Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Tetszik az ötlet.Ward annyira FS, mint én.
twitter.com/AdamSchefter/status/1165332287585734656
Lenne egy minőségi B terv FS poszton, ha Wilson nem vállna be.
Ha már B terv - Luck visszavonult! Holy shit!
iktriad
Boxba jó, másra nem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
De a Luck és a Miller hír mellett ez Lewan sz*rva 😊Pár órán belül Luck és Miller is out. Reméljük nem folytatódik az AFC South átok...A Titans-es Lewan 4 meccses eltiltását is nemrég erősítette meg a liga.
Stoki
iktriad
több mint 6 éve
Pár órán belül Luck és Miller is out. Reméljük nem folytatódik az AFC South átok...A Titans-es Lewan 4 meccses eltiltását is nemrég erősítette meg a liga.
Stoki
több mint 6 éve
Pár órán belül Luck és Miller is out. Reméljük nem folytatódik az AFC South átok...
több mint 6 éve
Clowney én keveset láttam, de nekem nem támadt rá gusztusom, főleg amilyen fizetési igénye lesz később.A Miami nem fogja elengedni a legjobb OL-ét. Ha csak tényleg nem fullba nyomják a #TankforTuát. A Clowney tradet meg csak viccesen jegyeztem meg. Remélem tényleg valami WR-t sikerül szerezniük (csak NE AJ Greent) ellenértéknek, úgy is az hiányzik a Houstonból. 😊
OK, hogy a falat örökké építeni kell, de idén a támadófalat kellene! Egy akciós Laremy Tunsil?
Húsrágó
Plusz ahogy ismerjük a "bölcs" front officeunkat, szerintük semmi gond nincs az OL-el, amit ne lehetne waiverről megoldani...
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Tunsil Clowney én keveset láttam, de nekem nem támadt rá gusztusom, főleg amilyen fizetési igénye lesz később.Ha nem tudsz pontot szerezni ellenünk, nincs szükség átlagos offensere se.Jah kevés az edge rusher kéne még ide pár.A hangsúly a MÉG-en. Egyébként jöhet a Jagsbe Fournettért cserébe. Odaadjuk még Cannt is, hogy ugyanannyi kismókus legyen a Texansban a trade előtt és után. 😉Amúgy lassan a testtel ezzel a 'megvan a PO' dologgal, de a legnagyobb akadály elhárult az útból, ez tény.Nem tudom miről beszélsz, Clowneyt még nem cserélték el.
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
OK, hogy a falat örökké építeni kell, de idén a támadófalat kellene! Egy akciós Laremy Tunsil?
több mint 6 éve
Ha nem tudsz pontot szerezni ellenünk, nincs szükség átlagos offensere se.Jah kevés az edge rusher kéne még ide pár.A hangsúly a MÉG-en. Egyébként jöhet a Jagsbe Fournettért cserébe. Odaadjuk még Cannt is, hogy ugyanannyi kismókus legyen a Texansban a trade előtt és után. 😉Amúgy lassan a testtel ezzel a 'megvan a PO' dologgal, de a legnagyobb akadály elhárult az útból, ez tény.Nem tudom miről beszélsz, Clowneyt még nem cserélték el.
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo

Bud Dupree nem kell? 🤣Csak Alualut kérjük onnan vissza. 😊
steelwolf
több mint 6 éve
Bud Dupree nem kell? 🤣Jah kevés az edge rusher kéne még ide pár.A hangsúly a MÉG-en. Egyébként jöhet a Jagsbe Fournettért cserébe. Odaadjuk még Cannt is, hogy ugyanannyi kismókus legyen a Texansban a trade előtt és után. 😉Amúgy lassan a testtel ezzel a 'megvan a PO' dologgal, de a legnagyobb akadály elhárult az útból, ez tény.Nem tudom miről beszélsz, Clowneyt még nem cserélték el.
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
Jah kevés az edge rusher kéne még ide pár.A hangsúly a MÉG-en. Egyébként jöhet a Jagsbe Fournettért cserébe. Odaadjuk még Cannt is, hogy ugyanannyi kismókus legyen a Texansban a trade előtt és után. 😉Amúgy lassan a testtel ezzel a 'megvan a PO' dologgal, de a legnagyobb akadály elhárult az útból, ez tény.Nem tudom miről beszélsz, Clowneyt még nem cserélték el.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
A hangsúly a MÉG-en. Egyébként jöhet a Jagsbe Fournettért cserébe. Odaadjuk még Cannt is, hogy ugyanannyi kismókus legyen a Texansban a trade előtt és után. 😉Amúgy lassan a testtel ezzel a 'megvan a PO' dologgal, de a legnagyobb akadály elhárult az útból, ez tény.Nem tudom miről beszélsz, Clowneyt még nem cserélték el.
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
Amúgy lassan a testtel ezzel a 'megvan a PO' dologgal, de a legnagyobb akadály elhárult az útból, ez tény.Nem tudom miről beszélsz, Clowneyt még nem cserélték el.
iktriad
több mint 6 éve
A Jags nagy mesterre annak, hogy hogyan kúrja el a saját esélyeit, szóval sajna benne van a pakliban. Nézz vissza az elmúlt 10 évünkre.Amúgy lassan a testtel ezzel a 'megvan a PO' dologgal, de a legnagyobb akadály elhárult az útból, ez tény.A Texans vagy a Titans megnyeri a csoportot? Ugyan...
iktriad
Sobri Jóska
Plusz a Texans a nagy mestere annak, hogyan kell a legkevésbé rossznak maradni a csoportban... Igaz onnan ma kiesett Lamar Miller és Clowneyt állítólag 48 órán belül elcserélik.
De igaz, ma sokkal jobbal az esélyeink mint akár tegnap este 11-kor.
Lásd még - ez tőle mondjuk várható
Na de tőle? 😊
több mint 6 éve
Amúgy lassan a testtel ezzel a 'megvan a PO' dologgal, de a legnagyobb akadály elhárult az útból, ez tény.A Texans vagy a Titans megnyeri a csoportot? Ugyan...
iktriad
több mint 6 éve
Ez volt az igazi ok.Ha már B terv - Luck visszavonult! Holy shit!Első lépés a Jax SB-győzelme felé. PO ezzel meg is van.
iktriad
Sobri Jóska
Amúgy lassan a testtel ezzel a 'megvan a PO' dologgal, de a legnagyobb akadály elhárult az útból, ez tény.
több mint 6 éve
Ha már B terv - Luck visszavonult! Holy shit!Első lépés a Jax SB-győzelme felé. PO ezzel meg is van.
iktriad
több mint 6 éve
Josh Allen mar most DRoY. Bryan viszont nagyon nem erzi 😕Ha Allen DROY lesz nem foglak húzni (nagyon) Bryannel. Utóbbi kriminális volt sajna most is. Előbbi viszont.... csak meg nem sérüljön. Viszont remélem a front office nem esik abba a hibába, hogy elengedheti Yannickot Allen miatt... Hays Carlyonnak totálisan igaza vanitt:
Wyatt
www.1010xl.com/2019/08/23/josh-allens-development-makes-yannick-ngakoue-contract-situation-more-frustrating/
sajnos nem tudtam nézni élőben, de az első negyed tetszett volna az összefoglaló és a beszámolók alapján. tudom, hogy kommentek nem sokat nyomnak a latba, de ilyeneket olvasni azért fáj: Cut Taven, keep Smooth (???), Trade Taven for TE... sajnos csak a büntetést érő hülye megmozdulását láttam. Sajnálnám, ha kuka lenne a project, én is lelkesen fogadtam őt tavaly.Smoot szerintem mindenképp kereten lesz, mert most elöszőr mutat komoly életjeleket. Datone Jones is talán megmarad. Aki meg fogja szívni, hogy Bryan első körös volt, az Eli Ankou. Szemre ő is jobban játszott, mint Taven.
winston
Aki még tetszett: Westbrook, csak kéne mellé még valaki a passzjátékban(Swaim? Lee? Conley?), mert kb az offense úgy néz ki, hogy passz Westbrooknak, fut Fournette, passz Westbrooknak/Fournettenek... Tudom ez preseason, de ez kevés lesz a regularban. Foles okés volt, a pick inkább Rowe zseniális megmozdulása volt, mint az ő hibája. Ettől függetlenül kár volt érte.
Akkor most már tuti, hogy Richardson lesz a kezdő RG ugye? UGYE? A Minshew - Pryor vonal meg-megvillant, amíg Pryor megint le nem sérült. Így fogja magát kijátszani a keretről, igaz McBridenak se volt egy nagy estéje, szemben CJ Boarddal.
Chark agyrázkódása nem komoly remélem.
több mint 6 éve
Bryan Abram? HmmmJosh Allen mar most DRoY. Bryan viszont nagyon nem erzi 😕Abram lesz
Wyatt
Amadeus
Abram kezdo s sem lesz :d

több mint 6 éve
Josh Allen mar most DRoY. Bryan viszont nagyon nem erzi 😕Abram lesz
Wyatt
több mint 6 éve
persze, nyilván várjuk az opportunista jelentkezőket... 😊Amikor fenn volt a "nagy" csapat kifejezetten jól néztünk kibandwagonon van még hely? 😉
Stoki
rva
több mint 6 éve
Amikor fenn volt a "nagy" csapat kifejezetten jól néztünk kibandwagonon van még hely? 😉
Stoki
több mint 6 éve
sajnos nem tudtam nézni élőben, de az első negyed tetszett volna az összefoglaló és a beszámolók alapján. tudom, hogy kommentek nem sokat nyomnak a latba, de ilyeneket olvasni azért fáj: Cut Taven, keep Smooth (???), Trade Taven for TE... sajnos csak a büntetést érő hülye megmozdulását láttam. Sajnálnám, ha kuka lenne a project, én is lelkesen fogadtam őt tavaly.
több mint 6 éve
Amikor fenn volt a "nagy" csapat kifejezetten jól néztünk ki, utána nagyjából újfent értékelhetetlen, nem is értem, ez az ellenfél megtévesztése akar lenni??? 😊Amiből jómagam számot tudok vetni: Fournette nagyon agilis volt, és úgy emlékszem nagyjából hozta is a 4yrd/run átlagot, reméljük nem robban le, mert cseréje viszont egyelőre nem nagyon van. Dede egyértelmű top WR, motivált, és 1-2 nagy pofont is kihord lábon. A többi elkapó nyilván "szerencsevadász" volt, kíváncsi vagyok ki kerül majd rosterre. Tetszett még O'Shaughnessy D munkája, és az a pár perc Foles sem tűnt ügyetlennek, a TD-s támadásunk pl. tanítani való volt.
Ja, és a D: Josh Allen egy "állat"! 😊
több mint 6 éve
Íme pár RB és TE akit a BCC szerint felszedhetnénk waiverről keretszűkítéskor.www.bigcatcountry.com/2019/8/22/20827305/jacksonville-jaguars-2019-waiver-wire-targets-cut-tracker
És íme az ő listájuk 7 emberről, akit ma érdemes lesz figyelni.
www.bigcatcountry.com/2019/8/22/20828160/7-jaguars-players-to-watch-vs-dolphins
Vannak köztük védők is!