Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 6 éve
5 + 1 (Minshew) ember, akire ma érdemes lesz figyelni.www.1010xl.com/2019/08/08/jaguars-preseason-opener-all-about-rookie-qb-gardner-minshew/
több mint 6 éve
Ramsey vendége volt Taylor Lewan podcastjának (még az offseasonban, nem a napokban), és elmondta, hogy ha FA lesz, akkor vagy a Titansban vagy a Raidersben szeretne játszani. Mindkettő érthető, Nashville-ben nőtt fel, Vegas pedig minden szempontból izgatja a fantáziáját.Mondanám, hogy a Jags FO nem lesz olyan hülye, hogy elengedje, de ez a front office vitte Mahomes helyette Fournettet 1/4-re, engedte el A-Robot és fizette ki Marqise Leet és dobott 10 milliót Moncriefhoz, vágott oda egy 3 éves szerződést Bortleshez, hogy aztán a következő évben kivágja, szórjon el egy 5. körös picket Carlos Hydera, hogy aztán 8 meccs után kivágja és egy 6. körös picket Tanner Leere, aki egy rossz UDFA tryoutos rookie szintet tud megütni 1,5 év után, és most szórakozzon a 2. legjobb fiatal játékosával annak új szerződése kapcsán. Egy szóval... bármi megtörténhet.
Mindez rendben is van, de hogy minek mondja el nyilvánosan mindezt? Hát mert ő Ramsey. 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000001039672/article/jalen-ramsey-has-interest-in-raiders-titans-if-fa
peterk2005
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Ramsey vendége volt Taylor Lewan podcastjának (még az offseasonban, nem a napokban), és elmondta, hogy ha FA lesz, akkor vagy a Titansban vagy a Raidersben szeretne játszani. Mindkettő érthető, Nashville-ben nőtt fel, Vegas pedig minden szempontból izgatja a fantáziáját.Mindez rendben is van, de hogy minek mondja el nyilvánosan mindezt? Hát mert ő Ramsey. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
mert olyan jó a chemistry Foles és a DeDe, Chark Conley (+ Swaim) trió között.Edzőtáboros kémia amolyan szervetlen kémia.
iktriad
Ami számít (a szerves kémia) majd a tétmeccseken jön elő. Én még nem kezdek el lelkesedni ebben a kérdésben, különösen, hogy Keelan Cole rosterhelyét féltem! 😊
Amúgy Lee még Bortles labdáiból is közelítette az 1000 yardot csak sose tudott rendesen végigjátszani egy szezont. Nem kérdés, hogy odafér a rosterre.
Húsrágó
Lee-nek azert nem hinném, hogy tartania kellene keretből kiszorulástól, báár nem lenne annyira ördögtől való, ha valakin spórolni akarnának. Nagyon tetszik a WR-sor, nem rossz ez a 2. számú WR-ekkel feltöltött egység, de Lee egészségesen elég megbízható, sokoldalú. a Moncrief - Robinson "csere" azért még mindig elég fájó, ő nagyon kellene.Leet idén nem lehet kirakni, mert Bortleshez hasonlóan borzalmas mennyiségű dead money maradna utána, abból meg elég volt Blake szerződését benyelni idénre.
winston
Nem árt, ha van, meg 2016-ban volt ő kvázi támadó MVP is, csak attól tartok, kezdetben lehet a lemaradása elég nagy lesz a Dede-Chark-Conley trióhoz képest, és ennek ellenére be lesz lökve a kezdőbe, mikor ezt a triót kéne tömni labdákkal.
Keelan Colenak nagyon kell hajtania, mert mint mondtam Pryor (igaz főleg Minshewval) nagyon impresszív eddig TC alatt, tehát inkább talán az övé most az 5. WR posztja, míg a Cole a 6. szvsz. Keelan helyében, ha kapnék KR/PR feladatokat az előszezonban, abból megpróbálnám kihozni a maximumot, mert azzal kereten lehet ragadni. Szóval alakuljon át Jaydon Mickensé. 😊 😊 😊
Winston: Ne is mondd, nem vagyok nyugtalan a WR sorunkkal kapcsolatban, de ha lenne A-Rob, akkor egyből másképp festene a leányzó fekvése. Ha csak belegondolunk abba, hogy miatt mennyivel nagyobb sansza lenne DeDe&társainak villogni...
Ez még nem 100%, de voltak erre utaló nyilatkozatok. Ha ma Folesék tovább lesznek bent, mint szoktak (=bőven a 2. negyedben is játszanak), akkor tényleg ez lehet a stratégia.Éjjel GAMEDAY! Bár Marrone azt mondta, lehet többet játszanak a kezdők most és a jövő héten (és a 3. héten kevesebbet) mint szoktakNa ne már, pedig úgy megörültem, hogy adjuk a Dolphins elleni meccset.
iktriad
Maka
Ha netán a mi kezdőink rövidebb etapot kapnak a Phins kezdői ellen 2 hét múlva, annak is lehet előnye. Minshewt pl. jó lenne kezdők ellen is látni, főleg ha azt veszed, hogy Foles nem játszott le 16 meccset még, mióta profi...
