NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1165650268987502598

Ennyit megér Irsaynek, hátha 2-3 év után vissza akar térni.
Tony Adams
Nem hiszem, hogy ezert csinalta. Irsay imadja Luckot, ennyi. Es tudja, hogy gyuru nelkul is mennyit tett a Coltsert Andrew.

Es nem fog visszaterni, ebben kar remenykedni. Sokan hozzak Jordan peldajat, de neki a teste teljesen rendben volt, o edesapja halala miatt kattant meg picit. Luck viszont a serulesek es a fajdalom miatt. Jordan imadta a jatekot, elvezte, a teste is birta, Luck imadja, de mar nem elvezi es a teste sem birja.

több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Legyen Bortles had járjon ide többet Iktriad. 😀
Tony Adams
Látens divat Colts fan lenne 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
 twitter.com/AdamSchefter/status/1165650268987502598

Ennyit megér Irsaynek, hátha 2-3 év után vissza akar térni.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most akkor nem èrtem Kelly-vel mi a baj ?? Miért nem jó második számú irányítónak ?Plusz akkor ezekszerint ha hoznak egy QB2 akkor rosteren se lesz ?

(Számomra ez tényleg rejtély mert szerintem óriási potenciál van a srácban)
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Veterán QB témához:
1,:Adná magát RG3 😀
2,: Adná magát Bortles 😀
3,:A Miami nagyon tankol: Rosen
4,:Bridgewater-Sudfeld-Mullens-McCoy-Keenum

Egyik sem egy felvidító poció, én megnézném Kelly-t hogy muzsikál, de kétlem hogy nekimegyünk úgy az első 2 hétnek, hogy Philip Walker lesz a backupunk.😕
Sudfeldet már írják hozzánk, de ő pont sérült, nem tudna beöltözni szerintem.
Legyen Bortles had járjon ide többet Iktriad. 😀
több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
 twitter.com/HolderStephen/status/1165630087619862528?s=19
Ha tudna jarni akkor adna magat Alex Smith. Igy hirtelen belegondolva nem tudom kit hozhatnank. Ugy latszik Kellyt nem tartjak eleg jonak no2nek
Borbinho
Hoyer?
Solymi
Szerintem Ballard jelenleg akkor se tradelne a Patriotssal, ha Brady lenne az ajánlat tárgya. 😀
peterk2005
Simán kinézem Billből, hogy már a visszavonulás pillanatában beajánlotta Hoyert egy 3rd roundért...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor farewellként még utoljára:

twitter.com/CaptAndrewLuck/status/1165600925349601280

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha tudna jarni akkor adna magat Alex Smith. Igy hirtelen belegondolva nem tudom kit hozhatnank. Ugy latszik Kellyt nem tartjak eleg jonak no2nek
Borbinho
Hoyer?
Solymi
Szerintem Ballard jelenleg akkor se tradelne a Patriotssal, ha Brady lenne az ajánlat tárgya. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Borbinho
Hoyer?
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Borbinho
Dobbs mehet egy 2. körért! 😂
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
azért írtam, hogy ez egy trollkonszenzus, ami minden eredményt félresöpör és kb. mémek alapján dönt ki jó-ki rossz. flacco megcsinálhatta az nfl történet legjobb playoff runját, akkor is szar marad, mer hát ez a konszenzus. aztán nyilván ez így is van, ha ez a konszenzus. gedam
És az emiatti frusztrációdat úgy kell levezetned, hogy belekötsz egy másik irányítóba, aki 5-6 éven keresztül - amikor éppen egészséges volt - playoffba vezette egy szar GM, szar edző, szar csapatát? És mindezt a visszavonulásának napján?

Jó alaposan frusztrált lehetsz, hallod...
peterk2005
Ravens szurkoló 😉
több mint 5 éve
azért írtam, hogy ez egy trollkonszenzus, ami minden eredményt félresöpör és kb. mémek alapján dönt ki jó-ki rossz. flacco megcsinálhatta az nfl történet legjobb playoff runját, akkor is szar marad, mer hát ez a konszenzus. aztán nyilván ez így is van, ha ez a konszenzus. gedam
És az emiatti frusztrációdat úgy kell levezetned, hogy belekötsz egy másik irányítóba, aki 5-6 éven keresztül - amikor éppen egészséges volt - playoffba vezette egy szar GM, szar edző, szar csapatát? És mindezt a visszavonulásának napján?

