NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tudom, nem szép dolog személyeskedni, de most megteszem. Ritka nagy gyökér vagy.Zolika
Hagyd, nincs értelme. Az ilyennek a vége az lesz hogy elmegy még több ember kedve a topictól.

Az is megmutatkozik, hogy a "józanabb" emberek, akiknek a világ nem csak a futballról szól, azok valószínűleg hamarabb le fognak már lépni, ahogy Pat is tette, bírom ezt az őszinteséget. Ezzel mondjuk más problémák meg fognak jelenni hosszabb távon.coltman
Szerintem Pat esete más volt, de ő általában rá tud tapintani a lényegre.

Apropó, jövő héttől indul az új országos rádió műsoruk. Valamelyik nagy média társaság jól kitömte őket, kaptak állítólag egy olyan stúdió épületet, amilyenből kettő van még az országban. Onnan fog menni az új PMA show is, kíváncsi leszek milyen. Azt mondja a PMA show témában, szabadosságban marad olyan amilyen volt, csak a körítés változik. Kíváncsi leszek, hogy az új csúcsszuper elegáns stúdióba is beül-e kivágott ujju pólóban, rövid naciban és strandpapucsban. 😀 Szerintem simán képes és megteszi. Bár lehet, hogy felvesz egy tuxedo-t a pólóra, mint az MMA show-ban. 😀
peterk2005
Tudom, nem szép dolog személyeskedni, de most megteszem. Ritka nagy gyökér vagy.Zolika
Hagyd, nincs értelme. Az ilyennek a vége az lesz hogy elmegy még több ember kedve a topictól.

Az is megmutatkozik, hogy a "józanabb" emberek, akiknek a világ nem csak a futballról szól, azok valószínűleg hamarabb le fognak már lépni, ahogy Pat is tette, bírom ezt az őszinteséget. Ezzel mondjuk más problémák meg fognak jelenni hosszabb távon.coltman

Apropó, jövő héttől indul az új országos rádió műsoruk. Valamelyik nagy média társaság jól kitömte őket, kaptak állítólag egy olyan stúdió épületet, amilyenből kettő van még az országban. Onnan fog menni az új PMA show is, kíváncsi leszek milyen. Azt mondja a PMA show témában, szabadosságban marad olyan amilyen volt, csak a körítés változik. Kíváncsi leszek, hogy az új csúcsszuper elegáns stúdióba is beül-e kivágott ujju pólóban, rövid naciban és strandpapucsban. 😀 Szerintem simán képes és megteszi. Bár lehet, hogy felvesz egy tuxedo-t a pólóra, mint az MMA show-ban. 😀
peterk2005

peterk2005
Ki az a Pat ?? És mi az a PMA show ?? És ez melyik országban van ?Peterk !
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Burkus
Tudom, nem szép dolog személyeskedni, de most megteszem. Ritka nagy gyökér vagy.
Zolika
Ennyit tudsz. Nem meglepő,

Amúgy szerintem semmi nem volt "gyökér" a véleményben. Valaki felvetette azt a vicces ötletet, hogy Cantonban lesz-e helye Lucknak. Röviden reagáltam rá, hogy miért nem szerintem és meg is indokoltam. ParadSEC véleményét becsülöm annyira, hogy válaszoljak rá, ha már megszólított.
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Egyébként mi a véleményetek Mack és a erős fal tud annyi tartást adni a csapatnak hogy Brisettnek hogy azért ha nem dobálja el a labdát az ellenfélnek, még normális szezon is kifuthat?
Szerintem Luck dolog eleg jól összefoghatja a csapatotot, a csoportot még így is nyerhetitek.
Toca
Ezt most szerintem senki nem tudja. Benne lehet egy olyan összeállás, mint anno volt a Chuckstrongnál, és fut a csapat egy jobb szezont, és ehhez TY megtette az első lépést, azzal, hogy idén Andrewért játszik, neki azért elég nagy szava van az öltözőben, és van hozzá partner is, akár Leonard, akár Vina. De hogy ez most 3 meccsig tart, vagy tud egy hosszabb hatása is lenni az megtippelhetetlen.
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Egyébként mi a véleményetek Mack és a erős fal tud annyi tartást adni a csapatnak hogy Brisettnek hogy azért ha nem dobálja el a labdát az ellenfélnek, még normális szezon is kifuthat?
Szerintem Luck dolog eleg jól összefoghatja a csapatotot, a csoportot még így is nyerhetitek.
Toca
Ez egy véres csoport lesz, én sem érzem magunkat rosszabbnak, mint a többi csapat, csak eddig egy Luckkal jobbak voltunk a többinél.
Amiben én bízom az az erős védelem, a sok szerzett labda, hogy ne kelljen 80 yardot menetelni egy TDért.
A falnak hoznia KELL a tavalyi formát, ha pozitív szezont akarunk.
több mint 5 éve
deleted account 1 758
 www.youtube.com/watch?v=6N_iLs_LjfU&list=PLJTqmdE_6UmmTRcwAsycbR84zuB75lqqO&index=2

