Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Abszolút mentális a dolog, még emlékszem amikor Hasselbeck kiposztolta, hogy milyen telefonja van Andrewnak. Utált online lenni, és ezt ő is bevallotta, többször lenyilatkozta, hogy nagyon rossz irányba megy szerinte a világ. Nem bírta a modern pszichikai terhet, ő oldschool. És ezzel azért tudok teljesen együtt érezni, megérteni, mert detto, én is ilyen vagyok. Ez nem ellensúlyozható pénzzel.Pedig eppen a visszavonulasa mutatott ra, mennyire ertheto. A srac mentalisan szetzuhant, de nem most, hanem nehany eve, amikor a valla szetment, fajdalmak es kinok kozott eljatszott vele egy evet. O szenvedett, mi eszre sem vettuk. Aztan jott a cirkusz, a mutet, akkor az oriasi fajdalom mellett meg nagyobb es nagyobb nyomas szakadt a nyakaba, mert a media is megtalalta, a nap 24 orajaban a seggeben volt. Az egyik oldal fikazta, gyengenek, kevesnek allitotta be, mikozben o konkretan ujra dobni tanult. A masik oldal meg minden lepeset nagyitoval figyelte, hogy mi lesz vele. Ha dobott egy ferdet? Egybol jottek a megmondok, hogy dobni sem tud mar, ez fos. O ezekkel talan megprobal nem foglalkozni, de az, hogy mindekozben o kinok es fajdalmak kozepette egy sulyos serulesbol igyekszik visszadolgoznia magat lelkileg, az nem egyszeru.én ezt flacconál úgy éltem meg, hogy mivel mindig a def. kapott priorítást, sosem kapta meg az off. oldalon azt a támogatást, amit mondjuk luck igen és ennek ellenére tudott villantani.Orias bust:
hogy a képességeiből ki mennyit hoz ki az egy karrier igazi értékmérője. hogy ez most a vezetőség miatt történt vagy luck fizikuma alkalmatlan az nfl-re azt nem tudom. de ha én azt írom, hogy a luck projekt egy óriás bust, akkor troll vagyok, de ha írok egy flacco elites poént, akkor jófejsrác leszek, aki reálisan értékel.
azért köszi, hogy komolyan vetted a hozzászólásom.
gedam
Elkezdtem irni egy listat, de nincs kedvem oldalakat irni csak Luck rekordjairol, a merlegerol, hogy mennyit PO-ztunk. Ha nem kovetted a karrierjet csak nezd meg a wikipedian.
A Ravensnek mindig is elit kozeli vedelme es egy futasorientalt tamadosora volt. Ehhez jott Flaccotol egy kaprazatos PO run (a hosszu labdakra epulo passzjatek plusz a TE-k bevonasaval kb kimaxoltak a coaching reszt, azt kellett jatszania amiben a legjobb). Ezen nincs mit vitatni, SB MVP is jart, joggal.
Ha azt nezzuk, Lucktol konstans tobbet kertek es igen is rosszabb volt a csapat (offense es defense is) korulotte, mint Flacco korul (elit kozeli fal, jo futok, es a WR sor sem volt borzalmas) de hasonlo eredmenyeket hoztak (W/L ben, nem personal statokban). Flacco hozott egy pluszt, Luck pedig nem hozta talan azt amit a karrierje elejen prognosztizaltak neki, pedig a hatan vitte nem csak a csapatot, de a HC-t es a GM-et is egy ideig.
Mi a bust?
Egyebkent szerintem nem a fizikai oldala miatt vonul vissza Luck. Vagyis persze, de en ugy lattam rajta es az FO-n is, hogy ez inkabb mentalis dolog. Remelem lesz majd vmikor valami pontosabb informacio errol a labserulesrol, mert igy nekem nem teljes a sztori. Ha a valla fajna v vmi ami korabban is, akkor megertenem. De az is erthetetlen hogy tavasztol augusztus vegeig semmit sem lehetett tudni rola, a vegen meg visszavonul.