Egy biztos, várós közvetítés lesz, főleg, hogy veled a Jags-es jelenlét is biztosítva lesz. 😊
több mint 6 éve
Éjjel GAMEDAY! Bár Marrone azt mondta, lehet többet játszanak a kezdők most és a jövő héten (és a 3. héten kevesebbet) mint szoktakNa ne már, pedig úgy megörültem, hogy adjuk a Dolphins elleni meccset.
iktriad
you don't even know what you like and you don't like
több mint 6 éve
mert olyan jó a chemistry Foles és a DeDe, Chark Conley (+ Swaim) trió között.Edzőtáboros kémia amolyan szervetlen kémia.
iktriad
Ami számít (a szerves kémia) majd a tétmeccseken jön elő. Én még nem kezdek el lelkesedni ebben a kérdésben, különösen, hogy Keelan Cole rosterhelyét féltem! 😊
Amúgy Lee még Bortles labdáiból is közelítette az 1000 yardot csak sose tudott rendesen végigjátszani egy szezont. Nem kérdés, hogy odafér a rosterre.
több mint 6 éve
Lee-nek azert nem hinném, hogy tartania kellene keretből kiszorulástól, báár nem lenne annyira ördögtől való, ha valakin spórolni akarnának. Nagyon tetszik a WR-sor, nem rossz ez a 2. számú WR-ekkel feltöltött egység, de Lee egészségesen elég megbízható, sokoldalú. a Moncrief - Robinson "csere" azért még mindig elég fájó, ő nagyon kellene.
Szerkesztette: winston
több mint 6 éve
Éjjel GAMEDAY! Bár Marrone azt mondta, lehet többet játszanak a kezdők most és a jövő héten (és a 3. héten kevesebbet) mint szoktak, azért azt hiszem, ma ez az úr kerül fő szerepbe.www.youtube.com/watch?v=oxeyNdDW6RM
Ha így lesz, akkor remélem a Minshew ->Pryor halálos(vagy halárus?) fegyver ma elsül 1-2 alkalommal. 😊 😊 😊
Mindig jönnek az ilyen-olyan kisebb-nagyobb sérülések, felépülések, nehéz követni...A két 3. körös rookie Quincy Williams és Josh Oliver a legnagyobb kérdőjel, bár Marrone-ék váltig állítják, hogy előbbi bevethető lesz szezonkezdetre.
Ik: körvonalazódik kire/kikre nem számíthatunk a kezdetkor?? (Regular-ra gondolok, pre-season nem fontos).
Köszi
Stoki
Akik még kérdésesek, azok Cam Robinson és Marqise Lee, de mindkettő visszatérésére jók az esélyek. Cam nagyon kell, mert akármennyire is ingatag a játéka, egészségesen még mindig jobb opció LT-ben, mint Josh Wells vagy Leonard Wester...Leeről meg már írtam, hogy a kinti beatek azon gondolkodnak, hogy be tudja-e verekedni-e magát a kezdőbe és ott tud-e komoly szerepet vállalni (a 10 millió pluszos idei fizujával...), mert olyan jó a chemistry Foles és a DeDe, Chark Conley (+ Swaim) trió között.
több mint 6 éve
Mindig jönnek az ilyen-olyan kisebb-nagyobb sérülések, felépülések, nehéz követni... Ik: körvonalazódik kire/kikre nem számíthatunk a kezdetkor?? (Regular-ra gondolok, pre-season nem fontos).
Köszi
több mint 6 éve
Szintén kurva sok. Ő maga mondta, hogy 150 körül szeretne produkálni idén. Elnézve az LB sorunkat, ahol ő az egyedüli biztos pont, ha idén is annyit játszik, mint tavaly (= 1 snapet se hagy ki egész évben!), akkor meglesz neki. Ráadásul contract yearben van!Fantasy alert: kezdjétek el felszedni fantasyban Swaim-t. Kurva sok elkapása lesz, ha egészséges marad.jó, és jacknek hány tackleje lesz? 😀
iktriad
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Fantasy alert: kezdjétek el felszedni fantasyban Swaim-t. Kurva sok elkapása lesz, ha egészséges marad.jó, és jacknek hány tackleje lesz? 😀
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Azért azzal, hogy Allen ide került, lehet, hogy a Ramsey-Jack-Yannick hármasból ha egyet el kell engedni, akkor az Yannick lesz. Csak még ugye lutri, hogy Allen mekkora ász (nagy, vagy nagyonnagy, hehe), meg hogy Calais meddig húzza magas szinten. Nagyon fontos lenne megtartani, de van, hogy nem lehet. Túl jól sikerült az a draft, 😊 Szerintem még az FO nem tudja, mi legyen, és időt akar húzni, hogy lássák, mit kéne lépni, kit lehet nélkülözni, ha nem lesz elég pénz.Igen, pont ezért tért vissza. És a franchise tagek miatt még 2 évig is akár szórakozhatna a Jags FO Yannickkal. Ha van eszünk, megtartjuk, főleg, hogy Telvin miatt nem kis összeg szabadult fel már idénre is, és Calais sem lesz fiatalabb. Arról nem is beszélve, hogy ő meg Dareus is lelép(het) jövőre, akkor meg igencsak kéne a Yannick- Allen duó, hogy legalább edge rusher poszton meglegyünk. Értem, hogy kell majd a zsé Ramsey brutálisnak ígérkező új szerződéséhez, de azért nem csak rá kell fókuszálni. (És akkor Myles jack új szerződése még szóba se került...)
