NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Úgy legyen! 😉
több mint 8 éve
Aki nekem nagyon tetszett a meccsen (Conley mellett), az Justin March (ILB). Sokat dicsertek Big Red es Dorsey, illetve Derrick Johnson is. Nem termetes srac, tavaly 228al erkezett (es leserult TCben), jelenleg 238. Az mar eleg.Szoval STbe hoztak, mert megvan a sebessege, de hamar kiderult, hogy faltol falig bejatsza a palyat. Mivel van esze a jatekhoz, es osztonosen is mindig labdakozelben van.
Annyira jonak tartjak, hogy a sema is kicsit modosulhat. Alapbol minden 3-4ben van egy jatekmester RILB, ez ugye DJ, a liga egyik legjobbja raadasul. Igazi mindenesek, ok a sztarok. LILB ellenben olcsobb, es leginkabb tomi az egyik lyukat. Ha jobbfele, akkor fogja a TEt alapbol (egyebkent ritkabban), vagy epp zonazgat, de legeslegfoleg a futora figyel, felveszi a vezetokblokkot, ha van.
March egyetemen 4-3as SLB volt, nagyobb teruletet is kepes bejatszani, emberezes nem gond neki, zonazas a vereben van. Nem elit egyetemrol jon, fejlodnie kell meg. DJ mindig segit mindenkinek, nem veletlen a vedelem vezere (March Uncle DJnek hivja). Neki foleg segit.
Mindenesetre Belcher es Mauga tokeletes LILBk voltak, de semmi tobb. March mar most jobb, es meg nyers.
Mas. Mitch Morse a center nem serult, beteg lett. Fulton jol hozta megint a cserecentert, es legalabb volt egy fekete a falban. 😊 Ahogy en neztem, varhatunk elorelepest a tamadofalban. Masodik vagy harmadik legfiatalabb egyseg a ligaban, 24.5 atlagevesek, legidosebb a most erkezett Schwartz, aki 27. Mar tudom fejbol ezt is.
Fisher ev vegen egyre jobb volt. Lassan felno az offense a csapat ket jo egysegehez. Ponteros offense volt ez. Most megneztem, ketszer (Packers 10, Bengals 15) volt 7 pontnal tobb a kulonbseg, mikor kikaptunk. Ellenben mi tobb gardat is 20+ ponttal vertunk. Masreszrol osszessegeben 9. legtobb pontot szereztuk a ligaban. Yardban valami bottom 5, de az a taktikank miatt van. Mert ez egy idohuzos, sokat futos, low score csapat. Terv, hogy mi szerzunk 24+ pontot, de nem kapunk 20nal tobbet. Ha vezetunk, meg csunyabb idohuzasba kezdunk. Szoval rettento sok szerzett yard sosem lesz. Akarhogy is, ha ez a fiatal fal osszeall, mint a turoscsusza, akkor megint jo ev ele nezhetunk.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Kruger a Saints-hez írt alá.
több mint 8 éve
Egy jo osszefoglalo iras arrrol, amirol magam is nemreg beszeltem, de ez joval reszletesebb. A GM John Dorsey cserei, es egyeb aprosagok:www.arrowheadpride.com/2016/8/30/12698672/analyzing-past-dorsey-trades-and-what-we-can-expect-for-the-opening
több mint 8 éve
Jaja, télleg úgy volt, mondta is az öreg feszt, hogy "hű, de jól vagyok, de még milyen jól érzem magam", aztán mégis csak a taligára került, mert győzött az erősebb akarat.Houston-t meg PUP listára.Houston azt mondta tegnap, hogy nagyon jol van. (Amirol a gyalog galopp jutott eszembe, ahol az oreget fel akarjak dobni a halottas szekerre, o meg persze egybol jol van nagyon is. Azt gyorsan lecsapjak.)
