NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 17 218
Egy kis sportvezetői tevékenység még biztos rá tudna segíteni a rekordjára.
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Kizártnak tartom a HOF-et, sőt, még a mezszám visszavunultatást is.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tudom kicsit korai, de szerintetek ha Luck tényleg nem játszik többet az NFL-ben, ezzel a karrierrel lehet/lesz Hall of Famer?
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
Igen.
több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!
Tudom kicsit korai, de szerintetek ha Luck tényleg nem játszik többet az NFL-ben, ezzel a karrierrel lehet/lesz Hall of Famer?
iktriad
Ez most komoly kérdés ?

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
 twitter.com/Colts/status/1166066345756303363

Ha Luck lesz az elnök, Reich lesz a szóvivője, ebben zseniális a faszi.
több mint 5 éve
 twitter.com/zkeefer/status/1165980928214257664
Tony Adams
Van vevő ezekre a jegyekre egykori long snaperetek (és jelenleg a Jags LS-e) Matt Overton személyében.
 twitter.com/MattOverton_LS/status/1166004750392942593
Szerintem komolyan gondolja.

twitter.com/Colts/status/1166025681660239872

twitter.com/JoelAErickson/status/1166023751269519360

Fuhh, ez azért kemény vélemény 😀
Tony Adams
Annyira nem. Jó, mint Jags szurker szar QB playhez vagyok szokva, de nekem Brisett kifejezetten pozitív csalódás volt, mikor Luckot helyzetesítette egy szezonon át. Van benne potenciál, jó edzői stábja, fala van, a fegyverei se rosszak, és a divízió teljesen nyitott. Nem is értem mi ez a világvége hangulat itt. Bár az is igaz, hogy Jags szurkerként nem tudom milyen érzés, 1. ha van ligaelit QB-d. 2. ha a ligaelit QB elmegy a csapattól. Nekünk egyikről sincs még tapasztalatunk a csapat fennállásának immár 25 éve alatt.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fairley lehet hogy jó locker room figura volt, de a játéka nem nyűgözött le. viszont a S poszt nekem elég vékony lett, most hoztunk 2 embert, hogy ki legyen a létszám, de oda nekem még beférne egy Berry, vagy más veterán....
Tony Adams
Nekünk boxba (is) küldhető safety-re van szükségünk - ha tényleg egy csomó cover1, cover3 lesz akkor pláne - Hooker mellé. Berry azt már nem bírná.

Eddig is az volt az elképzelés, hogy elsősorban draftról építkezünk, és onnan építkezve nincs mese, időt kell adni a fiataloknak. Luck visszavonulásával pláne ilyen idők jönnek. Semmi értelme kiköltekezni, ha azzal max 1-2 győzelemmel többet tudunk összekaparni, ami nem elég semmire a playoffban. Nem beszélve arról, hogy még a playoffra sem. Most aztán van idő bevárni, hogy kiből mi lesz. Nem csak safety poszton állunk úgy, hogy egy elit játékos elférne, hanem szinte minden poszton. De esélyt kell adni Cainnak, Ya-Sin-nak, Okerekenek, Willisnek, a tavalyi draftoltaknak, stb. Szerintem 1 év múlva dupla annyi mai fiatalra fogjuk azt mondani, hogy oké, vele megoldott a poszt, mint amennyire ebben a pillanatban mondjuk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Azért Ballard akit szeret, azt szereti. Farley kap egy külön farewell levelet, mint John Simon is kapott tavaly. És direkt kirakja 1 héttel korábban, hogy több esélye legyen csapatot találni.

Szimpatikus, és maradjon is így. .... Na nem a farewell levélre gondolok - az is maradhat, de az mellékes -, hanem arra, hogy ha szereti, ha nem, azért kirakja aki fölösleges. 😀 Emlékszünk még, hogy nem is oly rég voltak idők amikor ilyesmi garantált roster spotot jelentett. Sőt, játszania is kellett a játékosnak.
peterk2005
Fairley lehet hogy jó locker room figura volt, de a játéka nem nyűgözött le. viszont a S poszt nekem elég vékony lett, most hoztunk 2 embert, hogy ki legyen a létszám, de oda nekem még beférne egy Berry, vagy más veterán....
több mint 5 éve
 twitter.com/Colts/status/1166025681660239872

twitter.com/JoelAErickson/status/1166023751269519360

Fuhh, ez azért kemény vélemény 😀

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért Ballard akit szeret, azt szereti. Farley kap egy külön farewell levelet, mint John Simon is kapott tavaly. És direkt kirakja 1 héttel korábban, hogy több esélye legyen csapatot találni.

Szimpatikus, és maradjon is így. .... Na nem a farewell levélre gondolok - az is maradhat, de az mellékes -, hanem arra, hogy ha szereti, ha nem, azért kirakja aki fölösleges. 😀 Emlékszünk még, hogy nem is oly rég voltak idők amikor ilyesmi garantált roster spotot jelentett. Sőt, játszania is kellett a játékosnak.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
 twitter.com/Colts/status/1166047243255865344?

Colts waived Farley
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Asszem ez a topic is a lejtő végére ért. Szerintem ideáls a pillanat, hogy még vegyünk elő olyan témákat, amelyekkel kicsit jobban bele tudnánk szarni a nyílt sebbe. Nem is értem miért nem csinálunk összehasonlítást az alábbi témakörökben Luck-Wilson/ Luck -Manning/ Luck-Isten/ Luck -Oli Khan. Külön javaslom, hogy itt és most vitassuk meg a "hány gyűrűje lenne Russell Wilsonnak, ha lett volna fala" témát. Nagyon időszerű lenne.

Ha valaki esetleg nem érti, amit egy-két Colts fan megél, azt az érzést úgy hívják, hogy "gyász"!
Helmut Zimmer
Thank you!
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Egy kérdés: ok, hogy Irsay nem kéri vissza a pénzt, de így számít-e vmi még a capbe? Mert az sem mindegy.
dande
Szamit.

több mint 5 éve
Egy kérdés: ok, hogy Irsay nem kéri vissza a pénzt, de így számít-e vmi még a capbe? Mert az sem mindegy.
dande
Számít persze. Azt a huszonpár milliót (az aláírási pénz hátralevő, nem letöltött évere számoltat) visszakérhetné a csapat, és jóváírnák utólag. Viszont igazából hacsak nem akarjuk felvásárolni a fél ligát jövőre, nem oszt, nem szoroz.

Luck után így is nőtt kb. 10 millióval az idei cap (mert az idei fizetését már nem kapja meg), ami eddig is vagy 45-50 körül állt. Most lesz belőle 55-60, és jövő évtől nem kell fizetni Luck 28 millióját. És az összes fiatal játékossal akivel hosszabbítani kellett, hosszabbítottunk már. Csak Kelly van hátra, de ő az 5. évével már idén is 10 milliót keres, az új contract se lesz több. Ha akarunk akkor Ebronnal hosszabbíthatunk, ő mondjuk felmegy 6 milláról 10-re. Feltéve, hogy Brissettel is hoz olyan idényt, mint tavaly Luckkal. Castonzo szerződése jár le még, de ő is 13-at keres már, lehet, hogy a 2. contractja olcsóbb is lesz ennél. Sheard dettó. Szóval ezek már nem növelik az eddigi capet érdemben. (Majd 2021-ben jöhet Hooker először, aki sokba kerülhet. Meg esetleg Wilson, ha addigra összekapja magát. Mack nem lesz tétel, ha megtartjuk egyáltalán.)

Eddig irányítóban (is) tobzódtunk, mostantól (csak) pénzben tobzódunk. 😀

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Na, srácok. Engedjük el. Elmúlt, nézzük mi jön most. Kéne ki hogy merre mint van éppen a csapaton belül, aki nem Luck-ról tweet-el jelenleg, hanem mondjuk, hogy hogyan basszuk meg a Titanst idén is. | kétszer |
több mint 5 éve
En vegtelenul szomoru vagyok, hogy a kedvencem befejezte, sajnos ido elott.
Stez
Egy pozitív megközelítés, hogy így is tovább tolta puszta akaraterőből, mint azt sokan tették volna. Ha pár éve vonul vissza se lehetett volna egy szava se senkinek.
Sobri Jóska
Ha a vállsérülésére gondolsz, akkor igaz. Úgy is felfogható, hogy kaptunk Lucktól plusz egy évet.

Én egyébként nem gyásznak mondanám az érzést, hanem sokknak. Van különbség, mert előbbi esetén szükség van vígaszra, utóbbi esetén nincs. Vasárnap reggel le voltam sokkolva, de nem érzem úgy, hogy járna nekem a vígasztalás. Miért? Az utóbbi években ugyan gyakran nevetett a liga a Coltsnál történteken - a tulaján meg 30 éve nevet 😊 -, de azért ez a kinevetett csapat még így is a 8. legtöbb győzelmet kapirgálta össze a ligában 2012, Luck érkezése óta. Luck másfél évnyi kihagyásával együtt is. Csak a Pats, a Manning évekkel megtolt Denver, a Wilsonos/LOB-os Hawks, a Big Benes/Brownos/Belles Steelers, a Rodgerses Packers, a Reed-es Chiefs és a Newtonos Panthers áll jobban. Utóbbi három csak 1 ill. 2 meccsel, az azelőtti kettő meg 6 meccsel. És emellé még ki se esegetett a playoffok első fordulójában a csapat. Nyeregetett playoff meccseket, eljutott konf döntőig is. Oké, hogy a Pats elmút éveihez képest ez semmi, de úgy 25 csapatéhoz képest bőven valami. Szóval nem szorulunk sajnálatra, igazából, ahogy Stez írta, szerencsések vagyunk. Nem annyira mint a Pats vagy Hawks, vagy (2015-ig) a Denver fanok, de szerencsések. Ezért nem is tudom gyászként megélni. Lehet, hogy ha mondjuk Browns fan lennék, és meg kéne élnem, hogy a Mayfield projekt egy óra alatt összeomlik, az gyász lenne, de nem Browns fan vagyok.

Persze, most nehéz a helyzet, mert várhatóan az a világ, hogy ha szar a csapat, ha jó a csapat, egálról indulunk, ha az irányító fel tud menni a pályára véget ér. Lehet, hogy évtizedekre. De közben meg ott van bennem az a kettősség is, hogy ez az elmúlt négy év, a minden év hajtépésével, hogy lesz Luck?, nem lesz Luck?, ha lesz milyen lesz?, ez már picit sok volt. Nem mondom, hogy nem vállalnám be még akár 10 évig, mert bevállalnám persze. 😊 De akkor is, ezt így évről évre egy diliház megélni. Van összehasonlítási alapom, mert én a 2012-es "kettéhasadás" után megmaradtam a Broncos mellett is. Denverben évek óta megy a QB keringő, a QB keresés, és állítom, hogy persze az szuper volt, hogy a Coltsnak volt sansza Luckkal, az meg még szuperebb lett volna, hogy idén akár már esetleg a gyűrűre is. De összevetve a kettőt, sokkal inkább minden évben a megváltó QB-t várom, mint azt a frusztráló diliházat átéljem, hogy itt van a QB a rosteren de mégsincs. És minden évben az utolsó utáni pillanatban se tudja még az ember, hogy melyik. Mondom, Luckért továbbra is bevállalnám persze, de nem könnyebb, mint a megváltó QB-ra várni..

Hát most majd utóbbit csináljuk. Várjuk a meváltó új irányítót. 😊 És őszintén megmondom, nem vagyok besz*rva. Lehet, hogy ez a Patses szurkolói "vakság", hogy már elképzelni se tudom, hogy milyen lehet nélküle, mert Indyben emberemlékezet óta volt irányító. Lehet. De ez van, tényleg így vagyok vele. nem érzem úgy, hogy nekünk aztán most bezárult. Főleg nem ebben a mostani NFL-ben, ahol csak az utóbbi 2-3 évben vagy 10 csapat tankolt fel olyan irányítóval, akikkel bizony lehet nyerni. Azokkal is, akikkel a csapatuk nem nyer. De nem az irányító miatt. Ha Goffal, Trubiskivel, Prescottal lehet nyerni, akkor Allennel, Rosennel vagy Watsonnal is. És úgy érzem, hogy ha van GM, aki a következő években képes lehet nekünk húzni egy olyant - nem is 1/1-en -, akivel versenyképes lehet a csapat, az Ballard. Hát úgy látszik, tényleg meg lettem fertőzve a Pats fan féle "in XY we trust" fatalizmussal. 😊 Ballard ugyan lóf*szt nem ért még el a vén Jedivel összevetve, de az eddigi munkája is elég volt nekem ehhez.

Szóval sokk van, csalódottság az idei év várakozásainak elillanása miatt van, hála a Luck évekért van, bizonytalanság a jövő miatt is van, de ugyanakkor egy rakat bizakodás is mellé fér még. Sajnálni meg egész biztosan nem kell bennünket.

több mint 5 éve
Valaki plíz pimelje ki a full retard mémet, hogy ne kelljen állandóan keresgélnünk a kedves vendégeknek. előre is köszönöm.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 17 218
OBJ sem volt kisebb sokk.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
csak van aki a haragnál tart (2. lépcsőfok)
ozibozi
Kire es mire kellene haragudni? Grigsonra? Ugyan mar. Luckra? Ugyan mar. En nem haragszom, es sosem fogok, sok kis aprosag vezetett idaig.

En vegtelenul szomoru vagyok, hogy a kedvencem befejezte, sajnos ido elott. De halas vagyok az elmult evekert es minden egyes pillanatert, amikor ot lathattam kifutni a csapattal a gyepre. Csak het idenyt huzott le Luck, de ez ido alatt annyi es annyi felejthetetlen elmenyt szerzett nekem, hogy megszamolni sem tudom.

Ezeket csak megkonnyezni tudom, es halas lenni, hogy Colts-szurkolokent atelhettem mindezt.
Stez
üdv a klubban
egy tag az Antonio Ramiro Romo Fan Clubból
több mint 5 éve
 twitter.com/AdamLefkoe/status/1165661607877328898

twitter.com/zkeefer/status/1165980928214257664
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
En vegtelenul szomoru vagyok, hogy a kedvencem befejezte, sajnos ido elott.
Stez
Egy pozitív megközelítés, hogy így is tovább tolta puszta akaraterőből, mint azt sokan tették volna. Ha pár éve vonul vissza se lehetett volna egy szava se senkinek.

több mint 5 éve
gedam 5 914
csak van aki a haragnál tart (2. lépcsőfok)
ozibozi
na én ennél a résznél próbáltam a mértéktartó elemzésemmel vígaszt nyújtani.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Asszem ez a topic is a lejtő végére ért. Szerintem ideáls a pillanat, hogy még vegyünk elő olyan témákat, amelyekkel kicsit jobban bele tudnánk szarni a nyílt sebbe. Nem is értem miért nem csinálunk összehasonlítást az alábbi témakörökben Luck-Wilson/ Luck -Manning/ Luck-Isten/ Luck -Oli Khan. Külön javaslom, hogy itt és most vitassuk meg a "hány gyűrűje lenne Russell Wilsonnak, ha lett volna fala" témát. Nagyon időszerű lenne.

Ha valaki esetleg nem érti, amit egy-két Colts fan megél, azt az érzést úgy hívják, hogy "gyász"!
Helmut Zimmer
Luck-Wilson vs Owen-Wilson?