Jó alaposan frusztrált lehetsz, hallod...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én már azóta várom, hogy Kellyből hátha lesz vki mióta ő lett Mr Irrelevant. Végre vki onnan küzdhetné fel magát, nagy story lenne. Mondjuk nem ilyen áron....
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
érdekes nézni mennyire befolyásolja az emberek véleményét az internet és hogy kinek-milyen a “sajtója”. luck a szimpatikus, óriástehetség, minden idők reménysége mindenki szereti. flacco fluko luzer szar, lehet nyomni rá az elit vicceket, megjelenik egy hírben, első komment, elit!!! haha
a néger lamar csak fut, jó futó haha, meg különben sem pocket qb, addig szaladgál még össze nem törik (persze luck szerencsétlen a sok sérülés miatt, bad luck, hiszen ő zsebibaba mégis)
de csak maradjunk flacconál. hol van luck flaccohoz képest mondjuk? hova helyeznénk? úgy, hogy mindig próbáltak luckra építeni, joe-ra meg soha. na mind1 flacco szar luck me szuper.
az igazság az, hogy a luck projekt egy évtizedes óriásbukta.

az emberi részét sem értem. én biztos ideggörcsöt kapnék, ha a szezon előtt egy perccel bemondaná az unalmast. ha nem egy újabb sérülés miatt teszi, akkor ez kurvanagykibaszásacsapatával és geciség.
persze hát luck egy szimpatikus, művelt, tanult fehér srác, aki tökéletesen beleillik a jófiú karakterbe.
kár, hogy nem az.
gedam
Luck sajtója természetesen mindig is jobb volt, de ez érthető is. Egyrészt ő a tipikus jó tanuló - jó sportoló, végtelenül szimpatikus csapatember, az a fajta, akihez minden apa szívesen adná a lányát. Ideális Manning utód volt egy olyan csapatban, ahol a jó irányítóknak nagy hagyománya van. Az indianapolisi közegbe (ahogy a Gyűlölt ellenségeink blog fogalmazott: Az USA Jászberénye) pont tökéletes volt. Azonnal hozta az eredményeket, nem siránkozott annak ellenére sem, hogy a tulajdonos-GM-HC háromszög borzalmasan gyengén kezelte őt, meg úgy egyáltalán a csapatát. Én nem is annyira a visszavonulását láttam előre, inkább arra számítottam többször is az utóbbi pár év vezetési balfaszságai után, hogy előbb-utóbb trade-et fog kérni, mert nem bírja tovább.

Flacco ehhez képest egy defense-orientáltságú csapatba került be, ahol az irányítóknak leginkább az volt a feladata mindig is, hogy menedzseljék a támadásokat, lehetőleg ne nagyon veszítsenek labdát és mindig érjenek el FG távig. Talán McNair volt az egyetlen QB, akiben ennél több volt, de a Ravens sosem erről szólt és valószínűleg most sem erről fog Lamarral. Ehhez képest persze ironikus, hogy végül Flacco produkált egy olyan playoffot, amilyet Luck sosem tudott, de abba is bele kell gondolni, hogy a Ravensnél ezerszer profibb a vezetőség, mint a Coltsnál, Flacco olyan támogatást élvezhetett, ami Lucknak szerintem sosem volt meg.
Kampman
én ezt flacconál úgy éltem meg, hogy mivel mindig a def. kapott priorítást, sosem kapta meg az off. oldalon azt a támogatást, amit mondjuk luck igen és ennek ellenére tudott villantani.
hogy a képességeiből ki mennyit hoz ki az egy karrier igazi értékmérője. hogy ez most a vezetőség miatt történt vagy luck fizikuma alkalmatlan az nfl-re azt nem tudom. de ha én azt írom, hogy a luck projekt egy óriás bust, akkor troll vagyok, de ha írok egy flacco elites poént, akkor jófejsrác leszek, aki reálisan értékel.
azért köszi, hogy komolyan vetted a hozzászólásom.
gedam
Most akkor Flacco túlteljesített vagy alulteljesített?
Solymi
teljesít, mikor hogy, de max. közeli. azért hoztam fel csak flaccot, mert a két játékos megítélésében óriási a különbség, egyik csak pozitívot kap, míg a másik csak negatívot. egyik sem teljesen indokolt és mindkettő eltúlzott.
a colts rajongók nyilván úgy érzik most, hogy vesztettek vmit, de összességében sztem egy zsákutcának értek most a végére, szóval én inkább örülnék az újrakezdésnek.
gedam
Szerintem teljesen érthető a két játékos különböző megítélése és ezen nem tudom miért háborodsz fel.
Lucknál sosem volt kérdés a tehetsége, Flacconál meg az SB runja ellenére még most is azon lamentál mindenki, hogy valójában mennyire jó.
A statisztikákat lehet csűrni-csavarni, lehet hivatkozni a csapatfilozófiára meg mindenre, de előbb-utóbb lett volna egy egységes konszenzus arról, hogy hova lehet helyezni.
Illetve lett is.

De ez már a Colts topikban eléggé off.
Solymi
azért írtam, hogy ez egy trollkonszenzus, ami minden eredményt félresöpör és kb. mémek alapján dönt ki jó-ki rossz. flacco megcsinálhatta az nfl történet legjobb playoff runját, akkor is szar marad, mer hát ez a konszenzus. aztán nyilván ez így is van, ha ez a konszenzus. például már most el van könyvelve, hogy baker mayfield a szuper qb, lemar a lámaqb, mert nem illik bele a prototype dobálózós irányító eszményébe. egyiknek csak a seggét nyalják, úgy hogy volt négy jó meccse, a másik bármit csinál szar. mémek által eltorzult, szakmaiságot nélkülöző látásmód és kurvára zavar. na mindegy már nem rontom tovább az egyébként is gyászos hangulatot, bocsánatot kérek a colts drukkerektől, az off-ért is meg a luck véleményemért, ha bántó volt.
gedam
Gedam valóban nehéz megérteni, hogy nem erről van szó, és nem veszed észre, hogy mennyire fals amit írsz. Flacconak volt egy PO runja. Amihez a védelem s a mák faktor rendesen segített. Se előtte pláne nem utána semmi. Még Foles is többet tett a történethez evör (akit rendesen ekéztél egyébként érdekes módon mikor az volt a téma) mert neki volt előtte egy 27-2 TD Int szezonja. Egyénileg, tehetségben, szakmailag Lucko s Flaccot egy polcra helyezni háát.... Inkább ne minősítsük. Egyfelől értelek, mert én Foles elismerésért harcolok mindenütt 😉 de ennek most semmi helye nincs.
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
Amugy ilyenkor lehetne felheviteni a vitat az NFL szabalyvaltozasairol, hogy meg mindig agalunk-e ellene, hogy "kislany" focit csinaljanak a jatekbol az iranyitok kedveert. Nekem sosem tetszett az az iranyvonal, ami egyre inkabb erinthetetlenne tette a QB-kat, mert igy felborult az O/D dinamika, viszont most lathatjuk, hogy ilyen korszakosnak indulo jatekosokat veszitunk el mi nezok, a rengeteg utes es sack miatt.
undisputedly
Luck nem a kemény játék miatt ment tönkre, hanem mert a dilettáns Grigson leszarta az OL-t és péppé sackelték

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Rohadtul befordultam!
40 évesen és 120 kilósan itt állok és a könnyeimet törölgetem.
Nagyon más lett így minden, de érthető döntés.
mukijoe
En 18voltam es sztem "bogtem" amikor PM konnyes szemmel elkoszont 7.5eve hogy o mindig Colt marad.
Mintha tegnap lett volna, anyam meg a barataim se nagyon ertettek mi van.
De PM elso 6evet nem lattam nalunk, nem lattam ahogy draftoltuk es mar az elejetol kezdve ugy allt oda mint egy veteran. Erezted a jelenletet a palyan, lattad a vedokon hogy azt se tudjak mit csinaljanak, mert hiaba utik vagjak, ez a srac csak felpattan, megrazza magat es a kovi playben dob egy 50yardos TD-t TYnak, a masik rookienak, vagy epp a nagy oreg Waynenek.
Aztan teltek az evek. Minden draft meg offseason soran bizakodtunk, hogy na majd most meglesz a korites, mert latjuk hogy egyedul is mire kepes, de ha lenne korulotte csapat...
Mar az adott szezon vegen szidtuk az elozo classt, nem ertettuk a "nagy" FA igazolasokat. Es valahogy evrol evre azt ereztuk, hogy ez nem az igazi, de hatha a mi evunk lesz, csak a franya Patset keruljuk el es jo lesz.
Utana leserult Bandi, ment az izgulas, mikor lesz, nagy-e a baj. Aztan nagyobb volt mint gondolni mertuk volna (mint tegnap kiderult, meg nagyobb mint eddig hittuk). Kihagyta a teljes 2017es szezont, ami ravilagitott arra hogy a csapat nem halad semerre. Kilatastalan szezon, repult is mindenki.
Jott ugye kozben Ballard, es tavaly ugy vartuk a szezont, hogy semmi elvarasunk nem volt, csak Luck jatsszon meg a fiatalok. Es jatszottak, de hogy. 3.csapatkent a liga torteneteben 1-5rol PO-ztunk.
A fal remekelt, Luck jobbnak tunt mint valaha. De ahogy Stez is irta, ez igazabol mar nem szamitott.
Persze hulyeseg a mi lett volna ha, de ha tavaly SB-t nyerunk is ez tortent volna sztem.

Elsonek nem ertettem, utana nagyon duhos voltam, most vagyok a szomorkodos fazisban. Lehet mondani, hogy Luck jatekaban is benne volt a serules, es ezert vonult most vissza, de en akkor is azt mondom:
Baszodj meg, Ryan Grigson!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nem fog menni Brissett-tel a szeker szerintem. Rola egyebkent annyit, hogy egyertelmuen o a kezdo mar, bizik benne a stab, sokat varnak tole, de a Colts haza tajan allitolag nem egy edzo akad, aki peldaul ugy veli, hogy Kelly sokkal tehetsegesebb, tobbet latnak benne, es ok benne latjak, hogy nehany merkozes utan valtani fogja Brissett-tet, illetve sokkal jobb is lesz es vele a csapat messzebbre jut.

Es egyebkent halkan megjegyzem, hogy Kelly abszolut nem annyira elveszett, mint azt sokan gondoljak a pialos balheja ota, ha valaki, akkor azert Reich eleg profi hozza, hogy felturbozza az iranyitok jatekat. O az egyik legjobb tamadoszaki.

En kivancsi is lennek Kellyre elesben, megneznem, mit tud. Valoszinuleg lesz is ra alkalom, hogy lassuk. Ha nem is jo ertelemben, de izgalmas ideny lesz ez, megeri majd leulni megnezni a meccseinket, annyi a fiatal meg a tehetseg, ki tudja, hol es mikor robbant valaki.

Es most azert meglatjuk, Ballard valojaban milyen munkat vegzett, mert ha a Colts hoz 7-8 gyozelmet ugy, hogy feluton lelepett a future HOF zseni kubeja, akkor azert az eros uzenet lesz a liganak, hogy elkepesztoen jo uton jarunk, es nem szabad leirni ezt a bandat.