Mellesleg Yannick nem lett volna RFA, ha nem jelenik meg 6.-ig? Szerintem ezért (is) tért vissza.
winston
Rég voltam ilyen (vagy soha?) nyugodt WR poszton, mint a most rajtoló szezon előtt, remélem ez nem kincstári optimizmus, mint ahogy abban is bízom, hogy Folesnak lesz ideje egyáltalán felnézni, mert különben sz.rt se ér az egész!Avagy mit tesz a passzjátékkal, ha a QB nem olyan szeszélyes, mint az áprilisi (újabban már májusi is) időjárás. 😉
Stoki
több mint 6 éve
Rég voltam ilyen (vagy soha?) nyugodt WR poszton, mint a most rajtoló szezon előtt, remélem ez nem kincstári optimizmus, mint ahogy abban is bízom, hogy Folesnak lesz ideje egyáltalán felnézni, mert különben sz.rt se ér az egész!
több mint 6 éve
Azért azzal, hogy Allen ide került, lehet, hogy a Ramsey-Jack-Yannick hármasból ha egyet el kell engedni, akkor az Yannick lesz. Csak még ugye lutri, hogy Allen mekkora ász (nagy, vagy nagyonnagy, hehe), meg hogy Calais meddig húzza magas szinten. Nagyon fontos lenne megtartani, de van, hogy nem lehet. Túl jól sikerült az a draft, 😊 Szerintem még az FO nem tudja, mi legyen, és időt akar húzni, hogy lássák, mit kéne lépni, kit lehet nélkülözni, ha nem lesz elég pénz.Mellesleg Yannick nem lett volna RFA, ha nem jelenik meg 6.-ig? Szerintem ezért (is) tért vissza.
több mint 6 éve
Fantasy alert: kezdjétek el felszedni fantasyban Swaim-t. Kurva sok elkapása lesz, ha egészséges marad. twitter.com/JohnReid64/status/1158806745680101377
Chris Conley a hétfői jimmy Smith bokatörés után ma egy 60 yardos TD elkapásnál szívatta be a Ravens 1. számú CB-jét.
twitter.com/phillip_heilman/status/1158808431115026433
Itt van mindez videóval illusztrálva
twitter.com/Jaguars/status/1158816506555355136
Nojsz.
Ilyen hype után nagyon kíváncsi leszek péntek hajnalban a várhatóan a pályát legtöbb időt töltő Minshewra.
twitter.com/HaysCarlyon/status/1158783427669372928
Csak a Jags csere O-fal ne lenne egy rakás műkutyakaki...
Végre egy Jags LB, aki azért hallat magáról, mert NEM sérül le.
twitter.com/phillip_heilman/status/1158814813730017281
Most tegyünk gyorsan vissza a búra alá. 😊
Na kinek van kisebb erekciója ezt a kezdőfal 4-est olvasva?
twitter.com/phillip_heilman/status/1158851280456036354
Sok sikert ezt levédekezni konkrétan bármelyik OL-nek.
És akkor most jöjjenek a nem ennyire fasza dolgok:
Emlékeztek mit írtam a TE-k levédekezésről, Gipsonról és Wilsonról?
twitter.com/phillip_heilman/status/1158813440347185152
Remélem ez nem egy régi rossz trend kezdete.
Mays se hiszem, hogy faktor lesz keretszűkítéseknél.
twitter.com/phillip_heilman/status/1158806214555447298
Igaz pl. Armstead nem edzett, de Fournette kedden is szépen fickándozott a hírek szerint.
Ez az OT duó páros mi?
twitter.com/phillip_heilman/status/1158805525225758721
Tegnap volt fent Taylor és összeszedett egy false start büntit, meg egyszer Matt Judon szépen átjátszotta, de ettől még nem kell Ogbuehit visszarakni a helyére. A Jets-es Wester (Ja ez nem ő 😊 ) meg lassan annyit van a kezdőkkel, hogy itt fog ragadni...
Benny Cunningham, Cody Davis, Brandon Watson, és Michael Walker is összeszedett kisebb sérüléseket, ebből Cunnigham visszajött edzeni, az ST ász Davis nem.
Az, hogy cicázik egymással a csapat és a játékos (illetve az ügynöke) még önmagában nem lenne baj. Még az is belefér, hogy a csapat megszellőztet olyan számokat, amik nem valósak. Az ilyen trükközések régóta részei a játszmának. Néhány éve még Von Miller is ebben a cipőben járt, Elway súgott olyan dolgokat a sajtónak, amik nem voltak igazak. (És gondolom Miller ügynöke se volt rest.)Hogy kire-mire várnak? Josh Allenre.Az ő érkezése azért megkeverte a kártyákat, és Yannick alku pozícióját is. Bár én inkább gondolkodnék egy Yannick-Allen tandemben hoszú távon, mint mondjuk Calaisban és Allenben, bár lehet Calais is olyan, mint Brady, sose fog kiégni. 😊 Szerintem megnézik, hogy mire képes idén, és majd aszerint alakítják a dolgokat.
Ez viszont, hogy megjelenik edzésen, és még itt is a szerződés a konstans téma, nem tudom mennyire viszi jó irányba a dolgokat... Így csak még jobban felb*sszák egymás idegeit. Jobb lett volna talán, ha inkább marad holdouton addig, amíg megegyeznek. Akkor nem lenne edzőpályás és locker room téma a dologból legalább. Ez, hogy edzés közben odaszólnak neki, ő meg vissza szólogat, meg twitteren válaszolgat olyan Earl Thomasos feelingű. Nehogy finger legyen ebből is...
