NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 14 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Bush már bizonyította hogy képes workhorse lenni ha meki sérült,ezért is tartjuk. Akármikor kiröppenhet egy 100+tőle és ha nincs turnover a denver ellen elég lehet egy managelés cp-től. Nálam ez az ideális forgatókönyv amíg összeszokik az elkapókkal 😊

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
DMC talán vissza tudna térni, de inkább pihentetik, hogy teljesen 100%-os legyen a Chargers elleni meccsre, mert úgy vélik az a nehezebb jelenleg számunkra.
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi, hogy taktikázgatunk...
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Elég okosan meg van oldva a futóállomány. Nem akkora probléma RunDMC kiesése.
Így is van két olyan RB aki bőven lehet terhelni, aztán a két FB . Megkockáztatom még Bush vagy TJ kiesésével sem lenne óriási probléma, de inkább jöjjön vissza DMC
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 077 — Raiders fan
Meg azt nem értem, hogy minek a 4 TE a rosteren. Myers meg Boss oké és még Ausberry is azt mondom jó hogy van, de Gordon-t fölösleges ott tartani, mert FB-be sem tudott maradandót alkotni TE-be meg még kevésbé. Bár most annyira nem tudom, hogy blokkolásoknál fenn van e és ott milyen teljesítménye van.Bruce
Gordon a sérülése előttig rendszeresen volt fenn mint blokkoló TE és annak elég jó volt...jobban blokkol mint Myers sztem...

És érdekes módon még Tonga mindig a rosteren van, pedig ugye Reece edz.

Bruce
Ha DMC nem edz, lehet hogy kipróbáljuk a Reece fut - Tonga blokkol formációt...
McFadden kiesése nem lenne jó, így passzjátéknak kell hoznia a meccset.BMG
Azért DMC nélkül is van még Bush, Jones, Reece akik tudnak futni...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710

Bruce
Ha DMC nem edz, lehet hogy kipróbáljuk a Reece fut - Tonga blokkol formációt...
McFadden kiesése nem lenne jó, így passzjátéknak kell hoznia a meccset.
több mint 14 éve
Meg azt nem értem, hogy minek a 4 TE a rosteren. Myers meg Boss oké és még Ausberry is azt mondom jó hogy van, de Gordon-t fölösleges ott tartani, mert FB-be sem tudott maradandót alkotni TE-be meg még kevésbé. Bár most annyira nem tudom, hogy blokkolásoknál fenn van e és ott milyen teljesítménye van.
több mint 14 éve
Middle linebacker Rolando McClain (leg), cornerbacks Chris Johnson (hamstring) and Chimdi Chekwa (hamstring) and kicker Sebastian Janikowski (hamstring) also aren’t practicing.
McFadden sem edzett és valszeg nem is fog játszani a Broncos ellen...

Tight end Kevin Boss (concussion) and fullback Marcel Reece (ankle) are practicing

Hagan-t meg sajnálom hogy kiraktuk. És az extra spot-ot valszeg Jano helyére tartjuk fenn...
több mint 14 éve
Szerintem is felesleges, de ha valaki akkor Schilens fog repülniBruce
szerintem azért igazolták le, hogy Palmer kicsit megnyugodjon. Ismerős arc az elkapók közt, hátha segíti majd a kezdeteknél. Nem valószínű, hogy T.J. fog a Super Bowl-ba vinni titeket.Amadeus91
Én is ezen a véleményen vagyok, bár ez akkor lehetne eredményes, ha TJ már itt lenne TC óta, nem egy hét hátrányban CP-hez képest. Legalább nem fogytak tovább a pickjeink...
Nem tom mennyire fals de: WR Derek Hagan has been cut. Also Chris Johnson has been placed on I.R which means we still have a extra roster spotTST
Tradeljünk Ochoért, még van két pick!
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Nem tom mennyire fals de: WR Derek Hagan has been cut. Also Chris Johnson has been placed on I.R which means we still have a extra roster spot
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 200
Szerintem is felesleges, de ha valaki akkor Schilens fog repülniBruce
szerintem azért igazolták le, hogy Palmer kicsit megnyugodjon. Ismerős arc az elkapók közt, hátha segíti majd a kezdeteknél. Nem valószínű, hogy T.J. fog a Super Bowl-ba vinni titeket.
több mint 14 éve
Szerintem is felesleges, de ha valaki akkor Schilens fog repülni
több mint 14 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
És akkor most van 7 Wr? Sztem kurvára felesleges Husi de ők tudják...
vagy Hagan - Schilens repült?

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Broncos.
Írjuk le őket is, nehogy előre leírjuk őket.
Nekik is megvolt a bye week.