Ott tölti az idei szezont vajon? Legalább a felét tutira... 😕
mirdal
Mindenesetre egyelore PUPos, nyilvan nem edz, es amig ez nem valtozik, addig nehez elhinni, hogy mindjart csucsformaban palyara lep.
ulpianus
JH esetében sem hiszem, hogy az lesz, amit ő akar, hiába is hangoztatja, milyen jól is van.
Az más kérdés, hogy mire ez a nagy megnyilatkozás? Lehet, hogy jól érzi magát, de ettől még nem játszik a szezon második feléig kábé. Utána meg már ideje sem lesz felvenni a ritmust. Hacsak nem sérül le a D nagy része, mert akkor mindegy lesz, mennyire érzi magát majd jól, mehet a taligára ő is... 😊
több mint 8 éve
Semmi baj, majd Maugával leülnek hatvanhatozni.Úgyis ráér ő is egész szezonban...
több mint 8 éve
Houston-t meg PUP listára.Houston azt mondta tegnap, hogy nagyon jol van. (Amirol a gyalog galopp jutott eszembe, ahol az oreget fel akarjak dobni a halottas szekerre, o meg persze egybol jol van nagyon is. Azt gyorsan lecsapjak.)
Ott tölti az idei szezont vajon? Legalább a felét tutira... 😕
mirdal
Mindenesetre egyelore PUPos, nyilvan nem edz, es amig ez nem valtozik, addig nehez elhinni, hogy mindjart csucsformaban palyara lep.
több mint 8 éve
Houston-t meg PUP listára.Ott tölti az idei szezont vajon? Legalább a felét tutira... 😕
több mint 8 éve
Knile Davist feltettek a cserehirdetesek koze. Nem meglepo. Ha valaki elviszi az mar inkabb.
több mint 8 éve
Futas ellen is eltunik gyakran.ez mondjuk nagy klasszikus tőle😊
ulpianus
www.youtube.com/watch?v=AqFaLhh2Wlo
több mint 8 éve
Szóba kerult Kruger.Houston biztosan nem gyorsan ter vissza. Sot, Hali is serult, bar o jatszani fog valoszinuleg, csak gondolom korlatozottan.
JH mégsem olyan gyorsan tér vissza?
Janek
De a gond az, hogy Dee Ford one trick pony. Speed rusher, aki mas mozdulatot nem igazan tud. Most eloszezonban is a Bears gyenge OTjet megverte tobbszor, de amint alkalmas ember all vele szemben, a pusztan ismetlodo speed rush hatastalan. Futas ellen is eltunik gyakran. Persze van par srac, de ok eleg messze vannak a megszokott szinvonaltol.
több mint 8 éve
Szóba kerult Kruger.Melyik Kruger? Freddie?
JH mégsem olyan gyorsan tér vissza?
Janek
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Szóba kerult Kruger.JH mégsem olyan gyorsan tér vissza?
több mint 8 éve
nfltraderumors.co/chiefs-cut-8-players-including-lb-jonathan-massaquoi-c-drew-nowak/
több mint 8 éve
Jobb lett volna megállapodni vele, azért ezt Dorseyéknem a legelegánsabban intézék. Lenyom egy durva évet s aztán szépen tovább áll...Ha tovabball, akkor ez van. Mindenkit nem tudnak megfizetni es kesz. Berry helyere ott van Parker, nalunk sokszor egyetlen SS van a palyan, es extra CB, ez jobb a blitz csomagokhoz. FS ha van, akkor is szabadon jatszik. Nem fer bele egy giga penzu safety, akire nem harul ennek megfelelo feladat. Szeretnek megtartani, de van egy osszeg, aminel tobbet sem o, sem mondjuk Sean Smith, sem senki nem kap meg. Berry vagy belemegy egy egyebkent nem rossz fizetesbe, vagy keres valakit akinek megeri az extra lovet kifizetni. Tul sok a kivalo jatekos, tobbet mar tenyleg nem tudnak kolteni a defensere.
dande
Hasonloan kellemes problema peldaul, hogy Chris Jones (rookie DE) is meggyozoen jatszik, pedig nincs hely a kezdosorban szamara. Berry elit jatekos, en szeretem, de ez nem igy mukodik egy GM fejeben. Nyilvan tudja mennyire jo Berry, es mit tett a csapatert.
több mint 8 éve
Jobb lett volna megállapodni vele, azért ezt Dorseyéknem a legelegánsabban intézék. Lenyom egy durva évet s aztán szépen tovább áll...
több mint 8 éve
Berry alairta a franchise tendert, holnaptol edz. Bar ezt mar napokkal ezelott bejelentette.
több mint 8 éve
Alapvetoen Acker nem rossz jatekos, ennyiert boven megerheti, ha a kivalo DB edzonk kihoz belole valamit.
több mint 8 éve
49ers traded CB Kenneth Acker to Chiefs for a seventh-round pick in 2018, per source.
több mint 8 éve
Akkor ahogy sejtettem csak a szokásos , azon viszont jót derültem, hogy éppen magyarázott és közben halálos nyugalommal konstatálta, hogy Chiefs ball egy megszerzett Fumble után.A meccs közben Dorsey Gm a kommentátorokkal beszélgetett, sajnos korlátozott angol tudásom miatt nem értettem mindent, esetleg valaki tudja, hogy hangzott e el valami érdekes információ?En ertettem vegig, de semmit nem tudnek visszaidezni. Nagyjabol ennyire fontos dolgokrol beszeltek. Fontos a csapategyseg, mindneki kap eselyt, jo az ha a passz pontos, es hasonlo ilyenkor szokott erdekessegeket emeltek ki, es persze poenkodtak.
Előre is köszönöm!
KoporShow
ulpianus
A kommentátor is megjegyezte ezt azt hiszem 😀
több mint 8 éve
Hali lekerult a PUP listarol.
több mint 8 éve
A meccs közben Dorsey Gm a kommentátorokkal beszélgetett, sajnos korlátozott angol tudásom miatt nem értettem mindent, esetleg valaki tudja, hogy hangzott e el valami érdekes információ?En ertettem vegig, de semmit nem tudnek visszaidezni. Nagyjabol ennyire fontos dolgokrol beszeltek. Fontos a csapategyseg, mindneki kap eselyt, jo az ha a passz pontos, es hasonlo ilyenkor szokott erdekessegeket emeltek ki, es persze poenkodtak.
Előre is köszönöm!
KoporShow
több mint 8 éve
A meccs közben Dorsey Gm a kommentátorokkal beszélgetett, sajnos korlátozott angol tudásom miatt nem értettem mindent, esetleg valaki tudja, hogy hangzott e el valami érdekes információ?Előre is köszönöm!
több mint 8 éve
A meccsen most is vezetett a kezdocsapat elso felidoben. Es ugy altalaban jobbak voltak. A Seahawks meccsel ellentetben (ahol ha jol emlexem 16-3ra zartak elso jatekreszben), most a Rams legalabb partiban volt.De lenyeg lathato volt, felment a kezdo offense, sima TD drive ketszer, csak most a vedok kaptak szinten kettot, bar egyik csak egy felpalyanyi DPInak koszonheto. Ok nyertek vegul, mert megint azon jatekosaik akiket kirugnak hamarosan, jobbak voltak mint akiket mi fogunk kivagni. Most mindenki boldog.
Conley vegre hozza azt, amit en tavaly vartam tole a serulese utan. Akkor is meg-megvillant, de most nem tunt el utana. Talan lehet belole egy WR2, ugy fest. Az jo lenne, mert fizikalisan meg NFL szinten is kiemelkedo, esze is tobb van az atlagnal a jatekhoz, csak a technikja volt nagyon gyenge minden teren. De lattunk mar ilyet az NFLben, megoldhato.