NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Már értem hogy miért nyernek annyit. Ők is csalnak.Kansasben valami bolondpor szallingozik a levegoben es mindenki noket meg gyerekeket ver.Ballard elhozta a kultúrát, így nekik már nem maradt.
Stez
nagytomy
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Kóra Tibor
77
Houstont és Berryt is kimenthetné onnan 😀Kansasben valami bolondpor szallingozik a levegoben es mindenki noket meg gyerekeket ver.Ballard elhozta a kultúrát, így nekik már nem maradt.
Stez
nagytomy
Kóra Tibor
több mint 5 éve
nagytomy
461
Kansasben valami bolondpor szallingozik a levegoben es mindenki noket meg gyerekeket ver.Ballard elhozta a kultúrát, így nekik már nem maradt.
Stez
több mint 5 éve
Megkovetem magam es bocsanatot kerek: korabban azt irtam, hogy egyelore a Colts nem javul es peldaul a Chiefs es koztunk jocskan nott a tavolsag. Ez a kijelentes sulyos hiba volt, nem szamoltam azzal, hogy Kansasben valami bolondpor szallingozik a levegoben es mindenki noket meg gyerekeket ver. Ennek kapcsan igazabol megiscsak csokkent a tavolsag, kozelebb kerultunk a Chiefshez. 8D
több mint 5 éve
Fogy a nép szépen, de:-Houston / Ansah / Ray szabad
-Zac Brown / Jamie Collins / Barron szabad
-Darq Dennard / Breeland / Claiborne szabad (De gyenge az idei FA CB class....)
-Berry vagy esetleg Addae szabad
több mint 5 éve
1000 yard es 8 td Funchess bonusza.
több mint 5 éve
Nagyon adom ezeket a Ballard fele szerzodeseket.Plusz, többnyire nem hátra pakolgatja a könyvelést, hanem előre. Doyle, Ebron, Autry, korábban Simon, Hankins, most Desir, stb. Ha maradnak, a második évtől OLCSÓBBAK lesznek, mint az első évben. Így kell kihasználni, hogy van egy valag cap space-ünk. A játékos is örül, mert előre többet megkap, és a könyvelés is vigyorog, mert lesz hely bőven a cap alatt később is. Csak Irsay szomorkodhat, mert korán kell perkálnia, de őt nem sajnáljuk 😊 Különben is, amíg ötven milliókat spórol neki Ballard, addig neszójjonegyszótse. 😊
Nincs alairasi penz, csak roster bonuskent van garantalt resze a szerzodeseknek.
Ebron es Autry is ilyet kapott, ahogy 2 eve Doyle is.
Konkretan Desir szerzodesbol is kilephetunk jovore 0 dead money-val, ha csak nem serules miatt rakjuk ki.
Borbinho
Fun-Fun osztonzoirol egyelore nincs pontosabb infoMég a bejelentés napján 1050 yard, 8TD-t olvastam. Már nem találom, lehet, hogy kamu az egész, de nagyjából szerintem ilyesmi lehet. Ötszáz yardra biztos, hogy nem fog neki járni semmi. 😊 És szerződés se 2020-ban. 😊
Borbinho
Más. Mivel lassan elkezdjük mi is a free agency-t 😊, ezért átlapoztam, hogy hol lehet a roster mélyén esetleg olyan potenciál, amivel Ballardék számolnak, de mi egyelőre nem nagyon. Mivel nagyon fiatal a bagázs (Vina nélkül 24.7 év az átlag, 2.9 év tapasztalattal, mindkettő a lealacsonyabb az NFL-ben), és ehhez még a stáb is "fiatal", hiszen "rookie" HC, OC, DC irányított, akiknek ez az első gig-jük, így tulajdonképpen roster szerte tele vagyunk előrelépési potenciállal, kezdve onnan, hogy Big Q, Leonard is még csak most indított, Hooker, Wilson a sok sérülés miatt "késésben vannak", Lewist, Cain-t szintén sérülések hátráltatták. És, hát Moore, Walker, Hynes, Mack és a többiek is még tulajdonképpen tapasztalatszerzési körúton vannak, iskolapadban ülnek az NFL-ben. Ennyiből biztos, hogy lesznek páran akik szintet lépnek. De engem most kifejezetten a roster legvége érdekelt, hogy ott kikből lehet esetleg valami. Cain-t már kihagyom, őt sokszor felemlegettük:
- Ross Travis: Cain mellett a tavalyi TC másik szerencsétlen "hőse", úgy nézett ki, hogy Doyle mögött ő lehet akár a #2 TE is, még Ebront is megelőzve. Aztán jött az ACL. Idén visszahoztuk, újra nekifuthat.