Egyébként a csapatnak vannak kártyái vele szemben, feltéve, ha őrá koncentrálnak és a Jack sztorit elengedik. Ha idén nem lesz hosszabbítás, akkor kettejük közül egyik kaphat franchise taget. Az lehet Ngakogue is, és akkor még jövőre is marad. Igaz, jövőre már 19 körül lesz a tag, ami azt jelenti, hogy pénzügyileg nem spórol már lényegeset a csapat, de nem kell hosszú távra elköteleződni. Mondjuk ha nem Ngakogue-vel, akkor kivel akarnak hosszú távra elköteleződni?
Én igazából azt nem értem, hogy mi a baj Ngakogue-vel. Mert érzésre kb. az történik, ami Clowney-val Houstonban. De ott szinte nyílt titok, hogy BoB nem különösebben értékeli Clowney-t, nem akarják hosszú távon megtartani, hanem ki akarnak belőle venni annyit, amennyit tudnak (trade). Azt viszont nem értem, hogy a Jags miért ne akarná megtartani Ngakogue-t? Frank Clark elengedését sem értettem egyébként, de a Seattle új csapatot épít, ott azért még van benne valami logika, hogy elkezdik elölről a védelemben. Itt viszont semmi jele annak, hogy bárki a FO-ból egyáltalán gondolatszikra szinten is új csapatot akarna kezdeni építeni. Megszerezték Foles-t, mégpedig 4 évre, lényegében kötött a helye, ergó ez a csapat a FO szemében így kész. Innen nem engedek el egy olyan játékost, mint Yannick. Oké, a csapat cap sz*rban van, méghozzá egyelőre nem is kifelé megy belőle. De úgy még inkább. Pont azért kéne minél hamarabb szerződni, hogy az idei "minimálbére" segítségével "kisimítsák" a capjét a következő évekre. Ahogy pl. a Philly csinálta Wentz-el. Szoros capnél pont az a megoldás, amit ők csinálnak. Azt a pár franchise játékost korán lekötik, így 1-2 éves távlatban bargain contractjuk lesz, és lesz miből kiegyenesedni.
peterk2005
De szerintem Yannick is a tervek között van (UGYE JAGS FO?), és most hogy ott van az edzőtáborban, nagyobb az esély a megegyezésre, mert Coughlin/a mostani Jags FO állítólag nem szeret olyanokkal egyezkedni, akik nincsenek ott az edzésen. Most már ott van. Mivel Telvin pénze is felszabadult, én nem zárom ki, hogy legyen valami megegyezés a 2 fél kötött az előszezonban, igaz erre nem adok 30%-nál több sanszot.
És Yannick szerencsére rendes srác, a sajtótájékoztatóján egy profi üzletembert láttam, nem egy balhét kereső valakit. Az meg, hogy ki mit írogat a twitterre Trump korában teljesen mellékes. 😊
Hays Carlyon ebben a témában írt egy cikket, amiben szintén megállapodást sürget afront office és Yan között.
www.1010xl.com/2019/08/05/jaguars-win-battle-but-could-lose-war-against-de-yannick-ngakoue/
De hát tudjuk, hogy TC útjai kifürkészhetetlenek | (=nem mindig éppen logikusak) | ...
több mint 6 éve
Az, hogy cicázik egymással a csapat és a játékos (illetve az ügynöke) még önmagában nem lenne baj. Még az is belefér, hogy a csapat megszellőztet olyan számokat, amik nem valósak. Az ilyen trükközések régóta részei a játszmának. Néhány éve még Von Miller is ebben a cipőben járt, Elway súgott olyan dolgokat a sajtónak, amik nem voltak igazak. (És gondolom Miller ügynöke se volt rest.)Ez viszont, hogy megjelenik edzésen, és még itt is a szerződés a konstans téma, nem tudom mennyire viszi jó irányba a dolgokat... Így csak még jobban felb*sszák egymás idegeit. Jobb lett volna talán, ha inkább marad holdouton addig, amíg megegyeznek. Akkor nem lenne edzőpályás és locker room téma a dologból legalább. Ez, hogy edzés közben odaszólnak neki, ő meg vissza szólogat, meg twitteren válaszolgat olyan Earl Thomasos feelingű. Nehogy finger legyen ebből is...
Egyébként a csapatnak vannak kártyái vele szemben, feltéve, ha őrá koncentrálnak és a Jack sztorit elengedik. Ha idén nem lesz hosszabbítás, akkor kettejük közül egyik kaphat franchise taget. Az lehet Ngakogue is, és akkor még jövőre is marad. Igaz, jövőre már 19 körül lesz a tag, ami azt jelenti, hogy pénzügyileg nem spórol már lényegeset a csapat, de nem kell hosszú távra elköteleződni. Mondjuk ha nem Ngakogue-vel, akkor kivel akarnak hosszú távra elköteleződni?
Én igazából azt nem értem, hogy mi a baj Ngakogue-vel. Mert érzésre kb. az történik, ami Clowney-val Houstonban. De ott szinte nyílt titok, hogy BoB nem különösebben értékeli Clowney-t, nem akarják hosszú távon megtartani, hanem ki akarnak belőle venni annyit, amennyit tudnak (trade). Azt viszont nem értem, hogy a Jags miért ne akarná megtartani Ngakogue-t? Frank Clark elengedését sem értettem egyébként, de a Seattle új csapatot épít, ott azért még van benne valami logika, hogy elkezdik elölről a védelemben. Itt viszont semmi jele annak, hogy bárki a FO-ból egyáltalán gondolatszikra szinten is új csapatot akarna kezdeni építeni. Megszerezték Foles-t, mégpedig 4 évre, lényegében kötött a helye, ergó ez a csapat a FO szemében így kész. Innen nem engedek el egy olyan játékost, mint Yannick. Oké, a csapat cap sz*rban van, méghozzá egyelőre nem is kifelé megy belőle. De úgy még inkább. Pont azért kéne minél hamarabb szerződni, hogy az idei "minimálbére" segítségével "kisimítsák" a capjét a következő évekre. Ahogy pl. a Philly csinálta Wentz-el. Szoros capnél pont az a megoldás, amit ők csinálnak. Azt a pár franchise játékost korán lekötik, így 1-2 éves távlatban bargain contractjuk lesz, és lesz miből kiegyenesedni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
A tegnap hordágyon levitt LB-nek, James Onwualunak valószínűleg befejeződött az idei szezon. Idén baromira nem jó LB-nek lenni nálunk. Telvin elhúz önkéntes száműzetésbe, Jake Ryan lesérül az offseasonban, Quincy Williams miután mindenkit elkápráztat az edzéseken, kidől az teljes előszezonra és most egy kezdő helyre jó eséllyel pályázó ember megy IR-re. Szerintem Myles Jacket most dugjuk be valami búra alá szezonkezdetig.A Yannick Ngakoue és nagy lóvé délibábja című szappanopera mai epizódja:
twitter.com/phillip_heilman/status/1158784152084369408
Jó lenne, ha pont kerülne ennek az ügynek a végére, bár akár tetszik Yannicknak, akár nem, még 2 szezonig a Jaguars kezében van a sorsa.
több mint 6 éve
Még pár megjegyzés Baltimoreból.Fournette megállíthatatlan volt az egész edzésen 3 TD-t is összeszedett, és nem csak elkapásokban jelentkezett, hanem futásokkal is. Rajta kívül Westbrookot emelték ki többen.
Szinte csak Foles és Minshew kapott snapeket QB-ban, egyértelmű ki a Jags első 2 QB-ja a depth charton. Mindketten összehoztak 1-1 picket, igaz Folesé egy 2 pontos kísérlet során jött össze. A redzone pick ellenére Folesnak összességében nagyon korrekt napja volt-
Calaisnak volt egy gyönyörű goal line stopja.
A secondary Bouye és Hayden nélkül meglepően gyengus volt, akik lehetőséget kaptak, nem igazán tudtak élni vele.
több mint 6 éve
Bolti Mór jelenti Baltimoreból, hogy továbbra is úgy hullanak nálunk idén az LB-k, mint a legyek...twitter.com/phillip_heilman/status/1158440043767369728
Leon Jacobs így rivális nélkül maradt.
További mai nem edzők.
twitter.com/phillip_heilman/status/1158429460217171970
A 2 csapat közös imával kezdte az edzést a hétvégi El Paso-i és Dayton-i lövöldözések áldozatai miatt.
twitter.com/phillip_heilman/status/1158422838451343361
Szép mozdulatok Chris Conleytól.
twitter.com/BrentASJax/status/1158435368238243840
Jó hír - a jags WR-ei villogtak a Ravens secondary ellen.
twitter.com/JohnReid64/status/1158434821707829248
Rossz hír: a támadófal, különösen a cserék továbbra se állnak a helyzet magaslatán...
twitter.com/JohnReid64/status/1158439528081887234
Az 1. play a Jags O-tól egy... RB passz volt. Tényleg úgy tűnik nálunk a futó az új TE...
twitter.com/phillip_heilman/status/1158442908963561473
Marrone elmondta, hogy Jawaan Taylor snapjeinek a száma a közös edzéseken jelentősen meg fog emelkedni a kezdőkkel. Végre!
Én már leírtam a gondolataimat az 1. kiadott depth chartunkról, íme a Varjú pár megjegyzése.
www.bigcatcountry.com/2019/8/5/20754647/jaguars-depth-chart-unofficial-preseason-week-1
több mint 6 éve
Hm...twitter.com/YannickNgakoue/status/1158128029056602112
Szóval akkor
a; Az évi 19 millió/év is kamu volt(?)
b; A 19 millió/év dolgot tényleg a jags FO szellőztette meg a sajtóban, csak hogy jó színben tűnjön fel/Yannickot pénzéhesnek állítsa be. Mondjuk ezt már onnan sejteni lehetett, hogy Rapapa volt a forrás, őt meg (mint tudjuk egy pár hónapja) szinte kizárólag a liga/csapatok látják el insider infókkal. Nem tudom ki hogy van vele, de pont Yannick nem érdemli meg ezt a bánásmódot, mikor jóval szarabb embereknek úgy szórtuk a nagy összegű szerződéseket a közelmúltban is, mint a hókotrós, akinek szarnia kell.
Azért még mindig reménykedem, hogy az előszezon során sikerül megegyezni vele. Főleg, hogy a Telvin miatt felszabadult pénzből telne rá, és maradna idő Mylesra és Ramseyre fókuszálni az offszezonban.
több mint 6 éve
Bocsi a késésért, cserébe nagyon sok hírem van.Yannick előkerült!
twitter.com/Jaguars/status/1157993814285529088
Ez mondjuk nem hangzik (jelenleg) túl biztatóan.
twitter.com/phillip_heilman/status/1158028123247656960
twitter.com/phillip_heilman/status/1158028697611489281
Bár ezt többen kiemelték, hogy a mostani Jags front office jobban szeret tárgyalni olyan játékosokkal, akik ott vannak az edzéseken, szóval van egy kis esély rá, hogy most TALÁN felgyorsulnak az események szerződéshosszabbítás ügyben. De nagyon úgy tűnik, hogy Yannick nem ad kedvezményt, és a Jags ha le akarja igazolni, akkor Shao Khannak mélyen a zsebébe kell nyúlnia..
