NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Ezaz végre valami. Ő belefér az öltözői imagebe is
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 5 éve
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Needre jött, és remélem hozza Berryt is.
A pénz sok, de capspace van, és csak 2 évre szól.
több mint 5 éve
Keteves szerzodes, az ilyennel oriasi muveszet lenne beszopni.
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Tetszik. Bár részleteket nem tudni, gondolom idén több garantált, jövőre akár viszlát. Amolyan Ballard féle szerződés.
több mint 5 éve
Wow. Kiralysag. Egyre inkabb DB-t es WR-t varok az elso ket korben.
több mint 5 éve
Baj van HoustonProblem(?) We have a Houston
Amadeus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Bence94
1 951
Houston 2 ev 24 milla
több mint 5 éve
Amúgy néha nem értem az NFL-t. Kint van a piacon C.J. Anderson, eddig ahova elvitték, ott teljesített, pár millába kerül csak, és senkinek nem kell...Pedig (ha még mindig ő képviseli) Peter Schaffer személyében egyáltalán nem kispályás ügynöke van. A pasas pl még mindig simán el tudja adni egy csapatnak Mario Edwards Jr-t.
peterk2005
több mint 5 éve
Wilkins azért futott annyit az elején, mert Mack sérült volt. Utána szinte pályát se látott.Amúgy néha nem értem az NFL-t. Kint van a piacon C.J. Anderson, eddig ahova elvitték, ott teljesített, pár millába kerül csak, és senkinek nem kell...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
twitter.com/RapSheet/status/1108490921782448129Geathers szerzodeserol tovabbra sincs semmi konkretum.
Ajayi jo lenne, mert o tenyleg tud rombolni, de en Wilkinst sem irnam le. Amikor megkapta a lehetoseget, akkor nem volt rossz.
Csak picit inkonzisztensen hasznaltuk (elso 5 meccsen 44 futas, 9 elkapas, utana a maradek 11en 16 futas es 7 elkapas), volt ugye nem egyszer egymas utan, hogy kb snapet is alig kapott, hiaba volt aktiv.
Hines mint svajci bicska meccsenkent 15 jatekra jo lehet, foleg hogy elkapasoknal is hasznos.
Ajayi + Mack ketten lehet ossze tudnak hozni 16 meccset, mar annyibol megerne 😀 Egyik sem a strapabirasarol hires, Wilkins meg Hines meg nem elegek egy-egy teljes meccsre.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Én Mewhort féle szerződést várok. Mewhort guardnak talán jobb talent is volt, mint Geathers. Geatherst is korrekt kezdő játékosnak gondolom. Nem egy all around safety, de Collins sem lett volna az. Csak jobb abban, amit Geathers is tud. Rendszer fitség szempontjából én egyébként azt gondoltam, hogy sem Geathers sem Collins nem igazán passzolna. Farley sokkal inkább. De ezt a tavalyiak alapján gondoltam, ha a cover2-t vinnénk tovább. Viszont ha tényleg igaz, hogy Collinsért komolyan érdeklődtünk, akkor Eberflus másban is gondolkodhat (pl. press cover3). Amit egyébként nem bánnék, ha így lenne, sőt. Csak ahhoz minden poszton (de elsősorban a két szélső corner poszton) javulni kell. Mivel az egység nagyon fiatal, külső erősítés nélkül is bennük van a javulás szerencsére. Desir már kevésbé, de Wilson és Moore még sokat fejlődhet. És Hooker is.
Szinte visszajött a tavalyi csapat akkor. Nem csak kezdők, de még a depth java része is ugyanaz, mint tavaly. A védelemből tulajdonképpen csak Woods távozott - amire fogadni is lehetett volna, annyira biztos volt. Egy szempontból tetszik ez a felállás: a drafttal kiegészülünk még, de aztán megnézhetjük, hogy vajon játékban, kiegyensúlyozottságban mennyit tud egy fiatal csapat, fiatal stábbal egy év alatt saját erőből fejlődni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jihad Ward rongal a Colts konditermeben. Jovan, majd Nelson jol megcsapja. xdtöbb mint 5 éve
6 milla? Az agyam eldobnam mar akkor is, ha 3 millanal tobb lenne ez. Marmint osztonzok nelkul, tisztan. Egyebkent pedig Geathers szvsz nem lett volna kezdo, ha Fairley nem serul meg. Fairley sem jo, de Geathersnel tobbet mutatott, tobb esze is van a jatekhoz. Most is azt varom, hogy draftolunk safetyt, talan nem is egyet, de amugy Fairley ha nem serul, akkor tobbet lesz a palyan Geathersnel.
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
twitter.com/gmbremer/status/1108421252128100352?s=19A draftrol johet meg kezdo, de a falakra tuti megint elmegy v 3 pick a 9bol.
Geathers egy eves prove it dealt kapott. Kivancsi vok mennyi, meglepne ha 6M fole menne osztonzokkel egyutt.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Na igen, en is abban remenykedem, hogy aproert irattuk ala. De megmondom oszinten, en meg az 53-as spot egyiket is sajnalnam ra azert, amit eddig nyujtott, inkabb probalnek ki valaki uj jatekost, akitol netan kaphatok valami ujat, tobbet is. Mindegy, remelem, csere lesz es a kezdo kozelebe sem kerul.
több mint 5 éve
Bízzunk benne, hogy Geathers 5 szem szotyiért és 3 tökmagért fog jövőre játszani. Ha meg képes lesz minden meccsen pályára lépni, akkor meg kaphat még egy almát. Így, hogy megégett a piacon, kár többet fizetni neki.
több mint 5 éve
twitter.com/JoelAErickson/status/1108378016789479424nojsz 😀
bird ki Stez, hidd el All-Pro lesz, meg Funchess is hoz 999 yardot meg 9 TD-t (h ne kapja meg a bonuszat persze) 😀
több mint 5 éve
Oke, es mit irtam en? Hogy depthben tudom elkepzelni. Egyebkent pedig nem az a lenyeg, jo-e o vagy sem, ha egyszer nem igazan fit a rendszerbe.Nem rossz ő. Inkább az a baj hogy sokat sérült. Tavaly többet kaptunk tőle mint azt sokan vártuk, de aztán megint lerobbant...Én max mint depth számolnék vele és kb úgy 10-12 meccsel. Nem fejezett be egy teljes szezont ember emlékezet óta...twitter.com/RapSheet/status/1108185367126134784Csak epp szerintem nem fit. Oke, a meretet tekintve siman jatszhat 4-3-ban a fal szelen, de az NFL-ben os szinte vegig 3-4-ben jatszott emlekeim szerint. OLB volt. Egy jo idenye volt, ami utan sokan vartak tole a nagy robbantast, de o utana eltunt es azota kis tulzassal lathatatlan.
-fehér-pipa
-fiatal-pipa
Tony Adams
Nem zavarna, ha olcson szerzodtetnenk, de belole sem nezek ki tobbet, mint depth, rotacios end.
Stez
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 017
Nem rossz ő. Inkább az a baj hogy sokat sérült. Tavaly többet kaptunk tőle mint azt sokan vártuk, de aztán megint lerobbant...Én max mint depth számolnék vele és kb úgy 10-12 meccsel. Nem fejezett be egy teljes szezont ember emlékezet óta...twitter.com/RapSheet/status/1108185367126134784Csak epp szerintem nem fit. Oke, a meretet tekintve siman jatszhat 4-3-ban a fal szelen, de az NFL-ben os szinte vegig 3-4-ben jatszott emlekeim szerint. OLB volt. Egy jo idenye volt, ami utan sokan vartak tole a nagy robbantast, de o utana eltunt es azota kis tulzassal lathatatlan.
-fehér-pipa
-fiatal-pipa
Tony Adams
Nem zavarna, ha olcson szerzodtetnenk, de belole sem nezek ki tobbet, mint depth, rotacios end.
Stez
több mint 5 éve
Geathers megy a Bucsba vizitelni. Maradjon maaaa ott. xD
több mint 5 éve
twitter.com/RapSheet/status/1108185367126134784Csak epp szerintem nem fit. Oke, a meretet tekintve siman jatszhat 4-3-ban a fal szelen, de az NFL-ben os szinte vegig 3-4-ben jatszott emlekeim szerint. OLB volt. Egy jo idenye volt, ami utan sokan vartak tole a nagy robbantast, de o utana eltunt es azota kis tulzassal lathatatlan.
-fehér-pipa
-fiatal-pipa
Tony Adams
több mint 5 éve
A mascotunk is workoutol: twitter.com/blue/status/1106239924104282112
több mint 5 éve
twitter.com/amberderrow/status/1107801441425604610És úgy látom tetszett asz eredeti szereplőnek is. 😊
(tipikus Colts FA időszak, ez a legérdekesebb hír az utóbbi napokban 😊 )
Szerkesztette: Tony Adams