- Mo Alie-Cox: titkos kedvencem. Volt kosarasként unikum, hogy blokkolóként virított nagyot, és elkapásban volt kevésbé aktív. Az az egy kezese mutatta - no meg a kosaras múlt - hogy lehet ott elkapásban is még potenciál. Én tőle sokat várok.
- Al-Quadin Muhammad. Tavaly be is vetettük a sérülések miatt, és nem vallott szégyent. Egykori 4 star recruit, aki 2 évet kihagyott a college-ben, többek között egy hamisnak bizonyuló domestic violence vád miatt. A Saints így is elvitte sleeperként a 6. körben, Ballard a Saint PS-ből halászta el később hozzánk. Szinte nullkilométeres a gyerek, a kihagyott évek miatt. Coachinggal sok lehet még benne.
- Jihad Ward. Volt második körös, úgyhogy nem kifejezetten noname túrkálmány, hanem inkább a bust illik rá. A Raiders egyszerűen nem tudta használni. Nálunk viszont azonnal sokkal jobban festett, minden bizonnyal azért, mert itt a számára sokkal jobban fekvő UT poszton vetettük be. A lesérüléséig Autryval szinte megegyező szinten tolta, és ez nem vicc. A másik lehetséges breakout candidate-em 2019-re Alie-Cox mellett.
- Antonio Garcia. Belichick draftolta a 3. körben, és Scar tanítgatta a rookie évében. Ez már alapból jó rezümé. Bostonban úgy tekintettek rá, mint a jövő OL ígéretére - amígnem egy súlyos betegség miatt (pontosan nem is tudom már mi volt a baj, de nagy volt) abba kellett hagynia a pályafutását. De felgyógyult, megkapta az orvosi zöld lámpát, állítólag teljesen rendben van. Ballard lecsapott rá, és most itt van nálunk. Rögtön két évet is aláíratott vele. Komoly szándékot jelez. Ha tényleg rendbe jött, nagyobb durranás lehet, mint Glowinsky volt tavaly. Na nem feltétlenül 2019-ben, mert ha nincs sérülés, akkor a falunk adott. Viszont Garcia hosszú távon akár Castonzo utódja is lehet. Mégpedig méltó utódja.
- Marcus Johnson. Ő aztán igazán noname, underdog csávó. A college-ben (Texas) sem volt kiugró, csoda, hogy UDFA-ként felszedte valaki (Eagles). Az NFL karrierje viszont érdekes, kétszer is trade-el került új csapathoz. Először a Seahawks szerezte meg, ő volt a Bennett trade (egyik) ellenértéke, utána Ballard is tradelt érte a Seahawks-al (Darrel Danielst adtuk érte). Azért említem meg, mert egyrészt rosterre került, már ez is picit meglepő volt, még a Colts nem veretes WR corpjában is. De aztán, aki emlékszik, az emlékszik, hogy idény elején játszott is, mégpedig meglepően pofásan. Nem előszezonban, hanem élesben is. Volt egy szép TD-ja is, aztán kiment bokája, és ment IR-ra. Idén pedig ERFA-ként jött vissza keretre. Láttunk már remek karriert így indulni...
- Jalen Collins: őróla beszéltünk már.