Borbinho
Es Luck megmondta, hogy nala az a masfel ev volt, ami mindent megvaltoztatott. Azota nem elvezte a jatekot. Nyert, rohadt jo volt, MVP-szintet hozott a srac, ugy, hogy nem akarta mar ezt igazan.
Mindekozben az oriasi lelki vivodasahoz hozzaadodott, hogy szarba kerult a szerelmevel minden, mert mint utalt ra, a futball nagyon rossz hatassal volt az elete tobb pontjara is.
Most meg ismet jott egy serules, amivel kapcsolatban meggyozodesem, hogy egyaltalan nem volt sulyos, szimplan csak az utolso csepp volt abban a poharban, ami mar nagyon tele volt igy is. Most kiborult. Luck fejben nem volt rendben, a nem megfeleloen gyogyulo laba utan meg egybol jott tole is a mentalis gorcs, meg megint egesz Amerika a seggebe futott, elokerultek a nagy megmondo emberek, hogy na, a punci gyereknek megint faj valamije, ennek mindig van valami baja.
Luck megtelt, minden lepesen erezheto, hogy besokallt ettol az egesz szar korforgastol, es mivel a futball mar nem jelentett neki annyit, eljott a pont, hogy azt mondja, neki fontosabb a csaladja, hogy jon a gyerek, nem akar lebenulni, nem akar kinok es fajdalmak kozott, nem akar gyogyszereken elni, hogy ne fajjon minden egyes porcikaja folyton.
Hasonlo volt Telvin Smith dontese is, pedig rajta sokkal kisebb volt a nyomas, mert szar csapatban volt, es kiegyensulyozottan jol nyomta, nem volt allandoan serult, illetve o nem iranyito volt, csak egy linebacker.
De Megatron is az allando fajdalmai miatt hagyta abba. Es most minden heten elmondja, hogy jarni sem tud rendesen, a terdei es a bokaja annyira ramaty allapotban vannak. Nehany honapja azt is elarulta, hogy miota visszavonult, meg egyszer sem tudta rendesen behajlitani a labat.
Szoval szep dolog az evi 25 millio dollar, szep dolog a gazdagsag, de egeszseget nem lehet venni. Nem veletlenul hagyja abba egyre tobb jatekos ido elott.
Es persze, fokent mentalisan feneklett meg Luck, de hat ezt nem is tagadta egy percig sem. Azok meg, akik ezert kifutyultek... No comment. Es akkor ezek utan csodalkozik mindenki, hogy a srac mar nem elvezi a jatekot.
Az meg megint egy mas teszta, hogy az FO-nak sikerult elbasznia mindent, amit csak lehetett. Az, hogy Luck a meccsen ott all es beszelget az oldalvonalnal a tarsaival, a medianak meg sikerult kiszivarogtatnia az infot, hogy az egesz stadion, a 70 jatekos, a stab fele csak nezze, mi a jo budos lofasz van most... Hat ez is no comment. Ezt tuti valaki hazon belulrol szivarogtatta ki, es olyan szinten bicskanyitogato, ahogy emiatt ez az egesz alakult... Meltatlan, sot, megalazo. Mint ahogy az FO kommunikacioja sem volt egyenes, ami egyreszrol ertheto, hiszen vedtek a jatekost, masikrol azert viszont gaz.
Remelem, hogy elokerul a spicli, aki Scheftereknek elmakogta, hogy mi keszul, aztan azonnal kibasszak, mint macskat szarni. Nem ezt erdemelte Luck, de a Colts sem.
Stez
több mint 5 éve
Egész nyáron sírt a sajtó, hogy hogy lesz így kohézió QB és az új WR-ek között, ha Brissett-tel gyakorolnak az új emberek, hát khmm.. Az biztos hogy szerencsés, hogy végig dolgozta a csapattal az edzőtábort Jacoby, rohadt sok snappet raktak ebbe az O-ba közösen, most meglátjuk hogy mi sült ki belőle.😊
több mint 5 éve
Tudom, nincs ha, de előbb szól, akkor lehet, Folesra rámentek...Az a jövő évi terv. Megvárjuk, hogy a Jax cutolja és olcsón megszerezhetjük. Ballard nem szeret senkit túlfizetni. 😀
dande
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Tudom, nincs ha, de előbb szól, akkor lehet, Folesra rámentek...