Yannick azt is elmondta, hogy nem volt olyan forgatókönyv, hogy kiüli a szezont vagy cserét kér.
Itt a teljes sajtótájékoztatója:
twitter.com/Jaguars/status/1158026211047673857
Azzal, hogy aktiváltuk, az amúgy az edzéseken nem is rossz safetynek, Anthony “Fish” Smithsonnak kellett mennie. A Jags egyébként nem bánt óvatosan Yannickkal, már a mai edzés első snapjét a kezdőkkel töltötte és teljes terhelést kapott.
Ettől a felállástól (megspékelve mondjuk Dareusszal) pár O-line és QB rendesen össze fogja magát szarni a szezonban....
twitter.com/jordandelugo/status/1158019419429318657
Sok sikert levédekezni őket...
Geoff Swaim ma is bizonyította, hogy bár a TE posztunk egy kalap szar - mint mostanság mindig- rá nagyon érdemes lesz odafigyelni, mert ma is összehozott egy nagy elkapást Foles passzából.
twitter.com/phillip_heilman/status/1158006396006359040
Egyre biztosabb, hogy megvan a kezdő TE-nk. Kár hogy mögötte a depth Koyack és O'Shaughnessy, meg a maródi Josh Oliver és ennyi....
2 pick is volt az edzésen, de szerencsére egyik se Folestól érkezett. C.J. Reavis McGoughtól, Tae Hayes pedig a továbbra is borzalmas Tanner Leetől lopott le egy passzt.
Foles nem csak Swainnel kezd NAGYON jó barátságban lenni.
twitter.com/jordandelugo/status/1158003593775128581
twitter.com/jordandelugo/status/1158012138226630657
Az, hogy Chark egyre többször tudja lerázni magáról a Királyt, elég jó jel. A drop már kevésbé...
twitter.com/jordandelugo/status/1158013603502534656
Ez csak edzés, ne légy izgatott a Jags O miatt Ik. Ez csak edzés, ne légy izgatott a Jags O miatt Ik. Ez csak edzés, ne légy izgatott a Jags O miatt Ik.
twitter.com/1010XLLauren/status/1158012433841229824
Ez csak edzés, ne légy izgatott a Jags O miatt Ik. Ez csak edzés, ne légy izgatott a Jags O miatt Ik. Ez csak edzés, ne légy izgatott a Jags O miatt Ik.
😊 😊 😊
Egyébként valamelyik nap Hays Carylon megjegyezte, hogy a DeDe, Chark, Conley hármas annyira elől van, hogy még Marqise Leenek is komolyan igyekeznie kell amikor visszatér,
ha szeretne faktor lenni a WR rotációban (a maga 10+ milliós idei fizujával...).
twitter.com/HaysCarlyon/status/1157689502179188736
Jags WR depth Hays szerint
twitter.com/HaysCarlyon/status/1157688353686523904
A Jags vasárnap igazolt egy számomra roppant ismerős arcot. Roc Thomast! Thomas nagyon jó kis RB volt a(z alabamai) Jacksonville Stateben évekig, Amikor tavaly a Vikes ellen edzett a Jags, akkor is többen felfigyeltek rá. Sajnos volt pályán kívüli(nyugi nem verte el senkit- azért amúgy se tiltják az embert az NFL-ben-, csak volt nála némi fű...) ügye, ami miatt azonnal kirakata a Vikes és 3 meccsre el is van tiltva, de ennek ellenére a csapattal utazik Balimoreba a közös edzésekre és az előszezon nyitóra.
twitter.com/AdamSchefter/status/1158037146558697472
Nagyon jó kis 'Jar on the shelf' tipusú játékos, ahogy Vic Ketchman szokta régen mondani. Ha megtartjuk, akkor ha valamelyik RB lesérül/nem úgy teljesít az első 3 héten, ott lesz Thomas C vagy D tervnek. Vagy simán be lehet tenni a practice squadba is. A CB Jocquez Kalili, (akiről kb még én se tudtam, hogy nálunk van...) ment miatta.
Ez a trió nem jön Baltimoreba.
twitter.com/phillip_heilman/status/1157989078895407104
Quincy és Oliver nem meglepő, viszont a pót draft prospect Simms agyrázkódása új hír. Egyénként sokat nem hallatott magáról eddig TC-ben...
A csapat egyébként gond nélkül megérkezett az este folyamán Marylandbe. Yannick és McCardell biztos örül a az ismerős környezetnek.
Kijött az első nem hivatalos depth chart is! (Na ki hány emberről nem is tudta egyáltalán, hogy nálunk van kereten? 😊 )
OFFENSE
QB: Nick Foles, Gardner Minshew, Tanner Lee, Alex McGough
WR 1: Dede Westbrook, Chris Conley, Terrelle Pryor Sr., Tyre Brady, Raphael Leonard, Marcus Simms
WR 2: Marqise Lee (active/Pup), DJ Chark Jr., Keelan Cole, CJ Board, Michael Walker, Tre McBride
RB: Leonard Fournette, Alfred Blue, Ryquell Armstead, Benny Cunningham, Thomas Rawls, Devante Mays, Roc Thomas
TE 1: Geoff Swaim, Josh Oliver
TE 2: James O'Shaughnessy, Ben Koyack, Charles Jones
LT: Cam Robinson (active/PUP), Leonard Wester/Josh Wells, Andrew Lauderdale
LG: Andrew Norwell, Brandon Thomas, Donnell Greene
C: Brandon Linder, Tyler Shatley, KC McDermott, Bunchy Stallings
RG: AJ Cann, Will Richardson, Jordan Agasiva
RT: Cedric Ogbuehi, Jawaan Taylor
DEFENSE:
DE 1: Yannick Ngakoue, Josh Allen, Dawuane Smoot, Lerentee McCray
DE 2: Calais Campbell, Datone Jones, Lyndon Johnson
NT: Abry Jones, Eli Ankou/Dontavius Russell, Kalani Vakameilalo
DT: Marcell Dareus, Taven Bryan, Andrew Williams, Michael Hughes
WLB: Quincy Williams, Ramik Wilson, DJ Alexander, Joe Giles-Harris
MLB: Myles Jack, Najee Goode, Connor Strachan
SLB: Leon Jacobs/James Onwualu, Jake Ryan
LCB: Jalen Ramsey, DJ Hayden, Breon Borders, Brandon Watson, Picasso Nelson
RCB: AJ Bouye, Tre Hendon, Quenton Meeks, Saivion Smith, Tae Hayes
SS: Ronnie Harrison, Cody Davis, Andrew Wingard, Joshua Moon
FS: Jarrod Wilson, CJ Reavis, Josh Robinson
SPECIAL TEAMS
K: Josh Lambo
P: Logan Cooke
H: Logan Cooke
LS: Matt Overton
PR: Dede Westbrook
KR: DJ Chark
Minshew Foles 1. számú cseréje QB-ban. Viszont az, hogy Lee McGough előtt van 'anyám borogass!' kategóriás arcpálma.
Az igazi érdekességek a támadófalban vannak. Pl. Will -az RT poszt jövője Parnell után- Richardson RG-ben van feltüntetve (face palm I ), és hogy a borzalmas Ogbuehi a több mint bíztató Jawaan Taylor előtt van még (face palm II).
WR poszton az a 6-os áll bejutásra, akit mindenki oda gondol. Én megpróbálnám Colet és Pryort is megtartani. de Keelannek villantani kéne valamit. Pryort Minshew miatt mindenképpen megtartanám, ha netán a csere QB-nk pályára kerülne a szezuonban (és Foles még ugye nem játszott 16 meccset egy alapszakaszban, mióta profi...)
RB és TE poszton nincs meglepi, kíváncsi leszek hány TE-t tartunk meg, most hogy Oliver valószinű elég sokáig kidőlt. Ez Koyack számára jó hír lehet, bár Charles Jonest állítólag Marrone nagyon kedveli (igaz a keretet Coughlin rakja össze).
Egy másik Jones, Datone Calais első számú cseréje. Annak örülnék, ha őt valahogy be tudnánk préselni az 53-ba. Akár mondjuk Smoot kárára is. Lerentee McCray egész hátul van a DL depth charton, ez érdekes. Igaz ő mondjuk ST ász, tehát annak ellenére is kereten lesz,m hogy a depth charton hol van. Ha 10 DL-t tartunk meg, akkor én a Calais, Dareus, Abry Jones, Yannick, jó Josh Allen, Bryan, Russell, Datone Jones, McCray kilencest vinném az 53-ba, és Ankou és Smoot meccselje le a 10. helyet.
Leon Jacobs azok után, hogy tavaly 7. körös rookieként simán kiharcolta a kezdő helyet a posztján, most nem ennyire biztos a helye ott.
A CB depthünk nagyon tetszetős, ha valakinek majd CB kell, tőlünk kukázzon. Ott 4 ember helye biztosnak látszik (RamBo, Hayden és Herndon) kíváncsi leszek, hogy Meeks vagy Borders vagy esetleg más(Salvion Smith?) lesz az 5. CB, akit meghagyunk,. Engem nagyon meggyőzött Meeks tavaly, szóval őt pártolnám, mint 5. CB, és remélhetőleg 1 vagy 2 embert (Borderst és Smith) sikerül berakni a practice squadba.
A safetyknél a Marrone által csak Thornak becézett Andrew Wingardra érdemes figyelni, hogy hogy Woods nincs. A wyomingi safety
KR poszton DeDe van feltüntetve, de vasárnap Keelan Cole is kapott KR snapeket.
több mint 6 éve
@SoonerOSCS: @marhsim Another view twitter.com/SoonerOSCS/status/1156971493496164353/video/1Armstead hamarosan Fournette-t a nyeregből.
több mint 6 éve
Hihetetlen ez az évek óta tartó TE vergődés. Visszasírom Julius Thomast, pedig tőle sem f.stam magam össze!Folesnak elsősorban az kell, hogy csúnyán mondva valami "college-származék" támadó rendszerben játszhasson (read option, rpo). Amikor jó volt, akkor mindig ilyen rendszerben volt jó. A karrierje elején Kellyvel (read option), majd Philliben Pederson ill Reich kezei alatt (rpo). Érdekes megnézni a Philly playhívásait akkor amikor Wentz játszott és amikor Foles. Amikor előbbi volt pályán akkor NFL átlagnál is picit kevesebb volt a read-option ill rpo jellegű játék, amikor viszont Foles, akkor meg a legtöbb a ligában.
Amitől jómagam tartok - többször elhangzott már-, hogy Foles játéka nagyon feküdt a TE pozíciónak, most meg ugye ilyen nincs...bízom benne, hogy tud alkalmazkodni a merőben új helyzethez. DeFilippo, most mutasd meg mit tudsz? Swaim amúgy halott ügy?
Stoki
Alapjában véve Foles akkor jó, ha nem kell neki "NFL módon" védelmet olvasnia, azaz a védelem felállását, zóna vs man, stb. dolgokat feldolgoznia, és half/full field read alapján passzolnia. Ergó legyen a lehető legegyszerűbb play előtt és play után is a dolga. Ha egy kulcsot olvashat (a qb számára erről szól a read option ill. rpo is, read optionnál ált. egy DE/edge, rpo-nál ált. egy LB/DB mozgásának figyelése), akkor sokkal jobban érzi magát. A "klasszikus" play action esetén - ami ránézésre alig különbözik, mégis teljesen más - az irányítónak snap előtt, de snap után mindenképpen legalább fél fieldet olvasnia kell tudnia, időnként full fieldet is, hogy célpontot találjon. Read option/rpo esetén egy védőt olvas, aztán ha passz a döntés, akkor döntően az olvasott védő zónáját kell csak támadni, ritka, hogy más felé menne végül a passz.
Nagy különbség a kettő (három) között, hogy play action esetén a fal passz ellen blokkol, read option ill rpo esetén viszont futás ellen. Ergó, play action esetén általában picit több idő áll rendelkezésre az irányítónak, amire szüksége is van, mert több célpontot, több zónát is végig kell zongoráznia. Rpo, read option esetén kevesebb az idő, így ha az elsődlegesen támadott zóna nem megjátszható (azaz az irányító vagy rosszul döntött, vagy a védelem trükközött valamit), akkor nem nagyon lesz zseb a futás blokkolás miatt, így ki kell mozogni és jön az improvizációs játék. Utóbbiban azért Foles már nem olyan hűde erős, de azért nem is rossz.
Na de elég a kisregényből, amiért mindezt ideköltöttem az csak azért volt, hogy a TE miért is olyan jó "barátja" Foles-nak. Az NFL-ben a TE az egyik mismatch pozíció, amivel a védőfal mögötti zónákat lehet támadni, pont azokat a zónákat, amik a read option / rpo játékok leggyakoribb cél zónái is (onnan lép el a figyelt védő). Így érthető, hogy miért, hogy az egyik leggyakrabb célpont lehet a TE Foles számára. De meg lehet ezt oldani máshogy is, fürge slot wr-el, vagy magas, erős (és jó ha valamennyire blokkolni is tudó) elkapóval, vagy éppen running back-el is. Majd meglátjuk, hogy DeFillippo és a stábja mennyire lesz ebben kreatív.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Megvolt Foles 2. pickje is a TC alatt. twitter.com/phillip_heilman/status/1157267978699911169
Brandon Watson az eheti Breon Borders, ezen a héten ő szállít nagy playeket hátul.
De Foles (és Chark) mással is észre vetette magát szerencsére.
twitter.com/Jaguars/status/1157288698372927488
Westbrooknak meg volt egy egykezes elkapása.
Nem akarom elkiabálni, de a WR sorunk szép csöndben a csapat egyik rejtett erőssége lehet, most hogy a QB általában megtalálja őket.
Minshew és Pryor nagyon kezd összemelegedni.
twitter.com/JohnReid64/status/1157280509988237312
A beatek szerint nagy az összhang a rookie QB-nk és az egykori Ohio State QB közt.
Az egyik veterán LB igazolás megpróbál élni a lehetőséggel most hogy Quincy nem bevethető.
twitter.com/phillip_heilman/status/1157270038283542533
Apropó Quincy Wash szerint sokkal előrébb járt a vártnál felkészültségben, és a DC-nk szerint készen fog állni, mikor újra játszhat.
twitter.com/phillip_heilman/status/1157295019562360834
Ami rossz hír, hogy az OL továbbra is botrányos.
twitter.com/JohnReid64/status/1157282298749947905
twitter.com/JohnReid64/status/1157282798807453696
Hihetetlen ez az évek óta tartó TE vergődés. Visszasírom Julius Thomast, pedig tőle sem f.stam magam össze!Swaim nem halott ügy, sőt egyértelműen az eddigi legjobb formában lévő TE-nk, de ő kb egy átlagos NFL csapatnál a 3. (max 2.) számú TE, nem az első, mint nálunk. És Julius Thomas biztos fickándozna ebben a rendszerben, de persze akkor igazoltuk le, amikor a TE nem volt ilyen fontos.
Amitől jómagam tartok - többször elhangzott már-, hogy Foles játéka nagyon feküdt a TE pozíciónak, most meg ugye ilyen nincs...bízom benne, hogy tud alkalmazkodni a merőben új helyzethez. DeFilippo, most mutasd meg mit tudsz?
Swaim amúgy halott ügy?
Stoki
több mint 6 éve
Maradnak a futók. Meg akit majd sikerül még összekukázni. Remélem idén is lesz egy Clay Harbor vagy O'Shaunessy szintű TE waiveren a roster cutok idején.Hihetetlen ez az évek óta tartó TE vergődés. Visszasírom Julius Thomast, pedig tőle sem f.stam magam össze!
iktriad
Amitől jómagam tartok - többször elhangzott már-, hogy Foles játéka nagyon feküdt a TE pozíciónak, most meg ugye ilyen nincs...bízom benne, hogy tud alkalmazkodni a merőben új helyzethez. DeFilippo, most mutasd meg mit tudsz?
Swaim amúgy halott ügy?