Szóval a draftolt, játszó, kezdő fiataljaink mellett a sor végén is vannak Ballard túrkálmányok, akikből még akármi is lehet. Nem is egy, hanem egy sor van belőlük. Ballard nem csak az első körösök highlight videóit nézegeti az irodájában napi 18+ órában. 😊 (Grigson nem tudom mennyit videózhatott, de szerintem töredékét Ballardhoz képest, pedig ő is scoutként kezdte. Csak Ballard nem felejtette el, hogy hol kezdte, és ma is csinálja. Meglátszik.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nagyon adom ezeket a Ballard fele szerzodeseket.Nincs alairasi penz, csak roster bonuskent van garantalt resze a szerzodeseknek.
Ebron es Autry is ilyet kapott, ahogy 2 eve Doyle is.
Konkretan Desir szerzodesbol is kilephetunk jovore 0 dead money-val, ha csak nem serules miatt rakjuk ki.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
twitter.com/JoelAErickson/status/110665630687270502650%-os drop ráta alatt száraz kenyér és víz.
Fun-Fun osztonzoirol egyelore nincs pontosabb info
Borbinho
több mint 5 éve
twitter.com/JoelAErickson/status/1106656306872705026Fun-Fun osztonzoirol egyelore nincs pontosabb info
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Spotrac-ról loptam:Devin Funchess signed a 1 year, $10,000,000 contract with the Indianapolis Colts, including $7,000,000 guaranteed, and an average annual salary of $10,000,000. In 2019, Funchess will earn a base salary of $3,000,000 and a roster bonus of $7,000,000, while carrying a cap hit of $10,000,000 and a dead cap value of $7,000,000.
twitter.com/LockedOnColts/status/1106358414853042177
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Rynald
247
Dehogy, felülről jövő utasítás volt, és a résztvevők 70%-ának az lett a jutalma, hogy ki is lett vágva 😀 Azóta pedig Irsay megfélemlíti őket, ezért nem merik bevallani az igazságotFelejtsük már el ezt a “tankolás” faszságot. Melyik játekosnak áll érdekében 17 meccset végigszopni amikor súlyos dollármlliók forognak kockán?A Miami elcserelte Tannehillt a Titanshez. Azert fel szemmel figyeljunk oda, mert szakik nagyon pedzegetik, hogy a Dolphins beprobalkozhat Brissettert.Ha tényleg tankolni akarnak, Bortlesnél nincs jobb opció.
Stez
iktriad
A legviccesebb ilyen kezdeményezés a “Suck for Luck” volt.. Aki látta azt a csaptot tudja, hogy tényleg ennyire szar volt a csapat.
szampi#33
Szerkesztette: Rynald
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Felejtsük már el ezt a “tankolás” faszságot. Melyik játekosnak áll érdekében 17 meccset végigszopni amikor súlyos dollármlliók forognak kockán?A Miami elcserelte Tannehillt a Titanshez. Azert fel szemmel figyeljunk oda, mert szakik nagyon pedzegetik, hogy a Dolphins beprobalkozhat Brissettert.Ha tényleg tankolni akarnak, Bortlesnél nincs jobb opció.
Stez
iktriad
A legviccesebb ilyen kezdeményezés a “Suck for Luck” volt.. Aki látta azt a csaptot tudja, hogy tényleg ennyire szar volt a csapat.
több mint 5 éve
A Miami elcserelte Tannehillt a Titanshez. Azert fel szemmel figyeljunk oda, mert szakik nagyon pedzegetik, hogy a Dolphins beprobalkozhat Brissettert.Ha tényleg tankolni akarnak, Bortlesnél nincs jobb opció.
Stez
több mint 5 éve
A Miami elcserelte Tannehillt a Titanshez. Azert fel szemmel figyeljunk oda, mert szakik nagyon pedzegetik, hogy a Dolphins beprobalkozhat Brissettert.
több mint 5 éve
Ballard tartja a szavát, elsősorban a saját játékosok megtartására fókuszál. A "nagyja" persze még a jövőben jön, de jót tesz az a locker roomnak, hogy tudhatják, akárkik és akárhonnan is jönnek, ha teljesítenek, akkor maradhatnak:twitter.com/zkeefer/status/1106549118376333313
több mint 5 éve
O Geathers 2.0. Nalam kb. a helyere is erkezik, de ugyanugy lyuk marad a kezdo SS-poszton. Ez az igazolas nem valtoztatna szerintem a draft elkepzeleseken. twitter.com/RobDemovsky/status/1106540448775135234
több mint 5 éve
Egy Houston-Berry páros behúzásakor lesz..rnám a szerződés részleteit. 😊Közben azért földet érték az FA árak, neki lehet állni méllyíteni a rotációt.
több mint 5 éve
Na, ő olyan risk lenne amit simán bevállalhatnánk. Egy évnyit megengedhetünk magunknak. Még csak 30 éves, ha rendbe jön a sérülése, nfl top5 safety. Ha nem, kifzetünk néhány millát feleslegesen. Legalább olyan játékos kezébe kerülne a pénz, ha már nem dolgozik meg érte, akit kedvelek. 😊A fiataloknak is - Hookerestül - jól jönne egy ilyen veterán az öltözőben. Testközelből láthatnák, hogy milyen az NFL elit a posztjukon. Ha máshol nem, a felkészülésben, videózásban, professzionalizmusban.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Szerintem kamu, de brutal lenne, ha nem, es itt kotne ki.twitter.com/R32MKV/status/1106219063196430337
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Kicsit off téma, de talán az offseason alatt megengedett.Van itt olyan köztünk(vagy egyèb csapat szurkolói között) aki nagy madden guru? Az erre való topic napok óta halott, és lenne pár kérdésem.
több mint 5 éve
Szerintem ilyen, hogy „lock”, nincs, nalunk legalabbis. Mert azert nem egy jatekost latunk emg lathattunk, akik lehoztak egy total jo idenyt, aztan hult helyuk van szerte a ligaban. Elkaptak a fonalat, de ennyi.En biztosra veszem, hogy erkezni fog corner, mert az elozo idenyben ugyanez a CB-sor megmutatta, hogy biztato, olykor korrekt, de szukseg van egy stabil jatekosra meg, leginkabb a szelre. Es most raadasul azert megjegyzem, hogy ezen a poszton meg ugy ahogy szerencsesek is voltunk, mert kevesebb volt a serult, mar csak ezert is kellene meg kezdo kaliberu jatekos.StezSzerintem ez azon is múlik, hogy mi van Collinssal? A Desir, Moore, Wilson, Hairston négyes locknak vehető, és ötödiknek Chris Miltont is a spec team kvalitásai miatt, akit nem is olcsón, valami majdnem két milláért hoztunk vissza, aminek a fele garantált is. Ez már öt gyakorlagilag biztos spot. Collins lenne a hatodik, ha meg bírja állni az offseasonban koksz nélkül. Tavaly nagyon hirtelen rácsapott Ballard, szerintem komolyan esélyt akar adni neki. Ők látják, hogy milyenek a sanszok, mi nem. Ha észhez téríthető lenne, azzal akér egy igen korrekt erősítés is érkezhetne a semmiből, mert tehetséggel nem áll rosszul a srác.
peterk2005
Nalunk meg azert ahogy nezem, mindenkinek eselyt adnak Ballardek es tenyleg forma alapjan dontenek, meg a TC-ben szerintem boven benne lehet, hogy valaki meglepetest okoz. En sem Moore, sem Hairston helyet nem latnam biztosnak, de mint stabil kezdo, ugy Wilsonet sem, mert o is elegge hullamzott.
Ballard ugye nagyon value-ra huz mindig, ezek alapjan ha mondjuk a legjobb elerheto jatekos a boardjan egy corner elso korben, akkor szvsz siman kihuzza, mert hiaba van meg szamra a poszt, tavaly ez az otos azert igencsak egetheto volt, meg ha nem is allandoan, mert hullamzott az egyseg nagyon. Es Ballard az ideny vegi sajttajon mondta is, hogy a DB-sor azert javitasra szorul, emlitette a safetyt es a cornereket is.
Jelenleg azert latom, hogy ha Ballard raakad valami cornerre, aki ar-ertek aranyban elnyeri a tetszeset, akkor hozni fogja. Mondjuk ezt inkabb a draftrol kepzelem el, nem pedig veterant varok, de barmelyik tortenik meg, boldog leszek, mert szerintem javitani kellene az egysegen es van is mit.
A jelenlegi piacrol akinek orulnek, az nem corner, az ugye Berry, illetve a linebacker Collins, rajuk mondom azt, hogy ha nem serultek, akkor egybol bedobva a csapatba jelentos upgrade-t hoznak a vedelembe.
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Szerintem ebből a hatosból csak Desir és Moore tekinthető locknak.Moore is csak nickel corner.Szerintem egész nyugodtan hozhatunk Wilson nyakára valakit, és ha megtörténik, hogy drafton korán húzunk, akkor Hairston és Collins sem fogja már megélni az 53as keretet.En biztosra veszem, hogy erkezni fog corner, mert az elozo idenyben ugyanez a CB-sor megmutatta, hogy biztato, olykor korrekt, de szukseg van egy stabil jatekosra meg, leginkabb a szelre. Es most raadasul azert megjegyzem, hogy ezen a poszton meg ugy ahogy szerencsesek is voltunk, mert kevesebb volt a serult, mar csak ezert is kellene meg kezdo kaliberu jatekos.StezSzerintem ez azon is múlik, hogy mi van Collinssal? A Desir, Moore, Wilson, Hairston négyes locknak vehető, és ötödiknek Chris Miltont is a spec team kvalitásai miatt, akit nem is olcsón, valami majdnem két milláért hoztunk vissza, aminek a fele garantált is. Ez már öt gyakorlagilag biztos spot. Collins lenne a hatodik, ha meg bírja állni az offseasonban koksz nélkül. Tavaly nagyon hirtelen rácsapott Ballard, szerintem komolyan esélyt akar adni neki. Ők látják, hogy milyenek a sanszok, mi nem. Ha észhez téríthető lenne, azzal akér egy igen korrekt erősítés is érkezhetne a semmiből, mert tehetséggel nem áll rosszul a srác.
peterk2005
Wilsonnak ez az év vízválasztó lehet. Ha hozunk valakit a nyakára, ha nem, akkor is bizonyítania kell a TC-ben és a pre-season-ben, mert Ballard nem rest kibaszni a bust húzásait.
több mint 5 éve
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1106302501320577024Ezekből szoktak jönni a 200 yardos meccsei TYnak. 😀
több mint 5 éve
En biztosra veszem, hogy erkezni fog corner, mert az elozo idenyben ugyanez a CB-sor megmutatta, hogy biztato, olykor korrekt, de szukseg van egy stabil jatekosra meg, leginkabb a szelre. Es most raadasul azert megjegyzem, hogy ezen a poszton meg ugy ahogy szerencsesek is voltunk, mert kevesebb volt a serult, mar csak ezert is kellene meg kezdo kaliberu jatekos.StezSzerintem ez azon is múlik, hogy mi van Collinssal? A Desir, Moore, Wilson, Hairston négyes locknak vehető, és ötödiknek Chris Miltont is a spec team kvalitásai miatt, akit nem is olcsón, valami majdnem két milláért hoztunk vissza, aminek a fele garantált is. Ez már öt gyakorlagilag biztos spot. Collins lenne a hatodik, ha meg bírja állni az offseasonban koksz nélkül. Tavaly nagyon hirtelen rácsapott Ballard, szerintem komolyan esélyt akar adni neki. Ők látják, hogy milyenek a sanszok, mi nem. Ha észhez téríthető lenne, azzal akér egy igen korrekt erősítés is érkezhetne a semmiből, mert tehetséggel nem áll rosszul a srác.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond