Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Ja igen... És nem is őrült távolságokból. Bár a snapek elég érdekesek voltak...Luckék pedig cumiztak. Igaz a rúgó miatt főként... 4 FG kísérletből 1 sikeres. Ebből egyet ráadásul OT-ben rúgott mellé... 😕SmAsHEgyet meg 3mp-vel a meccs vége előtt, amivel nyertek volna. 😊
Luck nem volt rossz egyébként, de most gondolom az első úgy is az új GM lesz Irsaynél.Stez
Egy dolognak örülök a mostani szezon után. Hogy nem lesz olyan unalmas és csendes, mint már megszokhattuk. Remélem minél hamarabb eldől az új GM személye és tisztázódik, hogy Caldwell nem marad. 😊
több mint 12 éve
Luckék pedig cumiztak. Igaz a rúgó miatt főként... 4 FG kísérletből 1 sikeres. Ebből egyet ráadásul OT-ben rúgott mellé... 😕SmAsHEgyet meg 3mp-vel a meccs vége előtt, amivel nyertek volna. 😊
Luck nem volt rossz egyébként, de most gondolom az első úgy is az új GM lesz Irsaynél.
több mint 12 éve
Luckék pedig cumiztak. Igaz a rúgó miatt főként... 4 FG kísérletből 1 sikeres. Ebből egyet ráadásul OT-ben rúgott mellé... 😕
több mint 12 éve
Manning elég röviden, de nyilatkozott.Azt mondta, meglepte és sokkolta Polianék kivágása.
Sok helyen viszont már pont azt vetítik előre, hoghy Ő lehet a következő áldozata az Irsay takarításnak, ugyanis borzalmasan nagy capet visz el a csapattól és ez ellehetítleníti a mozgásokat.
több mint 12 éve
Nem tudom, miért kezelik ennyien ezt sikernek (ezalatt nem feltétlen a fórumot tekintve). A változás nem feltétlen jelent sikert, sőt... EscaladeNem is siker, maximum szükséges/elkerülhetetlen. Ha draftról van szó, én még mindig őt tartom a legjobbnak. Csináltam jópár kimutatást arról, hogy melyik GM/főedző/tulaj milyen minőségben draftol, és még az utóbbi 1-2 elbaszott drafttal együtt is bőven a legjobban draftolók között van - ha nem a legjobb - az elmúl évtizedben. Előtte pedig meg ugye a Buffalo-ból csinált négyszeres superbowl résztvevő csapatot, és közben még a Carolina-t is két év alatt konferenciadöntőssé tette.
De ahogy nem csak HOF QB-val lehet Superbowl-t nyerni, úgy az se biztos, hogy a legjobban draftoló GM kell. Majd meglátjuk. Az viszont meglep, hogy a Polian "cut" után Caldwell maradni látszik.
A Manning kérdésre mindennek nincs hatása. Az továbbra is Manning felépülésén múlik (szerintem).
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Elég diktatórikus és meglepően informatív sajtókonferencia volt.A GM keresés azonnal megindul, de lehet hogy heteket fog igénybe venni. Polianék sokat tettek le az asztalra, azonban szükség volt a változásra. Irsay egyértelműsítette, hogy javítani kell a kapcsolatot a helyi médiával. A Colts újjáépítő módban van (viszlát veteránok), valamint komoly salary cap gondokkal küzd. Az edzőkérdés a GMen is múlik, azonban övé a végső szó (ahogy eddig is mindenre, és ez ezután is így lesz). A szurkolók véleményét tiszteletben tartja, mégsem befolyásolják a döntéseket. Nagyon dicsérte Caldwellt, mind emberileg mind edzőként. Kiemelte mennyire szeretik és tisztelik a játékosok. Szerintem simán benne van a kalapban Caldwell maradása, ez nem csak szokásos tiszteletkörök voltak. Nagyon izgalmas hónapok elé néz a franchise, de nem fognak elkapkodni semmilyen döntést.
ja igen, és a colts.com hozta a szokásos formáját. Halk volt, zúgott, gyenge videominőség és előtte 10 perccel már be volt kapcsolva a stream, simán lehetett hallani az újságírók beszélgetését, ahogy ekézték Poliant. 😊
több mint 12 éve
Ez fasza volt, a nagyját nem értettem, annyira halk volt. 😀Ezek szerint Reid rulez 😛
Egy óráig elemezte Irsay, mennyire nehéz döntés volt Poliant kivágni, PM-ről meg semmit sem tud, hogy játszik-e jövőre, és így kb. ki is merültek a témák, amiket hallottam.Stez
több mint 12 éve
Ez fasza volt, a nagyját nem értettem, annyira halk volt. 😀Egy óráig elemezte Irsay, mennyire nehéz döntés volt Poliant kivágni, PM-ről meg semmit sem tud, hogy játszik-e jövőre, és így kb. ki is merültek a témák, amiket hallottam.
több mint 12 éve
Köszi.Nagyon helyes.http://www.colts.com/Streaming.html
És kijelenti, hogy Caldwell remek munkát végzett ezzel a csapattal. 😀
Majd egy linket ide tolhatnál, kíváncsi lennék én is.Stez
Bő negyed óra, és kezdődik. Ezt követően 6tól (0:00) ő lesz a heti rendszerességű Bill Polian Show házigazdája. Nem kicsit bizarr.Escalade
Kíváncsi leszek azért, hogy a Stanford meccsen mennyit tolják majd a ma történteket 😊
több mint 12 éve
Nagyon helyes.http://www.colts.com/Streaming.html
És kijelenti, hogy Caldwell remek munkát végzett ezzel a csapattal. 😀
Majd egy linket ide tolhatnál, kíváncsi lennék én is.Stez
Bő negyed óra, és kezdődik. Ezt követően 6tól (0:00) ő lesz a heti rendszerességű Bill Polian Show házigazdája. Nem kicsit bizarr.
több mint 12 éve
semmit nem lehet levonni ebből a jövőbeli tervekre nézve, bár inkább a teljes újrakezdés felé mutat.Escaladeennyit akartam.
több mint 12 éve
Nagyon remélem a balf@sz Caldwell is pakol nemsokára...MevSzerintem nem nyúlnak hozzá.
Majd az új GM eldönti kit és hova akar.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem a balf@sz Caldwell is pakol nemsokára...
több mint 12 éve
engem nem tölt el örömmel, de Poliannek kb az elmúlt 5 évben kb nem volt jó döntéseépített egy nyerő csapatot, de nem tett semmit a kiöregedés meg az utánpótlás terén és most így rászakadt a szar
nem örömteli a dolog, de attól még nem érdemtelen, hogy erre a sorsra jutott
több mint 12 éve
Nem tudom, miért kezelik ennyien ezt sikernek (ezalatt nem feltétlen a fórumot tekintve). A változás nem feltétlen jelent sikert, sőt... Amit Polian az elmúlt 10 évben fel tud mutatni, azt nem sokan képesek rajta kívül, 2 éve az évtized GMjének választották. Nem voltak nagy FA húzások? Szinte tényként kezelendő, hogy túlértékelt (és legfőképp túlfizetett) dolog a szabadpiaci aktivitás. Flegma és arrogáns volt, ami sokak számára zavaró volt, de eredménnyel tette mindezt. Ezzel együtt nem kérdéses, hogy elnézett jó pár picket, főleg az elmúlt 3 évben, illetve 1-2 játékossal kapcsolatban fafejű volt (pl. Gonzo). A stílusát persze leginkább a helyi sajtó bánta, azonban ez vissza is ütött az idei boszorkányüldözésre hasonlító anti-polian újságíró kampányban. Csak remélni tudom, hogy Irsay nem ezeknek a hangoknak engedett, és van valamiféle nagyobb szabású terve, konkrét GM jelöltje.Szerintem Polian csak magának köszönheti.
Mivel nem tudjuk, melyik véleményt képviselte a draftot illetően (Luck vs. Manning, újjáépítés vs. versenyképesség), így talán semmit nem lehet levonni ebből a jövőbeli tervekre nézve, bár inkább a teljes újrakezdés felé mutat.
Jimbot ha ki nem is rúgták, nyilván az új GM dönt majd a sorsáról, akik többnyire a saját embereiket szokták hozni.Escalade
Egy arrogáns fasz volt, senkit nem kezelt tisztelettel.
(A médiát különösen magára haragította folyamatosan)
A győzelmek persze elfedtek mindent.
Most, hogy nem voltak győzelmek nagyon magára maradhatott.
több mint 12 éve
Polian Manningből élt, nélküle szart se ért a csapat, ezt régóta tudni lehetett, idén meg is láttuk. Így aztán nem nagyon lehet csodálkozni azon, hogy kirúgták.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nem tudom, miért kezelik ennyien ezt sikernek (ezalatt nem feltétlen a fórumot tekintve). A változás nem feltétlen jelent sikert, sőt... Amit Polian az elmúlt 10 évben fel tud mutatni, azt nem sokan képesek rajta kívül, 2 éve az évtized GMjének választották. Nem voltak nagy FA húzások? Szinte tényként kezelendő, hogy túlértékelt (és legfőképp túlfizetett) dolog a szabadpiaci aktivitás. Flegma és arrogáns volt, ami sokak számára zavaró volt, de eredménnyel tette mindezt. Ezzel együtt nem kérdéses, hogy elnézett jó pár picket, főleg az elmúlt 3 évben, illetve 1-2 játékossal kapcsolatban fafejű volt (pl. Gonzo). A stílusát persze leginkább a helyi sajtó bánta, azonban ez vissza is ütött az idei boszorkányüldözésre hasonlító anti-polian újságíró kampányban. Csak remélni tudom, hogy Irsay nem ezeknek a hangoknak engedett, és van valamiféle nagyobb szabású terve, konkrét GM jelöltje.Mivel nem tudjuk, melyik véleményt képviselte a draftot illetően (Luck vs. Manning, újjáépítés vs. versenyképesség), így talán semmit nem lehet levonni ebből a jövőbeli tervekre nézve, bár inkább a teljes újrakezdés felé mutat.
Jimbot ha ki nem is rúgták, nyilván az új GM dönt majd a sorsáról, akik többnyire a saját embereiket szokták hozni.
több mint 12 éve
marci
1 023
Srácok, bizonytalan vagyok: az szerintetek reális, hogy valahová el lehet cserélni Peytont mielőtt a 28 millás bónusza esedékes és kapható-e érte komoly ellenérték? Alapesetben nyilván, de ez a sérülés elég nagy kockázatot jelent.
több mint 12 éve
Igen, akkor még Titans HC-kéntAsszem ő jelent meg egy 2-3 éve PManning mezben, ugye? 😀 Amúgy RGIII lesz, meglássátok. 😀szabaIrsay teljesen szerelmes PM-be. Nem fogja elengedni, Ő meg egészséges lesz majd, Luck meg nem fog padozni.Jeff Fisher (a.k.a. "A Bajusz") nevét emlegetik egyre többen mint új Colts HC....iktriad
Viszont egyre kíváncsibb vagyok rá, hogy Caldwellnek ezek után mi lesz a sorsa.. Számomra elég meglepő lenne, ha Ő megúszná ezt a nagytakarítást.Stez
több mint 12 éve
Na most a Rose bowlt adják majd vagy megvárják annak a kezdését ha Irsay befejezte 😛 😛 ?
több mint 12 éve
szaba
10 550
Asszem ő jelent meg egy 2-3 éve PManning mezben, ugye? 😀 Amúgy RGIII lesz, meglássátok. 😀Jeff Fisher (a.k.a. "A Bajusz") nevét emlegetik egyre többen mint új Colts HC....iktriadSzerintem meg tuti Luck.tenorxIrsay teljesen szerelmes PM-be. Nem fogja elengedni, Ő meg egészséges lesz majd, Luck meg nem fog padozni.
Viszont egyre kíváncsibb vagyok rá, hogy Caldwellnek ezek után mi lesz a sorsa.. Számomra elég meglepő lenne, ha Ő megúszná ezt a nagytakarítást.Stez
több mint 12 éve
Eddig Veled értettem egyet Luck ügyben. Most nem, ez nem szerelem (érzelmi) kérdés. Szvsz a Luck pick esélye nőtt jelentősen ezzel a lépéssel.Irsay teljesen szerelmes PM-be. Nem fogja elengedni, Ő meg egészséges lesz majd, Luck meg nem fog padozni.ebből 1/1 trade lesz, biztos vagyok benneStezSzerintem meg tuti Luck.tenorx
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Szerelmes volt Polianbe is, vagy, ha nem, hát vakon megbízott benne.Irsay teljesen szerelmes PM-be. Nem fogja elengedni, Ő meg egészséges lesz majd, Luck meg nem fog padozni.ebből 1/1 trade lesz, biztos vagyok benneStezSzerintem meg tuti Luck.tenorx
Lehet, hogy igazad van, és tényleg csak megunta a nagyhatalmú Poliant, viszont ez szerintem új érát is jelent a szervezeti struktúrában.
Lehet, hogy valamelyik giga edzőt csak úgy tudta megszerezni, ha Polian megy?!?
Viszont melyik giga edző kezdené úgy az életét, hogy eltradel egy egészséges Manninget?! Vagy mégsem egészséges Manning, és benyomta Irsay a let it flow gombot? Hát nem tudom!
több mint 12 éve
Tudom, ezt mondtam már tegnap, mert nekem is nagyon Fisher megérzésem volt/van.. De bízom a Ramsben, még megmenthetnek Tőle. 😀Jeff Fisher (a.k.a. "A Bajusz") nevét emlegetik egyre többen mint új Colts HC....iktriadSzerintem meg tuti Luck.tenorxIrsay teljesen szerelmes PM-be. Nem fogja elengedni, Ő meg egészséges lesz majd, Luck meg nem fog padozni.
több mint 12 éve
Mondjuk egy egészséges Manning-el (vagy Luck-al) + Polian mentesen + Nr1 pick-el, nem lesz nehéz Edzőt találni.Verekedni fognak a posztért.