NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Van egy sztárunk. A pályán és most már pályán kívül is. Hogy éppen egy egy másfél mázsás kölyökképű málészáj aki guardot játszik? Indyben így toljuk, Az irányítónk egy nerd, az elkapónk egy minta családapa. Rájuk nem számíthatunk, muszáj a puntereknek és falembereknek előlépniük mint közösségi média sztárok. 😀twitter.com/zkeefer/status/1108025971251298304omg.
Nekem ez a "recreated" rész kimaradt, de továbbra is rohadtul tetszik a dolog. 😀
Tony Adams
en ezt a videot lattam eloszor, es nem ertettem, mi a toszert ilyen split kamban vettek fel. meg csak az se esett le,h ugyan azt csinaljak 😀 nem hogy tok mas idoben meg a hatter is mas picit...😀 (bar gondolom ugyan ott van)
Borbinho
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
twitter.com/zkeefer/status/1108025971251298304omg.
Nekem ez a "recreated" rész kimaradt, de továbbra is rohadtul tetszik a dolog. 😀
Tony Adams
en ezt a videot lattam eloszor, es nem ertettem, mi a toszert ilyen split kamban vettek fel. meg csak az se esett le,h ugyan azt csinaljak 😀 nem hogy tok mas idoben meg a hatter is mas picit...😀 (bar gondolom ugyan ott van)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
twitter.com/zkeefer/status/1108025971251298304Nekem ez a "recreated" rész kimaradt, de továbbra is rohadtul tetszik a dolog. 😀
több mint 5 éve
Ajay meg még sérülékenyebb 😛 Ezért sem maradhatott nálunk, s ezért nem számíthat sokra.
több mint 5 éve
Nem csodálom, Mack jó, de sérülékeny, Wilkins meg sajnos kevesebbet mutatott, mint reméltem/reméltük. Hynes meg jó volt, még jobb lehet, de gadget player, sose lesz első számú futó.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Valami muki azt irja Twitteren, hogy Ballard egyeves szerzodest ajanlott Ajayinak, azzal a kikotessel, hogy masodik szamu futokent kezd a DC-n. Ajayi viszont egyelore meg kivar, mert szeretne kezdo lenni valahol.Elvileg Geathers es Ajayi elott is ott van egy Colts-szerzodes, mindketto var. Brice-nal ez nem jott be, Geathersnel remelem, szinten nem fog, Ajayinak viszont orulnek, bar azzal Wilkinsnek tenyleg reszelnenek, kb. semmit sem lesz palyan a tamadoegysegben, ha jon Ajayi.
Mindensetre ez a probalkozas ramutat, hogy egyaltalan nem elegedettek Ballardek az RB-corppal, Reich mindenkepp melyiteni akarja a sort. Ajayit meg jol ismeri.
több mint 5 éve
Nem értem ezeket a "mi a f*szt" képzel megszólalásokat, de tényleg. Rendszeresen előjön, szinte minden topicban, hol A, hol B játékosnál, ha nem hajol be a csapatnak és húzza szélesre a segge partját. Geathers a nyaksérüléssel együtt sem hagyott ki többet, mint nagyon sok más játékos, aki mondjuk a szalagját szakítja a rookie évei alatt, és most mégis csilliárdokért cserél csapatot. Szar dolog tudni, hogy a nyakműtéte miatt kevesebbet ér, de közben EDDIG produkál úgy, ahogy a mellette ülő. Neki a töredékéért kell majd UGYANOLYAN jól játszania, mint a társának, mert mi van, ha,,,,. Pont ő fog kevesebbet kapni, aki a legtöbbet kockáztatja, a legkevesebb esélye van a családjának jó körülményeket teremteni.
Nem sajnálom őt, szó nincs róla. Önként választotta a futballt, és nem az utcán csövezik. Az se zavarna, ha nem jönne vissza. De fennakadni azon, hogy megpróbál a lehető legjobb feltételekkel leszerződni? Huszonhat éves, ez az egyetlen shotja egy kicsit komolyabb pénzre, mégis mit kéne csinálnia? Mi pontosan ugyanezt csinálnánk, benéznénk minden sarokba, hátha akad valahol 1-2 extra leeső millió...
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Egyénként senkit nem megbántva, de Geathers mi a f@szt képzel magáról? Elmebeteg safety szerződèsek ide-oda, de a józan esze azért nem ment el a csapatoknak. Mióta a ligában van nem volt egy egészséges szezonja, és van egy kétes nyak(!!) sérülése is. Nem tudom mennyire árazhatta be magát de nevetséges összeg lehet.
Vagy visszajön bagóért és megmutatja, hogy van még tankba és meggyőzi Ballardot/a többi GM-et a hosszútávú szerződtetésről vagy csak egyszerűen viszlát.
több mint 5 éve
Tuti, hogy vissza fog jonni. Mar a piac elott megmondtam, hogy agyfaszt kapok, ha Funchess itt kot ki, meg ha Geathersszel hosszabbitunk, nana, hogy mind a ketto megtortenik. Ez nem er. :'-(
több mint 5 éve
twitter.com/clarencehilljr/status/1107742896629972992valszeg sokat akar, majd szepen visszajon hozzank 1evre 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Geathers ma a Dallasnál néz szét.Ha van isten, ott is marad.
Tony Adams
több mint 5 éve
Geathers ma a Dallasnál néz szét.
több mint 5 éve
Brice alairt a Tampahoz egy evre. Kozben hiresztelik, hogy amugy Geathersnek szerzodest ajanlott Ballard meg korabban, de o nagyon raallt, hogy a piacon meg akarja nezni az arat. Nem is keresi senki. 8DHoustonnal azt irjak, hogy a Ravens azert nem szerzodtette, mert hogy Houston 10 milliot szeretne kapni, ezt sokallta a Baltimore. Szamunkra ez azert erdekes, mert szivesen lattuk volna, de ennyit kizart, hogy Ballard fizessen neki, ugyhogy rola is lemondhatunk.
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
A bucsba ment:twitter.com/ProFootballTalk/status/1107724756814581767
Akkó gyün vissza Geathers. Vagy nem. Vótmárilyen tavaly CB poszton, meg LB poszton. A kezdőből egy nevet is alig tudtunk volna mondani. 😊 Aztán összeállt.
Vontae meg nosztalgiázik közben:
twitter.com/vontaedavis/status/1107395184256524288
több mint 5 éve
dugo93
4 234
Ezen mit kell kezelni amúgy? Az lenne a baj, ha nem tudna kikapcsolni. Ha én részegen 26 évesen a Losing my way-t karaokezom Timberlake-től, Ő miért ne kortyolhatna 22 évesen koktélt miközben akárkit adnak elő a spannal vakáció során? 😀Ja én olyat nem szoktam! 😀
Hála az égnek, hogy nem mindenki olyan jófiú, mint Luck. Így teljes egy társaság.
kristóf17
Amúgy igazatok van. Lehet túl érzékeny vele a lelkem, nagyon féltem 😀
több mint 5 éve
Ezen mit kell kezelni amúgy? Az lenne a baj, ha nem tudna kikapcsolni. Ha én részegen 26 évesen a Losing my way-t karaokezom Timberlake-től, Ő miért ne kortyolhatna 22 évesen koktélt miközben akárkit adnak elő a spannal vakáció során? 😀Mondjuk valoszinuleg szulinapoznak, mert Nelson egyebkent kedden lesz 23 eves.
Hála az égnek, hogy nem mindenki olyan jófiú, mint Luck. Így teljes egy társaság.
kristóf17
több mint 5 éve
Ezen mit kell kezelni amúgy? Az lenne a baj, ha nem tudna kikapcsolni. Ha én részegen 26 évesen a Losing my way-t karaokezom Timberlake-től, Ő miért ne kortyolhatna 22 évesen koktélt miközben akárkit adnak elő a spannal vakáció során? 😀 Hála az égnek, hogy nem mindenki olyan jófiú, mint Luck. Így teljes egy társaság.
Szerkesztette: kristóf17
több mint 5 éve
dugo93
4 234
Nelson megorult picit. Remelem, a palyan mutatott teljesitmenyere nem fog kihatni a sok bulika. A holt szezon felet Lewanekkal tolti.Ezt nem néztem volna ki a srácból. Nem tudom az ilyeneket Ballard hogy kezeli. Illetve kezeli-e.
www.instagram.com/p/BvIW2CZHj74/
Stez
több mint 5 éve
Nelson megorult picit. Remelem, a palyan mutatott teljesitmenyere nem fog kihatni a sok bulika. A holt szezon felet Lewanekkal tolti. több mint 5 éve
Ha kivár, akkor elég mérsékelt lehet az az ajánlat....Valoszinuleg pont annyira mersekelt, mint amilyen mersekelt profukciot nyujtott Brice eddig az NFL-ben. Ez van. De szerintem ala fog irni, mert ugysem lesz nagyobb piaca. Igazabol Geathers is szvsz nagy pofaval kiment a piacra, aztan egy darab megkeresesrol vagy vizitrol sem hallottam meg nala azota. Ha valaszthatok, hogy o vagy Brice, akkor mar inkabb utobbit mondom, mert elobbitol tudjuk, mit kapunk, utobbi meg kis tulzassal szornyu volt eddig, de Eberflus rendszereben hatha jobban feltalalja magat es javul. O meg mutathat ujat, Geathers mar nemigen.
peterk2005
több mint 5 éve
Az utóbbi időben ez a pacák elég megbízhatónak bizonyult.twitter.com/AllbrightNFL/status/1107387035877294080
(Félreértések elkerülése végett: szerintem NEM corner trade-re gondolt, hanem úgy értette, hogy mindenfelé (a liga "sarkaiban" is szaglászunk csere ügyben.)
Lehet ez bármi. Lehet semmi, lehet egy Brissett trade előszele, de lehet, hogy mi néztünk ki valakit. Meglátjuk.
több mint 5 éve
Ha kivár, akkor elég mérsékelt lehet az az ajánlat....
több mint 5 éve
Brice-nak szerzodest ajanlottunk. Egyelore meg kivar, de szerintem ala fog irni, mert nem tul jo jatekos, sokkal jobba safetyk is vannak a piacon. Nem lesz piaca. Szerintem o Geathers potlasa maximum, de nem kezdo szintu jatekos, az is tuti. Depthnek remeljuk, rendben lesz, de jo volna egy kezdo kaliber SS is, akar a draftrol, akar a piacrol.