Mindig is bírtam Pat-et, de ez nagyon nagy meglátás, amit előhúzott, hogy jót tett volna Lucknak 1-2 év Manning mögött, "pofátlanabb" lett volna a staff-fal, és jobban megkövetelte volna a csapatot maga körül.

Az is megmutatkozik, hogy a "józanabb" emberek, akiknek a világ nem csak a futballról szól, azok valószínűleg hamarabb le fognak már lépni, ahogy Pat is tette, bírom ezt az őszinteséget. Ezzel mondjuk más problémák meg fognak jelenni hosszabb távon.

Jay Glazernek volt egy nagy meglátása, hogy mi dönti el, hogy Luck visszatér-e, az hogy mennyire hiányzik neki az öltöző, és a csapat, mert azt az egyet nem lehet máshol megkapni.

Colinnak meg érdekes megjegyzése volt, hogy két héttel ezelőtt amikor próbált infót szerezni Luck sérüléséről, akkor fura mód nem nagyon kapott semmi használható infót. Szóval valószínűleg érezhető volt már a dolog, és Ballardék is próbálták még visszadumálni Luck-ot a dologba, ebből adódhat az a dolog, amit egyesek tényként próbálnak kezelni, hogy hetek óta tudni, hogy Luck visszavonul.

Utolsó gondolat meg Rob Parkertől, hogy a szurkolók mennyire vannak kiakadva Luckra, meg hogy szezon bérletet visszaváltanak : Detroitban Stafford HoF számokat hoz, de a PO győzelmek száma : 0. Ehhez képest Luck egy olyan borzalmas rosterrel AFC döntőig is eljutott. Szóval ő nem érti, hogy miért ez a reakció, személy szerint örülne, ha lenne egy olyan irányítójuk, akivel végre történne valami a PO-ban is.
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Szegény Boehm is jó szár TC-t tolhatott, már csak a 3. center a depht charton. Az UDFA TE gyerek is hátul van, Collins is a CD depthen.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
több mint 5 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Kezdem unni hogy éventetörténik valami, ami miatt a fél fórum ide gyűlik és a végén mindenféle baromságokat elkezdenek összeirkálni. Nyilván Luck nem lesz HOF, mert ez egy félkarrier ( ha Bradyt vesszük akkor pedig egy harmad karrier- és ez szó szerint így van), ennyi idő alatt nem lehet annyi eredményt elérni ami elég ahhoz hogy egyáltalán felmerüljön a neve. Luck lesz az örök példa a mi lett volna ha típusú felvetésekre.
Viszont ettől még igenis nagyon komoly teljesítmény volt Banditól rájátszásba vezetnie a Coltsot. Rajta kívül nem sokan vittél volna be 11-5-el azt a csapatot 2012-ben. Tény hogy a divízió a béka feneke alatt volt, de a Colts roster szintúgy. Ehhez képest sikerült megverni abban az évben a Green Bayt, 2013-ban a később bajnok Seahawkst és a Manning vezette, űrszámokat produkáló Broncost. Wayne sérülése után évekig egy normális elkapója volt, a támadófal mizériát nem kell bemutatni. A védelem is igazából tavaly kezdett összeállni. Ehhez képest legalább egál mélrleget sikerült összekaparni mindig, ha Luck végigjátszotta az szezont. Hát ez azért nem kis teljesítmény szerintem.
Egy szó mint száz, most már tényleg jó lenne hanyagolni ezt a témát mert csak további fölösleges emberkedés lesz belőle. Kezdődik a szezon, jön a keretszűkítés, én a magam részéről most már a jövővel foglalkozok.
több mint 5 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 912
Burkus
Tudom, nem szép dolog személyeskedni, de most megteszem. Ritka nagy gyökér vagy.

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Na, en eddig birtam a topikot. Az elmult ket nap nekem sok volt.
Stez
Ezért próbáltam inspirálni mindenkit, hogy hagyjuk már abba ezt a témát, mert lassan meglesz a harmadik téma | a Pats és a Steelers | után, aminél csak tolok egy összes topik olvasottnak jelölését. 😊 😊
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, en eddig birtam a topikot. Az elmult ket nap nekem sok volt.

több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tudom kicsit korai, de szerintetek ha Luck tényleg nem játszik többet az NFL-ben, ezzel a karrierrel lehet/lesz Hall of Famer?
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
Igen.
iktriad
Az egy főcsoportdöntővel, a 171-83 TD/INT ratioval vagy a 89,5 career ratingel? Volt egy Év vissztérője címe, ezen kívül 4 Pro Bowl selection. Hol van itt a HoF career?

C'mon man.
Burkus
Komolyan Burkus neked az miért fájna? ha HOF lenne Luck! Kapott már nála érdemtelenebb ember is tagságot. Én nem bírtam Luckot mert szerintem nagyobb volt a füstje mint a lángja de,... Az ellenfél tisztelete nem rossz dolog.
ParadSEC
Nem fájna. Sőt, kifejezetten sajnálom, hogy nem nyert egy SB-t, mert megérdemelte volna. (Favre is nyert egyet ezzel a gunslinger játékstílussal. ) A Coltsot az elmúlt 20 évben sosem kedveltem, a 2014-es történet csak rátett erre, de mindig meg voltam győződve arról, hogy Luck egyszer egy csapatot elvisz a SB-ig. (Biztam benne, hogy nem a Csikókat. 😊 )

Annyit mondtam, hogy ez a karrier, annak a mutatói, mérőszámai szerintem messze vannak attól az elvárástól, amitől egy QB HoF tag lesz, a felvetést is képtelenségnek tartom. Sem a személyes sikerek, sem a csapatsikerek nem érik el azt szintet. Én úgy emlékeztem pld. hogy az Év Újonca volt, de azt a címet sem nyerte el. A Pro Bowl selectiont én nem tartom komoly dolognak, All-Pro csapatban nem volt. Sem MVP sem OPY nem volt. A PO mérlege 8-8, 73,5-ös passer ratinggel, a rating éppen az első 50-ben van az NFL-ben. A kivételes egyetemi sikereket az NFL-ben nem követték a sikerek. Bejutott háromszor a rájátszásba az akkor harmatgyenge AFC Southból a karrierje elején. Miért lenne HoF tag? A HoF a kiemelkedő teljesítményről, pályafutásról szól, nem?

De ez az én véleményem. Abban igazad van, hogy ettől még megkaphatja a helyet, mert ez is nyilván lobbikérdés. Bár a Colts elég csúnyán kidobta miatta az agyonhypeolt Manninget, úgyhogy nem biztos, hogy a lobbi sikeres lesz. Abban is igazad van, hogy biztos számosan vannak, akik HoF tagok lettek megfelelő érdem nélkül. De Luck legfeljebb a Legnagyobb Be Nem Vált Reménységek kategóriájában indulhatna, ha lenne ilyen - és nem az ő hibájából.

Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Tudom kicsit korai, de szerintetek ha Luck tényleg nem játszik többet az NFL-ben, ezzel a karrierrel lehet/lesz Hall of Famer?
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
Igen.
iktriad
Az egy főcsoportdöntővel, a 171-83 TD/INT ratioval vagy a 89,5 career ratingel? Volt egy Év vissztérője címe, ezen kívül 4 Pro Bowl selection. Hol van itt a HoF career?

C'mon man.
Burkus
Komolyan Burkus neked az miért fájna? ha HOF lenne Luck! Kapott már nála érdemtelenebb ember is tagságot. Én nem bírtam Luckot mert szerintem nagyobb volt a füstje mint a lángja de,... Az ellenfél tisztelete nem rossz dolog.
ParadSEC
Egyszerű.
Tehetség alapján egyértelmű HoF, eredményesség alapján nyilvánvalóan nem.

több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
Igen.
iktriad

C'mon man.
Burkus

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Kenny Moore-nak eltort a huvelykujja, de allitolag rendben lesz az elso fordulora --> IR, career ending.

Luck ma nem edzett. Holnap sem fog.
Stez
Le merem fogadni, hogy nem fog játszani az első héten...
dugo93
Dehogynem. Csak julius elejen felhivta Favre-ot, mit kell tenni, hogy megussza az edzotaborokat meg a munkat. Hamarosan bejelenti a visszatereset.
Stez
Kenny Moore-nak eltort a huvelykujja, de allitolag rendben lesz az elso fordulora --> IR, career ending.

Stez
dugo93
Dehogynem. Csak julius elejen felhivta Favre-ot, mit kell tenni, hogy megussza az edzotaborokat meg a munkat. Hamarosan bejelenti a visszatereset.
Stez
De meg az is megeshet,hogy BB es Kraft keze van a dologban. Brady meg jatszik 2-3 evig,addigra Luck is osszeszedi magat. Brady bejelenti visszavonulasat —> masnap Luck alair a Patshez.
Bence94
Ja, ezt a poent sokan pedzegettek, az a pech, hogy nem irhatna ala a Patshez, mert itt lenne szerzodese. Tizenhat elso korert talan odaadna Ballard BB-nek.

több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 950

Stez
dugo93
Stez

Stez
dugo93
Stez
De meg az is megeshet,hogy BB es Kraft keze van a dologban. Brady meg jatszik 2-3 evig,addigra Luck is osszeszedi magat. Brady bejelenti visszavonulasat —> masnap Luck alair a Patshez.
több mint 5 éve

Stez
dugo93

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
iktriad
Nem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233

Stez

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/69272416_400088560710538_1193060814235350575_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=S34fEayl2VwQ7kNvgGp6bht&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYAfBIPuDwlGk3jJnUxxEBD8xmPkABrmrTdWQeNXeBZRZA&oe=674ECAED
Matt Sharpe on Instagram: "see ya, 12. three cheers not just to the person you are and memories you left behind, but to having the strength to step away in the face of immense pressure not to. ✌️ #daringsharpe - 16x20" poster print. for more players + work, check out my website (link in profile) - dig this page? i would *so* appreciate it if you told your friends to follow along 🙏😉 - - - - - #andrewluck #sportsedit #sportsedits #sportsposters #sports #designer #graphicdesign #creative #graphic #instaart #instadesign #designing #instasport #sportsnews #athlete #digitalart #digitalartist #touchdown #fitness #nfl #football #stadium #jersey #colts #indy #indianapolis"
2,700 likes, 36 comments - thatmattsharpe on August 26, 2019: "see ya, 12. three cheers not just to the person you are and memories you left behind, but to having the strength to step away in the face of immense pressure not to. ✌️ #daringsharpe - 16x20" poster print. for more players + work, check out my website (link in profile) - dig this page? i would *so* appreciate it if you told your friends to follow along 🙏😉 - - - - - #andrewluck #sportsedit #sportsedits #sportsposters #sports #designer #graphicdesign #creative #graphic #instaart #instadesign #designing #instasport #sportsnews #athlete #digitalart #digitalartist #touchdown #fitness #nfl #football #stadium #jersey #colts #indy #indianapolis".

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
gedam 5 914
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
erről beszéltem. elképesztő.
több mint 5 éve
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
Igen.
iktriad

C'mon man.
több mint 5 éve
Luck mar most a GOAT.