csak a fele-fele beválik már nagyot léptünk előre. A secondary is erősítve lett FA-ról, és draftoltunk egy méretétől eltekintve ígéretes backupot. Még 1 db használható corner és wr kéne, és kész a csapat.

Nekem semmi bajom ezzel a drafttal. főleg ha együtt nézzük a FA-vel. A védelemben megvan az alapanyag ahhoz h Pagano összedobjon egy top15ös D-t. A fal erősödött, akármekkora kedvenc Freeney, de a tavalyi önmagához képest talán még Walden is előrelépés lehet, és ottvan ugye Werner. A secondary is jobb lett.

Ami a támadókat illeti, igazából csak a fal szorult erősítésre, oda érkeztek is emberek szépen. Én bízok ebben a Thornton-ban is, és hát center poszton sem voltunk a legjobbak, ott is lehet változás. Tulajdonképpen Castonzón kívül az egész falat kicserélhetjük. Elkapó sor se gyengült igazából, és Whalen is robbanthat. Ha azt elérjük h Luck-nak akárcsak 1 másodperccel több ideje legyen passzolni, már jók vagyunk.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most néztem végig a komplett draft listát. Háát, olyan semmilyen, de nyilván a tavalyi Luckos draft után minden draft "unalmas". Én a steal&reach dolgokba nem tudok beleszólni, mert nem ismerem a játékosokat, és amúgy is mindez csak addig számít, amíg a draft tart. Mostantól már az dönt úgy is, hogy ki mennyire fog bevállni. A pozíciókat nézve nekem tetszik a draft. Elhoztuk Freeney reménybeli utódját, akit minden hozzáértő - elsősorban Höriben bízom - kiváló picknek tartott, úgyhogy ez kipipálva. Utána meg tömtük továbbra is rogyásig a két falat, ami mindkét fal ismeretében logikus. A végén hoztunk projekt safety-t, ami megint érthető, hoztunk egy futót, ami szintúgy (a sebessége alapján akár returnert is játszhat, és akkor kímélhetjük a fiatal elkapóinkat).

A Mr. Irrelevant húzást nem nagyon értem, hogy miért pont TE lett, de végülis az már tök mindegy. 😊 Én mondjuk talán egy CB-t hoztam volna inkább. De tényleg tök mindegy.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hohohohó
kedvenc sleeper játékosom, Nigel Malone megérkezett 😀
HS után JuCóban nyomta (mind2 évében döntő, egyet nyertek!), tán ezért sem olyan kedvelt prospect, de aztán a K-Stateben 2 év alatt 2x volt all-Big12 választott, mégse hívták meg a combinera.
Igazi ballhawk (7 pick juniorként), playmaker, sajna elég alacsony (5'9") így szóba se jött, hogy elvigyék, pedig kibaszott nagy spiller. Jayron Hosley-hoz tudnám hasonlítani

több mint 12 éve
Dax Swanson ezek közül a legtöbbre tartott prospect, Toledóból transzferelt az FCS-be, ő 7. kört is érhetett volna. Juniorként 8 pickje volt, seniorként 14 PBU.
5'10, 186, én benne bízok. Reggelre gondolom nő majd a létszám, majd azokat is véleményezem.

Sampsonnál jobb WR-rel is kezdhettünk volna. Nagyon rendes gyerek, tanulmányi válogatott és Kenyában misszión is volt kétszer, de idén hiába ürült ki a Baylor WR posztja majdnem, T-Will és Reese mögött nem sok sót evett meg. Ő camp body.

Cleary csak azért poén mert BC. Castonzo biztos ismerte. Combineon borzalmas volt, camp body szintén.

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358

Lanear Sampson. Nem tudom olyan se íze se bűze elkapó

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
colts -> Lanear Simpson, WR, Baylor
Daxton Swanson, CB, Houston State
Dan Moore, FB, Montana
Brandon McManus, K , Temple
Emmett Cleary, OT , Boston College.FearTomi
Nem is látom őket a draftolhatók listáján. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
colts -> Lanear Simpson, WR, Baylor
Daxton Swanson, CB, Houston State
Dan Moore, FB, Montana
Brandon McManus, K , Temple
Emmett Cleary, OT , Boston College.

több mint 12 éve
Jönni fog 5 WR?😀FearTomi
undraftedból minden posztra jön minden évben minden csapathoz 3 legalábbHöri
Jah oké, ezt nem tudtam!

több mint 12 éve
Jönni fog 5 WR?😀FearTomi
undraftedból minden posztra jön minden évben minden csapathoz 3 legalább

több mint 12 éve
Werner és Boyett volt az a két pick aminél azt mondtam, hogy NA.FearTomi
nagy szükség van egy manusra akiből lehet egy új zibi 😛
Mennyi esélye van annak, hogy elhozunk egy UDFA WR-t?FearTomi
100%, jönni fog 5 minimumHöri
Hát Zibi buta volt mint a tök...nem hiszem, hogy olyan rossz lesz mint ő.
Jönni fog 5 WR?😀

több mint 12 éve
Werner és Boyett volt az a két pick aminél azt mondtam, hogy NA.FearTomi
nagy szükség van egy manusra akiből lehet egy új zibi 😛
Mennyi esélye van annak, hogy elhozunk egy UDFA WR-t?FearTomi
100%, jönni fog 5 minimum

több mint 12 éve
Mennyi esélye van annak, hogy elhozunk egy UDFA WR-t?

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Így elsőre nekem sem a szívem csücske, tavaly megvoltak ezek a nagy kedvencek, mint Chapman és Ballard, idén ez kimerült Wernerben.
Egyébként szerintem Thornton szezon felére már kezdő RG lesz, amilyen tróger McGlynn.

több mint 12 éve
hát gyerekeim ez eléggé unsexy draft class lett, 2-3. nap egy kezdő potenciállal bíró manust se sikerült behálózni. nincs a fejemben az összes draft class, de szerintem a mienk bottom8 lesz annyira szürke.

kései poliani érában éreztem magamHöri
Meglátjuk a szezonban, hogy mennyire volt jó draft😊 Werner és Boyett volt az a két pick aminél azt mondtam, hogy NA, de a többi nem mozgatta meg a fantáziám...

több mint 12 éve
hát gyerekeim ez eléggé unsexy draft class lett, 2-3. nap egy kezdő potenciállal bíró manust se sikerült behálózni. nincs a fejemben az összes draft class, de szerintem a mienk bottom8 lesz annyira szürke.

kései poliani érában éreztem magam

több mint 12 éve
Stepfan Taylort várom még mindig Hamilton miatt.Stez
ezen kivul te latsz ebben raciot ? semmi kulonbseg stilusban kozte es a brown-ballard paros kozt. mondjuk ez is lehet erv, en jobb szeretnek vmi robbanekonyabb csavot.MMMS
Nem, ezen kívül nem láttam. amúgy.
De asszem pont előttünk vitte el a Cards, szóval nem is lényeges, én 4. körben vártam őt hozzánk. 😀 Nem jött.
A robbanékonyabb csávó meg jött Kerwynnel. Mondjuk annak én is örülök, kicsit változatosabb lesz a futószekciónk.Stez
Rohadtul gyors az a srác, sztem még steal is lehet !FearTomi
Mondjuk combineon asszem 4,48-at futott, ami alapvetően nem olyan gyors, de a pályán gondolom gyorsabb, Meg robbanékonynak biztosan robbanékony, szóval nem a Brown-Ballard stílust hordozza magában.Stez
Jaja, nem a combine alapján mondtam a gyorsat😊

több mint 12 éve
ezen kivul te latsz ebben raciot ? semmi kulonbseg stilusban kozte es a brown-ballard paros kozt. mondjuk ez is lehet erv, en jobb szeretnek vmi robbanekonyabb csavot.MMMS
De asszem pont előttünk vitte el a Cards, szóval nem is lényeges, én 4. körben vártam őt hozzánk. 😀 Nem jött.
A robbanékonyabb csávó meg jött Kerwynnel. Mondjuk annak én is örülök, kicsit változatosabb lesz a futószekciónk.Stez
Rohadtul gyors az a srác, sztem még steal is lehet !FearTomi
Mondjuk combineon asszem 4,48-at futott, ami alapvetően nem olyan gyors, de a pályán gondolom gyorsabb, Meg robbanékonynak biztosan robbanékony, szóval nem a Brown-Ballard stílust hordozza magában.

több mint 12 éve
Rohadtul gyors az a srác, sztem még steal is lehet !

több mint 12 éve
A robbanékonyabb csávó meg jött Kerwynnel. Mondjuk annak én is örülök, kicsit változatosabb lesz a futószekciónk.

több mint 12 éve
Csak nekem tűnik kicsit alacsonynak Boyett SS-nek?aztec
Nem, fel is van tüntetve nála mint negatív tényező.

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Csak nekem tűnik kicsit alacsonynak Boyett SS-nek?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
van egy törpénk is

több mint 12 éve
steal!
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Matt Giordano büszke lesz rá.

több mint 12 éve