NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
karak
40
Beckham befért volna Ballard elképzeléseibe öltözői hangulat szempontjából? Nem sokkal jobb mint Antonio Brown hiszti szempontjából. NEm feltétlenül Fordra gondoltam, de Houston azért talán segíthetne.Lynch baszik a rendszerre, ugy van vele, hogy Ford jo, majd 4-3-ban is jo lesz, megtanulja.Hát Dee Ford mondjuk nem az a játékos, akit a tapasztalata adna el. Fiatal gyerek, éppen túl a rookie contractján, egy igazán jó évvel a zsebében, őt a fiatalsága és a potenciálja adja el. És bár manapság eltünedeznek a különbségek, de azért ő sokkal inkább 3-4-es csapatba illik. A Chiefs is valószínűleg azért válik meg tőle, mert áttérnek 4-3-ra.mondjuk a frisco is 43
peterk2005
braxa88
A Coltsnal Ballard nagyitoval nezi, ki mennyire fit Eberflus rendszerebe, semmi ertelme nem lett volna Fordnak itt. Raadasul 28 eves lesz napokon belul. Nem mondom, hogy nem eri meg ezt a picket, de ha en ulnek Ballard szekeben, en sem adtam volna meg ebben a helyzetben.
Ha mar azon kellene agyalni, hogy ki ment el az orrunk elott, akkor megjegyzem, hogy OBJ-ert ez nem volt ar, ezt az o helyeben szerintem megadtam volna en is a Giantsnek.
De egyebkent irtak nehany napja, hogy mi is megkerestuk a NYG-t, ugyhogy Ballard valoszinuleg megfutotta a kello kort OBJ-ert, de gondolom, hogy tolunk meg Hookert kerhettek a pickek melle, mivel vegig az volt a celjuk, hogy Collins helyere rogton szerezni tudjanak egy tehetseges fiatalt.
Stez
Szerkesztette: karak
több mint 5 éve
Ford mar csak azert sem kellene, mert jovore irathatnank ala hosszutavura, vagy mehetne a piacra. De nagyon beszedes, hogy a KC csak tagelte, meg aktivan probalja elboltolni. Egyertelmu, hogy ok nem terveznek vele hosszutavon.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Lynch baszik a rendszerre, ugy van vele, hogy Ford jo, majd 4-3-ban is jo lesz, megtanulja.Hát Dee Ford mondjuk nem az a játékos, akit a tapasztalata adna el. Fiatal gyerek, éppen túl a rookie contractján, egy igazán jó évvel a zsebében, őt a fiatalsága és a potenciálja adja el. És bár manapság eltünedeznek a különbségek, de azért ő sokkal inkább 3-4-es csapatba illik. A Chiefs is valószínűleg azért válik meg tőle, mert áttérnek 4-3-ra.mondjuk a frisco is 43
peterk2005
braxa88
A Coltsnal Ballard nagyitoval nezi, ki mennyire fit Eberflus rendszerebe, semmi ertelme nem lett volna Fordnak itt. Raadasul 28 eves lesz napokon belul. Nem mondom, hogy nem eri meg ezt a picket, de ha en ulnek Ballard szekeben, en sem adtam volna meg ebben a helyzetben.
Ha mar azon kellene agyalni, hogy ki ment el az orrunk elott, akkor megjegyzem, hogy OBJ-ert ez nem volt ar, ezt az o helyeben szerintem megadtam volna en is a Giantsnek.
De egyebkent irtak nehany napja, hogy mi is megkerestuk a NYG-t, ugyhogy Ballard valoszinuleg megfutotta a kello kort OBJ-ert, de gondolom, hogy tolunk meg Hookert kerhettek a pickek melle, mivel vegig az volt a celjuk, hogy Collins helyere rogton szerezni tudjanak egy tehetseges fiatalt.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Hát Dee Ford mondjuk nem az a játékos, akit a tapasztalata adna el. Fiatal gyerek, éppen túl a rookie contractján, egy igazán jó évvel a zsebében, őt a fiatalsága és a potenciálja adja el. És bár manapság eltünedeznek a különbségek, de azért ő sokkal inkább 3-4-es csapatba illik. A Chiefs is valószínűleg azért válik meg tőle, mert áttérnek 4-3-ra.mondjuk a frisco is 43
peterk2005
több mint 5 éve
karak
40
Hát Dee Ford mondjuk nem az a játékos, akit a tapasztalata adna el. Fiatal gyerek, éppen túl a rookie contractján, egy igazán jó évvel a zsebében, őt a fiatalsága és a potenciálja adja el. És bár manapság eltünedeznek a különbségek, de azért ő sokkal inkább 3-4-es csapatba illik. A Chiefs is valószínűleg azért válik meg tőle, mert áttérnek 4-3-ra.Nem feltétlenül, Dee Fordra gondoltam, hanem a tendenciára, de hát még van idő az idei piacból is 😀
peterk2005
több mint 5 éve
Hát Dee Ford mondjuk nem az a játékos, akit a tapasztalata adna el. Fiatal gyerek, éppen túl a rookie contractján, egy igazán jó évvel a zsebében, őt a fiatalsága és a potenciálja adja el. És bár manapság eltünedeznek a különbségek, de azért ő sokkal inkább 3-4-es csapatba illik. A Chiefs is valószínűleg azért válik meg tőle, mert áttérnek 4-3-ra.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
karak
40
Értem, de kell egy kis tapasztalat is néha , nem lehet csak a fiatalokkal nyerni szerintem főleg a Po-ban , nem kell clevland féle Dream teamet építeni, de 1 -1 jó és tapasztalt játékos azért azt gondolom jöhetne.Tudom, Ballard nem szeret túlfizetni és drafcetlit sem szeret adni, de egy Dee Ford szerű jövő évi másodikért egy jó pass rushert mi is szerezhetnénk szerintem.Amennyire értékesnek tartja a a saját pickjeit, és amilyen jól sikerülnek a a draftjai, nem hiszem hogy elboltol egy magas picket (max majd ha húz pár bustot, akkor átértékeli a dolgot).
Kóra Tibor
Persze, lófsz a második kör, de pl mi is odaadtuk volna Ford-ért a gyengébbik pickünket (2/59) és alátoltuk volna az 5 év 87 millát, közben a tavaly 2/59-en húzott Guice 4év/4,5 millás szerződést írt alá. Kicsit más összegek,.😊
Tony Adams
több mint 5 éve
Tudom, Ballard nem szeret túlfizetni és drafcetlit sem szeret adni, de egy Dee Ford szerű jövő évi másodikért egy jó pass rushert mi is szerezhetnénk szerintem.Amennyire értékesnek tartja a a saját pickjeit, és amilyen jól sikerülnek a a draftjai, nem hiszem hogy elboltol egy magas picket (max majd ha húz pár bustot, akkor átértékeli a dolgot).
Kóra Tibor
Persze, lófsz a második kör, de pl mi is odaadtuk volna Ford-ért a gyengébbik pickünket (2/59) és alátoltuk volna az 5 év 87 millát, közben a tavaly 2/59-en húzott Guice 4év/4,5 millás szerződést írt alá. Kicsit más összegek,.😊
több mint 5 éve
Kóra Tibor
77
Tudom, Ballard nem szeret túlfizetni és drafcetlit sem szeret adni, de egy Dee Ford szerű jövő évi másodikért egy jó pass rushert mi is szerezhetnénk szerintem.
Szerkesztette: Kóra Tibor
Kóra Tibor
több mint 5 éve
Chris Miltont visszahoztuk egy evre, 1.75 millaert.
több mint 5 éve
2018 top free agency moves, utólagos szemmel. Az nfl.com az FA nyitást megünneplendő újraértékelte a tavalyi FA kavalkádot (trade-ek nincsenek benne). A legelső helyen Brees visszaigazolása végzett náluk. Utána Ebron a második és Autry a harmadik. A teljes tavalyi FA-t figyelembe véve.
Nem kell f*sni, nyugodtan bízhatunk abban, hogy Ballard nem csak draftolni tud, és nem csak az FA napján tud játékost találni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
karak
40
Köszi. Roby közbe ment a txansba 1 évre , rá én is gondoltamKik lehetnek még érkezők akik a cspat hasznára lennének ?Két hét múlva megtudjuk. 😀
karak
Viccen kívül, a hivatalos free agency még el sem indult, még csak tampering időszak van. Az is kisebb csoda, hogy már van egy új szerzeményünk, Ballard nem szokott az FA első napjaiban akciózni. (Illetve akciózni akciózik, de a mi ajánlataink ált. bőven alatta vannak ezeknek a desperation áraknak.)
Vannak azért még kint a piacon bőven. Az edge defenderek között pl. kint van Houston, ha akarnánk egy locker room barát, sportembert aki a pályán is vezér lehet. Aztán Shaq Barrett, Shane Ray a fiatalabbak között. Barrett pl. akár nagyot is durranhat valakinél aki elviszi. Ray meg egy olcsó prove it deal-el kipróbálható. A cornerek között Desiren kívül kint van még Darby, Nelson, Bradley Roby, a safetyk között Clinton-Dix, Earl Thomas, Tre Boston. Szóval vannak azért még a piacon bőven használható emberek. Majd meglátjuk, hogy kell-e Ballardnak közülük valaki. Valószínűleg lesz pár olyan is akikre nem is gondolunk.
peterk2005
több mint 5 éve
Kik lehetnek még érkezők akik a cspat hasznára lennének ?Két hét múlva megtudjuk. 😀
karak
Viccen kívül, a hivatalos free agency még el sem indult, még csak tampering időszak van. Az is kisebb csoda, hogy már van egy új szerzeményünk, Ballard nem szokott az FA első napjaiban akciózni. (Illetve akciózni akciózik, de a mi ajánlataink ált. bőven alatta vannak ezeknek a desperation áraknak.)
Vannak azért még kint a piacon bőven. Az edge defenderek között pl. kint van Houston, ha akarnánk egy locker room barát, sportembert aki a pályán is vezér lehet. Aztán Shaq Barrett, Shane Ray a fiatalabbak között. Barrett pl. akár nagyot is durranhat valakinél aki elviszi. Ray meg egy olcsó prove it deal-el kipróbálható. A cornerek között Desiren kívül kint van még Darby, Nelson, Bradley Roby, a safetyk között Clinton-Dix, Earl Thomas, Tre Boston. Szóval vannak azért még a piacon bőven használható emberek. Majd meglátjuk, hogy kell-e Ballardnak közülük valaki. Valószínűleg lesz pár olyan is akikre nem is gondolunk.
több mint 5 éve
karak
40
kösziKik lehetnek még érkezők akik a cspat hasznára lennének ?Andy Isabella.
karak
Amugy Houston, Darby, Clinton-Dix. Ha slotba keresunk cornert, akkor talan Callahan, ha kell futo, akkor Ajayit meg lehet probalni, de ott van a jo elkapo Tevin Coleman, bar o draga lesz, mert jo.
KJ Wright a Hawksban jol emberezett, csak hat oreg es nincs mar terde. Talan Tre Boston, ha safety. Illetve Jamie Collins eleg fasza lenne az LB-sorba, csak o is mar 29, es nem is lesz olcso.
Stez
több mint 5 éve
Lol, a Titans 44 millat odanyomott Saffoldnak.
több mint 5 éve
Kik lehetnek még érkezők akik a cspat hasznára lennének ?Andy Isabella.
karak
Amugy Houston, Darby, Clinton-Dix. Ha slotba keresunk cornert, akkor talan Callahan, ha kell futo, akkor Ajayit meg lehet probalni, de ott van a jo elkapo Tevin Coleman, bar o draga lesz, mert jo.
KJ Wright a Hawksban jol emberezett, csak hat oreg es nincs mar terde. Talan Tre Boston, ha safety. Illetve Jamie Collins eleg fasza lenne az LB-sorba, csak o is mar 29, es nem is lesz olcso.
több mint 5 éve
karak
40
Kik lehetnek még érkezők akik a cspat hasznára lennének ?
több mint 5 éve
Azert valami tortenhetne azert. Remek dolog, hogy nem kell ket kezzel szorni a penzt, de attol meg van 90 millio cap space-unk. Jo volna hozni 5-6 feher szupersztart, aztan gorgetni 60 milliot.
több mint 5 éve
Te jo uram atyam, a rotacios Za'Darius Smith negy evre 66 milliot kap. A csavo soha eleteben nem volt stabil kezdo teljes idenyben.Ha anno láttad volna a The Agentet, tudhatnád milyen jó az ügynöke. 😊
Vicc. De legalabb nem ide jon.
Stez
több mint 5 éve
Nem lepődnék meg, a valaki ráígért volna az asztalon lévő ajánlatra,remélem nem mi voltunk.
több mint 5 éve
Aranyos lesz a Ravens gameplan: Bell run, Bell run, incomplete. Kovetkezo drive: Jackson run, Jackson run, incomplete. <3 XD
több mint 5 éve
www.colts.com/video/colts-forged-cain-s-comeback-part-1Szimpatikus gyerek, remélem megkapja a lehetőséget hogy megmutassa magát.
több mint 5 éve
Lewiskecs
69
Bell még nem biztos nincs megerősítve.
több mint 5 éve
Igen, most latom. Tisztara faszok ezek ott Buffaloban. De mondjuk az o dolguk. Elkolteni 60 milliot egy nap alatt ket elkapora ugy, hogy csak ugy nyuzsognek a kibaszott tehetseges fiatalok a drafton, na abban az FO-ban is van esz. Valahol melyen elzarva egy kis ladikaban, Davy Jones szive melle.De:En ezt sehol sem olvasom. John Brownt olvasom a Billsnel, melle csak nem visznek oda megint valakit, amikor ott van Foster es Zay Jones is.Beasly elment a Billsbe, ő jöhetett volna 😕Közben Barr jmd-zet egyet.Keruljon is el minket, nem kell ide. 4-3-ban az a gyerek nem tud jatszani, hozzank nem lenne jo fit.
karak
Stez
karak
Stez
twitter.com/MikeGarafolo/status/1105511695135531011
Tony Adams
több mint 5 éve
De:En ezt sehol sem olvasom. John Brownt olvasom a Billsnel, melle csak nem visznek oda megint valakit, amikor ott van Foster es Zay Jones is.Beasly elment a Billsbe, ő jöhetett volna 😕Közben Barr jmd-zet egyet.Keruljon is el minket, nem kell ide. 4-3-ban az a gyerek nem tud jatszani, hozzank nem lenne jo fit.
karak
Stez
karak
Stez
twitter.com/MikeGarafolo/status/1105511695135531011