több mint 5 éve
Ha az épületen belül tudják, akkor nem létezik, hogy egy ilyen hír ne szivárogna ki. Ezt csak úgy lehetett volna megakadályozni, hogy Luck megtartja magának és csak Ballardnak Irsaynek és Reichnek szól. (Illetve inkább Irsaynek se. 😊 ). De Luck nem akarta ezt csinálni, ő el akarta előre mondani Brissettnek, Hiltonnak, az OL-nak, a rehab edzőjének, stb., mert így érezte tisztességesnek, hogy nekik beszél először. Innentől kezdve meg reménytelen, hogy ne szivárogjon ki... Én nem hibáztatom érte sem Luckot, sem az FO-t. Fontosabb volt nekik az emberi tisztesség, mint a "pr katasztrófa". És az is egyébként. A "pr" lecseng 2 nap alatt, az emberi kapcsolatok megmaradnak.Az biztos, hogy szerencsésebb lett volna nem meccs közben így intézni, de hát ez borzasztó nehéz, az vesse rá az első követ...állítólag ma helyi idő szerint du 3-kor akarták bejelenteni, de valaki kiszivárogtatta Schefternek
dande
Löfli
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Annak kur anát aki kikotyogta, , Scheftesnek meg, hogy lehozta... Némi gerinc.... Bár akkor meg lehozza más...Az biztos, hogy szerencsésebb lett volna nem meccs közben így intézni, de hát ez borzasztó nehéz, az vesse rá az első követ...állítólag ma helyi idő szerint du 3-kor akarták bejelenteni, de valaki kiszivárogtatta Schefternek
dande
Löfli
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Az biztos, hogy szerencsésebb lett volna nem meccs közben így intézni, de hát ez borzasztó nehéz, az vesse rá az első követ...állítólag ma helyi idő szerint du 3-kor akarták bejelenteni, de valaki kiszivárogtatta Schefternek
dande
több mint 5 éve
Az biztos, hogy szerencsésebb lett volna nem meccs közben így intézni, de hát ez borzasztó nehéz, az vesse rá az első követ...
több mint 5 éve
Az biztos, hogy borzasztóan kínos volt az egész tegnap este a klub részéről,. okádék volt a szurkolói reakció, de hirtelen felindulásból meg tudom érteni, hogy nagy pofára esés volt. Ez az egész klubnak egy baszott nagy PR katasztrófa.
több mint 5 éve
Nagyon szar erzes belegondolni, hogy akkor most indul a QB kereses. Daket, Goffot nem olyan nehez talalni. Mahomes, Wilson, Luck, na az mas tema. Amig nem talalunk elitet, addig nezhetjuk, hogy Mullens pl jobb lenne-e, mint JB. Vagy Tua, vagy Herbert.Jelenlegi QB-k kozul sztem nincs olyan akiert trade-elnenk, Jacoby vegigtolta a nyarat a kezdokkel, jobbat nala nem tudnank hozni, ertelme sincs.Nálam JB nem hosszú távú megoldás, őszintén mondom Kellyben is több fantáziát látok. Daket nem fogjuk tudni elhozni, mert jerry is imádja, hosszabbítani fog vele. Én Rosenben gondolkodom, mint olcsó opción, ha a miami rámegy Tuahogyishíjjákra. Plusz Fromm, Herbert, (halkan súgom, Costello) a draftról. Alig akad olyan csapat amelyik a draft elején végez és nem tankolt be irányítóból. Ha a 15-20 körül végzünk, sokat fel se kellene tradelni egy Herbertért, Frommért. Ilyen szempontból "jókor" jött Luck döntése, pont olyan évek vannak amikor lehet (Brissettnél sokkal) irányítóbbnak kinéző játékost találni úgy, hogy nem kell eladni a franchise-t.
Jovore FA-rol Daket el tudnam kepzelni, a mentalitasat tuti birnak Ballardek. JB moge jo lenne backupnak, hasonlo kaliber (+nalam van GM-ben)
Borbinho
peterk2005
Igazabol mar latom h jovore Brady visszavonul mi meg odaadjuk a draft utan a Patsnek Brissett-et egy 2020as 1.korert, vegrehajtja a titkos tervet, azaz foldbe allitja New Englandet. Addigra Josh Allen, Rosen es Darnold is mar elit lesz igy fel se fog tunni az embereknek, mi meg 2021ben visszuk Lawrencet a Pats 1/1esevel.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Pedig eppen a visszavonulasa mutatott ra, mennyire ertheto. A srac mentalisan szetzuhant, de nem most, hanem nehany eve, amikor a valla szetment, fajdalmak es kinok kozott eljatszott vele egy evet. O szenvedett, mi eszre sem vettuk. Aztan jott a cirkusz, a mutet, akkor az oriasi fajdalom mellett meg nagyobb es nagyobb nyomas szakadt a nyakaba, mert a media is megtalalta, a nap 24 orajaban a seggeben volt. Az egyik oldal fikazta, gyengenek, kevesnek allitotta be, mikozben o konkretan ujra dobni tanult. A masik oldal meg minden lepeset nagyitoval figyelte, hogy mi lesz vele. Ha dobott egy ferdet? Egybol jottek a megmondok, hogy dobni sem tud mar, ez fos. O ezekkel talan megprobal nem foglalkozni, de az, hogy mindekozben o kinok es fajdalmak kozepette egy sulyos serulesbol igyekszik visszadolgoznia magat lelkileg, az nem egyszeru.én ezt flacconál úgy éltem meg, hogy mivel mindig a def. kapott priorítást, sosem kapta meg az off. oldalon azt a támogatást, amit mondjuk luck igen és ennek ellenére tudott villantani.Orias bust:
hogy a képességeiből ki mennyit hoz ki az egy karrier igazi értékmérője. hogy ez most a vezetőség miatt történt vagy luck fizikuma alkalmatlan az nfl-re azt nem tudom. de ha én azt írom, hogy a luck projekt egy óriás bust, akkor troll vagyok, de ha írok egy flacco elites poént, akkor jófejsrác leszek, aki reálisan értékel.
gedam
Elkezdtem irni egy listat, de nincs kedvem oldalakat irni csak Luck rekordjairol, a merlegerol, hogy mennyit PO-ztunk. Ha nem kovetted a karrierjet csak nezd meg a wikipedian.
A Ravensnek mindig is elit kozeli vedelme es egy futasorientalt tamadosora volt. Ehhez jott Flaccotol egy kaprazatos PO run (a hosszu labdakra epulo passzjatek plusz a TE-k bevonasaval kb kimaxoltak a coaching reszt, azt kellett jatszania amiben a legjobb). Ezen nincs mit vitatni, SB MVP is jart, joggal.
Ha azt nezzuk, Lucktol konstans tobbet kertek es igen is rosszabb volt a csapat (offense es defense is) korulotte, mint Flacco korul (elit kozeli fal, jo futok, es a WR sor sem volt borzalmas) de hasonlo eredmenyeket hoztak (W/L ben, nem personal statokban). Flacco hozott egy pluszt, Luck pedig nem hozta talan azt amit a karrierje elejen prognosztizaltak neki, pedig a hatan vitte nem csak a csapatot, de a HC-t es a GM-et is egy ideig.
Mi a bust?
Egyebkent szerintem nem a fizikai oldala miatt vonul vissza Luck. Vagyis persze, de en ugy lattam rajta es az FO-n is, hogy ez inkabb mentalis dolog. Remelem lesz majd vmikor valami pontosabb informacio errol a labserulesrol, mert igy nekem nem teljes a sztori. Ha a valla fajna v vmi ami korabban is, akkor megertenem. De az is erthetetlen hogy tavasztol augusztus vegeig semmit sem lehetett tudni rola, a vegen meg visszavonul.
Borbinho
Es Luck megmondta, hogy nala az a masfel ev volt, ami mindent megvaltoztatott. Azota nem elvezte a jatekot. Nyert, rohadt jo volt, MVP-szintet hozott a srac, ugy, hogy nem akarta mar ezt igazan.
Mindekozben az oriasi lelki vivodasahoz hozzaadodott, hogy szarba kerult a szerelmevel minden, mert mint utalt ra, a futball nagyon rossz hatassal volt az elete tobb pontjara is.
Most meg ismet jott egy serules, amivel kapcsolatban meggyozodesem, hogy egyaltalan nem volt sulyos, szimplan csak az utolso csepp volt abban a poharban, ami mar nagyon tele volt igy is. Most kiborult. Luck fejben nem volt rendben, a nem megfeleloen gyogyulo laba utan meg egybol jott tole is a mentalis gorcs, meg megint egesz Amerika a seggebe futott, elokerultek a nagy megmondo emberek, hogy na, a punci gyereknek megint faj valamije, ennek mindig van valami baja.
Luck megtelt, minden lepesen erezheto, hogy besokallt ettol az egesz szar korforgastol, es mivel a futball mar nem jelentett neki annyit, eljott a pont, hogy azt mondja, neki fontosabb a csaladja, hogy jon a gyerek, nem akar lebenulni, nem akar kinok es fajdalmak kozott, nem akar gyogyszereken elni, hogy ne fajjon minden egyes porcikaja folyton.
Hasonlo volt Telvin Smith dontese is, pedig rajta sokkal kisebb volt a nyomas, mert szar csapatban volt, es kiegyensulyozottan jol nyomta, nem volt allandoan serult, illetve o nem iranyito volt, csak egy linebacker.
De Megatron is az allando fajdalmai miatt hagyta abba. Es most minden heten elmondja, hogy jarni sem tud rendesen, a terdei es a bokaja annyira ramaty allapotban vannak. Nehany honapja azt is elarulta, hogy miota visszavonult, meg egyszer sem tudta rendesen behajlitani a labat.
Szoval szep dolog az evi 25 millio dollar, szep dolog a gazdagsag, de egeszseget nem lehet venni. Nem veletlenul hagyja abba egyre tobb jatekos ido elott.
Es persze, fokent mentalisan feneklett meg Luck, de hat ezt nem is tagadta egy percig sem. Azok meg, akik ezert kifutyultek... No comment. Es akkor ezek utan csodalkozik mindenki, hogy a srac mar nem elvezi a jatekot.
Az meg megint egy mas teszta, hogy az FO-nak sikerult elbasznia mindent, amit csak lehetett. Az, hogy Luck a meccsen ott all es beszelget az oldalvonalnal a tarsaival, a medianak meg sikerult kiszivarogtatnia az infot, hogy az egesz stadion, a 70 jatekos, a stab fele csak nezze, mi a jo budos lofasz van most... Hat ez is no comment. Ezt tuti valaki hazon belulrol szivarogtatta ki, es olyan szinten bicskanyitogato, ahogy emiatt ez az egesz alakult... Meltatlan, sot, megalazo. Mint ahogy az FO kommunikacioja sem volt egyenes, ami egyreszrol ertheto, hiszen vedtek a jatekost, masikrol azert viszont gaz.
Remelem, hogy elokerul a spicli, aki Scheftereknek elmakogta, hogy mi keszul, aztan azonnal kibasszak, mint macskat szarni. Nem ezt erdemelte Luck, de a Colts sem.
több mint 5 éve
gedam
5 914
teljesít, mikor hogy, de max. közeli. azért hoztam fel csak flaccot, mert a két játékos megítélésében óriási a különbség, egyik csak pozitívot kap, míg a másik csak negatívot. egyik sem teljesen indokolt és mindkettő eltúlzott.Most akkor Flacco túlteljesített vagy alulteljesített?én ezt flacconál úgy éltem meg, hogy mivel mindig a def. kapott priorítást, sosem kapta meg az off. oldalon azt a támogatást, amit mondjuk luck igen és ennek ellenére tudott villantani.Luck sajtója természetesen mindig is jobb volt, de ez érthető is. Egyrészt ő a tipikus jó tanuló - jó sportoló, végtelenül szimpatikus csapatember, az a fajta, akihez minden apa szívesen adná a lányát. Ideális Manning utód volt egy olyan csapatban, ahol a jó irányítóknak nagy hagyománya van. Az indianapolisi közegbe (ahogy a Gyűlölt ellenségeink blog fogalmazott: Az USA Jászberénye) pont tökéletes volt. Azonnal hozta az eredményeket, nem siránkozott annak ellenére sem, hogy a tulajdonos-GM-HC háromszög borzalmasan gyengén kezelte őt, meg úgy egyáltalán a csapatát. Én nem is annyira a visszavonulását láttam előre, inkább arra számítottam többször is az utóbbi pár év vezetési balfaszságai után, hogy előbb-utóbb trade-et fog kérni, mert nem bírja tovább.Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.érdekes nézni mennyire befolyásolja az emberek véleményét az internet és hogy kinek-milyen a “sajtója”. luck a szimpatikus, óriástehetség, minden idők reménysége mindenki szereti. flacco fluko luzer szar, lehet nyomni rá az elit vicceket, megjelenik egy hírben, első komment, elit!!! haha
kolok1972
a néger lamar csak fut, jó futó haha, meg különben sem pocket qb, addig szaladgál még össze nem törik (persze luck szerencsétlen a sok sérülés miatt, bad luck, hiszen ő zsebibaba mégis)
de csak maradjunk flacconál. hol van luck flaccohoz képest mondjuk? hova helyeznénk? úgy, hogy mindig próbáltak luckra építeni, joe-ra meg soha. na mind1 flacco szar luck me szuper.
az igazság az, hogy a luck projekt egy évtizedes óriásbukta.
az emberi részét sem értem. én biztos ideggörcsöt kapnék, ha a szezon előtt egy perccel bemondaná az unalmast. ha nem egy újabb sérülés miatt teszi, akkor ez kurvanagykibaszásacsapatával és geciség.
persze hát luck egy szimpatikus, művelt, tanult fehér srác, aki tökéletesen beleillik a jófiú karakterbe.
kár, hogy nem az.
gedam
Flacco ehhez képest egy defense-orientáltságú csapatba került be, ahol az irányítóknak leginkább az volt a feladata mindig is, hogy menedzseljék a támadásokat, lehetőleg ne nagyon veszítsenek labdát és mindig érjenek el FG távig. Talán McNair volt az egyetlen QB, akiben ennél több volt, de a Ravens sosem erről szólt és valószínűleg most sem erről fog Lamarral. Ehhez képest persze ironikus, hogy végül Flacco produkált egy olyan playoffot, amilyet Luck sosem tudott, de abba is bele kell gondolni, hogy a Ravensnél ezerszer profibb a vezetőség, mint a Coltsnál, Flacco olyan támogatást élvezhetett, ami Lucknak szerintem sosem volt meg.
Kampman
gedam
Solymi
a colts rajongók nyilván úgy érzik most, hogy vesztettek vmit, de összességében sztem egy zsákutcának értek most a végére, szóval én inkább örülnék az újrakezdésnek.
több mint 5 éve
Most már nem bânom, hogy nem írtam be kb 3 hete ezt a félelem.....Lucknak szerencsésebb civil életet, a Colts szurkolóknak pedig kitartást. Bízzanak abban, hogy van egy kompetens GM-HC kombó, reméljük nem vesztik el a fonalat. Harmadik kedvenc AFC (Chiefs Bengals után) csaptomnak nagyon drukkolok, hogy megtalalják a megoldást!
|
a Flacoo összevetést meg.... inkább hagyjuk
|
Fel a fejjel! 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Utoljára ilyen visszavonulási sokkot Maddenben kaptam pár éve, mikor Big Ben, Brady, Brees, Rivers, Fitzmagic egyszerre vonult vissza!
több mint 5 éve
Mit érezhet most pl Houston, aki a nyerni jött ide? Szerintem tegnap este óta iszik .😀16-0 helyett 10-6al vanszorgunk PO-ra, addigra osszeall az elit vedelem plusz futojatek, a brada meg majd csak ugy lokdosi a TD-ket TY-eknak. Funchessnek viszont sztem igy RIP, TY meg a TE-k elhetnek majd.
Tony Adams
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Jelenlegi QB-k kozul sztem nincs olyan akiert trade-elnenk, Jacoby vegigtolta a nyarat a kezdokkel, jobbat nala nem tudnank hozni, ertelme sincs.Nálam JB nem hosszú távú megoldás, őszintén mondom Kellyben is több fantáziát látok. Daket nem fogjuk tudni elhozni, mert jerry is imádja, hosszabbítani fog vele. Nekem 30 millióért nem is kéne, ha már így jártunk, akkor egy fiatallal próbálkozzunk, ne veteránnal.
Jovore FA-rol Daket el tudnam kepzelni, a mentalitasat tuti birnak Ballardek. JB moge jo lenne backupnak, hasonlo kaliber (+nalam van GM-ben)
Borbinho
Én Rosenben gondolkodom, mint esetleges olcsó opción, ha a miami rámegy Tuahogyishíjjákra a jövő évi drafton. Harmadik körért megkapnánk simán. És a drafton is lehet maszatolni, mert alig akad olyan csapat amelyik a draft elején fog végezni és nem tankolt be irányítóból az elmúlt 1-2 évben. Tuaizé kimegy valakihez 1/1-en, aki hajlandó sokat fizetni, de aztán Fromm, Herbert, (halkan súgom, Costello) elérhető lesz utána akár 10. hely környéként is. Ilyen szempontból "jókor" jött Luck döntése, pont olyan évek vannak amikor lehet (Brissettnél sokkal) irányítóbbnak kinéző játékost találni úgy, hogy nem kell eladni a franchise-t. Az más kérdés, hogy Luck félénk egy ideig most nem lesz. Csapattal kell nyerni, de ezért van itt Ballard. (meg Reich).
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Bipolár IS vagyok, ne akard hogy eret vágjak! I've got issues!Pedig hát... "hol van az a crazy srác?!" 😀Egy 10 perces net teszt alapján én is borderline aspergeres vagyok, szóval szagértővel van dolgod. Inkább ne nyiss vitát, mert nem tudom magam kordában tartani! 😉Félig off, de az aspergernek ehhez semmi köze, ez ink depresszióhoz köthető, ha már feltétlen távdiagnózist akarunk felállítani. 😊Ez a szánalmas monológ elég erős kisebbségi komplexusra utal, megszórva némi rosszindulattal és egy csipetnyi aspergerrel.Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.érdekes nézni mennyire befolyásolja az emberek véleményét az internet és hogy kinek-milyen a “sajtója”. luck a szimpatikus, óriástehetség, minden idők reménysége mindenki szereti. flacco fluko luzer szar, lehet nyomni rá az elit vicceket, megjelenik egy hírben, első komment, elit!!! haha
kolok1972
a néger lamar csak fut, jó futó haha, meg különben sem pocket qb, addig szaladgál még össze nem törik (persze luck szerencsétlen a sok sérülés miatt, bad luck, hiszen ő zsebibaba mégis)
de csak maradjunk flacconál. hol van luck flaccohoz képest mondjuk? hova helyeznénk? úgy, hogy mindig próbáltak luckra építeni, joe-ra meg soha. na mind1 flacco szar luck me szuper.
az emberi részét sem értem. én biztos ideggörcsöt kapnék, ha a szezon előtt egy perccel bemondaná az unalmast. ha nem egy újabb sérülés miatt teszi, akkor ez kurvanagykibaszásacsapatával és geciség.
persze hát luck egy szimpatikus, művelt, tanult fehér srác, aki tökéletesen beleillik a jófiú karakterbe.
kár, hogy nem az.
gedam
A Colts drukkerek fogadják együttérzésem. Ez villámcsapás volt.
gyeek
empty taxi
gyeek
Helmut Zimmer
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Mit érezhet most pl Houston, aki a nyerni jött ide? Szerintem tegnap este óta iszik .😀
több mint 5 éve
Orom az uromben, hogy igy gondolom felmegy picit az odds rank az SB-re 😊Jacoby virithat egyet, ha nem lesz az igazi jovore tageljuk, ha jo lesz hosszabbitunk okosban, ha szar lesz elengedjuk.
De igazabol rookie is johet jovore (akar Brissett melle), van fal, ugy nez ki az elkapo poszt is fejlodik, a TE group elit, es a vedelem sem kutyauto.
De kibaszott furcsa lesz nem a 12est latni a center mogott :/
Jelenlegi QB-k kozul sztem nincs olyan akiert trade-elnenk, Jacoby vegigtolta a nyarat a kezdokkel, jobbat nala nem tudnank hozni, ertelme sincs.
több mint 5 éve
Pedig hát... "hol van az a crazy srác?!" 😀Egy 10 perces net teszt alapján én is borderline aspergeres vagyok, szóval szagértővel van dolgod. Inkább ne nyiss vitát, mert nem tudom magam kordában tartani! 😉Félig off, de az aspergernek ehhez semmi köze, ez ink depresszióhoz köthető, ha már feltétlen távdiagnózist akarunk felállítani. 😊Ez a szánalmas monológ elég erős kisebbségi komplexusra utal, megszórva némi rosszindulattal és egy csipetnyi aspergerrel.Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
kár, hogy nem az.
gedam
gyeek
empty taxi
gyeek
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Most akkor Flacco túlteljesített vagy alulteljesített?én ezt flacconál úgy éltem meg, hogy mivel mindig a def. kapott priorítást, sosem kapta meg az off. oldalon azt a támogatást, amit mondjuk luck igen és ennek ellenére tudott villantani.Luck sajtója természetesen mindig is jobb volt, de ez érthető is. Egyrészt ő a tipikus jó tanuló - jó sportoló, végtelenül szimpatikus csapatember, az a fajta, akihez minden apa szívesen adná a lányát. Ideális Manning utód volt egy olyan csapatban, ahol a jó irányítóknak nagy hagyománya van. Az indianapolisi közegbe (ahogy a Gyűlölt ellenségeink blog fogalmazott: Az USA Jászberénye) pont tökéletes volt. Azonnal hozta az eredményeket, nem siránkozott annak ellenére sem, hogy a tulajdonos-GM-HC háromszög borzalmasan gyengén kezelte őt, meg úgy egyáltalán a csapatát. Én nem is annyira a visszavonulását láttam előre, inkább arra számítottam többször is az utóbbi pár év vezetési balfaszságai után, hogy előbb-utóbb trade-et fog kérni, mert nem bírja tovább.Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
kár, hogy nem az.
gedam
Flacco ehhez képest egy defense-orientáltságú csapatba került be, ahol az irányítóknak leginkább az volt a feladata mindig is, hogy menedzseljék a támadásokat, lehetőleg ne nagyon veszítsenek labdát és mindig érjenek el FG távig. Talán McNair volt az egyetlen QB, akiben ennél több volt, de a Ravens sosem erről szólt és valószínűleg most sem erről fog Lamarral. Ehhez képest persze ironikus, hogy végül Flacco produkált egy olyan playoffot, amilyet Luck sosem tudott, de abba is bele kell gondolni, hogy a Ravensnél ezerszer profibb a vezetőség, mint a Coltsnál, Flacco olyan támogatást élvezhetett, ami Lucknak szerintem sosem volt meg.
Kampman
gedam
több mint 5 éve
én ezt flacconál úgy éltem meg, hogy mivel mindig a def. kapott priorítást, sosem kapta meg az off. oldalon azt a támogatást, amit mondjuk luck igen és ennek ellenére tudott villantani.Orias bust:
gedam
Mi a bust?
több mint 5 éve
Egy 10 perces net teszt alapján én is borderline aspergeres vagyok, szóval szagértővel van dolgod. Inkább ne nyiss vitát, mert nem tudom magam kordában tartani! 😉Félig off, de az aspergernek ehhez semmi köze, ez ink depresszióhoz köthető, ha már feltétlen távdiagnózist akarunk felállítani. 😊Ez a szánalmas monológ elég erős kisebbségi komplexusra utal, megszórva némi rosszindulattal és egy csipetnyi aspergerrel.Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
kár, hogy nem az.
gedam
gyeek
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass