NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy elég hosszú de jó cikk Eberflus első évéről. Ha van egy kis időtök olvasgatni, és még nem volt meg a cikk, mindenképpen ajánlom (nem mai anyag egyébként, még az idény végén íródott):

Insider: Why Matt Eberflus was the right choice to turn around the Colts’ defense

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Pénzeső volt a csóróknál:

twitter.com/JoelAErickson/status/1106210424054263809

twitter.com/JoelAErickson/status/1106239485459787776
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert szamomra rohadt wtf, hogy Clinton-Dix peldaul 3.5 millioert alair mashova, ordito lyuk van a DB-sorunkban es vagy nem is vagyunk meccsben ezzel a penzzel, vagy egyaltalan nem is keressuk azt a jatekost, aki nem is oreg es jelenleg a piacon a legjobb elerheto valaki, nem is fos cover kepessegekkel, meg univerzalis is.

De Verrett is 3.6 millioert irt ala a 49ershez egy evre. Jo dolog a penzen ulni, de most mar egy kicsit luxus ez. Es afelol sincs ketsegem, hogy sem Berry, sem Houston nem fog itt kikotni.

Jelenleg ott vagyunk, hogy az eddigi needjeink kozul egyre sem sikerult megoldast talalni, megtartottunk harom FA-nk, hoztunk egy elkapot, aki talan Inman szintjet hozza. Nem ledolgozzuk a hatranyt a Chiefsszel es a Patsszel szemben, hanem meg nagyobb jelenleg a szakadek. A Steelers szetkurta magat, viszont oket valtotta a Browns. Es ott a Chargers. Most olyan 5-6. helyen lehetunk az AFC-ben, viszont a hatranyunk nott. Viszont azert a korok vegen nem lesz olyan egyszeru draftolni, mint a top6-ban.

Bizom Ballardban, mert tudja, mit csinal, de azert orulnek, ha meg odakurna itt a kovetkezo napokban.

több mint 5 éve
En biztosra veszem, hogy erkezni fog corner, mert az elozo idenyben ugyanez a CB-sor megmutatta, hogy biztato, olykor korrekt, de szukseg van egy stabil jatekosra meg, leginkabb a szelre. Es most raadasul azert megjegyzem, hogy ezen a poszton meg ugy ahogy szerencsesek is voltunk, mert kevesebb volt a serult, mar csak ezert is kellene meg kezdo kaliberu jatekos.

Ettol meg persze a safetyt is biztosra veszem, mivel onnan meg tavozonk is volt. Nagyobb need a safety, mert ott tenylegesen olyan fiatal sincsen, akit oda lehetne allitani Hooker melle, o meg raadasul serulekeny is, de en mindket posztra hoznek meg embert. Ha esely van ra, nem is egyet.

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nekem az az erzesem, hogy a DB sorba maximum egy S fog erkezni. Nagyon fiatal az a csoport, es szerencsere biztato is.
Ballard amikor beszelt a csapatrol, akkor a falakat, az S pozit es a WR pozit emlitette, mint boostra szorulo egysegek.

Desir ennyi penzert sztem fixen viszi az egyik kezdo pozit, a masikat meg Wilsonnak vagy Hairstonnak kell megszereznie Moore elol.
Igazabol a legjobb az lenne, ha Wilson fel tudna erni a potencialhoz amit lattak benne, de akkor se leszek szomoru, ha jovore is Kenny Moore II lesz Desir parja.
vegig "duhongtem" miatta tavaly, hogy miert kezd base felallasban, de vegul az egyik legjobb CB-nk volt, rengeteg clutch play-jel, es o is kiteszi a szivet a palyara.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
 twitter.com/alexmarvez/status/1105994406937747458
Tony Adams
Sejtheto volt amugy, hogy ha hasonlo szerzodest kap, akkor Desir le fog mondani nemi penzrol, itt gondolom evi 1 millio koruli zsetonrol lehet szo, talan felmillio.

Melvin lehozott hat jo meccset, aztan egybol verte a nyalat, o ugrodeszkanak hasznalta ezt az egeszet, aztan jol meg is szopta. Desir viszont egy mas karakter, o az elmult egy evben kis tulzassal vegig konnyezve beszelt a Coltsrol, hogy itt kapta meg igazan a lehetoseget, biztak benne, itt maskent alltak hozza es hogy szamara ez mennyit jelent. Ezt meg az ideny utan is vegig ismetelgette, amikor arrol kerdeztek, hogy hol folytatna, es nem is titkolta, hogy o neki az a vagya, hogy maradhasson, mert az Indy a csaladja lett.

Orulok, hogy marad, viszont ettol fuggetlenul szamomra nagyon keves Wilson es Moore, ha az elso korben meg ott lenne peldaul Baker vagy akar Murphy, akkor szo nelkul behuznam Ballard helyeben. Illetve a piacrol en szivesen latnam Verrett-et. O alapvetoen nagyon jol emberezik, csak mar szetszakadt mindene, allandoan serult volt a Chargersben. Ha viszont palyan volt, jol jatszott. Szivesen elnezegetenem nalunk, az allando serulgetesei miatt sokat nem kerhet el, egyertelmu upgrade lenne.

Es nala erdemes megemliteni, hogy annak ellenere, hogy pici, o a szelen is korrektul jatszott, de hasznalhato a slotban is. Ez azert nagy elony.

Breelandet emlitettetek itt korabban, neki semmi eselyet nem latom. Tavaly elhozhattuk volna, volt is viziten, nem kellett nekunk. Akkor most, amikor sokkal tobb elerheto jatekos van, meg jon a draft is, nagyban dul az FA, nem hiszem, hogy Breeland itt kotne ki.

Berryt mar napokkal ezelott mondtam, hogy kivagjak, es Ballard helyeben azonnal... De ot a Browns el fogja vinni, Dorsey szerintem eleg rendesen meg fogja fizetni, miutan lemaradt ET-rol.

több mint 5 éve
Ajayi érkezik vizitre
szampi#33
Imadnam. Kar, hogy ezzel megagyaznank annak, hogy Wilkins jovore nem kap labdat.

több mint 5 éve
 twitter.com/alexmarvez/status/1105994406937747458
több mint 5 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
Ajayi érkezik vizitre

több mint 5 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
Néhány néven megakadt a szemem:
-Marcus Golden mennyire passzolna a mihozzánk? 28 éves, lehet benne még kakaó.
-A denveri Ray/Barrett párosból valaki, esetleg Okafor?
-CB-nek Claiborne vagy Breeland
Tony Adams
És Andre Roberts, visszahordónak milyen lenne?
Kóra Tibor
Elsőre a fölösleges szó jutott eszembe. Ezt a titulust megkapja valamelyik fiatal, mondjuk Pascal.

több mint 5 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Tony Adams
És Andre Roberts, visszahordónak milyen lenne?

Kóra Tibor
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Barrett nekem az egyik kedvenc sleeperem, már annak idején rookieként kitűnt a denveri edzőtáborban. Gyengébb pass rusher felhozatal mellett szerintem már kezdő lett volna.

Viszont a colts.com fórumon azt olvasom, hogy állítólag Ballard szerint nagyon 3-4-be való, ide nem lenne fit. Nem tudom honnan az infó, ki nyilatkozta és hol, de többen is említették. Én ebben nem foglalok állást, de az biztos, hogy a termet manapság már nem lehet akadály. Nem azokat az időket éljük, amikor a 250 fontos edge rusher tuti 3-4-es OLB a 275 fontos meg 4-3-as end. Ott van példának Turay nálunk 4-3-ban, Chubb meg Denverben 3-4-ben. Szóval ha nem is fit, akkor nem a termetük miatt, hanem valami egyéb miatt. Technika, erősségek, gyengeségek, stb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eric Berryt kivágta a Chiefs ő se lenne rossz.
Kóra Tibor
Betűzzük :
P-R-O-V-E-I-T-D-E-A-L

😀
Tony Adams
Dorsey szerintem már legyártotta a szerződését is Clevelandben.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Kóra Tibor
Betűzzük :
P-R-O-V-E-I-T-D-E-A-L

😀
több mint 5 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77

Kóra Tibor
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ballard sztem jobban szereti a draftpickeket mint a sajat gyerekeit 😀
kizartnak tartom, h felfele mozogjunk.

Full olcso volt igy Desir GM jatekban Steztol. Csak 1.kor + 3.kor, raadasul meg ajandekba kaptam egy David Johnsont is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 950 — uatu@freemail.hu
Csak én érzem azt, hogy érik egy feltrade valamelyik Edge-ért? Vagy behúzzuk Houston-t és akkor full BPA.
több mint 5 éve
Három éves deal, konkrét összeget még nem tudok:

twitter.com/RapSheet/status/1105886525185843206

Szerk: közben megvannak a számok is: 3 év, 22.5 25 mill, 12 garantált. Baráti. Korrekt. 😊

Vagy senki sem értékelte túl sokra Hát azért a 25 már értékelés.
Úgy látszik akkor a többiek csábereje nem volt (pízmagban) akkora, hogy ne húzza haza a szíve. 😊

twitter.com/DraftDiamonds/status/1105894558783672321

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Desir marad nálunk:

twitter.com/RapSheet/status/1105885972527566848

több mint 5 éve
Közben Henry Anderson hosszabbított a Jets-el. Három év huszonvalahány milla. Örülök neki, szimpatikus játékos, kár hogy nálunk nem volt system fit.

több mint 5 éve
Ford mar csak azert sem kellene, mert jovore irathatnank ala hosszutavura, vagy mehetne a piacra.
De nagyon beszedes, hogy a KC csak tagelte, meg aktivan probalja elboltolni. Egyertelmu, hogy ok nem terveznek vele hosszutavon.
Borbinho
"de egy Dee Ford szerű jövő évi másodikért egy jó pass rushert mi is szerezhetnénk szerintem." Én nem Dee Fordra gondoltam, hanem hogy egy tradet mi is bevállahatnánk valamikor ha jó játékost kaphatnánk érte.
karak
Én is így gondolom, de ehhez alkalom is kell. Nekem az utóbbi időben nyíló alkalmak nem igazán tetszettek, se Mackért nem adtam volna két első kört, se Cooperért elsőt. A Brownért adott 3. és 5. már nem drága, de annyiért mi valószínűleg nem kaptuk volna meg, mert konferencia riválisok vagyunk.

És, hát amellett, hogy persze szeretnénk minél hamarabb bajnok esélyessé válni, van az a szempont is, hogy közben a jövő, hosszú távon is elitbe tartozó csapatát akarjuk építeni. Ahhoz meg a fiataloknak esélyt kell adni, és minden harminc pluszos játékos egy fiataltól veszi el a snapet. Ha Brown érkezett volna, akkor Cain-nak, Rogersnek, Pascalnak kakukk, T.Y. és Brown mellett lehetetlen lenne érvényesülniük annyira, hogy kinőhessék magukat. Ez még csak egy dolog, mert hátsó körösről, UDFA-ról mondunk le, ott egye fene. De akkor a draftról se lenne értelme komolyabb elkapót hozni például, mert az se jutna snaphez. Szóval Ballard időnként az azonnali upgrade lehetőségét beáldozza azért cserébe, hogy a jövő saját elit játékosát megkereshesse a posztra. Az ilyen Funches féle igazolások is ezt szolgálják. Nincs elköteleződés, nincs elvárt snapszám, nyugodtan lehet mellette játszatni a saját fiatalokat is. Ha meg annyira jó lesz, hogy kiköveteli magának a nagy snapszámot, az is jó, mert ő maga is fiatal. Akkor ő lesz a hosszú távú megoldás.

több mint 5 éve
Ford mar csak azert sem kellene, mert jovore irathatnank ala hosszutavura, vagy mehetne a piacra.
De nagyon beszedes, hogy a KC csak tagelte, meg aktivan probalja elboltolni. Egyertelmu, hogy ok nem terveznek vele hosszutavon.
Borbinho
Nem jövőre, hanem azonnal. Tagelt játékosnál ez manapság már így megy, a játékos csak azzal a feltétellel írja alá a taget, hogy azonnal kap az új csapatnál szerződést. A Ninersnél már meg is van az új contract, 5 év 87.5 millió, Éves átlagban 17.5M tulajdonképpen nem is sok, lol. 😀 De tényleg, ha a napokban aláírt top LB, S, OL contractokkal hasonlítjuk össze. A garantáltat mondjuk még nem tudni. Valószínűleg izmos tétel.

De akármennyi is, Stez leírta a helyzetünket: Ballard nagyítóval megnézi, hogy mennyire passzol valaki a rendszerbe, van ahol meg nem, vagy kevésbé, vagy szerencsésebb esetben megpróbálják hozzászabni a rendszert a játékoshoz.

több mint 5 éve
Hát Dee Ford mondjuk nem az a játékos, akit a tapasztalata adna el. Fiatal gyerek, éppen túl a rookie contractján, egy igazán jó évvel a zsebében, őt a fiatalsága és a potenciálja adja el. És bár manapság eltünedeznek a különbségek, de azért ő sokkal inkább 3-4-es csapatba illik. A Chiefs is valószínűleg azért válik meg tőle, mert áttérnek 4-3-ra.
peterk2005
mondjuk a frisco is 43
braxa88
Lynch baszik a rendszerre, ugy van vele, hogy Ford jo, majd 4-3-ban is jo lesz, megtanulja.

A Coltsnal Ballard nagyitoval nezi, ki mennyire fit Eberflus rendszerebe, semmi ertelme nem lett volna Fordnak itt. Raadasul 28 eves lesz napokon belul. Nem mondom, hogy nem eri meg ezt a picket, de ha en ulnek Ballard szekeben, en sem adtam volna meg ebben a helyzetben.

Ha mar azon kellene agyalni, hogy ki ment el az orrunk elott, akkor megjegyzem, hogy OBJ-ert ez nem volt ar, ezt az o helyeben szerintem megadtam volna en is a Giantsnek.

De egyebkent irtak nehany napja, hogy mi is megkerestuk a NYG-t, ugyhogy Ballard valoszinuleg megfutotta a kello kort OBJ-ert, de gondolom, hogy tolunk meg Hookert kerhettek a pickek melle, mivel vegig az volt a celjuk, hogy Collins helyere rogton szerezni tudjanak egy tehetseges fiatalt.
Stez
Beckham befért volna Ballard elképzeléseibe öltözi hangulat szempontjából? Nem sokkal jobb mint Antonio Brown hiszti szempontjából. NEm feltétlenül Fordra gondoltam, de Houston azért talán segíthetne.
karak
Hat ha a Colts beprobalkozott a Giantsnel Beckham miatt, akkor nyilvan befert volna, csak Ballard nem adta meg azt az arat, amit akart a masik fel. Houstonrol pedig irtam ket napja, hogy a Colts es a Pats is beszelt mar az ugynokevel, ergo erdeklodunk iranta, a kerdes nyilvan az lesz, mennyit szeretne.

Borbinho: A 49ers mar hajnalban, a csere utan megegyezett az uj szerzodesben Forddal. Nem szep szamok. Ugyhogy ezert sem kar. De a Chiefs amugy nem titkoltan azert rakta blockra, mert 4-3-ra valt Spanglival, Ford meg szerinte nem lesz fit a rendszerebe. Nem volt itt kerdes, hogy Ford milyen, mert remek jatekos o, de ha nem fit, akkor nincsen ertelme odaadni neki ekkora lovet, hogy aztan vergodjon es ne legyen a csapatnak igazan hasznara.

Azert, mert arultak, attol vele nincsen gond. Egyszeruen Spangli belekopott a levesbe, top5 rusher penzt meg nem erte meg mkockaztatni, hogy megnezzek, vajon akkor most Ford mennyire lesz jo 4-3-ban.

Borbinho
"de egy Dee Ford szerű jövő évi másodikért egy jó pass rushert mi is szerezhetnénk szerintem." Én nem Dee Fordra gondoltam, hanem hogy egy tradet mi is bevállahatnánk valamikor ha jó játékost kaphatnánk érte.
karak
A kinti szurkolok Frank Clarkot pedzegettek nagyon, mivel megmondta a tagelese utan, hogy holdoutolni fog, de en ennek sem latom realitasat. Ballard nem az a csoka, aki egybol gigapenzt adjon valakinek, akiert cserelt es aki elotte itt nalunk nem bizonyitott, Clark meg evi 17-18 milliot el fog kerni, eleg vaskos garantalttal, foleg ezt a piacot latvan. Nem veletlen, hogy amint rakerult a tag, kicsapta a hisztit, hogy o el nem megy TC-be es edzesekre hosszu tavu szerzodesig es holdoutolni fog.

Ezek a horribilis penzek, amik mozognak a piacon, mindig megorjitik a jatekosokat, kinyilik a csipajuk, mert rajonnek, hogy ok is megkaphatjak ezt, hat fel akarjak gyorsitani a dolgokat, hogy bebiztositsak a jovojuket.

több mint 5 éve
karak Indianapolis Colts 40
Borbinho