Raiders: Tebow kontra Palmer
Chiefs: Tebow kontra Cassel
Jets: Tebow kontra Sanchez
Chargers: Tebow kontra formahanyatteső Rivers

Ez három Win. Cassellel nem lehet bírni, olyan jó. Tehát 5-6.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
T.J. slot WR és 3rd down security option lesz CP számára vszeg...nem nagyon mozgat meg a hír...

4-3- as egyenlőség miatt teljesen nyitott még a csoport...csak rajtunk múlik a dolog.

több mint 14 éve
Én annyira nem örülök TJ szerződtetésének, de hát ezt akarták. Ami a lényeg, hogy még mindig megvan az esély a csoportgyőzelemre, mivel hárman 4-3-mal állunk.

a következő 4 meccset veszem górcső alá:

Chargers
vs Packers (formájukat eltekintve nem ezen a meccsen fognak javítani)
vs Raiders (itt én a Chargers-t érzem erősebbnek, így az ő győzelmükre tippelnék)
at Bears (otthon mindig kemény dió a Bears, de ez a meccs azért meg kell hogy legyen)
vs Broncos (aki itt valamit akar, annak meg kell verni a Broncos-t, 7-4-gyel zárhatják a novembert)

Chiefs
vs Dolphins (Lendületben vannak a Főnökök, szerintem egyértelmű győzelem)
vs Broncos (aki itt valamit akar, annak meg kell verni a Broncos-t)
at Patriots (Érdekes meccs lesz 6 győzelemmel zsinórban utazni a Gillette Stadiumba, sztem vereség lesz a vége)
vs Steelers (Újabb vereséget prognosztizálok, így 6-5-tel zárhatják a novembert)

Raiders
vs Broncos (aki itt valamit akar, annak meg kell verni a Broncos-t)
at Chargers (itt én a Chargers-t érzem erősebbnek, így az ő győzelmükre tippelnék)
at Vikings (nagyon nehéz meccs lesz, főként idegenben, sajnos vereséget várok)
vs Bears (hazai pályán győzelmet várok, remélhetőleg zavarba tudjuk hozni Cutlert a pass rush-sal, szintén 6-5-ös mérleg)

Mindegyik csapat játszik a Broncossal, tehát ők lehetnek a mérleg nyelve. Egy meccset fognak nyerni a 3 csapat ellen azért, de akkor is kötelező győzelemnek érzem mindhárom csapat részéről.

A december és január talán a Chargersnek a legnehezebb, de egyik csapatnak sem egyszerű, de erről majd később.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Sosem volt ő olyan fénykorában se, akit végig kettőztek volna (jó kis 1000 yardos WR2 volt). És nem épp tart a fénykoránál. Jelenleg DHB is jobb opció WR1nek, és ezzel mindent elmondtam a duplázásról.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Ezt nem is nagyon értem miért kellett, de hát akkor megvan a hőn áhított WR1-ünk is.Bruce
Ezzel csak az a baj, hogy TJ nem az.Mikey
De mivel van pár évnyi tapasztalata, nálunk az lehet.
A szerződtetés oka amúgy az lehet, hogy legalább egy olyan célpontja legyen Palmernek, akivel két hétnél többet játszott. Őt majd úgyis lekettőzik, mert mindig neki menne a passz, így a többi WR villoghat 😛
Meg mindig veterán WR-t akartunk, mostmár van, és szerintem nem árt átlag három évnél több tapasztalat a WR corpban...
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ezt nem is nagyon értem miért kellett, de hát akkor megvan a hőn áhított WR1-ünk is.Bruce
Ezzel csak az a baj, hogy TJ nem az.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Egy cikk a legjobbakról és a legrosszabbakról: http://www.sbreport.net/raider_news/008/6924.html
több mint 14 éve
Ezt nem is nagyon értem miért kellett, de hát akkor megvan a hőn áhított WR1-ünk is.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 200
The Oakland Raiders have signed veteran free agent WR T.J. Houshmandzadeh. In 10 seasons, he has hauled in 616 catches for 7,091 yards for 43 touchdowns.TST
CP kívánságára?
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
The Oakland Raiders have signed veteran free agent WR T.J. Houshmandzadeh. In 10 seasons, he has hauled in 616 catches for 7,091 yards for 43 touchdowns.
több mint 14 éve
Gondolom megosztom veletek mit találtam... Hátha még nem láttátok! 😊

http://www.youtube.com/watch?v=kstp8z_2OTI&feature=related
több mint 14 éve
Quote:
The Oakland Raiders have signed veteran CB Lito Sheppard. He will wear jersey No. 21
CJ és Chekwa sérülése rosszabb lehet...

T.J.ről nincs újabb hír...

több mint 14 éve
Courtesy of @BiggLegg, #Raiders worked out WR T.J. Houshmandzadeh, and they are giving him physical Tuesday. He played with Carson Palmer.