Anno Polian azert lett kirakva, mert ahogy kidolt a sztariranyito, egybol egy nulla volt az egesz banda. Ez most remeljuk, nem ismetlodik meg.

több mint 5 éve
gedam 5 914
kolok1972
kolok1972
érdekes nézni mennyire befolyásolja az emberek véleményét az internet és hogy kinek-milyen a “sajtója”. luck a szimpatikus, óriástehetség, minden idők reménysége mindenki szereti. flacco fluko luzer szar, lehet nyomni rá az elit vicceket, megjelenik egy hírben, első komment, elit!!! haha
a néger lamar csak fut, jó futó haha, meg különben sem pocket qb, addig szaladgál még össze nem törik (persze luck szerencsétlen a sok sérülés miatt, bad luck, hiszen ő zsebibaba mégis)
de csak maradjunk flacconál. hol van luck flaccohoz képest mondjuk? hova helyeznénk? úgy, hogy mindig próbáltak luckra építeni, joe-ra meg soha. na mind1 flacco szar luck me szuper.

az emberi részét sem értem. én biztos ideggörcsöt kapnék, ha a szezon előtt egy perccel bemondaná az unalmast. ha nem egy újabb sérülés miatt teszi, akkor ez kurvanagykibaszásacsapatával és geciség.
persze hát luck egy szimpatikus, művelt, tanult fehér srác, aki tökéletesen beleillik a jófiú karakterbe.
kár, hogy nem az.
gedam
Luck sajtója természetesen mindig is jobb volt, de ez érthető is. Egyrészt ő a tipikus jó tanuló - jó sportoló, végtelenül szimpatikus csapatember, az a fajta, akihez minden apa szívesen adná a lányát. Ideális Manning utód volt egy olyan csapatban, ahol a jó irányítóknak nagy hagyománya van. Az indianapolisi közegbe (ahogy a Gyűlölt ellenségeink blog fogalmazott: Az USA Jászberénye) pont tökéletes volt. Azonnal hozta az eredményeket, nem siránkozott annak ellenére sem, hogy a tulajdonos-GM-HC háromszög borzalmasan gyengén kezelte őt, meg úgy egyáltalán a csapatát. Én nem is annyira a visszavonulását láttam előre, inkább arra számítottam többször is az utóbbi pár év vezetési balfaszságai után, hogy előbb-utóbb trade-et fog kérni, mert nem bírja tovább.

Flacco ehhez képest egy defense-orientáltságú csapatba került be, ahol az irányítóknak leginkább az volt a feladata mindig is, hogy menedzseljék a támadásokat, lehetőleg ne nagyon veszítsenek labdát és mindig érjenek el FG távig. Talán McNair volt az egyetlen QB, akiben ennél több volt, de a Ravens sosem erről szólt és valószínűleg most sem erről fog Lamarral. Ehhez képest persze ironikus, hogy végül Flacco produkált egy olyan playoffot, amilyet Luck sosem tudott, de abba is bele kell gondolni, hogy a Ravensnél ezerszer profibb a vezetőség, mint a Coltsnál, Flacco olyan támogatást élvezhetett, ami Lucknak szerintem sosem volt meg.
Kampman
én ezt flacconál úgy éltem meg, hogy mivel mindig a def. kapott priorítást, sosem kapta meg az off. oldalon azt a támogatást, amit mondjuk luck igen és ennek ellenére tudott villantani.
hogy a képességeiből ki mennyit hoz ki az egy karrier igazi értékmérője. hogy ez most a vezetőség miatt történt vagy luck fizikuma alkalmatlan az nfl-re azt nem tudom. de ha én azt írom, hogy a luck projekt egy óriás bust, akkor troll vagyok, de ha írok egy flacco elites poént, akkor jófejsrác leszek, aki reálisan értékel.
gedam
Solymi
teljesít, mikor hogy, de max. közeli. azért hoztam fel csak flaccot, mert a két játékos megítélésében óriási a különbség, egyik csak pozitívot kap, míg a másik csak negatívot. egyik sem teljesen indokolt és mindkettő eltúlzott.
a colts rajongók nyilván úgy érzik most, hogy vesztettek vmit, de összességében sztem egy zsákutcának értek most a végére, szóval én inkább örülnék az újrakezdésnek.
gedam
Szerintem teljesen érthető a két játékos különböző megítélése és ezen nem tudom miért háborodsz fel.
Lucknál sosem volt kérdés a tehetsége, Flacconál meg az SB runja ellenére még most is azon lamentál mindenki, hogy valójában mennyire jó.
A statisztikákat lehet csűrni-csavarni, lehet hivatkozni a csapatfilozófiára meg mindenre, de előbb-utóbb lett volna egy egységes konszenzus arról, hogy hova lehet helyezni.
Illetve lett is.

