Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Szép történet ez a Berry ügy. Asszem nem sokáig maradnék itt a helyében.Miért is?
Matthew99
több mint 8 éve
no comment...Mi ez a "Berry ügy"??????www.sbnation.com/nfl/2016/7/15/10937682/eric-berry-chiefs-extension-franchise-tag-no-deal-disability-policy
ThundersNFL
Borbinho
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Mi ez a "Berry ügy"??????www.sbnation.com/nfl/2016/7/15/10937682/eric-berry-chiefs-extension-franchise-tag-no-deal-disability-policy
ThundersNFL
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Mi ez a "Berry ügy"??????
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Szép történet ez a Berry ügy. Asszem nem sokáig maradnék itt a helyében.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Fleminget atkepzik conerbol safety posztra. Az adottsagai megvannak. illetve ha azt nezem, hogy szvsz nalunk van liga legjobb DB edzoje, aki peladul Parkert is atkepezte ugyanigy, es Parker nagyon jo strong safety lett, akkor bizhatunk benne, hogy tudjak mit csinalnak.mondjuk ilyen hírek cooper-ről is voltak
ulpianus
több mint 8 éve
Fleminget atkepzik conerbol safety posztra. Az adottsagai megvannak. illetve ha azt nezem, hogy szvsz nalunk van liga legjobb DB edzoje, aki peladul Parkert is atkepezte ugyanigy, es Parker nagyon jo strong safety lett, akkor bizhatunk benne, hogy tudjak mit csinalnak.Reid is kozben megvalositani szandekszik ama (miota idejott, probalkozik ezzel) szandekat, hogy legyen egy magas slot elkapo a csapatban. Nevesen Rod Streatert szemeltek ki erre.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Most kaptak hosszut.Howard es Bailey a starter DE@
Janek
Még
ehh
Szóval nem tudni hol lesz helye de a dline ugy is rotalva van sokat lesz helye.
több mint 8 éve
Murray egy nyers, de a rendszerbe tokeletesen illo robbanekony, harcos CB. Ot is azert merik hozni, mert Emmitt Thomas (DB coach) rabolintott. Es vele DB kerdesben nem sokan mernek vitazni.Robinson nem rossz WR, bar elsore nyilvan az FA vonalat vetik be. Meg alapbol mindenki eloszor Toub (ST) kezei koze kerul.
több mint 8 éve
Howard amellett a csere NT is, eddig legalabbis o volt az.
több mint 8 éve
Chris Jones-nak mondjuk szerintem nincs sok köze Poe jövőjéhez...hát igen, ő inkább de vito visszavonulására érkezhetett
Rolni
több mint 8 éve
Chris Jones-nak mondjuk szerintem nincs sok köze Poe jövőjéhez...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
Akkor kik is érkeztek:2/6 Cris Jones DL
Poe utolsó évét játsza olcsón...bár én nem szeretném őt más mezben látni.
3/11 KeiVarae Russell CB
CB-S keverék inkább S lehet majd sem mint corner....
4/ 7 Parker Ehinger OG
Sokáig T volt egyetemen és nem is rossz itt azért G lehet de jó kis játékos több posztra is.
4/8 Eric Murray CB
S Smith ugye elment kell az anyag a secbe ki tudja ki lesz az uj csillag....
4/28 Demarcus Robinson WR
Reid elnézte 2 körrel van ilyen nála néha.
Lett volna ígéretesebb WR is ott talán Sharpe Higgins
5/25 Kevin Hogan QB
C D elment kell a backup QB.... az hogy 5.kör az már mindegy bár arra jó a 6/7. is....
5/28 Tyreek Hill WR
A szokásos speedster pick hátha bejön .
Nem lesz egy DJax szvsz de itt már minden lutri
6/3 DJ White CB
ST játékosnak jó lesz
6/28 Dadi Nicholas DE
Hátha kihoznak belőle valamit az edzők....ha nem akkor nem.
több mint 8 éve
Erdekes lett Par ev es kiderul hogy jo is...
több mint 8 éve
Nelson slotba illik sokkal inkabb.
több mint 8 éve
Lesz WR pick is az utolsó napon es talan egy OT csere sem ártana.Kai lehet barhol a secben de meglepne ha kezdő cb lenne idén már.
Nelson nem tanul az is lehet...
több mint 8 éve
2/7 re jöhet egy bpa dt 😀Szokasas idoben kidobott az agy, de erre emlekeztem alomosan is. 😊
Janek
több mint 8 éve
A trade: Chiefs 1/28+7/28-ért az SF 2/7+4/6+6/3
több mint 8 éve
Eddig tuti nem huztunk bustot, azisvmi.
több mint 8 éve
Letrade okosanJól jött a plusz pick, nálam is okos döntés. Főleg, hogy WR már nem volt benn.
Janek
Liverpool Fc