Solymi
azért írtam, hogy ez egy trollkonszenzus, ami minden eredményt félresöpör és kb. mémek alapján dönt ki jó-ki rossz. flacco megcsinálhatta az nfl történet legjobb playoff runját, akkor is szar marad, mer hát ez a konszenzus. aztán nyilván ez így is van, ha ez a konszenzus. például már most el van könyvelve, hogy baker mayfield a szuper qb, lemar a lámaqb, mert nem illik bele a prototype dobálózós irányító eszményébe. egyiknek csak a seggét nyalják, úgy hogy volt négy jó meccse, a másik bármit csinál szar. mémek által eltorzult, szakmaiságot nélkülöző látásmód és kurvára zavar. na mindegy már nem rontom tovább az egyébként is gyászos hangulatot, bocsánatot kérek a colts drukkerektől, az off-ért is meg a luck véleményemért, ha bántó volt.
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Uhh srácok ez kemény. 😕 Megértem Luckot . Túl sokat volt már sérült és fejben ezt már nem tudta feldolgozni. Látszott, hogy szívében még nem adná fel, de ésszel döntött és lehet jól. Az időzítés viszont katasztrofálisra sikeredett. Nem irigylek ebben a szituban senkit, se Luckot ,se az FO-t , se a szurkolókat. A búúzás amiatt volt, hogy a szurkolók úgy érezték, hogy az utolsó pillanatban cserben hagyták őket. Ha ez a bejelentés egy hónappal korábban jön akkor álló ováció fogadja Luckot. Szval ez mindenkinek szerencsétlenül jött ki. Viszont nincs veszve semmi. Brissett-tel is simán mehet a szekér pláne úgy, hogy többnyire vele készült fel a csapat a szezonra.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Stanford Injured Alumni Collected by Colts
Lukk
Fleener
Henrianderon
Parry

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
kolok1972
kolok1972

kár, hogy nem az.
gedam

Kampman
gedam
Solymi
gedam
Illetve lett is.

több mint 5 éve
Rohadtul befordultam!
mukijoe
Hát, lehet, hogy engem faragtak nem normális anyagból, de én kb. 1 óráig voltam lesokkolva, azóta a jövő évi QB felhozatalt nézem 😀

Fura - rég óta vagyok futball fan, hogy legyen mivel összevetni - de én sokkal rosszabbul viselek egy Saints féle tavalyi vereséget (volt ilyesmiben nekünk is részünk, pl. Vanderjagt kihagyott FG-ja), mint egy ilyen dolgot. Itt saját maga dönt az ember a sorsáról, nem egy rúgó rossz pillanata, vagy egy zebra rossz szeme. Az a 2005-ös Dungy/Manning csapat szerintem minden idők legjobb Colts-a volt. És a playoff első meccse előtt jött a sokk, hogy Dungy fia meghalt, az egész csapat temetésen volt a meccsre készülés helyett. És a bajnoki formába lendült Steelers ellen az első félidőben csak kóvályogtak. Aztán összerakták magukat, csak azért, hogy Vanderjagt kilője őket a playoffból a végén. Ott azt nagyon a sors kegyetlen fintorának éltem meg. Ezt most nem. Itt Luck kezében volt a döntés, ő hozta meg, akkor is, ha a peches sérülések vezettek ide. De meggyőződésem, hogy ez egy valódi választás volt számára, mert ha nagyon akart volna, akkor még éveket eljátszhatott volna - elit szinten. De ő más utat választott, így azt sem sajnálom, 8 év után végre megkaphatott volna egy olyan csapatot amelyikkel esélye lett volna komoly eredményt elérni, és elszaladt ez az esély. Ő döntött így, hogy már nem kéri ezt az esélyt. Ezt sokkal könnyebb elfogadni.

több mint 5 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
Rohadtul befordultam!
több mint 5 éve
Tudom, nincs ha, de előbb szól, akkor lehet, Folesra rámentek...
dande
Na, most sikerult meggyoznod, hogy oruljek neki, hogy most szolt, es nem elobb.